Taisteluopas
Nex: Angel of DeathSisällysluettelo:Nex: Angel of Death (AoD) on haastavampi versio Nexistä. Nexillä on käytössä uudet mekaniikat ja taistelutyylit. Mikäli tarinan puolesta kiinnostaa, niin Nex tiputtaa kaksi kirjaa, joista selviää hieman enemmän taustatietoa hänen suhteesta Zarosiin.
NPC:n yleistiedot:

Nex
Combat: 7000Xp: 8000 Aggressiivinen
90 90 3000000 Her pure power has increased, energy can be seen radiating through her hands.
90 85 0


Cruor
Combat: 1000Xp: 0
99 99 300000
99 99 0
Aggressiivinen
One of Nex's chosen.
Fumus
Combat: 1000Xp: 0
99 99 300000
99 99 0
Aggressiivinen
One of Nex's chosen.
Umbra
Combat: 1000Xp: 0
99 99 300000
99 99 0
Aggressiivinen
One of Nex's chosen.
Glacies
Combat: 1000Xp: 0
99 99 300000
99 99 0
Aggressiivinen
One of Nex's chosen.


Alue:
Alue on sama kuin Nexin normaalissa odottelutilassa mutta eteläseinältä pääset taistelemaan AoD versiota vastaan. Tässä uudessa huoneessa voit teleportata areenalle rauhassa. Taistelu alkaa vasta, kun joku kutsuu Nexin keskellä olevan flowing energyn avulla. Instanssia tehdessä se on ilmainen mutta kestää vain yhden tapon verran.

Kuva Kuva
Kuva Kuva
Kuva


Suositukset:
Suosituksena on tietenkin Ceremonial puku (ei tarvitse kill counttia) ja Frozen Key, jotta Nexin alueelle pääsy on nopeaa. Hyvä on myös muistaa että Max Guildin portaalin voi ohjata teleporttaamaan lähelle Nexin ovea. Varusteissa on hyvä muistaa armoreiden pitää olla vähintään lvl 80- ja aseiden lvl 90 luokkaa. Pienemmilläkin pärjää mutta näillä tiimin löytäminen voi olla työn takana.


Mage gear:
Magevarustuksessa Achto on parempi versio Primevalista ja Superior on parempi versio Sea Singeristä ja scrimshaweista.
Kuva
Kuva
Varusteet, parempi / huonompi
KuvaHelmet: Primeval mask / Tectonic mask / Sea singer's Hood / Virtus mask
KuvaAmulet: Amulet of souls / Arcane (blood) stream necklace / (blood amulet of) Fury
KuvaTop: Primeval robe top / Tectonic robe top / Sea singer's Top / Virtus robe top
KuvaBottom: Primeval robe legs / Tectonic robe bottom / Sea singer's Bottom / Virtus robe legs
Kuva1H Weapon: Wand of the Praesul / Seismic wand / Seasinger kiba / Virtus wand
Kuva2H Weapon: Noxious staff / Chaotic staff
KuvaShield: Merciless kiteshield / Farseer kiteshield / Arcane/ Spectral spirit shield
KuvaOff-hand: Imperium core / Seismic singularity / Seasinger makigai / Virtus book
KuvaBoots: Primeval boots / Hailfire boots / Ragefire boots / Virtus boots
KuvaGlove:s Primeval Gloves / Celestial handwraps / Deathtouch bracelet / Static gloves / Virtus gloves
KuvaRing: Ring of death / Asylum surgeon's ring / Seer's ring (i) / Onyx ring (i) / Sixth-Age circuit
KuvaCape: Completionist cape / max cape / TokHaar-Kal-Mej / Fire cape / Trimmed skill cape
KuvaAura: Vampyrism/Reverence/Penance
KuvaScrimshaw: Scrimshaw of magic/elements
KuvaInventory: Combat boost potionit, runet, prayer potionit ja ruokaa. Portent of item protection ja -life sekä dreadnipit ja enhanced excalibur.


Range gear:
Rangedvarustuksessa Achto on parempi versio Tempestistä ja Superior on parempi versio Death lotuksesta ja scrimshaweista.
Kuva
Kuva
Varuste, parempi / huonompi
KuvaHelmet: Tempest cowl /Sirenic mask /Death lotus hood /Pernix cowl
KuvaAmulet: Amulet of Souls /Farsight (blood) necklace / (blood amulet of) Fury
KuvaBolts/ arrows: Ascension bolts/ Araxyte arrows /Royal bolts
KuvaBody: Tempest body /Sirenic hauberk /Death lotus chest /Pernix body
KuvaChaps: Tempest chaps /Sirenic chaps /Death lotus chaps /Pernix chaps
Kuva1H Weapon: Ascension crossbow / Death lotus dart /Chaotic crossbow/ attuned crystal chakram
Kuva2H Weapon: Noxious bow / Attuned crystal bow / Royal crossbow/ Zaryte bow
KuvaShield: Vengeful kiteshield / Eagle-eye kiteshield / Elysian spirit shield
KuvaOff-hand: Ascension crossbow / Death lotus dart / Chaotic crossbow/ attuned crystal chakram
KuvaBoots: Tempest boots / Flarefrost boots / Glaiven boots / Pernix boots
KuvaGloves: Tempest gloves / Ascension grips / Deathtouch bracelet / Tracking gloves / Pernix gloves
KuvaRing: Ring of death / Asylum surgeon's ring / Archer ring (i) / Onyx ring (i) / Sixth-age circuit
KuvaCape: Completionist cape / TokHaar-Kal-Xil / Ava's alerter (tai muu versio) / Trimmed Skill cape
KuvaAura: Vampyrism/Reverence/Penance
KuvaScrimshaw: Scrimshaw of ranged/cruelty
KuvaInventory: Combat boost potionit, prayer potionit ja ruokaa. Portent of item protection ja -life sekä dreadnipit ja enhanced excalibur.


Strategia:
Strategia koostuu kahdesta tankista, debufferista (käyttää Vulnerabilitya ja Enfeeblea) ja useammasta DPS henkilöstä (damage per second/ henkilöt jotka iskee niin kovaaa kuin osaa). DPS henkilöt ja debufferin tulisi käyttää power armoreita ja tankkien. Meleetä voi käyttää mutta ei suositella, koska nexin liikkuessa magic/ranged tyyleillä on helpompi iskeä. Spellcaster gloves ja swift gloves dominion tornista auttavat laskemaan Nexin statseja kuten myös Statius warhammer ja Guthix staff. Augmentointi auttaa huomattavasti tekemään enemmän damagea Nexiin.

Base tank (BT), ottaa vastaan Nexin melee ja magic hyökkäykset ja liikkuu aina hieman pois muista pelaajista. Nexin enrage (voimistuvat hyökkäykset) aiheuttaa mm. defensive abilityjen resetoinnin ja Nexin iskujen voimistumisen.

Backup tank (BU), auttaa BT:a silloin, kun Nexin enrage on korkea tai BT joutuu jostain syystä vaikeuksiin. Tämä mahdollistaa enragen resetoinnin ja helpottaa Nexin iskujen tankkausta.

DPS, ottavat jo alussa oman neljänneksen itselleen hoidettavaksi. Jokaisella neljänneksellä tulisi olla suurinpiirtein samanverran pelaajia, koska viholliset ilmestyvät tasaisin välimatkoin. DPS henkilöt iskevät kaikkeen ylimääräiseen mitä kentälle ilmestyy.

Taisteleminen
Nex käyttää melee ja magic iskuja sekä jahtaa kohdettaan eli tankkia. Melee isku yltää parin ruudun päähän (AoE).

1. vaihe
Power of elements: Nex teleporttaa keskelle areenaa ja katsoo yhteen neljännekseen. Tältä alueelta kannattaa juosta nopeasti pois ennen jääseiniä. Muuten Nex huutaa WITNESS THEIR RAW POWER, ja jokainen alueella olija ottaa 3500 damagea kolmen iskun verran. Muihin neljänneksiin ilmestyy blood reaverit, joista pitää päästä nopeasti eroon, etteivät ne paranna Nexiä.

Kuva Kuva

Shadow orbs: Nex huutaa Let the shadow engulf you. Give into it., jonka jälkeen Nex lähettää punaiset shadow orbit jokaisen pelaajan kohdalle useamman kerran. Tämän voit väistää liikkumalla ja väistelemällä kentälle jääneet orbit.

2. vaihe, alkaa Nexin ollessa 70 %:n LP:ssä eli 2m LP:n kohdalla.
Praesul minions: kentälle ilmestyy neljä jäämuodostelmaa (40 000 LP, amalgamation), jotka kannattaa hoidella heti. Ilmestyessään niiden lähellä ei kannata olla räjähdyksen takia. Jos jäämuodostelma tuhottiin täysin, minioni ilmestyy 50 %:n lp:llä (150 000) ja tämän jälkeen ne täytyy tuhota. Minionit käyttävät abilityjä pelaajia vastaan ja voivat tehdä huomattavaa damagea. Minionit ovat nimetty vanhaan tapaan: Cruor, Glacies, Umbra ja Fumus. MInionit hoidellaan seuraavassa järjestykesssä: shadow, ice, blood ja smoke. Toisinsanoen aloitetta kello viidestä ja etenette vastapäivään.

Kuva

3. vaihe, alkaa minioneiden tuhouduttua Nexin ollessa 1,8 m LPP:n kohdalla.
Smoke wall, Nex kohdistaa tämän iskun yhteen pelaajista, joka saa tästä tiedon. Iskun osuessa yhden pelaajan kohdalle tulee savumuodostelma reunasta reunaan (Vindictan tapaan), joka iskee nopeasti 1000 - 1200 damagen verran. Mikäli saat varoituksen sisältäen "from north/south" juokse east/west suuntaan ja päinvastoin. Tällöin savumuodostelma ilmestyy reunoille ja taistelu helpottuu. Mikäli et ole varma suunnasta niin nurkka on aina oikea paikka.

Kuva

Shadow Ring, Nex kutsuu shadow ringin, joka leijuu jonkin aikaa ja matkaa. Tästä ilmestyy kristalli, jonka voi ottaa useampi pelaaja mikä on suositeltavaa, koska se tekee 14 000 damagea ottajien kesken. Muulloin kristalli räjähtää tehden huomattavaa damagea kaikkiin.

Kuva

Just stay DOWN!, Nexin huudettua kohde saa stun iskun.

Ice Bind, Nex iskee pelaajaan iskun, joka jäädyttää pelaajaa (ja visuaalisesti ruutua). Tämän iskun voi väistää käyttämällä freedom tai anticipation abilitya. Mikäli isku ehtii loppuun asti niin pelaaja saa 2000 damagea useaan kertaan.

Kuva

Icicle, iskun kohteeksi joutunut pelaaja joutuu jäämuodostelman vangiksi. Tähän jäämuodostelmaan voi hyökätä ja pelastaa vangiksi joutuneen pelaajan, muutoin isku tappaa yhdestä iskusta (instant kill).

Kuva

Virus, kohteeksi joutunut pelaajan statsit laskevat. Tästä iskusta pääsee eroon liikkumalla shadow orbien tapaan.

Elements instant kill, Nex ottaa kohteeksi sattumanvaraisen pelaajan ja tästä tulee ilmoitus: Nex has marked you to take the full force of the elements. Pelaajan päälle ilmestyy palkki, jonka täytyttyä pelaajan täytyy seistä keskellä olevassa ympyrässä, jolloin instant kill iskun väistää. Kuvassa pelaaja, jolla on oranssipalkki sinisellä pohjalla on juoksemassa keskelle.

Kuva

Pulse follow-up, edellisen iskun loputtua toinen palkki ilmestyy heti perään. Tässä vaiheessa pelaajan täytyy juosta muista pois (areenan reunalle), ennen palkin täyttymistä. Palkin täytyttyä pelaajan kohdalle ilmestyy muutaman ruudun kokoinen alue, joka tekee 3500 damagea ja kestää pitkän ajan. Näitä alueita tulee taistelun ajan useita, joten väistele niitä.

Kuva

4. vaihe, alkaa Nexin ollessa 600 000 LP:n kohdalla.
Nexi tulee immuuniksi hyökkäyksille. Tässä kohtaa reunoilla olevat pilarit tulevat alttiiksi hyökkäyksille. Pilarit tuhotaan samassa järjestyksessä kuin minionit. Pilarien tuhouduttua Nexiin voi jälleen hyökätä ja Nex jatkaa edellisten vaiheiden erikoishyökkäyksien käyttöä mukaanlukien instant kill hyökkäykset. Voitettuasi Nexin mahdolliset dropit ilmestyvät areenan keskelle ja samoin teleportti ulos.


Dropit:
Nexillä on kaksi drop taulukkoa, joista toinen menee kahdelle parhaalle tankille ja toinen kolmelle parhaalle DPS:lle. The Promised Gift ja The Praesul lore kirjat menevät kahdeksalle parhaalle DPS:lle. Malevolence, Desolation ja Affliction ovat voimakkaammat versiot Turmoil, Anguish ja Torment curseista ja nämä saat auki praesul codexista. Imperuim core ja Wand of the Praesul ovat lvl 92 magic aseita. Intricated chestit pitävät sisällään ao. minionin puvun. Hinnat päivittyvät GE:n mukaan.

Tavara Määrä Hinta Harvinaisuus
Kuva
The Praesul
1 - Yleinen
Kuva
The Promised Gift
1 - Yleinen
Kuva
Blood tentacle
1 - Erittäin harvinainen
Kuva
Imperuim core
1 617,2 M Harvinainen
Kuva
Wand of the praesul
1 0 M harvinainen
Kuva
Praesul codex
1 0 M Harvinainen
Kuva
Intricated blood stained chest
1 400,6 M Harvinainen
Kuva
Intricated ice chest
1 330,8 M Harvinainen
Kuva
Intricated shadow chest
1 420,3 M Harvinainen
Kuva
Intricated smoke-shrouded chest
1 153,3 M Harvinainen
Kuva
Rune 2h crossbow
56 10,8 K Yleinen
Kuva
Rune warhammer
26-34 603,2 K - 788,8 K Yleinen
Kuva
Rune claw
6-10 27,33 - 45,55 Yleinen
Kuva
Dragon longsword
12 681,6 K Yleinen
Kuva
Rune platelegs
13 481 K Yleinen
Kuva
Super restore (3)
14 30,39 K Yleinen
Kuva
Onyx bolt tips
77 - 81 475,71 K - 500,42 K Yleinen
Kuva
Uncut dragonstone
43 223,73 K Yleinen
Kuva
Black dragonhide
35 53,34 K Yleinen
Kuva
Wine of Zamorak
14 14,92 K Yleinen
Kuva
Luminous energy
2751 974,69 K Yleinen
Kuva
Sirenic scale
1 35,7 K Yleinen
Kuva
Rune bar
40 - 49 213,64 K - 261,71 K Yleinen
Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 11:04 08.02.2017