Taisteluopas
Monastery Of AscensionSisällysluettelo:Order of Ascension on Ocelluksen (Guthixin vartijan) perustama järjestö, jonka tavoitteena oli päästä jumalien palvonnasta eroon. Aluksi Ocellus yritti selittää Guthixin opetuksien avulla, että miksi jumalia ei kuuluisi palvoa (jumalien palvominen =orjuus). Tämä kuitenkin meni pieleen, koska he alkoivat palvomaan joko Guthixia tai häntä. Lopulta hän tuli johtopäätökseen, että jos kuolevaiset ovat voimakkaita, heidän ei tarvitse palvoa voimakkaita olentoja (jumalia).
Tämän jälkeen hän yritti tehdä ihmisistä voimakkaampia. Hän yhdisti Guthixin kyyneliä (jotka hän varasti Junalta) ja riimuja, jolloin hän sai voimakkaita kristalleja. Hän yhdisti niitä ihmisiin, ja sai niiden avulla voimakkaita olentoja. Useiden testien jälkeen ne alkoivat tulemaan itsenäisemmiksi ja voimakkaammiksi - lähemmäksi jumalan tasoa. Guthixin kuoleman jälkeen Ocelluksen luomukset halusivat luoda uuden Guthixin, ja alkoivat kidnappaamaan ihmisiä, jotka he yhdistivät valtavaan luomukseensa. Ocellus yritti estää heidät (kopio vastaisi Guthixia korkeintaan voimiltaan, mutta ei älykkyydellään), mutta epäonnistui, ja päätti lukita heidät luolaan. Hän pyytää nyt Seikkailijoita auttamaan näiden luomusten tuhoamisessa.

Enemmän yksityiskohtaista tietoa löytyy Jumalaoppaasta
NPC:n yleistiedot:
Monastery of Ascensionissa asustavat olennot ovat Rorarius, Gladius, Capsarius ja Scutarius, jotka käyttävät kukin omaa strategiaansa taistelussa. Nämä tiputtava myös avaimia joiden avulla pääset bossien kimppuun mutta avaimet ovat kertakäyttöisiä yhtä bossitaistelua kohti, joten muista kerätä näitä useampi.

Kuva Ocellus seisoo Monasteryn ulkopuolella ja kertoo sinulle hieman taustatietoja Order of Ascensionista.Kuva
Rorarius
Combat: 84Xp: 404.1
1 60 6000
1 60 81
Weakest of the Order of Ascension's units.
Kuva
Gladius
Combat: 91Xp: 516.6
1 65 8000
1 65 81
A highly mobile Order of Ascension unit.
Kuva
Capsarius
Combat: 105Xp: 564.3
1 75 3750
1 75 81
Aggressiivinen
A support unit from the Order of Ascension.
Kuva
Scutarius
Combat: 105Xp: 889.1
1 70 10000
1 80 81
A heavily armoured Order of Ascension unit.Monastery of Ascensionista löytyvät kuusi bossia ovat melkein identtisiä pieniä erilaisuuksia lukuunottamatta. Legio Primus, Secundus, Tertius, Quartus, Quintus ja Sextus ovat bosseja, joiden luokse pääset avaimilla. Avaimia saat Ascensionissa majailevilta olennoilta.

Kuva
Legio Primus
Combat: 304Xp: 3591
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.
Legio Secundus
Combat: 304Xp: 4068
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.
Legio Tertius
Combat: 304Xp: 3416.7
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.

Legio Quartus
Combat: 304Xp: 4227
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.
Legio Quintus
Combat: 304Xp: 4227
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.
Legio Sextus
Combat: 304Xp: 4227
1 90 30000
1 85 81
Aggressiivinen
A powerful Order of Ascension unit.Alue:
Luola on Mobilising armies ja Oo’glogin aluee välissä ja hieman pohjoisessa. Moblising armies alueelle pääset teleportilla, Ring of duelilla tai spirit treen avulla. Charter ship vaihtoehto vie Oo’glogiin. Slayer lvl 81 on vaatimuksena luolaan pääsyyn.

Kuva

Itse luola muistuttaa sokkeloa, josta löytyy muutama oikotie ja koillisessa olevalle alueelle tarvitset agility lvl 90 päästäksesi toisesta oikotiestä paikalle.

Kuva


Suositukset:
Combat taidot (Kuva, Kuva, Kuva ja Kuva) 80+Range gear:
Tästä voit tehdä omat variaatiosi.

Kuva
Helmet: Sirenic mask > Death Lotus Hood > Pernix cowl > Armadyl Helm > Torag > karil's coif
Amulet: Fury > Saradomin's murmur> Fury > Amulet of Ranging > Glory
Bolts: Acension bolts > Royal bolts > Diamond(e) > Ruby(e) > Adamant bolts
Body: Sirenic hauberk > Death Lotus Chest > Pernix body > Armadyl chestplate > Karils Top > Royal d'hide body
Chaps: Sirenic chaps > Death Lotus Chaps > Pernix chaps > Armadyl chainskirt > Karils skirt > Royal d'hide chaps
1H Weapon: Ascension crossbow > Death lotus dart > Chaotic crossbow > Armadyl crossbow
2H Weapon Noxious bow > Royal crossbow/ Zaryte bow > Karil's crossbow
Shield: Vengeful kiteshield > Eagle-eye kiteshield > Elysian spirit shield
Off-hand Ascension crossbow > Death lotus dart > Chaotic crossbow > Rune crossbow
Boots: Glaiven boots > Pernix boots > Armadyl boots > Ranger boots
Gloves: Tracking gloves > Swift gloves > Pernix gloves > Armadyl gloves > Culinaromancer Gloves > Royal vambraces
Ring: Asylum surgeon's ring > Archer Ring (i) > Onyx ring (i)> Sixth-Age circuit > Ring of wealth
Cape: Completionist cape > Ava's alerter (tai muu versio) > Trimmed Skill cape
Aura: Vampyrism/Reverence/Penance
Scrimshaw: scrimshaw of ranged/cruelty


Kuva Combat boost potionit, prayer potionit ja ruokaa.Strategia:
Jokaisella olennolla on oma stategiansa tastelussa, joten kannattaa pitää silmällä mitä taistelussa tapahtuu.

Rorariukset hyökkäävät joukolla, kun hyökkäät yhteen heistä.

Gladiukset stunnaavat usein ja liikkuvat, joten Anticipation- ja Freedom - abilityjen käyttö on suositeltavaa.

Capsariukset ovat heikkoja mutta he parantavat lähellä olevia olentoja, joten nämä kannattaa tappaa mahdollisimman nopeasti heidän ilmestyttyä.

Scutariukset ovat vahvan puolustuksen omaavia olentoja, joiden heikkous on ylhäältäpäin ammuttu nuoli/boltti Bombardment - abilitylla ja toinen vaihtoehto on stunnata ja juosta heidän taakse.

Bossit eroavat toisistaan hieman mutta pääasiassa käyttävät samaa strategiaa koko taistelun ajan. Tärkeimpänä kannattaa pitää mielessä hit-and-run taktiikka eli isket ja liikut melkein kokoajan. Saatat ehtiä kuitenkin iskeä muutaman kerran joten varo käyttämästä abilityjä jotka sitovat siut paikallesi kuten rapid-fire.

Legio Primus hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua. Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.

Legio Secundus hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua. Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.

Legio Tertius hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua.Toinen erikoishyökkäys on kun Tertiuksella on 75% LP:ta jäljellä jolloin se kutsuu kolme Rorariusta mutta nämä voi jättää huomiotta. 50% LP:n kohdalla kentälle ilmestyy yksi Gladius mutta älä hyökkää sillä se voi stunnata ja tämä yhdistettynä Tertiuksen magic iskuun voi olla kuolettava. 25% LP:n kohdalla kentälle ilmestyy yksi Capsarius, joka kannattaa tappaa heti tai bossi saa täydet LP:t.
Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.


Legio Quartus hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua. Toinen erikoishyökkäys on teleportti, jolla Quartus teleporttaa sinut lähelle itseään ja tämä tapahtuu LP:n ollessa 75%, 50% ja 25% jäljellä.
Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.


Legio Quintus hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua. Toinen erikoishyökkäys on “lines of Ascension”, jolloin kentälle ilmestyy purppuran värisiä linjoja, jotka tekevät damagea 2000-3000. Tämä tapahtuu LP:n ollessa 75%, 50% ja 25% jolloin juokseminen vaikeutuu
Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.


Legio Sextus hyökkää pääasiassa 3x3 ruudun magic iskulla, joka iskee sit kovempaa (1000-2500) mitä kauemmin olet alueessa, joten väistä tätä iskua. Muista käyttää magic protection/deflect tai soul split, sillä hyökkäykset eivät ole tarkkoja mutta voivat iskeä kovaa. Hyökkäykset nopeutuvat mitä vähemmän LP:ta on jäljellä. Ruokaan kannattaa panostaa enemmän kuin prayer pisteisiin.


Dropit:
Dropit löytyvät näistä listoista, joissa on eritelty olennot ja bossit erikseen. Ascension olennot tiputtavat avaimia, joita tarvitset päästäksesi bossi huoneeseen mutta nämä ovat harvinaisia. Olennoilta voit saada myös Order journal sivuja, joita keräämällä 20 kappaletta saat kirjan, joka kertoo Order of Ascensionista.

Ascension olennot

Rorariukset tiputtavat paljon siemeniä ja herbejä muihin verrattuna ja Acension fragmentit ja shardit tippuvat aina. Alchattavia droppeja ovat mithrilistä adamanttiin olevia tavaroita. Muut tavarat ovat note - muodossa olevia materiaaleja.

Gladiukset tiputtavat muihin verrattuna paljon adamantista runeen asti tavaroita ja jopa dragon daggerin. Ascension fragmentit tippuvat aina ja shardit hieman harvemmin. Muut tavarat ovat note - muodossa olevia materiaaleja.

Capsariukset tiputtavat muihin verrattuna elemental battlestaffeja ja hieman adamantista runeen tavaroita. Muut tavarat ovat note - muodossa olevia materiaaleja.

Scutariukset tiputtavat muihin nähden paljon raakamateriaalia (essence, logs, ores) ja muutamia tavaroita adamantista runeen. Muut tavarat ovat note - muodossa olevia materiaaleja.

Ascension bossit omaavat samanlaiset dropit pientä poikkeusta lukuunottamatta: jokainen tiputtaa itselleen ominaisen signetin, jota tarvitset Ascenion crossbowin valmistamiseen ja nämä ovat harvinaisia.

Tavara Määrä Harvinaisuus
Kuva
Asension shard
19 - 26 Aina


Tavara Määrä Harvinaisuus
Kuva
Grimy snapdragon
10 Yleinen
Kuva
Grimy avantoe
10 Yleinen
Kuva
Grimy dwarf weed
5 Yleinen
Kuva
Grimy lantadyme
5 Yleinen
Kuva
Grimy torstol
5 Yleinen


Tavara Määrä Harvinaisuus
Kuva
Dwarf weed seed
1 Yleinen
Kuva
Lantadyme seed
1 Yleinen
Kuva
Torstol seed
1 Yleinen


Tavara Määrä Harvinaisuus
Kuva
Ascenion keystone Primus
1 Harvinainen
Kuva
Ascenion keystone Secundus
1 Harvinainen
Kuva
Ascenion keystone Tertius
1 Harvinainen
Kuva
Ascenion keystone Quartus
1 Harvinainen
Kuva
Ascenion keystone Quintus
1 Harvinainen
Kuva
Ascenion keystone Sextus
1 Harvinainen


Tavara Määrä Harvinaisuus
Kuva
Coins
38000 - 87000 Yleisin
Kuva
Order journal page
1 Yleinen
Kuva
Bow string
80 - 120 Yleinen
Kuva
Rune bar
4 Yleinen
Kuva
Rune platebody
2, note Yleinen
Kuva
Dragon longsword
1 Yleinen
Kuva
Magic shieldbow (u)
45 - 55 Yleinen
Kuva
Dragon arrowheads
90 - 110 Yleinen
Kuva
Rune arrowheads
80 - 120 Yleinen
Kuva
Onyx bolt tips
1 - 9 Yleinen

Tehnyt: Gothim, Voya, kuvat: Pullamuki
Kuva

Muokattu viimeksi: 12:41 16.04.2015