Taisteluopas
Salarin The TwistedSisällysluettelo:Druidit kantavat tunnetusti mukanaan erilaisia herbbejä, joka koituu valitettavan usein heidän kohtalokseen. Mutta toisin kuin virkaveljensä, Salarin the Twisted on laittanut parhaat herbbinsä lukkojen taakse säilöön niitä halajavilta pelaajilta. Tämän oppaan tarkoitus on antaa neuvoja Salarinin kukistamiseen ja siihen, miten pääset hänen tavallista parempiin herbbeihin käsiksi.
NPC:n yleistiedot:

Salarin the Twisted
Combat: 77Xp: 2
55 55 2000
1 55 0
A crazy, evil druid.


Salarin hyökkää meleellä ja on agressiivinen, mutta kuolee usein ennen kuin ehtii puolustautua. Häneen voi tehdä damagea vain elemental-loitsuilla, mutta ne tehoavat todella hyvin.


Alue: Yanille DungeonSuositukset:

  • +15lvl Magic
  • +67lvl Agility
  • +82lvl Thieving


Mage gear:

Salarin kuolee todella helposti, joten mitään tarkkaa gearia ei tarvitse kehitellä. Pidä vain huoli että magic attack bonus on positiivisella puolella, muuten tyyli on vapaa.

Kuva -Fire staff -Ring of wealth

Kuva - Air- ja mind runeja - Anti-poison potion - Ruokaa hätävaralle - Slash-hyökkäyksen omaava ase tai lock-pick (jos thieving +82lvl) - Agilityä nostava ruoka/juoma (jos agility alle 67lvl)


Strategia:

Reitit

Näin pääset Salarinin luokse. Pankittaminen tapahtuu luonnollisesti Yanillessa.

Normaali reitti

Nappaa mukaasi tarvittavat tavarat ja suuntaa pankilta kaupungin pohjoiselle (N) sisäänkäynnille. Seuraa muuria länteen (W) kunnes tulet hämähäkinseiteillä varustetun mökin kohdalle.

Sivalla itsesi sisään ja suuntaa alakertaan. Jatka etelään (S) ja ohita kuilu. Huomaa lännessä (W) oleva huone jossa sinister chest sijaitsee, palaat sinne myöhemmin. Jatka itään (E) ohi monkeybarien ja Druidien. Laskeudu lopuksi portaista.


Seuraavaksi sinun täytyy ohittaa 67lvl agilityn vaativa este päästäksesi Salariniin käsiksi. Vaatimuksen voi toki kiertää agilityä nostavilla ruoilla/juomilla, mutta alimmallaan Salarinia pääsee kurittamaan 62lvl agilityllä, mikäli haukkaat kesäpiirakasta (summer pie) palasen ennen estettä.

Thieving-oikoreitti

Pankin ja luolaston välillä ravaaminen nopeutuu huomattavasti mikäli sinulla on 82lvl thieving. Pääset nimittäin aivan pankin vieressä olevan talon kellarista lock-pickillä suoraan Yanille Dungeoniin (kts. kartta).

Kuva

Taistelu

Kuten aiemmin oppaassa jo mainittiin, Salariniin voi tehdä damagea vain magicia käyttämällä. Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa aiheuta mitään ongelmia, sillä onnistuneet elemental-loitsut iskevät aina häneen max hitin, esim. fire strikea käytettäessä 120. Salarin potkaiseekin tyhjää melko helposti.

Salarin spawnaa suhkot nopeasti, mutta voit odotellessasi tappaa muita druideja.

Safespot

Salarin ei lähde kammionsa perältä tiettyä kauemmas, joten pienitasoiset pelaajat voivatkin käyttää sitä seuraavanlaisesti hyödykseen:

Kuva 1. Mene seisoskelemaan kuvassa punaisella merkitylle alueelle ja hyökkää Salariniin valitsemallasi elemental-loitsulla. 2. Astu yksi ruutu taaksepäin vihreällä merkitylle alueelle ja jatka ampumista.


Näin Salarin ei koskaan pääse kimppuusi.

Palkinnon noutaminen

Valitettavasti sinister key ei kuitenkaan ole 100% drop, joten voit joutua tappamaan hänet pariinkin otteeseen. Sinulla voi olla useita avaimia kerralla (ring of wealth auttaa). Onkin suositeltavaa hankkia 2-3 avainta samalla reissulla ennen kuin hakee herbit (riippuu tietysti reppusi tilasta, herbbejä tulee kahdeksan per avain).

HUOM! Älä missään nimessä rukoile luolastossa olevalla prayer alttarilla, tai päädyt kuoppaan tekemään tuttavuutta Poison Spidereiden kanssa.


Avaimet saatuasi palaa samaa reittiä takaisin aina ensimmäiselle agilityesteelle ja pujahda putkesta huoneeseen jossa on Skeletoneja (45lvl). Mene kammion perälle ja avaa arkku avaimellasi, mutta varo! Avatessasi arkun myrkytyt, joten ota kulaus anti-poison potionistasi.

Kuva


Dropit:

Sinister key, Grimy herbs, Snape grass, Half of a key, Bones, Coins, Law runes (2), Water runes (12), Fire runes (36), Nature runes (3), White berries, Super defence potion, Black dagger ja Unholy mould.

Arkusta saat:

1 Grimy Torstol, 1 Grimy Kwuarm, 1 Grimy Avantoe, 2 Grimy Harrlander ja 3 Grimy Ranarr.
Tehnyt: Sir Slayer55 & Finwest
Kuva

Muokattu viimeksi: 14:04 16.04.2015