Skilliopas
Dungeoneeringin kehitys

Johdanto:
Kuva


Sisällysluettelo


Dungeoneeringin kehityksen voi aloittaa milloin tahansa. Se on paljon yhteydessä muihin skilleihin, joten on suositeltavaa, että olet kehittänyt myös niitä. F2P puolella parhaat välineet saa käyttöön 60 levelillä ja P2P puolella 99 leveleillä. "Bindaamalla" parhaat välineet ja aseet jokainen kerros menee nopeammin ja saat näin helposti xp:tä ja tokeneita. Tarkoituksena on päästä jokainen kerros läpi mahdollisimman nopeasti ja aukaista mahdollisimman monta huonetta niiden skill vaatimusten mukaisesti. Ovien lisäksi matkaa on hidastamassa viholliset ja erilaiset pulmahuoneet, jotka on tarkemmin eritelty Dungeoneering oppaassa.

Mainitsemisen arvoinen dungeoneering päivittäinen D&D on Sinkhole, joka antaa todella hyvän xp määrän, jos pelaa korttinsa oikein.Skillin opas:
Dungeoneeringin kehitys on helppoa korkeilla skilleillä mutta pienemmillä leveleillä kannattaa tähdätä muutamaan tärkeään tavoitteeseen:
F2P:
64
50
48
54

Thigat wand ja Soulbell orb magic aseina, koska 2h on saatavana vain P2P puolella. Argonite 2h aseet meleetä varten. 54 runecraftingilla saat law runeja group gatestonea varten (teleport) ja 64 magicilla voit käyttää group teleporttia.

P2P, F2P puolen lisäksi:
45 , shadow silk hood auttaa piiloutumaan tietyiltä vihollisilta (=eivät ole agressiivisia).
-- , auttaa tekemään potioneita, jotka nostavat tarvittavaa skilliä päästäksesi bonus huoneisiin.
-- , voit kalastaa ruokaa ja aquarium baitless fishingilla et tarvi höyheniä saaliin kiinniottamiseen.
-- , voi paistaa kalat.
43 , voit käyttää protection prayereitä.
41 , shadow silk hoodia varten (90 blood necklacelle ja 99 hexhunter bowille).
75 , korkein vaatimus daemonheimissä poislukien ovi vaatimukset.
99 , auttaa lähinnä warped gulega bossilla.
97 , voit tehdä Portent of Passage X ovea varten, minkä vaatimus on maksimissaan 20 leveliä suurempi.
Kehityspaikat:
Kehitys tapahtuu Daemonheimissä, jonne pääset teleporttaamalla ring of kinshipillä. Aloittaaksesi sinun täytyy tehdä ryhmä tai liittya sellaiseen. Ryhmän tekeminen tapahtuu klikkaamalla oikealla painikkeella ring of kinshipiä ja valitsemalla form party - vaihtoehto. Myöhemmässä vaiheessa voit valita kerroksen ja complexityn. Mikäli haluat liittyä ryhmään ja saat kutsun, se ilmestyy chat boxiin ruskealla tekstillä. Kutsua klikkaamalla ja sen hyväksymällä olet ryhmässä.
Muista: alkupään kerrokset kannattaa tehdä small ja soolona (complexity oman mielen mukaan) mutta loppupään kerrokset mahdollisimman isolla tiimillä ja luolan koko mielellään large. Käytyäsi kerrokset läpi ja rasti on kaikissa kerrosten ruuduissa muista painaa reset - painiketta (ks. kuva). Tämän jälkeen voit tehdä uudelleen kerrokset isommilla "floor" ja "complexity" xp kertoimilla.


Kuva Kuva

Kuva Kuva

Muutama maa on pyhitetty nimenomaan dungeoneeringin kehitykselle, jotka löytää listalta. Täältä voit etsiä tiimiä ja kysyä kutsua. Tiimiä voi etsiä myös foorumeilta, mikäli omaa hyvät sosiaaliset taidot. Tiimin löydyttyä ja kerroksen alettua, tarkkaile muiden tilanteita chatista. He voivat kertoa tarvitsevansa apua esim. statue huoneessa, jolloin sinne täytyy teleportata nopeasti. Alla olevassa taulukossa on tiivistettynä kerrokset ja levelit. Taulukon alla on lisäksi vaikeusasteet, joilla kerrokset on helppo suorittaa.

Kerrokset/ Levelit 1 - 58 59 - 70 71 - 94 95+
Frozen (1-11) Small/Medium Rush Rush Rush
Abandoned 1(12-17) Small/Medium Rush Rush Rush
Furnished (18-29) Large Small (18-24), Large (25-29) Rush Rush
Abandoned 2 (30-35) - Large Large Rush
Occult (36-47) - - Large Large
Warped (48-60) - - - Large


Rush: small, complexity 1 ja vaikeusaste 5:1.
Small: small, complexity 6 ja vaikeusaste 5:5.
Medium: medium, complexity 6 ja vaikeusaste 1:1. Suositellaan sooloilijoille.
Large: large, complexity 6 ja vaikeusaste 5:5

F2P: alku ja siitä eteenpäin.


Alussa tavoitteena on saada complexity 6 ja prestige (kerros) 35 auki. Nämä saa helposti, kun suoritat small kerrokset soolona ja complexity 1:llä. Muista tässä vaiheessa bindata aina paras ase mikä tulee vastaan. Jatka tätä kunnes et saa enään auki uutta kerrosta, jolloin resetoit kerrokset ja aloitat ensimmäisestä kerroksesta uudelleen. Lopuksi, kun saat prestige 35:n, sinulla on pääasiassa kaksi tapaa jatkaa eteenpäin: soolona tehdä kerrokset small ja medium kokoisina tai suorittaa kerrokset viiden hengen ryhmässä.

Soolona small ja medium kerrokset.

Tämä on noin 180 k xp/h, jos small kerrokset menee 2-3 minuutissa ja medium kerrokset 5-8 minuutissa. Suositellut small kerrokset ovat 1-17 ja medium kerrokset 18-35.

Viiden hengen ryhmä

Viiden hengen ryhmässä, jossa kaikki taistelevat, xp on noin 250 k xp/h. Vaihtoehtoisesti voit valita ryhmään kolme lvl 3 skilleriä ja kaksi henkilöä, jotka taistelevat sekä vaikeusaste 5:3. Tämän tekee kerroksen vihollisista pieni levelisiä, läpäiset kerrokset nopeasti. Nopeusetu antaa xp:tä noin 270 k xp/h. 1-17 kerrokset suositellaan tekemään small versiona ja 18-35 large versiona. Small kerrosten tulisi viedä 1-3 minuuttia ja large kerrosten 3-6 minuuttia.

P2P: alku ja siitä eteenpäin.


Samat tavoitteet alussa kuin F2P puolella. P2P puolella small kerrokset kannattaa suorittaa aina complexity 6:lla. Pyri pääsemään tiimiin, jossa muiden skill levelit ovat suurinpiirtein yhtä isoja kaikkien jäsenien kesken, jolloin vastaan ei tule liian vahvoja hirviöitä. Yritä myös välttää turhia kuolemia mutta vältä myös keräämästä liikaa ruokaa, koska se voi hidastaa kerroksen suorittamista.

Sanastoa & strategiaa
Sanastot elävät ja muuntuvat, joten jos et tiedä jotain niin ryhmältä voi kysyä sen tarkoitusta. Yleensä ne ovat lyhenteitä tai alkukirjaimia. Tässä muutama:

Gt/ggs = group gatestone. Pyydettäessä, teleporttaa group teleä käyttäen
Gd = guardian door.
Mgt = move gatestone. Siirrä group gatestone huoneeseen, jossa on aukaisemattomia ovia. Voidaan myös sanoa mihin group gatestone täytyy siirtää.
Gtgd/ggsgd = group tele gourdian door huoneeseen.
Gtb = gorup teleport boss.
Gte= group tele end eli teleporttaa lopettaaksesi kerros.
Bgt/buying/buy = kyseinen pelaaja haluaa siirtää group gatestonea.
Sgt/selling/sell = kyseinen pelaaja haluaa antaa group gatestonea siirrettäväksi.

Group gatestonella ryhmä voi teleportata kolmella law runella suoraan siihen huoneeseen, jossa sen kuljattaja on sillä hetkellä. Ryhmän jäsenillä on myös omat gatestonet käytössä, jonka tekeminen vaatii kolme cosmic runea ja teleporttaaminen magic lvl 32. Daemonheim aura 4 antaa mahdollisuduen tehdä gatestone 2:n lvl 90 magicilla. Gatestonet ovat käteviä, kun luolasto haarautuu ja takaisin haarautumaan pitää päästä nopeasti.

Bind setup:
Ensimäinen "bindi" eli varusteen sitominen pelaajalle kannattaa olla paras ase, mihin levelit riittävät. Bindatut varusteet pysyvät tallessa ja saat ne käyttöösi jokaisen kerroksen alussa. Toinen bindi kannattaa olla paras platebody, leather body, robe top tai shadow silk hood, miten parhaakseen näkee. Bindattuja tavaroita voi olla maksimissaan 10 (ja 12, jos sinulla on daemonheim aura 3 tai isompi). Bindatessa kannattaa muistaa, että 2h ja main-hand + off-hand vievät vain yhden bindi ruudun. Bind asetuksia voi muokata kerroksen alussa smuggler tyypiltä (ks. kuva). Raksi ruudussa tarkoittaa, että kyseinen setup on joka kerroksen alussa ja nuolesta voi vaihtaa varusteita. Lukko aukeaa, kun sinulla on off-hand ase bindattuna (kuvassa 2h ase).
Huomioitavaa on myös että voit bindata runeja/ nuolia ylimääräiseen ruutuun 125 kpl (225 kpl salt in the Wound questin jälkeen) mutta et kumpaakin yhtäaikaa. Muista että 2H staffit tuottavat loputtomasti elemental runeja. Voit myös bindata potionin, jonka saat käyttöön jokaisen kerroksen alussa. Alla olevasta taulukosta näet levelin ja bindien määrän. Työkalut esim. pickaxe kannattaa bindata parhaana mahdollisena, vaikka levelit ei riittäisikään sen käyttöön. Työkalut skaalautuvat levelin mukaan, jos ne ovat isompia kuin oma skill levelisi.

Kuva
Level Bindien määrä
1 1 (+1 off-hand)
20 2 (+1 off-hand)
50 3 (+1 off-hand)
90 4 (+1 off-hand)
120 5 (+1 off-hand)


Combat: hybridi, melee, magic ja ranged


Hybridi: tyylillä toimivin ratkaisu on käyttää ranged ja magic tyyliä. Ranged tyylin pitäisi toimia päätyylinä ja magic avustavana, mikäli vastaan tulee voimakkaita melee tyylin otuksia. Mikäli attack ja strength lvl ovat paljonkin isompia kuin magic level, voit käyttää melee tyyliä. Hybridi tyylillä on kuitenkin hyvä omistaa lvl 54 runecrafting, sillä ammunition slotissa on nuolet bindattuna. Ring of kinship parantaa osumatarkkuutta rangedilla valitsemalla sniperin ja magella valitsemalla blitzerin.

Melee: Ring of kinship parantaa osumatarkkuutta, kun valitset joko berserker (2h) tai tactician (2x). Alussa kannattaa käyttää 2h asetta, koska se on todennäköisesti helpompi saada. Seuraavaksi kannattaa bindata paras platebody minkä saat itsellesi tai shadow silk hoodin.

Ranged: Ring of kinship parantaa osumien voimaa, kun valitset desperadon. Rangedissa kannattaa bindata paras shortbow, mihin pääsee käsiksi. Tämän jälkeen paras leather body tai shadow silk hood. Mikäli satut törmäämään soulgazeriin ja se tiputtaa hexhunter bowin niin se on bindaamisen arvoinen.

Magic: Ring of kinship parantaa osumatarkkuutta, kun valitset blitzerin. Kaikki sauvat ,mukaanlukien Doomcore (nechryaelilta) ja Celestial catalytic (unholy curse bearerilta) Daemonheimissä pitävät sisällään loputtomasti elemental runeja. Toisena bindinä suositellaan parasta robe toppia tai shadow silk hoodia.


Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 06:53 11.01.2018