Skilliopas
Divination

Johdanto:
Kuva


Guthixin kuoltua hänen luomansa suojamuuri hajosi, jolloin sen energiat levisivät ympäri Gielinoria. Tämän lisäksi Lumbridgen taistelu vahingoitti anima mundia (maailman sielua), jonka seurauksena repeämiä (rifts) ilmestyi ympäri Gielinoria. Repeämät ovat vetäneet puoleensa suojamuurista vapautunutta jumalaenergiaa sekä Guthixin kuollessa vapautuneita muistoja, jotka ovat yhdistyneet wispeiksi.

Divination on oldschoolin tyylinen taito, jossa pääset keräämään wispeistä uudenlaista energiaa ja muistoja. Muistoja voit käyttää anima mundin parantamiseen, jolloin saat palkkioksi xptä tai lisää energiaa. Energialla voi tehdä tavaroista korkealaatuisempia, istutettavia skillauspaikkoja, portentteja taisteluun ja paljon muuta. Tätä energiaa tullaan myös tarvitsemaan tulevassa valmistustaidossa.

Sisällysluettelo:Skillin opas:

Divinationin aloituspaikka sijaitsee Draynor villagen eteläpuolella, Lumbridgen kraatterista länteen. Täältä löydät Orla Fairweather nimisen henkilön, joka opastaa alkumetreillä ja kertoo miten divination toimii käytännössä. Häneltä voit myös ostaa skillcapen. Divinationin kehitykseen et tarvitse mitään erikoisia tavaroita muuta kuin teleportteja, mutta home teleport hoitaa suurimman vaivan.

Divinationin tarkoituksena on mennä itselleen sopivaan paikkaan, energia riftin lähelle ja alkaa keräämään (harvest) lähteistä energiaa, minkä ovat wispit muodostaneet. Rifti kestää 60 sekuntia mutta 15 lisäsekuntia saa aina, kun ylimääräinen pelaaja tulee samalle riftille. Tällä tavoin voit saada maksimissaan 75 lisäsekuntia.

Kuva

Raaka-aineet

Viedessäsi muistot riftille saat valita miten haluat käyttää energiat muistojen kanssa. Tähän on kolme vaihtoehtoa:

Kuva

Muistot energiaksi valinta muuttaa muistot energiaksi ja voit valita tämän jos tarvit pelkästään energiaa divinationista.

Muistot xp:ksi valitse tämä jos haluat saada xp:tä muistoista mutta säästää energiat myöhempää käyttöä varten.

Energiat ja muistot xp:ksi valitse tämä jos haluat vaihtaa energiat ja muistot xp:ksi.

Kuva Energia: Nämä vievä repustasi vain yhden tilan (stackaa) ja voit vaihtaa tai myydä näitä toisille pelaajille. Klikkaamalla näitä voit nähdä mitä kaikkia tuotteita voit tehdä, tarkemmin selitetty alempana. Mikäli haluat vaihtaa nämä xp:ksi niin se onnistuu vain memoryjen kanssa.

Kuva Memory: Nämä täyttävät reppusi, joten joudut viemään nämä riftille. Memoryt voi vaihtaa xp:ksi tai energiaksi. Memory overflow bonus voi tapahtua, kun pelaajat käyttävät chronicle fragmentteja riftiin. Tämä bonus antaa +1 normaalin energian määrän per muisti, +5 % XP per muisti, 10 % parempi mahdollisuus saada enriched muisti, parempi mahdollisuus enriched wispiin.

Kuva Chronicle fragment: Näitä saat ottamalla kiinni Chronicle wispeja, jotka ilmestyvät satunnaisesti divinationia kehittäessä. Ne ovat aluksi näkyvillä vain yhdelle pelaajalle, mutta tulevat muutaman sekunnin jälkeen näkyviin kaikille, jolloin kuka tahansa voi ottaa sen. Sen pyydystämisestä saa hunter xptä. Kun olet saanut näitä 10, voit lunastaa ne divination xp:ksi World Wakes -questin jälkeen löydettävällä alttarilla tai viedä ne taidon aloituspaikassa olevalle Maya Stormbrewerille - Mayalle vietäessä saat kuitenkin pienemmän määrän xp:tä. Voit myös viedä chronicleja 1-30 kerralla. Näitä ilmestyy alueelle sen mukaan kuinka paljon pelaajia on eli mitä enemmän pelaajia, sitä tiheämmin fragmentteja ilmestyy. Ottaessasi tämän kiinni kuuden sekunnin sisään, saat normaalia enemmän xp:tä.

Kuva Enriched wisp: Noin 20 minuutin välein kentälle voi ilmestyä Enriched wisp, josta saat enriched memoryja, jotka antavat kaksinkertaisen xp määrän. Näiden paikallaoloaikaa voit pidentää syöttämällä (pitämällä repussa) yhden normaalin memoryn.


Kuva

Valmiit tuotteet

Portentit ovat tavarota, jotka pysyvät repussa kunnes tietyt määritelmät täyttyvät ja portentti kuluu. Esimerkiksi portent of life parantaa kun Life pointsit kuluu alle 50%:iin.

Signit menevät pocket slottiin samoin kuin scrimshawit. Nämä voivat esimerkiksi teleportata tavaroita pankkiisi suojata tavaroitasi jos kuolet.

Boonit ovat tavaroita, jotka ovat pysyviä ja antavat lisä xp:tä. Nämä kannattaa aina tehdä uudellealueelle siirtyessä ja nämä voit tehdä vain kerran.

Transmutation antaa sinun tehdä energian avulla tavaroista parempia esim. yew logseista voit tehdä magic logseja.

Divine locationit antavat sinulla ja kavereillesi mahdollisuuden saada raaka-aineita kyseisestä paikasta. Näitä voit käyttää vain yhden päivässä ja kerätä tietyn verran päivässä.


Hyödyllisiä tavaroita

Vaikka moneen energia paikkaan pääsee helposti home telellä on myös muutama teleportti tavara, jotka nopeuttavat matkustamista. Itse taidon harjoittamiseen ei tarvitse mitään varusteita, sillä wispien lähellä ei ole agressiivisia olentoja.

Kuva Sixth-age circuitilla pääset nopeasti ja helposti suoraan Guthixin alttarille,vieään Chronicle fragmentit, mikäli olet suorittanut The World Wakes - questin


Kuva Wisdom auralla saat 2,5% enemmän xp:tä divinationista.


Kuva Dig Site pendantilla voit teleportata lähelle paikkaa, jossa Bright wispit ovat.


Kuva Ring of duellingilla voi teleportata suoraan Mobilising armies alueelle, lähelle Vibrant wispejä. Tänne pääset myös Spirit treen avulla tai teleportilla (vaatii yhden air-, water- ja law runen). Tällä pääset myös nopeimmin alueelle, jossa Brilliant wispit ovat ja toinen vaihtoehto on Al-Kharid home tele. Ring of duellilla pääset myös Incandescent energioille, sillä ne sijaitsevat Castle warsista länteen.


Kuva Ring of slaying tavaralla tai home telellä pääset Canifikseen, jossa on Lustrous wispit.


Kuva Ectophialilla pääset lähelle Port Phasmatysta, josta veneellä kohti Dragontooth saarta.


KuvaKuva Enchanted water tiara auttaa sinua aavikolla auringon paahtamiselta (otat damagea) muista laittaa tarpeeksi water runeja, jotta lataukset eivät lopu kesken ja toinen vaihtoehto on ottaa Tome of Frost, joka vähentää huomattavasti damagea aavikolla. Kolmas vaihtoehto on ottaa water skinejä mutta joudut uhraamaan repustasi tilaa ja täyttämään näitä kokoajan. 10 000 latausta riittää Enchated water tiaraan ja tähän tarvitset 30 000 water runea.


Kuva Pharaoh's sceptrellä voit valita Jalsavrah - vaihtoehdon, jolla voit teleportata Pyramid plunderiin eli lähelle Luminous wispejä aavikolla.


Kuva Charm Sprite aktiviteetistä voit ottaa enhanced Yaktwee tikun mukaan, millä saat 5% enemmän hunter xp:tä Chronicle fragmentin nappaamisesta.


Kuva Dramen/Lunar staff Fairy ringeille, joilla voit matkustaa Rellekan divination riftille AJR tai mage training areenan viereen BIP.
Kehityspaikat:

Sijainnit

Taulukko sisältää seuraavat tiedot:
Eri paikkojen vaatimat minimitasot (Lv).
Eri paikoista saatavien Energy-pallukoiden nimet.
Kuvat eri paikkojen sijainneista.


Lvl Energia Kuva Sijainti Harvest Convert Energy + Memory Convert
Normaali Enriched Normaali Enriched Normaali Enriched
1 Kuva
Pale
Kuva
Suurempi kuva
Draynor Villagen ja Lumbridge Craterin välissä. 1 2 3 6 3,7 7,4
10 Kuva
Flickering
Kuva
Suurempi kuva
Faladorista pohjoiseen (N), Guthix Memorial Site. 2 4 4 8 5 10
20 Kuva
Bright
Kuva
Suurempi kuva
Varrockin ja Digsiten välissä. 3 6 5 10 6,2 12,4
30 Kuva
Glowing
Kuva
Suurempi kuva
Seer's Villagesta kaakkoon (SE),
lähellä Sorcerer's Toweria.
4 8 7 14 8,7 17,4
40 Kuva
Sparkling
Kuva
Suurempi kuva
Rellekasta Itään Golden Apple Treen luona. 5 10 12 26 15 30
50 Kuva
Gleaming
Kuva
Suurempi kuva
Karamja, Shilo Villagesta koilliseen (NE). 6 12 19 38 23,7 47,4
60 Kuva
Vibrant
Kuva
Suurempi kuva
Mobilising Armiesista pohjoiseen (N). 7 14 25 50 31,25 62,5
70 Kuva
Lustrous
Kuva
Suurempi kuva
Canifiksesta pohjoiseen (N), Slayer Towerista itään (E). 8 16 32 64 40 80
75 Kuva
Elder
Kuva
Suurempi kuva
World gate, Fate of the Gods - Questin jälkeen. 8,5 17 38,8 73,5 46 92
80 Kuva
Brilliant
Kuva
Suurempi kuva
Mage Training Arenasta itään (E). 9 18 35 70 43,7 87,4
85 Kuva
Radiant
Kuva
Suurempi kuva
Dragontooth Island. 10 20 38 76 47,5 95
90 Kuva
Luminous
Kuva
Suurempi kuva
Sophanemista etelään (S). 11 22 42 84 52,5 105
95 Kuva
Incandescent
Kuva
Suurempi kuva
Poison Wastelta etelään (S). 12 24 45 90 56,2 112,4Experience taulukot:

Boonit

Boonit ovat pysyviä boosteja, joilla saat 10 % enemmän xp:tä kun käytät riftiin memoryita ja/tai energioita seuraavalla alueella mihin divinatio levelisi riittää. Tämä kannattaa tehdä aina kun siirryt seuraavalle alueelle ja säästää edelliseltä alueelta tarvittava määrä energioita. Boonit voittehdä vain kerran kutakin aluetta kohden, joten Boonit ovat erittäin tärkeä tehdä heti seuraavalle alueelle tultaessa.

taskit (ei dailyt) teet yhden jokaista tuotetta (Boonit, Signit, Portentit, Transmutation, Divine locationit) niin saat Orlalta palkinnoksi 500 Flickering energiaa.

Booni Leveli Energiat Xp
Kuva
Boon of flickering energy
10 100 Pale tai flickering 3
Kuva
Boon of bright energy
20 300 flickering tai bright 5
Kuva
Boon of glowing energy
30 500 bright tai glowing 7
Kuva
Boon of sparkling energy
40 600 glowing tai sparkling 9
Kuva
Boon of gleaming energy
50 800 sparkling tai gleaming 11
Kuva
Boon of vibrant energy
60 1000 gleaming tai vibrant 13
Kuva
Boon of lustrous energy
70 1250 vibrant tai lustrous 15
Kuva
Boon of elder energy
75 1375 elder tai lustrous 16
Kuva
Boon of brilliant energy
80 1500 lustrous tai brilliant 17
Kuva
Boon of radiant energy
85 1750 brilliant tai radiant 19
Kuva
Boon of luminous energy
90 2000 radiant tai luminous 21
Kuva
Boon of incandescent energy
95 2250 luminous tai incandescent 23


Signit

Signit ovat pocket slottiin meneviä tavaroita kuten scrimshawit. Signejä on neljää erilaista: respite, porter, item protection ja life. Tehdessäsi Signin saat epäaktiivisen (inactive) version, joka aktivoituu kun laitat sen päällesi HUOM et voi enään saada sitä epäaktiiviseksi vaan se pysyy aktiivisena. Tämä tarkoittaa sitä ettet voi pitää montaa aktiivista Signia repussa mutta voit pitää niitä epäaktiivisena.

Respite

Nämä signit auttavat sinun hautaasi kestämään pitempään eli tulevat käyttöön silloin kun et ole varma ehditkö takaisin haudallesi, kun kuolet tai kukaan ei pysty siunaamaan sille lisää aikaa. Respitet toimii seuraavalla tavalla: ottaessasi respiten käyttöön se pysyy horroksessa siihen asti kunnes kuolet. Tässä vaiheessa signi antaa automaattisesti lisäaikaa haudallesi ja tuhoutuu repustasi. Jos otat käyttöön uuden signin, kun hautasi on vielä aktiivisena, signi antaa edelleen lisäaikaa ja tuhoutuu jälleen repustasi. Nämä signit stackaavat joten voit aktivoida niin monta kuin luulet riittävän.


Sign Level Energia Limestone Xp Minuuttia
Kuva
Sign of respite I
8 25 Pale Kuva 4 2 2
Kuva
Sign of respite II
23 25 Bright Kuva 4 5,3 4
Kuva
Sign of respite III
38 35 Glowing Kuva 4 7,9 6


Porter

Nämä signit teleporttaavat tavarasi suoraan pankkiin mikäli siellä on tilaa. Näitä signejä ei voi vaihtaa toisille pelaajille. Tämä signi on tarkoitettu lähinnä skillaus puolelle ja toimii siten että se teleporttaa nostamasi tietyt tavaran pankkiin ja jos pankissa ei ole tilaa signi ei toimi ja tavara jää reppuusi. Sigit teleporttaavat tasosta riippuen 5, 10, 15, 20, 25, 30 tai 50 ja kuluttuuan loppuun signi tuhoutuu. Tavarat, joilla signi toimii, löytyvät lisätiedoista.

Lisätietoa:
Mining Fishing Woodcutting Farming Herblore Hunter Muut
clay
rune essence
copper ore
tin ore
limestone
blurite ore
iron ore
elemental ore
silver ore
pure essence
coal
sandstone
uncut opal
uncut jade br]uncut red topaz
uncut sapphire
uncut emerald
uncut rubyy
uncut diamond
gold ore
granite
rubium
mithril ore
adamantite ore
living minerals
bane ore
red sandstone
runite ore
raw shrimp
raw crayfish
raw karambwanji
raw sardine
raw herring
raw anchovies
raw mackerel
raw trout
raw cod
raw pike
slimy eel
raw salmon
frog spawn
raw tuna
raw rainbow fish
raw cave eel
raw lobster
raw bass
raw swordfish
raw lava eel
raw monkfish
raw karambwan
raw cavefish
raw rocktail
leaping trout
leaping salmon
leaping sturgeon
logs
achey logs
oak logs
willow logs
teak logs
maple logs
hollow reed
mahogany logs
arctic pine logs
eucalyptus logs
yew logs
magic logs
blisterwood logs
potato
onion
cabbage
tomato
sweetcorn
strawberry
watermelon
marigolds
rosemary
nasturtiums
woad leaf
limpwurt root
barley
hammerstone hop
asgarnian hops
jute fibre
yanillian hops
krandorian hops
wildblood hops
grimy guam
grimy marrentill
grimy tarromin
grimy harralander
grimy ranarr
grimy spirit weed
grimy toadflax
grimy irit
grimy wergali
grimy avantoe
grimy kwuarm
grimy snapdragon
grimy cadantine
grimy lantadyme
grimy dwarf weed
grimy torstol
grimy fellstalk
redberries
cadava berries
dwellberries
jangerberries
white berries
poison ivy berries
apples
banana
orange
curry leaf
pineapple
papaya fruit
coconut
bittercap mushroom
cactus spine
cave nightshade
calquat fruit
morcella mushroom
grapes of Guthix
grapes of Saradomin
grapes of Zamorak
polar kebbit fur
common kebbit fur
feldip weasel fur
desert devil fur
long kebbit spike
raw beast meat
red feather
yellow feather
orange feather
blue feather
stripy feather
wimpy feather
raw bird meat
kebbit claws
barb-tail harpoon
kebbit spike
diseased kebbit fur
kebbit teeth
chinchompa
red chinchompa
raw pawya meat
grenwall spikes
spotted kebbit fur
dark kebbit fur
dashing kebbit fur
raw meat
raw chicken
ugthanki meat
raw rabbit
spider carcass
raw chompy
raw jubbly
raw oomlie
fat snail meat
thin snail meat
lean snail meat
ashes
eye of newt
snake weed
bear fur
unicorn horn
swamp tar
red spiders' eggs
chocolate bar
toad's legs
desert goat horn
snape grass
cockatrice egg
frog spawn
mort myre fungi
yew roots
potato cactus
magic roots
crushed nest
cowhide
imphide
spider silk
carapace
batwing
snake hide
yak-hide
green dragonhide
blue dragonhide
red dragonhide
black dragonhide
royal dragonhide
wool
flax
magic roots
maple roots
oak roots
spirit roots
willow roots
yew roots
willow branch
snail shell
egg


Sign Level Energia Tavara Xp Teleportit
Kuva
Sign of the porter I
6 Kuva
30 Pale energy
Kuva
Sapphire necklace
1,7 5
Kuva
Sign of the porter II
28 Kuva
35 Bright energy
Kuva
Sapphire necklace
5,9 10
Kuva
Sign of the porter III
48 Kuva
40 Sparkling energy
Kuva
Emerald necklace
9,9 15
Kuva
Sign of the porter IV
68 Kuva
45 Vibrant energy
Kuva
Emerald necklace
13,9 20
Kuva
Sign of the porter V
88 Kuva
60 Radiant energy
Kuva
Ruby necklace
20 25
Kuva
Sign of the porter VI
94 Kuva
80 Luminous energy
Kuva
Diamond necklace
24 30
Kuva
Sign of the porter VII
99 Kuva
120 Incandescent energy
Kuva
Dragonstone necklace
30 50


Item protection

Tämä signi auttaa pitämään yhden lisätavaran kuollessasi. Tämä signi kuluu automaattisesti pocket slotista ja toimii Portent of item protectien kanssa yhdessä, kuten myös vastaavan prayerin tai cursen kanssa. Sääntönä on kuitenkin että vain viisi (5) tavaraa voit pelastaa maksimissaan signin, portentien ja prayerin tai cursen ollessa aktiivisena. Signit ja porterit ovat kuitenkin viimeisenä prioriteettina joten ne kuluvat viimeisenä jos ei prayeria tai cursea ole aktivoitu.

Sign Level Energia tavara Xp
Kuva
Sign of item protection
69 Kuva
45 Vibrant energy
KuvaPrayer potion (4) 14


Life

Tämä signi palauttaa 25 % perus Life pointseistasi, mikäli kuolet. Tämä on kertakäyttöinen eikä toimi PVP - alueella. Cooldown aika on yksi tunti, jolloin et voi käyttää seuraavaa signiä tai portent of lifeä. Tunti kuluu sen perusteella mitä olet itse pelissä esim. sinulla on 5 minuuttia cooldown aikaa jäljellä ja menet lobbyyn mutta takaisin tullessasi cooldown aikaa on edelleen 5 minuuttia jäljellä.

Sign Level Energia Tavara Xp
Kuva
Sign of life
78 Kuva
100 Lustrous enegy
Kuva
Diamond ring
16


Tämä signi palauttaa 15 % perus Life pointseistasi, mikäli kuolet ja iskee saman verran vastustajaan. Tämä on kertakäyttöinen eikä toimi PVP - alueella. Cooldown aika on yksi tunti, jolloin et voi käyttää seuraavaa sign of lifeä tai portent of lifeä. Tunti kuluu sen perusteella mitä olet itse pelissä esim. sinulla on 5 minuuttia cooldown aikaa jäljellä ja menet lobbyyn mutta takaisin tullessasi cooldown aikaa on edelleen 5 minuuttia jäljellä.

Sign Level Energia tavara Xp
Kuva
Sign of death
79 Kuva
Elder energy
Kuva
Diamond ring
16


Portentit

Restoration

Restoration portentit parantavat sinua automaattisesti, kun Life Pointsisi tippuu alle 50%. Portent ei aktivoidu, jos sinulla on jo alle 50%, kun saat osuman. Portentit käytetään parhaasta huonoimpaan. Jos sinulla ei ole vaadittua LP tasoa, niin portent ei aktivoidu. Jos Life Pointsisi tippuvat 0% suoraan yli 50%, niin portent ei aktivoidu, vaan kuolet.

Portent Divination level Constitution level Energia Tavara Parantaa Xp
Kuva
Portent of restoration I
2 10 Kuva
30 Pale Energy
Kuva Kuva Kuva
Crayfish tai Anchovies tai Shrimp
Kuva Kuva
tai Sardine tai Cooked chicken
Kuva

tai Cooked meat
150 1
Kuva
Attuned portent of restoration I
5 10 Kuva
30 Pale Energy
Kuva Kuva Kuva
Crayfish tai Anchovies tai Shrimp
Kuva Kuva
tai Sardine tai Cooked chicken
Kuva

tai Cooked meat
200 1,5
Kuva
Portent of restoration II
15 15 Kuva
30 Flickering Energy
Kuva
Trout
225 3,4
Kuva
Attuned portent of restoration II
18 15 Kuva
30 Flickering Energy
Kuva
Trout
300 3,9
Kuva
Portent of restoration III
25 25 Kuva
30 Bright Energy
Kuva
Salmon
375 5,6
Kuva
Attuned portent of restoration III
27 25 Kuva
30 Bright Energy
Kuva
Salmon
500 5,8
Kuva
Portent of restoration IV
35 30 Kuva
30 Glowing Energy
Kuva
Tuna
450 7,6
Kuva
Attuned portent of restoration IV
37 30 Kuva
30 Glowing Energy
Kuva
Tuna
600 7,8
Kuva
Portent of restoration V
45 40 Kuva
35 Sparkling Energy
Kuva
Lobster
600 9,4
Kuva
Attuned portent of restoration V
47 40 Kuva
35 Sparkling Energy
Kuva
Lobster
800 9,7
Kuva
Portent of restoration VI
55 50 Kuva
40 Gleaming Energy
Kuva
Swordfish
675 11,5
Kuva
Attuned portent of restoration VI
57 50 Kuva
40 Gleaming Energy
Kuva
Swordfish
900 11,8
Kuva
Portent of restoration VII
65 62 Kuva
45 Vibrant Energy
Kuva
Monkfish
930 13,6
Kuva
Attuned portent of restoration VII
67 62 Kuva
45 Vibrant Energy
Kuva
Monkfish
1240 13,8
Kuva
Portent of restoration VIII
75 80 Kuva
50 Lustrous Energy
Kuva
Shark
1200 15,5
Kuva
Attuned portent of restoration VIII
77 80 Kuva
50 Lustrous Energy
Kuva
Shark
1600 15,8
Kuva
Portent of restoration IX
86 88 Kuva
50 Radiant Energy
Kuva
Cavefish
1320 19,3
Kuva
Attuned portent of restoration IX
87 88 Kuva
50 Radiant Energy
Kuva
Cavefish
1760 19,7
Kuva
Portent of restoration X
97 93 Kuva
60 Incandescent Energy
Kuva
Rocktail
1395 23,4
Kuva
Attuned portent of restoration X
98 93 Kuva
60 Incandescent Energy
Kuva
Rocktail
1860 23,6


Portent of degradationit eroavat normaaleista siten, että ne kuluessaan vahingoittavat vastustajaasi. Attuned versiot kuluvat ensin normaaleihin verrattuna ja korkeampi tasoiset samoin.

Portent Divination lvl Constitution lvl Energia Tavara Parantaa/
iskee
Xp
Kuva
Portent of degradation I
75 80 Kuva
50 Elder energy
Kuva
Shark
840/480 15,5
Kuva
Attuned portent of degradation I
77 80 Kuva
50 Elder energy
Kuva
Shark
B/D 15,8
Kuva
Portent of degradation II
86 88 Kuva
50 Elder energy
Kuva
Cavefish
920/520 19,3
Kuva
Attuned portent of degradation II
87 88 Kuva
50 Elder energy
Kuva
Cavefish
1230/700 19,7
Kuva
Portent of degradation III
97 93 Kuva
60 Elder energy
Kuva
Rocktail
975/550 23,4
Kuva
Attuned portent of degradation III
98 93 Kuva
60 Elder energy
Kuva
Rocktail
1300/740 23,6


Item Protection

Tämä portent auttaa pitämään yhden lisätavaran kuollessasi. Tämä portent kuluu automaattisesti inventorysta ja toimii Sign of item protectionin kanssa yhdessä, kuten myös vastaavan prayerin tai cursen kanssa. Sääntönä on kuitenkin että vain viisi (5) tavaraa voit pelastaa maksimissaan signin, portentien ja prayerin tai cursen ollessa aktiivisena. Signit ja porterit ovat kuitenkin viimeisenä prioriteettina joten ne kuluvat viimeisenä jos ei prayeria tai cursea ole aktivoitu

Portent Divination level Energia Tavara Xp
Kuva
Portent of item protection
92 Kuva
Luminous Energy
Kuva
Prayer potion (4)
21,3


Life

Tämä portent palauttaa 25 % perus Life pointseistasi, mikäli kuolet. Tämä on kertakäyttöinen eikä toimi PVP - alueella. Cooldown aika on yksi tunti, jolloin et voi käyttää seuraavaa portentia tai Sign of lifeä. Tunti kuluu sen perusteella mitä olet itse pelissä esim. sinulla on 5 minuuttia cooldown aikaa jäljellä ja menet lobbyyn mutta takaisin tullessasi cooldown aikaa on edelleen 5 minuttia jäljellä.

Portent Divination level Energia Tavara Xp
Kuva
Portent of Life
99 Kuva
Incandescent Energy
Kuva
Diamond ring
24


Tämä portent palauttaa 25 % perus Life pointseistasi, mikäli kuolet ja iskee tämä verran vastustajaasi. Tämä on kertakäyttöinen eikä toimi PVP - alueella. Cooldown aika on yksi tunti, jolloin et voi käyttää seuraavaa signiä tai portent of lifeä. Tunti kuluu sen perusteella mitä olet itse pelissä esim. sinulla on 5 minuuttia cooldown aikaa jäljellä ja menet lobbyyn mutta takaisin tullessasi cooldown aikaa on edelleen 5 minuuttia jäljellä.

Sign Level Energia tavara Xp
Kuva
Portent of death
99 Kuva
Elder energy
Kuva
Diamond ring
24


Transmutation

Transmutaatio, eli muuttaminen toiseksi, on yksinkertaisesti sitä, että muutat x-määrän ainetta A aineeksi B. Tämä kuitenkin onnistuu huonommasta parempaan, ja tarvitset suuremman määrän huonompaa, kuin tulet saamaan parempaa.

Transmutation Level Energia Tavara Xp
Kuva
Oak logs
13 Kuva
2 Flickering Energy
Kuva
3 Logs
3,3
Kuva
Raw trout
16 Kuva
2 Flickering Energy
Kuva Kuva
3 Raw sardine tai 3 Raw crayfish
Kuva Kuva
tai 3 Raw anchovies tai 3 Raw shrimp
3,6
Kuva
Iron ore
17 Kuva
2 Flickering Energy
Kuva Kuva
3 Copper ore tai 3 Tin ore
3,7
Kuva
Silver ore
22 Kuva
2 Bright Energy
Kuva
3 Iron ore
5,2
Kuva
Uncut emerald
26 Kuva
2 Bright Energy
Kuva
3 Uncut sapphire
5,7
Kuva
Coal
29 Kuva
2 Bright Energy
Kuva
3 Iron ore
6
Kuva
Willow logs
32 Kuva
2 Glowing Energy
Kuva
3 Oak logs
7,3
Kuva
Uncut ruby
33 Kuva
2 Glowing Energy
Kuva
3 Uncut emerald
7,4
Kuva
Raw tuna
36 Kuva
2 Glowing Energy
Kuva
4 Raw trout
7,7
Kuva
Gold ore
39 Kuva
2 Glowing Energy
Kuva
3 Silver ore
8
Kuva
Uncut diamond
42 Kuva
2 Sparkling Energy
Kuva
3 Uncut ruby
9,1
Kuva
Luminite ore
43 Kuva
2 Sparkling Energy
Kuva
3 Mithril ore
15
Kuva
Raw bass
46 Kuva
2 Sparkling Energy
Kuva
3 Raw tuna
9,6
Kuva
Maple logs
49 Kuva
2 Sparkling Energy
Kuva
3 Willow logs
10
Kuva
Uncut dragonstone
58 Kuva
2 Gleaming Energy
Kuva
5 Uncut diamond
12
Kuva
Oricalchite ore
62 Kuva
3 Vibrant Energy
Kuva
3 Runite ore
24
Kuva
Mithril ore
63 Kuva
2 Vibrant Energy
Kuva
3 Coal
13,3
Kuva
Green charm
64 Kuva
25 Vibrant Energy
Kuva
2 Gold charm
13,4
Kuva
Drakolith ore
65 Kuva
3 Vibrant Energy
Kuva
3 Runite ore
25
Kuva
Raw monkfish*
66 Kuva
2 Vibrant Energy
Kuva
3 Raw bass
13,7
Kuva
Necrite ore
71 Kuva
4 Lustrous Energy
Kuva
3 Oricalchite ore
27
Kuva
Yew logs
72 Kuva
2 Lustrous Energy
Kuva
3 Maple logs
15,2
Kuva
Crimson charm
74 Kuva
75 Lustrous Energy
Kuva
3 Green charm
15,4
Kuva
Adamantite ore
76 Kuva
2 Lustrous Energy
Kuva
3 Mithril ore
15,7
Kuva
Raw shark
76 Kuva
2 Lustrous Energy
Kuva
4 Raw monkfish
28
Kuva
Phasmatite ore
77 Kuva
4 Lustrous Energy
Kuva
3 Drakolith ore
28
Kuva
Blue charm
84 Kuva
150 Brilliant Energy
Kuva
2 Crimson charm
17,4
Kuva
Banite ore
86 Kuva
4 Radiant Energy
Kuva
2 Necrite_ore
30
Kuva
Raw sea turtle
87 Kuva
4 Radiant Energy
Kuva
3 Raw shark
31
Kuva
Raw cavefish
87 Kuva
4 Radiant Energy
Kuva
3 Raw sea turtle
31
Kuva
Raw mantaray
93 Kuva
5 Luminous Energy
Kuva
3 Raw cavefish
31
Kuva
Magic logs
93 Kuva
2 Luminous Energy
Kuva
3 Yew logs
21,7
Kuva
Dark animica
95 Kuva
5 Incandescent Energy
Kuva
2 Banite ore
32
Kuva
Runite ore
96 Kuva
10 Incandescent energy
Kuva
6 Adamantite ore
23,2
Kuva
Light animica
97 Kuva
5 Incandescent Energy
Kuva
2 Banite ore
32
Kuva
Raw Rocktail
98 Kuva
5 Incandescent Energy
Kuva
2 Raw mantaray
33


*Vaatii Swan Song.

Divine locationit

Divine locationit ovat liikuteltavia skillauspaikkoja, jotka voi asettaa mihin tahansa johon voi sytyttää tulen (G.E ainoana poikkeuksena). Xp ja taitovaatimukset ovat samat kuin niiden tavallisissa versioilla. Jos muita pelaajia tulee käyttämään samaa divine locationia, sen omistajalla on mahdollisuus saada note-versio heidän kaivamistaan resursseista - vaikka hänellä ei olisikaan taitovaatimuksia niiden kaivamiseen.

Divine locationeissa on muutamia rajoituksia, joita tavallisissa skillauspaikoissa ei ole:
 • Voit valmistaa vain yhden divine locationin päivässä - voit kuitenkin säästää niitä ja käyttää useamman saman vuorokauden aikana
 • Divine locationit pysyvät vain 30 sekunnin ajan alkaen ensimmäisen resurssin keräämisestä (poikkeuksena divine magic tree [25 s], divine herblore patch III [25 s] ja Divine runite rock [20 s])
 • Divine locationeista voi kerätä vuorokauden aikana yhteensä rajoitetun määrän. Tämä määrä riippuu total levelistäsi. Jotkin resurssit kuluttavat sitä enemmän kuin toiset:
  • Divine deadfall trap, herb patch I ja magic tree vastaavat 2 resurssia
  • Divine adamantite rock vastaa 3 resurssia
  • Divine herb patch II vastaa 4 resurssia
  • Divine box trap vastaa 5 resurssia
  • Divine herb patch III vastaa 8 resurssia
  • Divine runite rock vastaa 12 resurssia
 • Inferno adzen ja Varrock armourin erikoisvaikutukset eivät toimi
Divine locationin valmistamiseen tarvitset tietyn divinatoin-tason, energiaa sekä tietyn määrän resursseja.

Divine location Lvl Energia 2. materiaali Keräystaito Keräystuotteet Xp
Kuva
Divine crayfish bubble
1 Kuva
5 Pale energy
Kuva
20 raw crayfish
1Kuva Kuva
Raw crayfish
1
Kuva
Divine bronze rock
3 Kuva
20 Pale energy
Kuva Kuva
20 Tin ore tai 20 Copper ore
1Kuva Kuva Kuva
Tin ore ja Copper ore
1,2
Kuva
Divine kebbit burrow
4 Kuva
25 Pale energy
Kuva
20 Raw beast meat
1/1/3Kuva


7/13/49Kuva
KuvaKuvaKuva
Polar kebbit fur, raw beast meat, common kebbit fur
KuvaKuvaKuva
Feldip weasel fur, Desert devil fur, Long kebbit spike
1,3
Kuva
Divine tree
7 Kuva
5 Pale energy
Kuva
20 Logs
1Kuva Kuva
Logs
1,8
Kuva
Divine herring bubble
11 Kuva
15 Flickering energy
Kuva
20 raw herring
10Kuva Kuva
Raw herring
3
Kuva
Divine herb patch I
12 Kuva
5 Flickering energy
Kuva
20 clean guam
9/14/19Kuva


26/32/36Kuva


38Kuva
Kuva Kuva Kuva
Grimy guam, Grimy marrentill, Grimy tarromin
Kuva Kuva Kuva
Grimy harralander, Grimy ranarr, Grimy spirit weed
Kuva
Grimy toadflax
3,1
Kuva
Divine iron rock
19 Kuva
20 Flickering energy
Kuva
15 iron ore
15Kuva Kuva
Iron ore
4
Kuva
Divine trout bubble
20 Kuva
15 Bright energy
Kuva
20 raw trout
20Kuva Kuva
Raw trout
5
Kuva
Divine oak tree
21 Kuva
15 Bright energy
Kuva
20 Oak logs
15Kuva Kuva
Oak logs
5,1
Kuva
Divine bird snare
24 Kuva
30 Bright energy
Kuva
20 Raw bird meat
1/1/5Kuva


9/11/19Kuva


39Kuva
Kuva Kuva Kuva
Red feathers, Raw bird meat, Yellow feathers
Kuva Kuva Kuva
Orange feathers, Blue feathers, Striped feather
Kuva
Wimpy feathers
5,4
Kuva
Divine salmon bubble
30 Kuva
45 glowing energy
Kuva
20 raw salmon
30Kuva Kuva
Raw salmon
7
Kuva
Divine willow tree
31 Kuva
20 Glowing energy
Kuva
20 Willow logs
30Kuva Kuva
Willow logs
7,2
Kuva
Divine coal rock
31 Kuva
30 Glowing energy
Kuva
20 Coal
30Kuva Kuva
Coal
7,2
Kuva
Divine deadfall trap
34 Kuva
45 Glowing energy
Kuva
24 Kebbit claws
23/33/37Kuva


44/51Kuva
Kuva Kuva Kuva
Kebbit claws, Barb-tail harpoon, Kebbit spike
Kuva Kuva
Diseased kebbit fur, Kebbit teeth
7,5
Kuva
Divine lobster bubble
41 Kuva
70 sparkling energy
Kuva
20 raw lobster
40Kuva Kuva
Raw lobster
10
Kuva
Divine maple tree
44 Kuva
25 Sparkling energy
Kuva
20 Maple logs
45Kuva Kuva
Maple logs
9,3
Kuva
Divine herb patch II
51 Kuva
20 Gleaming energy
Kuva
20 Clean irit
44/46/50Kuva


56/62Kuva
Kuva Kuva Kuva
Grimy irit, Grimy wergali, Grimy avantoe
Kuva Kuva
Grimy kwuarm, Grimy snapdragon
11,3
Kuva
Divine swordfish bubble
53 Kuva
70 gleaming energy
Kuva
20 raw swordfish
50Kuva Kuva
Raw swordfish
13
Kuva
Divine mithril rock
61 Kuva
30 Vibrant energy
Kuva
20 Mithril ore
55 Kuva Kuva
Mithril ore
13,1
Kuva
Divine yew tree
62 Kuva
30 Vibrant energy
Kuva
20 Yew logs
60Kuva Kuva
Yew logs
13,2
Kuva
Divine box trap
64 Kuva
45 Vibrant energy
Kuva
20 Chinchompa
53/63Kuva


66/77Kuva
Kuva Kuva
Chinchompa, Red chinchompa
Kuva Kuva
Raw pawya meat, Grenwall spikes
13,4
Kuva
Divine adamantite rock
73 Kuva
40 Lustrous energy
Kuva
25 Adamantite ore
70Kuva Kuva
Adamantite ore
15,3
Kuva
Divine simulacrum I
75 Kuva
100 elder energy
- 65Kuva Energioita, riippuen omasta divination levelistä 16
Kuva
Divine shark bubble
79 Kuva
60 lustrous energy
Kuva
20 raw shark
76Kuva Kuva
Raw shark
16
Kuva
Divine herb patch III
82 Kuva
10 Brilliant energy
Kuva
5 clean cadantine
67/73/79Kuva


85/91Kuva
Kuva Kuva Kuva
Grimy cadantine, Grimy landatyme, Grimy dwarf weed
Kuva Kuva
Grimy torstol, Grimy fellstalk
17,5
Kuva
Divine magic tree
83 Kuva
40 Brilliant energy
Kuva
5 Magic logs
75Kuva Kuva
Magic logs
18
Kuva
Divine cavefish bubble
89 Kuva
70 radiant energy
Kuva
15 raw cavefish
85Kuva Kuva
Raw cavefish
20
Kuva
Divine rocktail bubble
91 Kuva
80 luminous energy
Kuva
10 raw rocktail
90Kuva Kuva
Raw rocktail
21
Kuva
Divine simulacrum II
92 Kuva
100 elder energy
- 86Kuva Energioita, riippuen omasta divination levelistä 16
Kuva
Divine runite rock
94 Kuva
80 Luminous energy
Kuva
6 Runite ore
85Kuva Kuva
Runite ore
22


Tehnyt:
Kartoitus: Gothim, Troffi, Ogabulga, possu 67 ja Voya.
Graafikointi: AlmostLiving ja Troffi.

Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 09:26 20.06.2021