Skilliopas
Herb running

Johdanto:
Herb running on yksi tuottavimmista tavoista kehittää farmingia. Tätä harrastavat myös henkilöt, jotka eivät niinkään paljoa farmingista pidä. Herb running vaatii minimissään lvl 9 Kuva
Tässä oppaassa kerrotaan kuinka kasvattaa herbejä tehokkaasti ja kuinka soveltaa kolmea eri loitsukirjaa (modern, ancient, lunar).
Tätä opasta voi soveltaa myös muiden kasvien kasvattamisessa.Sisällysluettelo:

Vaaditut tavarat
 • Herb siemeniä
 • Seed dibber
 • Rake
 • Spade
 • Toolbeltissä olevat esineet toimivat.

Suositukset:
KuvaSkillin opas:

Istutus

  1.Käytä (use) haravaa (rake) herb patchiin ja haravoi rikkaruohot (weeds) pois.
  2.Käytä supercompostia patchiin ja juo kulaus Juju farming potionista.
  3.Käytä siementä patchiin.
  4.Tule takaisin n.70-80 minuutin jälkeen korjaaman sato.
  5.Toista kohdasta 2.
  (Jos herbisi on kuollut niin tarvitset lapion, jolla voit kaivaa sen ylös. Tämän jälkeen toista kohdasta 2.)

Inventory


Normal/Ancient spellbook

Koska lodestonet ovat oiva keino matkustaa, tarvitset tässä strategiassa runet ainoastaan Trollheimiin tai vaihtoehtoisesti Trollheim teleport tabin. Jos kuitenkin haluat käyttää teleportteja, varaa runet myös Camelot teleporttiin. Jos taas päätät käyttää lodestoneja, muista aktivoida ne ja voit halutessasi käyttää vis waxia Home Teleportin nopeuttamiseen. Inventory on muuten samanlainen lunar spellbook-strategian kanssa, mutta tarvitset erikseen supercompostit.

Lunar spellbook

Kuva Lunar spellbook-strategia on joustavin vaihtoehto, mutta myös vaativin. Jos voit käyttää Livig Farmin Teleport to Trollheim teleporttia, on suositeltavinta aloittaa herb run Port Phasmatyksen patchilta juoksemisen vähentämiseksi juju farming potionin ja greenfingers auran ollessa aktiivisia.
Voit käyttää patcheille siirtyessä samaa lodestone-taktiikkaa kuin normal/ancient spellbookien kanssa tai käyttää hyväksi lunar spellbookin teleportteja, kuten Catherby teleportia, joka teleporttaa etelään Catherbyn farming patchistä. Lunar spellbookissa on myös Fertile Soil, joka korvaa supercompostin käyttämisen, sekä Remote Farming, jolla voit vahtia ja parantaa kasvejasi mistä tahansa. Remote Farmingin saat Livid Farmista.VarusteetKuva
 • Magic secateurs lisää satoa 10%:lla
 • Falador shield 3/4 - Lisää xp:tä Faladorin patch:lla farmatessa 10%:lla.
 • Explorer's ring 3/4 - Teleport Faladorin herb patchin lähettyville.
 • Ardougne cloak 2/3/4 - Teleport Ardougnen isolle farming patchille. Ardougne cloak 4 antaa loputtomat teleportit.
 • Farmer's outfit - Antaa 1-6% xp boostin, modified farmer's hat tarjoaa 3 teleporttia päivässä Port Phasmatyksen farming patcheille.
 • Greenfingers aura - 3-15% mahdollisuus saada enemmän satoa, estää kasveja sairastumasta auran ollessa aktiivinen.

Herb run


Herb runin voit periaatteessa aloittaa miltä patchilta vain. Tässä on suositelluimmat reitit; varsinkin niille, jotka käyttävät juju farming potionia. Reitin muistaminen ja juokseminen ei ole mikään vaikea juttu, mutta paikalle pääseminen tehokkaimalla tavalla voi joskus olla aloittelevalle kasvattajalle ongelma. Reitin juoksemisessa kestää noin 5 minuuttia.

Trollheim

Kuva Kuva

Lisätietoa:
KuvaKuvaKuvaKuva

Jos et omaa Livid Farmilta saatua Teleport to Trollheim -taikaa, sinun on väisteltävä Trollien iskuja ja juostava jonkin matkaan niiden luolissa. Trollien iskuja joutuu sietämään vain luolassa, mutta jos pelkäät kuolevasi, voit tuoda ruokaa tai juosta luolan läpi Protect from melee -prayer päällä. Suositeltu reitti vaatii 43 Kuva.

Port Phasmatys

Kuva
Lisätietoa:
Kuva

Tänne voit teleportata Ectophialilla. Tällä reitillä ei ole mitään mikä voisi tappaa sinut; hurjannäköisestä sumusta huolimatta.

Catherby / Camelot

Kuva
Lisätietoa:
Kuva

Paikan päälle pääsee Catherby lodestonella, Camelot teleportilla ja Teleport to Catherby -taialla. Tämäkin reitti on turvallinen.
HUOM! Jos olet siirtänyt Camelot teleporttisi Seers Village -taskien jälkeen niin matka on huomattavasti pidempi.

Ardougne

Kuva
Lisätietoa:
Kuva

Tänne pääsee Ardougne lodestonella/teleportilla, Teleport to Fishing Guild -taialla ja Ardougne cape (3 tai 4). Tämäkin on turvallinen reitti.

Falador

Kuva
Lisätietoa:
Kuva

Tänne pääsee juoksemalla Faladorista, mitä ei suositella liiallisen keston takia, ja Explorer's ringin Cabbage teleportilla. Tämänkään reitin varrella ei ole mitään vaarallista. Muista ottaa Falador shield 3/4 mukaan!

Prifddinas

Kuva
Lisätietoa:
Kuva

Nopein tapa päästä tälle patchille on teleportata crystal teleport seedilla Crwysin alueelle. Vaihtoehtoisia tapoja ovat spirit tree ja Prifddinaksen lodestone. Tällä patchilla kannattaa käydä varsinkin silloin, kun Voice of Seren on Crwysin yllä, koska se antaa 20 % enemmän farming xp:tä.
Tehnyt: possu 67
Kiitokset:Jondree
Kuva

Muokattu viimeksi: 21:38 12.03.2016