Skilliopas
Ourania cave (ZMI)

Johdanto:
Sisällysluettelo:
ZMI (Zamorak Magical Institute) on löytänyt syvältä Ourania Cavesta uuden Runecrafting alttarin. Mutta se ei ole lainkaan samanlainen alttari kuin kollegansa, sillä siitä kumpuavia outoja voimia hyödyntäen Zamorakin seuraajat ovat pystyneet runecraftaamaan kyseisellä alttarilla kaikkia olemassa olevia runeja. Nyt pääset itsekin hyödyntämään tätä alttaria Runecraftingin muodossa. Ole kuitenkin varovainen, Zamorakin seuraajat eivät haluaisi päästää sinua käyttämään heidän alttariaan...

Kuva


Sijainti:
West Ardougnesta lounaaseen (SW) Zamorak alttarin lähellä.

Kuva

Suositukset:
Lunar Diplomacy-questin suoritettuasi saat käyttöösi Lunar spellit, joiden mukana tulevalla Ourania Cave -teleportilla pystyt välttymään pankkimaksuilta.

Paljon mind runeja pankin käyttämiseksi, sillä ne ovat kaikkein halvimpia.Skillin opas:

Luolan sisältö


Alttari sijaitsee syvällä luolastossa, jonne päästäksesi sinun on mentävä Zamorak alttarin vieressä olevasta luukusta alas. Itse alttari sijaitsee jonkin matkan päässä sisäänkäynnistä.

Kuva Ensimmäinen henkilö, johon törmäät luolaan astuttuasi, on Eniola. Hän on Zamorak Magical Instituten oma pankkiiri, joten joudut muista RuneScapen pankkiireista poiketen maksamaan pankin käyttämisestä. Pankin käyttökerta maksaa 20 samaa tyyppiä olevaa runea. Esimerkiksi 20 fire tai cosmic runea.

Kuva

Alttarille on kaksi reittiä, lyhyt ja pitkä joista alempana lisää.

Alttari toimii samalla tavalla kuin muutkin alttaritkin, klikkaa sitä muuttaaksesi mukanasi olevat essencet runeiksi. Essencesi muuttuvat sattumanvaraisesti eri runeiksi. Huomaa myös ettet tarvitse talismania/tiaraa craftataksesi runeja.

Alttarin erikoisin ominaisuus on se, että voit runecraftata myös sellaisia runeja, joihin normaalisti ei tasosi riittäisi, myös soul runeja. Ainoastaan yhdistelmäruneja (dust, mist, mud, lava, steam ja smoke) ei voi craftata. Yhdestä käyttämästsi essencestä tulee aina vain yksi rune, ne eivät siis tuplaudu kuten muilla alttareilla riittävän korkeilla leveleillä. Mitä isompi runecrafting taso, sitä todennäköisemmin teet korkeampitasoisia riimuja. Saat kaikista tekemistäsi riimuista kaksi kertaa niin paljon xptä kuin tavallisesti saisit.

Kuva

Pitkä reitti


KuvaPitkällä reitillä on turvallista kulkea ilman minkään sortin vaaraa joutua käsirysyyn Zamorakin seuraajien kanssa, ja sitä suositellaankin siksi combatiltaan matalatasoisille pelaajille. Reitin lopussa oleva murtuma ei vaadi agility leveliä päästäksesi siitä läpi alttarille.Lyhyt reitti


KuvaLyhyt reitti on nopea, mutta heikommille pelaajille myös vaarallinen. Reitin aikana kimppuusi hyökkää niin Zamorakin maageja, rangereita kuin sotilaitakin. Mikäli pystyt käyttämään Black D'hidejä suojanasi, Zamorakin joukkojen iskut eivät juurikaan sinua haittaa, kunhan juokset koko matkan.Nimi ja kuva Cmb-lvl Hyökkäystyyli Oleellisimmat dropit
Zamorak Warrior
Kuva
88, 94 Melee Rune scimitar, Rune dagger, Charmeja.
Zamorak Mage
Kuva
89 Magic Water runeja, Charmeja
Zamorak Ranger
Kuva
92 Ranged Bow string (10), Charmeja
Zamorak Crafter
Kuva
38 Melee
(Ei agressiivinen)
Runeja, Pure Essencejä.
Cave Lizard
Kuva
94 Ranged -


Zamorak crafterit eivät hyökkää vastaan, vaan ovat passiivisia ja kulkevat rauhallisesti omaa reittiään. Luolasta löytyvät Zamorak warriorit droppaavat usein rune scimitareja, joten etenkin pienempi leveliselle pelaajalle tämä paikka voi olla runecraftaamisen lisäksi myös hyvä rahankeruupaikka.

Suositeltu varustus


KuvaPäällä kannattaa pitää varusteita, jotka suojaavat hyvin kaikilta kolmelta eri taistelutavalta. Black d'hidet toimivat tässä tarkoituksessa hyvin. Muiksi itemeiksi kannattaa valita painoa vähentäviä esineitä, esim. Boots of lightness tai spotted/spottier cape.

Vanhemmat ja kestävämmät pelaajat voivat näkemystensä mukaan siirtyä myös hidejen käytöstä pois, korvaten ne muilla painoa vähentävillä esineillä. Näitä ovat penance gloves, agile legs ja agile top.

Lunar telejen avulla craftaaminen


Mikäli olet suorittanut Lunar Diplomacy -questin, ja kykenet käyttämään lvl 71 Magicin vaatimaa Ourania Cave Teleporttia (joudut aktivoimaan sen ensin puhumalla Lunar Islellä Baba Yagalle), pääset kyseisellä
teleportilla aivan luolan ulkopuolelle.

Täältä taas kuljet haluamaasi reittiä alttarille, jossa craftaat runesi ja teleporttaat sitten Lunar Islelle. Pääset aivan pankin viereen, eikä sinun tarvitse maksaa sen käytöstä.Tehnyt: Niko Tu ja Vulle
Kuva

Muokattu viimeksi: 14:09 06.12.2012