Skilliopas
C2 Fishing

Johdanto: C2 fishing on Daemonheimissä tapahtuvaa kalastamista. Dungeoneering-skilliä hyväksikäyttäen pääset Daemonheimin luoliin, joissa kehitys tapahtuu. Oleellisin osa tässä tavassa on, että complexity pidetään tasolla 2, jolloin kalastuspaikkoja muodostuu eniten. Tämä metodi on F2P pelaajille nopein tapa kehittää fishingiä, ja P2P pelaajille myös erittäin nopeaa expaa.

Kuva

Skillin opas:
Floor kannattaa pitää matalana, jotta vastaantulevat viholliset ovat mahdollisimman nopeasti pois edestä. Kun olet päässyt sisään luolaan, kehitys alkaa.
Ensimmäisenä kannattaa myydä inventorysta pois jotakin turhaa, jotta saat rahaa. Noin 2k riittää jo hyvin. Tarvitset sen ostaaksesi Feathereita Smugglerilta. 250 featheria on hyvä määrä.

Kuva


Sitten voit alottaa luolaston tyhjentämisen. Jos et ennestään omaa kokemusta dungeoneeringistä, niin apu löytyy täältä. Koeta saada mahdolliset vastustajat pois edestä mahdollisimman nopeasti, ja katsele, milloin kalastuspaikkoja on näkyvissä. Kalasta jokainen kalastusspotti minkä näet, ne menevät oman kalastustasosi mukaan, joten voit kalastaa jokaisesta. Mitä korkeampi tasosi on, sitä enemmän paikkoja ilmestyy.

Kuva


Kun olet tyhjentänyt koko floorin kalastuspaikoista, niin vaihtoehtoinasi on tappaa boss, tai lähteä vain pois luolasta. Valinta on oma, lähteminen on useammin nopeampaa. Sitten vain toistat samaa.
Huomionarvoista on, että joistain kalastuspaikoista saa vain puolet normaalisti saatavasta expasta. Kaloista saatavat expat ovat seuraavat:

Kala Saatava EXP Vaadittava taso
Raw heim crab 9 1
Raw red-eye 27 10
Raw dusk eel 45 20
Raw giant flatfish 63 30
Raw short-finned eel 81 40
Raw web snipper * 99 50
Raw bouldabass * 117 60
Raw salve eel * 135 70
Raw blue crab * 153 80
Raw cave moray * 171 90


*:llä merkityt kalat ovat kalastettavissa vain P2P-pelaajille.

Vinkkejä kehitykseen:
-Tapa vain ne monsterit, jotka on pakko.
-Käytä parhaita prayereitä/curseja aina taistellessasi, koska sinun ei tarvitse säästää prayeriä bossiin.
-Keskity täysin siihen mitä teet.
-Paina mieleesi, mitä avainovia olet jo nähnyt.
-Käytä gatestoneja, mikäli sinulla on bindattu Cosmic runeja, tai saat niitä droppina.Tehnyt: Gorgo
Muokattu viimeksi: 22:08 29.09.2012