Skilliopas
Dungeoneering

Johdanto: !! UUDELLEENKIRJOITETTAVANA !!

Urheat Fremennik-soturit ovat jo jonkin aikaa suojelleet Daemonheimin linnaa, joka sijaitsee Wildernessin itäpuolella. Nimi Daemonheim tulee sanoista Demon Halls, joka kuvastaakin oivallisesti skillin tarkoitusta. Skillin tarkoituksena on tutkia luolastoja, tappaa vihollisia ja kehittää muita skillejä matkan varrella. Luolaston lopussa joudut taistelemaan boss-monsteria vastaan. Valmistautuaksesi boss-monsterin tappamiseen, sinun kannattaa ensin tutkia muita huoneita, tehdä paremmat armorit ja vaikka kalastaa vähän ruokaa.

Daemonheim on ainut paikka, missä kyseistä skilliä voi harjoittaa. Sinne päästäksesi sinun ei täydy täyttää mitään vaatimuksia, myös F2P pelaajat voivat harjoittaa sitä.

Luolastoja voidaan tutkia ryhmissä, joissa on yhdestä viiteen jäsentä. Voitte valita haluatteko päätyä luolastoon, joka vaatii pelkkää combattia, tai sitten luolastoon joka testaa kaikkia skillejä. Luolastot muokkautuvat ryhmän jäsenten skillien mukaan, sekä huoneet ovat aina erilaisia. Tämän takia mikään luolasto ei ole samanlainen kuin toinen.

Sisällysluettelo:KuvaSkillin opas:

Aloittaminen:


Skilliä voi harjoittaa pelkästään Daemonheimissä, joka sijaitsee Wildernessin itäosassa. Daemonheimiin voit mennä joko kävellen halki Wildernessin, laivalla Al-Kharidin pankin takana olevalta laiturilta, tai myöhemmin voit teleportata sinne Ring of Kinshipillä. Kun olet päässyt Daemonheimiin, seuraa polkuja päästäksesi linnalle.
Linnan edessä on pankki ja tuutori, joka auttaa sinut alkuun pelaamisessa. Puhumalla tuutorille hän myös antaa sinulle Ring of Kinshipin, jonka avulla voit perustaa peliryhmiä, tutkia keräämiäsi tietoja luolastosta ja teleportata Daemonheimin linnan eteen.

Huom! Dungeoneeringiä kehittäessäsi sinulla ei saa olla mukana mitään tavaroita, paitsi Ring of Kinship tai Orb of Oculus. Kaikki muut tarvittavat tavarat saat luolastosta!

Linnan aulassa on portaaleja, joista pääsee tutkiskelemaan luolastoja. Ensimmäisenä linnaan sisälle tultaessa vasemmalla ja oikealla puolella on dungeon entrancet, joihin voit mennä jos sinulla on valmis ryhmä millä pelata. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ryhmää, voit joko hankkia sellaisen aulassa tai mennä pohjoisessa olevasta vaaleasta portaalista (free for all). Menemällä tänne peli perustaa sinulle ryhmän heti kun osallistujia on tarpeeksi.

Skilliä voi kehittää myös yksin. Sinun pitää avata Ring of Kinshipillä 'Party interface' ja liittyä ryhmään. Tämän jälkeen voit suoraan mennä dungeon entranceen ja aloittaa taitoa vaativan koetuksen.
Kehityspaikat: &

Pelaaminen:Perusteet

Pelin tarkoituksena on päästä luolaston viimeiseen huoneeseen, jossa on kyseisen luolaston boss-hirviö. Sen tapettuasi taso päättyy ja saat Dungeoneering XP:tä. Päästäksesi sinne asti sinua koetellaan erilaisten huoneiden avulla, jotka koettelevat sinua erilaisilla tavoilla.


Työkalut

 • Kehittäessäsi Dungeoneeringiä, minimapin alapuolella oleva kartta muuttuu Daemonheimin kartaksi, josta voit katsoa kyseisen luolaston pohjapiirustuksen.Siitä näet mitkä huoneet olet tutkinut ja mitä et. Kartasta näkee myös tikkaat, joista pääsee poistumaan jos on aivan pakko, sekä boss-monsterin sijainti sen jälkeen kun sen huone on löydetty.

 • Voit painaa Ring of kinshipiä nähdäksesi paljon informaatiota, kuten tämänhetkisen complexity levelin (siitä lisää myöhemmin), kerroksen ja joukkueesi jäsenet. Painamalla jotakin joukkueen jäsentä listasta voit katsoa heidän inventoryaan. Ei siis kannata yrittää huijata toiselle että et varmasti ottanut sitä hyvää miekkaa kaverisi nenän edestä!
  Tämän lisäksi pelin johtaja voi laittaa täältä päälle Guide Moden, jolloin peli tekee kartalle (Daemonheim, ei minimap) reitin, joka on nopein ja turvallisin. Kuitenkin, jos tätä pelimuotoa käytetään, pelin lopuksi tuloksestasi vähennetään pisteitä (yleensä 6-9%). Tämän moden voi laittaa päälle tai pois vain pelin ulkopuolella.

 • Äsken mainitusta ikkunasta voi myös valita, jakaako expaa muiden pelaajien kanssa. Tämänkin vaihtoehdon voi valita vain pelin ulkopuolella. Jos Shared XP on käytössä, joukkueesi jäsenten tehtyä jotakin skill-toimintaa, saavat kaikki muut joukkueen jäsenet osan hänen expoistaan. Samoin myös sinun skillatessasi muut saavat osan expoista. Vain pelaajat joilla tämä toiminto on päällä voivat jakaa tai saada jaettua xp:tä.

 • Dungeon Home Teleport taika löytyy spellbookista joka on käytössä vain pelin sisällä. Tekemällä tämän taian pelaajasi teleporttaa luolaston aloitushuoneeseen. Tämä voi olla hyödyllistä isommissa luolastokomplekseissa, joissa menee kauan aikaa etsiä vaikkapa Smuggler. Voit tehdä tämän taian kuinka usein haluat, eikä se vaadi runeja tai aikaa 'jäähtyäkseen'. Myös joku joukkueesi pelaaja voi tehdä Create Gatestone -taian, jolloin hän tekee jonnekin luolaston paikkaan gatestonen. Tämän jälkeen kaikki joukkueen pelaajat voivat teleportata tänne gatestonelle ilmaiseksi Gatestone teleport -taialla.

 • Lisäksi joukkueen johtaja voi right-clickata mitä tahansa vihollista luolastossa ja merkata sen painamalla Mark. Tällöin kyseisen vihollisen yläpuolelle ilmestyy vilkkuva nuoli, joka näkyy myös minimapissa. Näin voidaan helposti määrätä koko joukkue hyökkäämään tiettyyn viholliseen, tiimityöskentely ennen kaikkea!


Combat-huoneet

Combat on yleisin muoto mitä Daemonheimin luolastoista löytyy. Jokainen vihollinen droppaa paljon erilaisia tavaroita, aseita ja ruokaa. Voi olla hyödyllistä tappaa paljon helppoja vihollisia, jotta saa paljon ruokaa ja muita hyödyllisiä tavaroita luolaston loppukoitosta varten.
Jos kuolet luolastossa, ilmestyt luolaston aloitushuoneeseen etkä menetä mitään tavaroitasi. Tällöin kuitenkin peli listaa kuolemasi ja luolaston loputtua se vaikuttaa saamaasi expaan negatiivisesti.

Skill-paikat

Myöhemmin luolastoista löytyy skillaukseen sopivia paikkoja, kuten helloja, kalastuspaikkoja, thieving arkkuja ja farming patcheja. Mitä isompi Complexity level, sitä enemmän erilaisia skillejä on mahdollisuus käyttää seikkailun varrella. Sekä P2P että F2P-pelaajat pääsevät kaikkiin Complexityihin. Siirryttäessä Complexityyn 4 ja siitä eteenpäin osa sivuhuoneista jää todennäköisesti avaamatta P2P-skillivaatimuksien vuoksi.

 • Complexity level 1 - Combat

 • Complexity level 2 - Samat kuin äskeisessä + Cooking + Fishing + Woodcutting + Firemaking

 • Complexity level 3 - Samat kuin äskeisessä + Aseiden valmistus + Mining + Runecrafting

 • Complexity level 4 - Samat kuin äskeisessä + Farming: tekstiilit + Hunting + Armorien valmistus

 • Complexity level 5 & 6 - Samat kuin äskeisessä + Farming: seedit + Herblore + Summoning + Thieving


Ovet ja avaimet

Joissakin huoneissa on ovia, joita ei saa auki kuin tietyllä väriavaimella. Avaimia voi löytyy muista huoneista lattialta lojumasta. Oveen tarvitaan sekä tietyn värin että kuvioinen avain, esimerkiksi jos ovessa näkyy punainen kolmio, niin oveen tarvitaan punaisen kolmion muotoinen avain.

Myöhemmissä tasoissa on mahdollista päästä bonus-huoneisiin, joiden ovien aukaisemiseen tarvitaan myös tiettyjä skillejä, kuten thievingiä lukon tiirikointiin tai agilityä hypätäkseen tarpeeksi korkealle kääntämään vipua. Yleensä vaadittavat tasot näihin huoneisiin ovat melko isot eikä huoneisiin ole pakko mennä, mutta jos tasosi riittävät niin kannattaa ehdottomasti mennä sisään, koska silloin saat enemmän XP:tä kierroksen loputtua.

Haastehuoneet

Seikkailusi varrella voit päätyä erilaisiin haastehuoneisiin, missä pitää suorittaa tietty haaste seuraavan oven aukaisemiseksi. Haasteita ovat esimerkiksi huone, jossa on iso obelisk, jonka varaus pitää saada täyteen. Sinun pitää suojella obeliskia erilaisilta örvelöiltä jotka koittavat laskea sen varausta. Kun varaus on täynnä, seuraava ovi aukeaa. Toinen tyypillinen haaste on puzzlehuone, jossa sinua voi odottaa esimerkiksi lattiaan kiinnitetty palapeli. Kun olet ratkaissut palapelin onnituneesti, seuraava ovi aukeaa.

Muista, että jos sinulla on ongelmia haasteiden suorittamisessa, kannattaa mennä puhumaan Smugglerille luolaston aloitushuoneeseen. Hän on kokenut paljon erilaisia haasteita ja hän osaa antaa vihjeitä haasteittesi suorittamiseksi.

Haastehuoneet

Agility-huone

Kuva

Juokse huoneen läpi ansoja väistellen.

Arvuuttelija

Kuva

Enigmatic Hoardstalker esittää sinulle arvoituksen joka sinun tulee ratkaista käytämällä häneen kuvaukseen sopivaa esinettä. Kaikki tarvittavat esineet löytyvät huoneesta joko lattialta, tynnyristä tai arkusta tai ne voidaan ostaa Smugglerilta.

"A serpent am I, yet on land I would die" - Cave eel
"Born through fire, I'm lost in winds and muddied in water." - Ashes
"Completed I can make you dead, but currently I have no head." - Headless Arrow
"From your veins I flow, from essence did I grow" - Blood Rune
"I am cursed with but one eye. And from Haystacks I will spy." - Needle
"I am water that brings fire to your heart." - Firebreath Whiskey
"I can get you almost anything you want, but with no one to accept me, I am worthless." - Coins
"I demonstrate faith in a dark god." - Unholy Symbol
"I pluck the denizens of the sea, to serve a salty sailor's tea" - Fly fishing rod
"Remove my yellow skin, and dine on me within." - Banana
"Sticks and stones may break me, excercise may ache me." - Bones
"The blunt force I provide is surprisingly constructive." - Hammer
"The slowest of assasins I'm at your home I'm your blade or your drink." - Weapon Poison
"Though I'm light, I can not illuminate the dark." - Feather
"Though my friends fly high,I was always destined to protect." - Novite Kiteshield
"While many call me mould, some call me savoury." - Edicap Mushroom
"Without me, a deathslinger is merely a gorajo with a stick." - Bowstring
"Without me you cannot survive, but fill a room with me and you would surely die." - Vial of Water

Ymmärtääksesi Enigmatic Hoardstalkerin puhetta tarvitset Summoningia.

Ferret saarella

Kuva

Kalasta huoneessa olevasta kalastuspaikasta Raw Vile Fishejä noin 5-10 kappaletta. Kokkaa ne sitten huoneessa olevalla nuotiolla. Heittele Vile Fishejä laatoille saarella johdatellen Ferrettiä kohti Pressure Platea.

Kalastaminen vaatii Fishing-leveliä, niiden paistaminen Cooking-leveliä ja niiden heittely Ranged-leveliä.

Ferretin metsästys

KUVA

Huoneen seinällä on erityislaatuinen Dry Branch -oksa, jonka voi hakata irti hatchet axella. Käytä sitten knifeä oksaan ja saat Simple Trapin. Sijoita saamasi ansa huoneen lattialle; mieluiten siten, että se on seinää vasten ja ruudun päässä kulmasta, jolloin Ferret todennäköisimmin juoksee siihen. Hätyytä ferrettiä ansan suuntaan ja jossain vaiheessa se jää kiinni ansaan. Ferret saattaa myös juosta ansan läpi, mutta tällöin sinun täytyy vain hätistää se uudelleen ansalle.

Kahden tai useamman pelaajan tiimit voivat napata ferretin myös hätyyttämällä sen yhden pelaajan luokse, joka sitten käsin nappaa tämän.

Ferretin nappaaminen vaatii Hunter-leveliä.

Fremennikin leiri

Kuva

Tehtävänäsi on yksinkertaisesti valmistaa kuvassa korostettujen korien sisältö. Valmistaminen tapahtuu klikkaamalla koreja. Keltaisella on korostettu kalakoria, punaisella harkkokoria ja sinisellä halkokoria. Valmistettuasi tarvikkeet Fremennik avaa huoneessa olevat ovet sinulle. Jos sinulta puuttuu hammer tai knife, voit pyytää ne leiriä pystyttävältä Fremennikiltä.

Harkkojen valmistus vaatii Smithingiä, kalojen paistaminen Cooking-leveliä ja jousipyssyjen teko Fletching-leveliä.

Jääkenttä

Kuva

Tehtävänäsi on astua kaikille pitäville alustoille. Jäällä hahmosi ei ole hallittavissa vaan kulkee suoraan aloittamaansa suuntaan. Viistoon klikkaamalla hahmo lähtöö liukumaan viistoon.

Kolme patsasta

KUVA

Hakkaa pickaxella seinässä olevasta raosta kivenpala, ota maasta chisel ja muokkaa sen avulla kivestä ase sille patsaalle, jolla ei asetta vielä ole. Aseen tyypin voit päätellä siitä mitä asetta ei ole vielä huoneessa ja siitä millaiset armorit aseettomalla patsaalla on.

Kiven hakkaaminen seinästä vaatii Mining-leveliä ja sen muokkaus chiselillä Crafting-leveliä.

Kristallin lataus

Kuva

Aktivoi huoneessa olevat kristallit niin että huoneen keskellä olevaa kristallia kohti kulkee valopalloja. Tehtävänäsi on saada valot yhtä aikaa koskettamaan kristallia. Valot eivät liiku kun niiden jono päässä olevalla Pressure platella seistään. Astele pressure plateille ja niiltä pois kunnes kaikki valot kulkevat samaa tahtia ja lopulta ne kohtaavat keskellä ja katoavat.

Kuolemattomat haamut

Kuva

Huoneessa olevat haamut ovat kuolemattomia kunnes valkoinen henki on lentänyt niihin. Tapa valkoisen hengen valtaama haamu, jonka jälkeen henki lentää seuraavaan. Lopulta saat tapettua kaikki haamut ja pääset jatkamaan matkaa.

Laattojen kääntely

Kuva

Tehtäväsi on saada kaikki laatat saman värisiksi. Imbue kääntää laatan ja neljä sitä koskettavaa laattaa kun taas Force kääntää vain yhden laatan, mutta kärsit vahinkoa ja et välttämättä voi ratkaista haastetta ilman uusia forceja. Suositeltavaa on käännellä laattoja kunnes saat yhden erilaisen jonnekkin ja sitten käytät forcea ja saat puzzlen ratkaistua.

Laattojen käänteleminen vaatii Runecrafting-leveliä.

Lodestone-hyppely

Kuva

Ota maasta violetti kivi. Lähde sitten jommastakummasta laidasta etenemään kohti keskellä olevaa Lodestonea. Voit liikkua vain eteen, taakse, vasemmalle ja oikealle. Sen sijaan kentälle ilmestyvä violetti pallo voi kulkea vain vinottain. Pidä etäisyys palloon ja etene keskelle. Jos violetti pallo saavuttaa sinut, joudut takaisin alkuun ja kärsit runsaasti vahinkoa.

Magical Construct

Kuva

Ota maasta Chisel ja huoneessa olevasta laatikosta kiviä. Katso sitten mikä ruumiinosa (jalka, käsi vai pää) Magical Constructilta puuttuu. Tee sitten kivestä kyseinen ruumiinosa. Lataa valmis ruumiinosa klikkaamalla sitä inventoryssäsi. Klikkaa sen jälkeen Magical Constructia ja se on jälleen ehjä. Klikkaa sitä uudelleen ja se herää henkiin ja avaa huoneen ovet.

Kiven muokkaaminen ruumiinosaksi vaatii Craftingiä, sen siunaaminen Runecraftingiä ja Magical Constructin elävöittäminen Magic-leveliä.

Maze

Kuva

Aktivoi huone koskemalla vipuun huoneen sisäänkäynnillä. Juokse keltaisten ovien lävitse ja pyri pääsemään keskelle ennen kuin ajastimen aika umpeutuu ja avaamaan arkun. Mikäli ajastin kuluu loppuun, huoneeseen ilmestyy vahinkoa aiheuttavaa savua. Savu katoaa kun avaat arkun. Jos ehdit arkulle ajoissa, se sisältää jotakin arvokasta, mutta jos et niin se on tyhjä.

Monolith

Kuva

Kosketa Monolithia ja se alkaa latautua. Huoneeseen ilmestyy haamuja, jotka hyökkäävät Monolithin kimppuun laskien sen latausta. Kiinnitä näiden haamujen huomio itseesi iskemällä niitä mahdollisimman nopeasti. Tuhoa haamuja sitä mukaan kun pystyt mutta tärkeintä on pitää huolta, että haamut hyökkäävät sinun eivätkä Monolithin kimppuun. Melee-pelaajille Magic Protect prayer on kätevä sillä haamujen taiat purevat ikävän tehokkaasti meleevarusteiden läpi.

Mureneva huone

Kuva

Hakkaa pickaxella suuret kivet tieltäsi. Pienempien kivien vieressä on hajonneita seinämiä, jotka sinun tulee korjata mahdollisimman pian hakattuasi pienet kivet pois tai huoneeseen tippuu lisää pieniä kiviä.

Kivien raivaaminen vaatii Miningia ja seinien korjaaminen Constructionia.

Mysteeriset kolot

KUVA

Koloista pomppaa nuolia, jotka vahingoittavat sinua. 3/4 kolosta tekee vahinkoa, mutta yhdestä pääset eteenpäin. Kolojen vaarallisuuden voi selvittää joko astumalla niihin, tai käyttämällä Investigate-vaihtoehtoa, joka vaatii tietyn Thieving-tason, ja on vain membereille.

Nukkuvat vartijat

Kuva

Huoneessa olevilla vartijoilla on avain, joka avaa oven seuraavaan huoneeseen. Kulje hiljaa kohti vartijoita välttäen roskakasoja ja varasta nukkuvalta vartijalta avain. Käytä sitten avainta oveen ja jatka matka. Epäonnistuessasi vartijat heräävät ja joudut tappamaaan heidät saadaksesi avaimen.

Palapeli

Kuva

Liikuttele osat paikoilleen samalla tavalla kuin Quiet Before the Swarm -questissä tai Clueja tehdessä.

Patsaat 5 vs. 5

Kuva

Tee patsaille aseet Combat Trianglen mukaan: Magic voittaa Meleen, Melee voittaa Rangedin ja Ranged voittaa Magicin. Aseista aseettomat patsaat niillä aseilla, jotka voittavat niiden edessä olevien patsaiden aseet. Raaka-aineet saat hakattua seinässä olevasta kolosta ja käytämällä huoneesta löytyvää chiseliä niihin saat tehtyä valmiit aseet.

Kiven louhiminen seinästä vaatii Mining-leveliä ja sen muokkaaminen aseeksi Crafting-leveliä.

Patsaiden liikuttaminen

Kuva

Kahden maton patsaita voi liikuttaa. Liikuta patsaita niin, että ne ovat täsmällään samoilla paikoilla kuin viereisen maton patsaat. Huomaathan, että maton kaksi patsasta ovat erinäköiset.

Poltergeist

Kuva

Poltergeistin huoneessa on farming patch. Lue ensin huoneen keskeltä Sargofagista mikä yrtti sinun tulee poimia ja poimi sitten 4 kappaletta sitä yrttiä. Asettele yrtit kynttilänjalkoihin ja ja sytytä ne ja Poltergeist katoaa. Avaa tämän jälkeen sargofagin kansi ja siunaa siellä olevat jäännökset, tämän jälkeen ovet eteenpäin avautuvat.

Pondskater

Kuva

Huoneen keskellä on 4 Pondskateriä. Avataksesi oven sinun täytyy saada kalastettua yhdeltä niistä avain. Kalastus onnistuu pelkällä Fly Fishing Rodilla (Feathereita ei tarvita). Kolmella ei ole avainta ja ne purevat sinua jos valitset sellaisen. Arvaa oikein ja pääset jatkamaan matkaa.

Seeker Sentinel

Kuva

Juokse huoneen reunoja myöten niin, että mikään Seeker ei näe sinua. Keskellä oleva Seeker pyörii ympäriinsä, mutta pienet kulkevat vain samaa rataa. Yllätä pikku-Sentinel kun se kulkee poispäin sinusta ja pääset uuden seinän taakse turvaan. Jos joku Sentineleistä huomaa sinut lennät satunnaisesti johonkin seinustalle huoneessa.

Seuraa johtajaa

Kuva

Etsi Pressure Plate, jonka edessä on ehjä patsas. Astu siihen ja hetken kuluttua patsas tekee jonkin emoten. Saat eteesi vastausvaihtoehdon ja sinun tulee tehdä sama emote.

Isommissa tiimeissä, ehjiä patsaita on yhtä monta kuin pelaajia ja jokaisen tulee tehdä tehtävä yhtä aikaa, jotta patsaat reagoisivat. Huomaa, että jokainen patsas tekee eri emotet.

Silta

Kuva

Mainaa huoneessa olevasta Mining Rockista kivi, muotoile se Chiselillä ja korjaa silta.

Tynnyrihuone

KUVA

Liikuta tynnyreitä päästäksesi huoneen varsinaiseen osaan. Liikuta seuraavaksi jommaltakummalta laidalta tynnyri arkulle vievän tien eteen saadaksesi tynnyrinkorjaustarvikkeita. Mene sen jälkeen korjaamaan huoneen keskellä oleva tynnyri. Työnnä sitten tynnyriä siten, että se on aina virtaavan veden alla ja kun tynnyri on täysi, työnnä se Pressure Platelle ja ovet aukeavat seuraavaan huoneeseen.

Älä murehdi mottiin jääneitä arkkuja, sillä arkkujen sisältönä on yksi hikinen banaani,

Vipuhuone

Kuva

Vedä vivuista mahdollisimman nopeasti. Yhdellä pelaajalla ehtii hyvin juosta koko huoneen reunoja kiertäen ja vivuista vetäen, mutta useammalla pelaajalla aika on lyhyempi ja pelaajien täytyy sijoittautua siten, että aikaa kuluu mahdollisimman vähän. Jos olet liian hidas, vivut palautuvat alkuasentoon ja kärsit vahinkoa.

Värilliset Ferretit

Kuva

Hätyyttele Ferrettejä niin, että ne päätyvät niiden värisille laatoille. Tämä tapahtuu joko seisomalla ferretin vierellä (max. 1 ruutu välissä), joka saa sen siirtymään vastakkaiseen suuntaan (mikäli sinne pääsee), tai käyttämällä "Scare"-toimintoa, joka saa ferretin juoksemaan satunnaiseen suuntaan. Tätä tulisi välttää, mikäli ferret ei ole seinän vieressä jumissa.

Rotkohuone

Kuva

Huoneesta on kaksi versiota, toisessa teet koukun käyttäen Smithingiä ja Craftingia, jonka jälkeen heität sen rotkon yli käyttäen Rangedia, sitten astelet köyttä pitkin käyttäen Agilityä. Toisessa versiossa köyden heitettyäsi vedät vinssin avulla sillan rotkon yli (kuvassa).

Omituinen kasvi

Kuva

Huoneessa on iso kasvi, joka vaihtaa väriä, sekä sen juuret ja niiden varrella pienempiä kasveja (nämäkin vaihtavat väriä). Voit hatchettia käyttämällä hakata pois pienemmät kasvit (käyttäen Woodcuttingia), mutta vain, mikäli niiden väri on sama, kuin ison kasvin. Päästyäsi ison kasvin luokse, voit kitkeä sen Farmingia käyttämällä.Skill-doorit
Kuva Skill Tarvittava esine
Kuva Herblore Tarvitset tyhjän vialin.
Kuva Firemaking Tarvitset tinderboxin.
Kuva Agility Et tarvitse mitään.
Kuva Magic Et tarvitse mitään.
Kuva Prayer Et tarvitse mitään.
Kuva Construction Tarvitset hammerin.
Kuva Crafting Et tarvitse mitään.
Kuva Farming Tarvitset knifen.
Kuva Smithing Tarvitset hammerin.
Kuva Strength Et tarvitse mitään.
Kuva Summoning Et tarvitse mitään.
Kuva Thieving Et tarvitse mitään.
Kuva Woodcutting Tarvitset hatchetin.

Guardian doorit
Kuva
Guardian doorit ovat melko yleisiä Dungeoneeringissä, niistä läpipäästäksesi, tulee sinun tappaa kaikki huoneessa olevat monsterit. Mikäli huoneessa ei ole lainkaan monstereita, pääsee ovesta läpi vapaasti. Huomioi, että bovimastyxejä ei lasketa tapettavaksi monsteriksi.

Dungeoneering-monsterit:

Daemonheimin uumenissa on lukuisia erilaisia monstereita, jotka tahtovat hidastaa matkaasi. Koska monstereihin on välillä erittäin vaikea osua ja Dungeon-kierroksen nopeus halutaan maksimoida, on alle listattu jokaisesta floorista löytyvät monsterit ja niiden heikkoudet.

(Slayer XX) = Vaadittu Slayer level

Frozen Floors:

Frost Dragon - Slash, Tuli*
Hydra - Slash, Ranged
Ice Elemental - Crush, Tuli*
Icefiend - Tuli*
Ice Giant - Crush, Tuli*, Ranged
Ice Spider - Crush
Ice Troll - Stab, Tuli*
Ice Warrior - Crush, Tuli*
Thrower Troll - Slash

*Taiat ja Flameburst Defender
Abandoned Floors I:

Animated Pickaxe - Crush
Cave Slime (Slayer 17) - Magic
Crawling Hand (Slayer 5) - Crush
Dungeon Spider - Slash, Magic
Earth Warrior - Crush, Magic
Giant Bat - Stab
Giant Skeleton - Crush, Slash
Green Dragon - Stab
Hill Giant - Stab
Hobgoblin - Slash
Jelly (Slayer 52) - Crush, Slash
Night Spider (Slayer 41) - Crush
Pyrefiend (Slayer 30) - Vesitaiat
Skeleton - Crush
Furnished Floors:

Brute - Stab, Magic
Cave Slime (Slayer 17) - Magic
Dungeon Spider - Slash, Magic
Giant Bat - Stab
Guard Dog - Stab
Iron Dragon - Stab, Magic, Tulitaiat
Jelly (Slayer 52) - Crush, Slash
Night Spider (Slayer 41) - Crush
Pyrefiend (Slayer 30) - Vesitaiat
Abandoned Floors II:

Animated Pickaxe - Crush
Crawling Hand (Slayer 5) - Crush
Dungeon Spider - Slash, Magic
Earth Warrior - Crush, Magic
Giant Bat - Stab
Giant Skeleton - Crush, Slash
Green Dragon - Stab
Hill Giant - Stab
Hobgoblin - Slash
Jelly (Slayer 52) - Crush, Slash
Night Spider (Slayer 41) - Crush
Pyrefiend (Slayer 30) - Vesitaiat
Skeleton - Crush
Zombie - Slash
Occult Floors (vain membereille):

Animated Book - Stab
Black Demon - Crush, Slash, Magic
Fire Giant - Stab, Vesitaiat
Greater Demon - Slash, Magic
Hellhound - Slash, Stab, Magic
Lesser Demon - Slash, Magic
Necromancer - Slash
Red Dragon - Stab, Ranged

Warped Floors (vain membereille):

Ankou - Stab, Ranged & Magic
Reborn mage - Ranged
Reborn warrior - Magic
Black Dragon - Stab & Ranged
Brute - Stab & Magic
Guard Dog - Stab
Zombie - Slash
Skeleton - Crush
Lesser Demon - Magic & Slash
Greater Demon - Magic & Slash
Black Demon - Magic, Crush & Slash
Animated Pickaxe - Crush
Animated Book -
Pyrefiend - Stab
Cave Slime (Slayer 17) - Magic

Kaikki Floorit:

Forgotten Mage - Ranged
Forgotten Ranger - Slash
Forgotten Warrior - Magic, Crush (jos platebody), Stab (jos chainmail)
Giant Rat - ???

Boss-huone

Viimeinkin päästyäsi luolan loppuun sinun täytyy voittaa boss-hirviö. Bosseilla on suuri combat lvl ja niitä voi olla joskus hankala voittaa. Tällöin kannattaa vaikkapa mennä hetkeksi kalastelemaan kalaa ja tekemään armoreita helpompaa voittoa varten. Bossit vaikeutuvat sitä mukaa kun Dungeoneering levelisi kasvaa. Useat bossit osaavat erikoisliikkeitä tai healata itseään. Joidenkin voittamiseen tarvitset oivallusta, esimerkiksi yksi mahdollinen boss on iso valkoinen peto, joka syö huoneen molemmilla sivuilla olevista ruokailupaikoista healatakseen itseään. Syömisen voi kuitenkin estää menemällä seisomaan hirviön ja ruokailupaikan väliin.

Kun olet tappanut luolaston Bossin, joku joukkueesi jäsen saattaa saada jonkin hyvän armor osan. Samalla myös seinästä aukeaa tikkaat. Tietyn ajan kuluttua tästä peli loppuu ja saat viimeinkin kaivattua Dungeoneering XP:tä.

Huomaa, että jos bossit tulevat sinulle vaikka levelisi ei vielä mahdollistaisi sitä, ne voitetaan ihan samalla tavalla kuin normaalistikin.

Bossit

Gluttonous Behemoth

Kuva

Dungeoneering level: 1
Heikkous: Slash
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Gluttonous Behemothin ympärillä on hunter-monstereiden ruhoja, joita se käyttää ehtymättömänä ravintonaan. Ruhojen määrä riippuu pelaajien määrästä. Heti ottelun alettua juokset vain Behemothin ja ruhon väliin ja se ei pysty parantamaan itseään. Gluttonous hyökkää niin meleellä, rangella kuin magicillakin ja prayer kannattaa laittaa suojaamaan siltä mikä omista armoreistasi iskee lujiten läpi.

Taktiikat:
Suositeltavinta on käyttää melee armoreita ja slash hyökkäystyypin asetta, joka löytyy lähes kaikista aseista. Näiden kanssa Magic protection ja Piety/Turmoil tai joku muu vastaava meleitä nostava prayer on voittoon vievä yhdistelmä.


Astea Frostweb

Kuva

Dungeoneering level: 1
Heikkous: Ranged, Melee
Käyttää: Melee, Magic

Astea Frostweb suojaa vuorotellen eri combat-muodoilta. Hän käyttää heikompaa Ice Barragea pelaajiin estäen heitä liikkumasta ja juoksee sitten kauemmas eli Ranged tai Magic varusteet kannattaa varata myös meleille. Hän heittää barragea yleensä heti kun menet hänen viereensä, jolloin meleellä on vaikea päästä iskemään. Frostweb kutsuu avukseen Ice Spidereitä, mutta niihin kannattaa keskittyä ainoastaan, jos Frostwebin Prayer suojaa ainoalta taistelumuodoltasi. Prayer kannattaa itse laittaa suojaamaan magiciltä, koska sillä Frostweb iskee kovimmin.

Taktiikat:
Jos olet pelin aikana saanut itsellesi hyvän melee, että ranged aseen arroweineen, kannattaa tätä vastaan ottaa molemmat hyökkäystyylit mukaan. Armoreiksi kannattaa valita itselleen hyvät ranged armorit, tai hyvät melee armorit, tai joku niiden yhdistelmä. Meleellä pääsee iskemään hyvin, jos on jonkin verran magic defenceä, mutta sitten taas ice spiderit iskevät läpi, jos ei ole tarpeeksi melee defenceä. Hyvällä ranged armorilla on kuitenkin myös suhteellisen korkea melee defence, jolloin tämä bossi on hyvin helppo voittaa. Protection prayeria kannattaa käyttää riippuen millaisen armor setin päätät ottaa. Jos sinulla on aikaa, kannattaa odottaa, että hän menee johonkin nurkkaan tai vastaavaan kohtaan, josta hän ei pääse pois jos menet seisomaan hänen eteen. Pelkästään melee gearilla häntä voi olla hankala saada alas, koska freezaava magic isku osuu magic protectionista huolimatta hyvin melee armoreihin jolloin sinun on vaikea päästä lähelle edes iskemään. Mikäli taitoa riittää, niin ei se ole mitenkään mahdotonta kuitenkaan.


Icy Bones

Kuva

Dungeoneering level: 1
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Icy Bones on helpointa voittaa meleenä. Se käyttää iskua, joka nostaa jääpuikkoja maasta, mutta puikot ovat muutaman ruudun päästä siitä itsestään, jolloin isku pääse vahingoittamaan. Jääpuikkojen alueella Icy Bones iskee meleellä tehokkaammin, mutta sen ei pitäisi kunnon varustuksessa tuntua. Melee-armorit suojaavat myös muuten hyvin Icy Bonesin lähitaisteluiskuilta ja tarvittaessa senkin vähän voi mitätöidä Melee Protectilla.

Taktiikat:
Mukaan kannattaa ottaa melee gear, ja hyvä stab ase, esim spear tai rapier. Icy bonesiin osuu kuitenkin hyvin myös muutkin melee iskut, joten stab ei ole välttämätön. Mikäli sinulla on hyvät melee armorit, kannattaa käyttää magic protectionia ja pietyä/turmoilia tai muuta vastaavaa meleitäsi nostavaa prayeria.
Luminescent Icefiend

Kuva

Dungeoneering level: 5
Heikkous: Tuli-taiat (Low level), Melee
Käyttää: Magic, Ranged

Luminescent Icefiendin erikoisuus on jääpuikkosade. Kun Icefiend jäätyy, lähde juoksemaan kierros huoneen ympäri. Mikäli jäät paikallesi saat jääpuikkoja niskaasi ja lopulta olet henkihieverissä. Tämä isku ei voi tappaa, mutta jättää sinut niin heikkoon kuntoon, että seuraava isku kylläkin. Icefiend käyttää Magic- ja Ranged-pohjaisia hyökkäyksiä, joten Prayerit kannattaa laittaa suojaamaan jommaltakummalta. Icefiend pelkää tulitaikoja, mutta suuremmilla leveleillä (200+) nekään eivät oikein pure.

Taktiikat:
Parasta on ottaa vain hyvä melee gear ja ase. Käytä meleitä nostavia prayereita ja protection from magicia. Tämä boss on suhteellisen helppo voittaa, jos ei vain mokaa kun se tekee erikoisiskun. Icefiend tekee erikoisiskunsa ainakin 3 kertaa, ja viimeisen kerran kun sillä on enää 1 lp jäljellä. Huomaat erikoisiskun alkavan kun chat boxiin tulee teksti, joka ilmoittaa ettet voi osua icefiendiin nyt. Näet että taivaalle lentää jääpuikkoja. Tällöin on pakko juosta tai hp laskee erittäin alas, kun jääpuikot alkavat tippumaan katosta. Älä kuitenkaan panikoi. Kun erikoisisku alkaa, klikkaa minimapista huoneen toiseen reunaan, ja sitten hyvissä ajoin käännyt 90 astetta ja menet toiseen reunaan, jonka jälkeen juokset takaisin icefiendille (suorakulmainen kolmio). Jos otat yhdenkin kävelyaskeleen niin saat iskun niskaasi eikä sitä voi enää väistää, siksi kannattaa ennakoida käännökset ajoissa. Isku kestää noin 5 sekuntia, jonka jälkeen voit taas iskeä icefiendiä.
Plane-freezer Lakhrahnaz

Kuva

Dungeoneering level: 11
Heikkous: -
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Itse Plane-freezer Lakhrahnaz ei ole erityisen haastava. Vaikeuskertoimen taisteluun tuo jääkenttä. Melee-pelaajan on erittäin vaikea päästä lähelle bossia ensinnäkin siksi, että jäällä on vaikea liikkua ja toisekseen siksi, että Plane-freezer tykkää työntää pelaajan pois luotaan. Taistelu kannattaa käydä rangedilla tai magickillä, mutta keskiverto-meleelläkään ei ole ongelmia jos osaa kulkea jäällä. Plane-freezer Lakhrahnaz käyttää kaikkia hyökkäysmenetelmiä, mutta mikään niistä ei ole mainittavan tehokas. Huomaa, että jääalustalla voi liikkua myös vinottain!

Taktiikat:
Hyvällä melee gearilla ja aseella tämäkin bossi voitetaan helposti, mikäli jäällä liikkuminen ei ole sinulle liian vaikeaa. Muussa tapauksessa kannattaa käyttää rangedia. Meleellä kannattaa käyttää meleitä nostavia prayereita kuten piety/turmoil. Mikäli saat paljon damagea, kannattaa myös magic protectionia harkita. Meleenä mentäessa kannattaa plance freezer houkutella kentän sivureunalle, jossa se on helppo voittaa, kun jäällä ei tarvitse liukua kuin edes takaisin pitkin reunaa, eikä sen työntöhyökkäyksetkään haittaa, vaikka aikaa kuluttavatkin. Sivuttaisliikkumista kannattaa hyödyntää paljon, mikäli plane freezeriä on vaikea saada reunoille. Meleenä prayeria kuluu enemmän ja ruokaakin voi mennä jonkun verran, kun menee paljon aikaa plane freezerin vierelle pääsemiseen. Melee iskut kuitenkin osuvat siihen kohtuullisen hyvin.
To'Kash The Bloodchiller

Kuva

Dungeoneering level: 17
Heikkous: Crush
Käyttää: Melee, Magic

To'Kash The Bloodchiller pelkää Crushia meleen hyökkäysmuodoista. Tästä johtuen To'Kash kannattaa kaataa meleenä. Hyökkäysmuotoina bossilla on Magic ja Melee, joten Magic Protect on suositeltava. To'Kashin erikoishyökkäys toimii kuten Ice Barrage, jäädyttäen pelaajan paikalleen kyvyttömäksi taistelemaan. Riippuen tiimin koosta, jäätyminen saattaa kestää useampiakin sekunteja. Mikäli pelaajia on useampia, jäätyneen taistelijan voi vapauttaa jäästä käyttämällä "Free [pelaajan nimimerkki]" vaihtoehtoa.

Taktiikat:
Tähän bossiin ei sen kummoisempaa taktiikkaa tarvita kuin melee armorit ja crush ase ja meleitä nostavat prayerit ja magic protection päälle. Kun bloodchiller huutaa "DEEP FREEZE" Kannattaa syödä lp:nsä lähes täyteen, koska silloin saat todennäköisesti hyvin osuvan jäädyttävän tuplaiskun itseesi. Eikä freezessä ollessa voi hyökätäkään, ja vaikka se ei osuisikaan niin kannattaa tämä aika hyödyntää syömiseen.
Skeletal Horde

Kuva

Dungeoneering level: 23
Heikkous: -
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Huoneessa näkyy aluksi vain Divine Skinweaver, mutta astuessasi huoneeseen, luurankoja alkaa ilmestyä seinissä olevista koloista. Luurankoja on kolmenlaisia: Melee, Ranged ja Magic. Prayereistä suositeltavin on se, jota kentällä on eniten. Pidä koko ajan katsekontakti Skinweaveriin, sillä hän kertoo koska voit tukkia seinästä raon. Mikäli yrität tukkia väärään aikaan kärsit paljon vahinkoa ja saat lisää skeletoneja kimppuusi. Taistelu päättyy kun olet tukkinut kaikki aukot seinissä ja sen jälkeen tappanut kaikki luurangot

Divine Skinweaverin ympärillä on laatoitettu alue. Ollessasi alueen sisällä, Skinweaver parantaa sinua. Tästä johtuen Magic ja Ranged ovat erityisen käteviä sillä voit tuhota vihollisia ja saat samalla Life Pointseja. Summoning Familiarit ovat tässä bossissa erityisen käteviä.
Hobgoblin Geomancer

Kuva

Dungeoneering level: 23
Heikkous: Ranged (Low levelisenä), Melee iskut
Käyttää: Melee, Magic

Tässä bossissa prayerit kannattaa unohtaa. Mikäli käytät prayereitä, hobgoblin saa tietyn iskun tehdessään runsaasti LP:tä takaisin. Geomancer käyttää meleetä ja Magickia, joista magic on selkeästi suurempi uhka. Prayereiden käyttämättömyyden vuoksi kannattaa varautua varusteilla, jotka suojaavat taioilta. Hobgoblin Geomancer voi myös käyttää Snarea, jolloin pelaaja jää paikalleen jumiin. Parhaiten tämän bossin voittaa Rangedina, ellei se ole kauhean iso level. Suuremmilla leveleillä (250+) siihen ei kunnolla pure edes paras bow ja parhaat arrowit, jolloin melee on paljon suotavampaa.
Bulwark Beast

Kuva

Dungeoneering level: 23
Heikkous: Pickaxe, Crush
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Bulwark Beastillä on suojakilpi, joka pitää murskata. Tämän voi tehdä vain ja ainoastaan pickaxella. Peliruudulla näkyy mittari, jonka kadottua voi vaihtaa mihin tahansa aseeseen Bulwark Beastin vahingoittamiseksi. Taiat menevät haarniskan läpi ilman murskaamistakin, mutta meleiden ja rangedien täytyy ensin tuhota se, jotta taistelussa olisi mitään järkeä. Tämän jälkeen Crush ja Stab-hyökkäykset osuvat hyvin.

Bulwark Beastin voi tuhota meleellä ja rangedilla myös tuhoamatta sen kuorta, mutta ottelussa menee ikä ja terveys ja kuoleminen on erittäin todennäköistä.
Unholy Cursebearer

Kuva

Dungeoneering level: 29
Heikkous: -
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Unholy Cursebearer on joko todella nopea ja helppo bossi tai pitkä ja tuskallinen. Sen erikoisuus on siinä, että se laskee combat-skillejä jopa yhteen asti. Sisäänkäyntiä vastapäätä olevalla seinustalla on juttuja, joita koskemalla saat parannettua statsejasi, mutta niitä käyttämällä bossi saa LP.tä takaisin. Cursebearer ei ole erityisen voimakas millään taistelun muodolla, mutta pitkässä taistelussa se on turhauttava.

P2p-pelaajaa helpottavat huomattavasti potionit ja Piety-prayer. Heti kättelyssä paras mahdollinen Melee Potion naamariin ja Piety päälle, jonka seurauksena iskut osuvat kiitettävää tahtia. Ylimääräiset Melee Potionit helpottavat elämää, sillä kun hyökkäysstatsit alkavat laskea liikaa, uudella potionilla tehot saadaan taas normaaleihin lukemiin. Stat-restore Potionit parantavat murto-osan siitä mitä taisteluun tarkoitetut Potionit, joten niiden käyttö ei ole suositeltavaa. Heikompia pelaajia helpottavat myös Defence Potionit mutta taistelun luonteen ollessa hyvinkin pikainen, nopea Melee Potioneiden hyödyntäminen on suotavampaa.
Rammernaut

Kuva

Dungeoneering level: 35
Heikkous: Stab, Magic
Käyttää: Melee

Rammernaut käyttää vain ja ainoastaan meleetä. Parhaiten siihen tehoavat taiat ja Crush-hyökkäykset. Erikoisiskunsa Rammernaut tekee huutaessaan "CHAAAAARGE!". Tämän jälkeen Rammernaut juoksee pelaajan luokse ja lyö tämän kauas samalla stunnaten tämän. Tämä hyökkäys myös estää pelaajaa käyttämästä prayereitä hetkeen.

Rammernautin toinen erikoisuus seuraa yleensä edellämainittua iskua. Tämä erikoisuus on kierreisku joka laskee pelaajan defenseä merkittävästi.

Paras taktiikka Rammernauttia vastaan on käyttää taikoja.
Stomp

Kuva

Dungeoneering level: 35
Heikkous: Slash
Käyttää: Melee, Ranged

Stomp on helppo, mutta turhauttava vihollinen. Se käyttää ranged-, magic- ja melee-hyökkäyksiä, jotka eivät tee juurikaan vahinkoa melee-armoreiden lävitse. Menetettyään tietyn prosenttiosuuden Life Pointseistaan Stomp muuttuu immuuniksi hyökkäyksille ja sen ympärillä olevat kivet aktivoituvat. Pelaajan täytyy juosta hakemaan kaksi värillistä pikkukiveä jostain päin tilaa ja tuoda ne Stompin viereisille hehkuville Lodestoneille. Mikäli tässä onnistutaan, Stomp menettää LP:tä ja taistelu jatkuu normaalisti. Mikäli pelaaja epäonnistuu, Stomp parantaa LP:nsä edeltäneeseen tilaan ja Stompia pitää vahingoittaa uudelleen. Vaikeaksi homman tekee katosta putoavat kivet, jotka estävät kulkemisen huoneessa. Kivien putoamiskohdat näkyvät varjoina lattialla ja niitä kannattaa ennakoida. Välillä kivet blockkaavat täysin reitin Lodestoneille. Mikäli näin käy, säästä pikkukivet ja käytä ne mahdollisimman nopeasti kun Stomp seuraavan kerran muuttuu immuuniksi iskuille.
Har'Lakk The Riftsplitter

Kuva

Dungeoneering level: 35
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Har'Lakk The Riftsplitter hyökkää kaikilla kolmella tyylillä. Tähän otteluun kannattaa varata Anti-poisoneita runsaasti, sillä Riftsplitterin Miasma-hyökkäys myrkyttää ja tekee kovaa vahinkoa. Riftsplitterin erikoisiskut ovat taivaalta tulevia sateita, jotka joko myrkyttävät, tekevät diseasen tai tekevät vain jatkuvaa vahinkoa. Näiden alta kannattaa vain juosta mahdollisimman nopeasti pois ja jatkaa Riftsplitterin tuhoamista muualta.

Iskut:
"Taste Miasma!" = Myrkyttää. Myrkyn teho voimistuu jos seisot sateen alla.
"This should cut you down to size!" = Disease, joka laskee statsejasi. Statsit laskevat enemmän jos seisot pitkään sateen alla.
A flame portal will flush you out! = Tekee vahinkoa. Vahingon määrä kasvaa mitä pidempään seisot sateen alla.
Ruskea taika = Kuluttaa prayeriäsi ja tekee magic-vahinkoa. Har'Lakk käyttää tätä iskua eniten kun pidät Protection Prayereitä päällä.
Raapaisu = Perus melee-hyökkäys.
Lexicus Runewright

Kuva

Dungeoneering level: 39
Heikkous: Ranged, Melee-heikkous vaihtelee
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Lexicus Runewrightillä on apunaan kirjoja, joita hän kutsuu esiin tyhjästä. Kirjat ovat nopeasti tuhottavissa ja ne kannattaakin eliminoida mahdollisimman pian, sillä niiden tappamiseen riittää vain yksi isku. Kannattaa varoa vilkkuvia kirjoja, sillä osuessaan ne räjähtävät ja tekevät rutkasti damagea. Ne eivät seuraa pelaajaa, joten kannattaa siirtyä pois niiden tieltä.

Itse Lexicus hyökkää taioilla ja meleellä. Rangedilla hänet on helpohko voittaa, sillä ranged-varusteet suojaavat hyvin magicillä ja rangedia käyttäessä pysytään etäällä, jolloin melee ei ole uhka. Meleetä käyttävän on syytä turvautua Protect from Magic -prayeriin. Tuli-taiat ja Ranged purevat mieheen hyvin.

Lexicus kimmottaa 1/3 siihen tehdystä melee-damagesta takaisin pelaajaan, joten tämänkin takia ranged on varteenotettava taistelutyyli.

Iskut:
"BOOK BARRAGE!" = Vilkkuvia kirjoja kirjahyllystä lentää alueelle, jolla seisot. Saapuessaan ennalta määrättyyn pisteeseen ne räjähtävät ja tekevät suurta vahinkoa.
"Almanac Army, Attack!" = Sinisiä kirjoja ilmestyy kirjahyllystä. Kirjat käyttävät joko Ranged, Melee tai Magic hyökkäyksiä. Kirjoilla on 10 Life Pointsia ja ne kuolevat aina ensimmäisestä niihin kohdistuvasta iskusta.
Sagittare

Kuva

Dungeoneering level: 45
Heikkous: Melee
Käyttää: Ranged, Magic

Sagittaren kanssa kannattaa pitää Magic Protect päällä ja taistella meleenä. Magic Protect suojaa snarelta ja melee-iskut tuntuvat purevan hyvin häneen.

Taistelun erikoisuus on spiraalimallin kenttä. Kentän malli huokuttelisi käyttämään magic tai ranged, mutta Sagittare suojaa aika hyvin taioilta ja hänellä on koko ajan Ranged Protect käytössä.

Välillä Sagittare alkaa huutaa ja kun näin tapahtuu, kannattaa alkaa juosta keskelle päin tai mikäli olet jo siellä, kentän ulkoreunalle. Huutoa seuraa nuolisade, joka tekee vahinkoa ja saattaa pysäyttää pelaajan. Nuolisateen aikana Sagittare teleporttaa spiraalissa sisemmälle ja ollessaan keskellä, spiraalin ulkoreunalle.
Night-gazer Khighorahk

Kuva

Dungeoneering level: 51
Heikkous: Stab
Käyttää: Magic

Khighorahkia vastaan taistellessa täytyy huoneen nurkissa olevat pilarit sytyttää. Tinderboxia ei tarvitse pilareiden sytyttämiseen. Pilarien tuli sammuu ajan mittaan ja ne täytyy sytyttää uudelleen. Kova magic defense tai Magic Protect on myös erittäin käytännöllinen johtuen siitä, että Night-gazer käyttää Magicciä hyökkäysmuotonaan.

Khighorahkin erikoisuus on sen kyky herätä henkiin. Kun voitat bossin ensimmäisen kerran, se nousee elävien kirjoihin hieman alemmalla tasolla ja sinun täytyy päihittää se uudelleen. Henkiinherännyttä Night-gazeria vastaan pilarien tulet eivät enää sammu.

Helpointa bossi on voittaa rangedilla ranged-varusteiden magic-suojan vuoksi. Ranged-vahinko uppoaa myäs hyvin itse bossiin. Meleelläkin bossin voi voittaa, mutta tällöin kannattaa varoa Night-gazerin hyppyiskua, joka tekee jopa 500 LP:n vahinkoa. Hyppyä edeltää sininen pyörre Night-gazerin ympärillä, jonka nähdessäsi ehdit mainiosti väistää hypyn.
Shadow-forger Ihlakhizan

Kuva

Dungeoneering level: 59
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Ranged, Magic

Shadow-forger Ihlakhizan osuu todella usein pelaajaan, mutta vastapainoksi myös pelaaja osuu helposti Ihlakhizaniin. Shadow-forger keikkuu neljän pilarin varassa keskellä kenttää ja tekee kaikki hyökkäykset siitä käsin. Kun chatboxiin ilmestyy teksti "The shadow forger starts to glow" siirry mahdollisimman nopeasti jonkin neljästä pilarista taakse. Hetken kuluttua Ihlakhizan laukaisee jonkinlaisen paineaallon, joka laskee pelaajan skillejä melko runsaasti. Hyökkäys laskee ainakin Defenceä.

Koska Ihlakhizan käyttää kaikkia hyökkäysmuotoja, yksittäisen prayerin valitseminen voi olla hankalaa. Suositeltavaa on varautua hyvällä varastolla ruokaa ja käyttää prayeriä, joka nostaa hyökkästen tehoa ja tarkkuutta, esimerkiksi Pietyä. Stab-aseet tuntuvat osuvan erittäin hyvin.
Bal'Lak The Pummeller

Kuva

Dungeoneering level: 65
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Magic
Taistelun erikoisuudet:

Bal'Lakin erikoisuus on sen Defence-mittari ruudun ylälaidassa. Defense-mittari täyttyy vähitellen ja kun mittari on täysi, et voi tehdä Pummelleriin vahinkoa. Mittaria voi laskea houkuttelemalla bossin vihreiden läikkien luo, joita Pummeller aiheuttaa. Jos olet itse läikkien päällä tai niiden välittömässä läheisyydessä (yksi ruutu mihin tahansa suuntaan, myös viistossa) kärsit itse vahinkoa samaan tapaan kuin Riftsplitterin sateissa.

Taktiikat:

Melee:

Varaudu otteluun täydellä inventoryllä ruokaa ja hanki itsellesi niin hyvät armorit kuin mahdollista. Jos kerroksen herbit antavat myöten, tee itsellesi yksi Defenceä ja yksi Meleitä boostaava potion ja juo ne ennen ottelua. Täytä Inventorysi potionien jälkeen ruualla jälleen täyteen.

Kätevimmät prayerit ovat Magic Protect ja Piety tai muut attackia ja strenghtiä boostaavat prayerit. Curseista vastaavat ovat Deflect Magic ja Turmoil. Magic protect poistaa Bal'Lakin iskuista parhaan terän, joskin iskut tulevat myös prayerin läpi. Piety/Turmoil kannattaa prayerin säästämiseksi lyödä päälle vasta kun Pummellerin Defence on laskussa. Bal'Lak kykenee poistamaan Magic Protectin käytöstä tilapäisesti.

Parhaiten Bal'Lak The Pummelleriin osuvat Stab-iskut. Bossi on poisonille immuuni.

Taistellessasi keskity vetämään Pummeller perässäsi vihreille täplille aina kun niitä ilmaantuu. Mikäli et tee näin, Bal'Lakin defence nousee turhan korkeaksi ja ongelmat alkavat.
Skeletal Trio

KUVA

Dungeoneering level: 71
Heikkous:
Käyttää: Melee, Magic, Ranged
Taistelun erikoisuudet:

Vastassasi on kolme erilaista skeletonia, joista jokainen käyttää eri hyökkäystyyliä. Jokainen skeleton käyttää protection prayereitä miten sattuu ja sinun täytyy hyökätä niihin sen mukaan mihin hyökkäystyylilläsi voit osua.

Taktiikat:

Paras tapa on mennä meleella ja pari voi ottaa mage runet sekä engtangle runet joilla voi bindata warriorin jotta se ei voi hyökätä.
Mage pray päälle ja aloittakaa tappamalla ensin rangeria. Mikäli se vaihtaa melee prayn niin siirtykää tappamaan magea. Ja kun rangella vaihtuu pray pois niin sitten takaisin sen kimppuun. Kun range on alhaalla, tappakaa mage ja lopuksi melee.
Muistakaa bindaa Meleetä!
Runebound Behemoth

Kuva

Dungeoneering level: 71
Heikkous:
Käyttää:
Taistelun erikoisuudet:

Runebound Behemothin huoneessa on kolme aktivoitavaa kiveä: Crystal of the Warrior, Crystal of the Magician ja Crystal of the Ranger. Sinun tulee aktivoida sen tyypin kristalli, jolla haluat vahingoittaa Runebound Behemothia. Kristallit täytyy kuitenkin aktivoida järjestyksessä ja sen vuoksi saat käydä läpi kaikki kivet riippumatta hyökkäystyylistäsi. Jätä kuitenkin käyttämäsi taistelutyyli viimeiseksi jotta voit käyttää sitä pitempään.

Vältä Runebound Behemothia päin juoksemista. Jos juokset sitä päin se talloo sinut, mikä tuhoaa prayerin ja stunnaa sinut ja saatat löytää itsesi Smugglerilta.

Taktiikat:

Käytä meleetä. Kun behemotille tulee melee pray deactivoikaa range ja käyttäkää rangee. Ja heti kun meleen saa deactivoitua vaihtakaa meleeseen.
Pidä magic protect päällä ja vältä törmäämistä bossin kanssa juostessasi kristallilta toiselle.

Behemotissa on kumminkin tällähetkellä bugi ja pray ei vaikuta ollenkaan. Eli voit iskee siihen meleellä vaikka sillä olisikin melee protti päällä. Mutta muistakaa deactivoida ainakin yksi prayer jotta behemot ei tee special iskua.
Gravecreeper

Kuva

Dungeoneering level: 71
Heikkous: Slash
Käyttää: Ranged, Melee
Taistelun erikoisuudet:

Gravecreeper hyökkää kaukana ollessasi Rangedilla ja lähellä ollessa meleellä. Meleehyökkäysten vauhti vastaa kutakuinkin daggeria ja myös teho on samaa luokkaa. Välillä Gravecreeper hautautuu ja osa lattian Plintheistä alkaa vilkkua violettina. Tällöin kannattaa mennä Plinthin viereiselle Tombille ja siunata se tai telee pihalle huoneesta. Jos et tee näin niin lattialle Plinthin ympärille muodostuu neliö violetista mönjästä, joka tasaisesti laskee LP:tä ja Prayeriä. Gravecreeper saattaa myös käyttää tälläisiä mönjäiskuja muuten vain. Juokse parin ruudun päähän aina kun Gravecreeper sanoo jotain, jotta et menettäisi prayer-pisteitä.

---

Taktiikat:

Meleeprotect päällä lähietäisyydellä taistellen kaatuu näppärästi. Käytä meleetä.
Necrolord

Kuva

Dungeoneering level: 77
Heikkous: Ranged
Käyttää: Magic (Skeletonit meleetä)
Taistelun erikoisuudet:

Necrolordiin ei voi iskeä lainkaan meleellä. Necrolord kutsuu Skeletoneja avukseen pelaajan riesaksi. Näiden skeletonejen läpi ei voi juosta, taikoa eikä ampua.

Taktiikat:

Melee:

Mahdoton meleettää. Melee voi kuitenkin eliminoida Necrolordin kutsumia Skeletoneja tiiminsä avuksi, jotta nämä pääsisivät ampumaan tai magettamaan Necrolordia, Skeletonien listiminen ei kuitenkaan hyödytä paljon koska Protect from melee ei auta Skeletonien hyökkäyksiin ollenkaan.

Ranged:

Magic protect käytössä. Mene aivan käsimuuriin kiinni ja rangeta siitä.

Magic:

Magic protect käytössä. Mene aivan käsimuuriin kiinni ja mageta siitä.
Flesh-spoiler Haasghenahk

KUVA

Dungeoneering level: 83
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Magic
Taistelun erikoisuudet: Tällä stalkerilla on kaksi muotoa, joista ensimmäisen on vihreän värinen. Se vähän väliä pompauttaa silmänsä ulos ja kaikki silmän kohdalla olevat saavat jonkin verran damagea. Kun ensimmäinen muoto tuhoutuu, se räjähtää ja vastassa on tusinoittain pieniä stalkereita ja Flesh-Spoiler Haasghenahkin toinen muoto. Keskity vain sen tappamiseen.

---

Taktiikat: Tapa meleellä ja käyttäen stab-iskuja. Ensinmäinen, joka menee huoneeseen, laittaa Protect from Melee- prayerin torjuakseen Fleshin iskuja, muut käyttävät Protect from Magicia suojautuakseen mahdollisimman paljon Fleshin Magic iskuilta, toisessa muodossa kaikki käyttävät Protect from Melee- Prayeria.
Yk'Lagor The Thunderous

KUVA

Dungeoneering level: 89
Heikkous: Slash
Käyttää: Magic
Taistelun erikoisuudet: Joudut aluksi taistelemaan Mysterious Mageja vastaan, jotka imevät demonin energiaa. Tämän jälkeen Yk'Lagor vapautuu ja tappaa maget. Yk'Lagorin melee-hyökkäykset imevät prayeria, joten kannattaa olla prayer potioneja mukana. Hän käyttää magiciä, mikäli pelaaja on kaukana hänestä, eikä protect from magic -prayer täydelliseti torju iskuja. Kun Yk'Lagr karjaisee "Come Closer" hän yrittää saada sinut kiinni. Mikäli otus saa sinut kiinni, se healaa itselleen 15% elämäpisteitä takaisin per pelaaja ja tainnuttaa pelaajat pitkäksi aikaa. Samalla se kumoaa prayerit ja imee prayeria. Toinen erikoisisku on maanjäristys. Tällöin otus karjaisee "This is...", jolloin juoskaa pilareiden taakse. Karjaisun jälkeen se pamauttaa kätensä maahan ja huutaa "...True Power!"

---

Taktiikat:

Taistele meleellä ja käytä protect from melee -prayeria. Varo erikoisiskuja!
Blink

KUVA

Dungeoneering level: 95
Heikkous: Magic
Käyttää: Melee, Magic, Ranged
Taistelun erikoisuudet: Blink on sekaisin oleva mies, joka juoksee ympäri huonettansa. Se käyttää silloin magic - iskuja. Sinun pitäisi saada se törmäämään yhteen pilareista, jotka voi nostaa. Kun se törmää yhteen pilareista, voit hakata sitä. Range isku on sellainen, että Blink heittää kirveitä portaaleihin ja portaaleista ne tulee sinuun. Jossakin kohtaan Blink katoaa ja joudut taas yrittää törmäyttää sen yhteen pilareista. Blinkin erikoisisku alkaa silloin, kun se sanoo "H-here it comes...", jolloin teleporttaa pois, koska se iskee kovan magic - iskun. Iskun aikana se sanoo "Kapow!".

---

Taktiikat:

Käytä protect from magic - prayeria ja taistele magicillä tai meleellä.
Warped Gulega

KUVA

Dungeoneering level: 95
Heikkous: Gorajo
Käyttää: Melee, Magic, Ranged
Taistelun erikoisuudet: Warped Gulega on hyvin haastava vastus. Sillä on neljä erikoisiskua. Ensimminen on sellainen, jossa piikkejä nousee maasta ja kaikki pelaajat saavat melee - damagea. Toisssa iskussa pelaajien päälle ilmestyy palloja, jotka aiheuttavat magic - damagea. Kolmannessa Gulega ampuu ruskean vasaman pelaajia päin ja aiheuttaa ranged - damagea. Neljännessä Gulega työntää lonkeronsa maahan ja lonkerot tulevat pelaajan ympärille. Juokse nopeasti muualle, ennen kuin Gulega iskee sinuun!

---

Taktiikat:

Käytä gorajo - familiaria taistelussa ja protect from melee - päällä. Vaihtele rukousta taistelun aikana.Dreadnaut

KUVA

Dungeoneering level: 95
Heikkous: Magic
Käyttää: Melee
Taistelun erikoisuudet:

Dreadnaut on vahvempi versio Rammernautista ja tekee samanlaisia iskuja, kuin se. Dreadnaut siis pystyy torjumaan rukoilun ja käyttää voimakasta meleetä. Se ei karju "CHAAARRGGEE!" En suosittelisi pakoon juoksemista ja magiciä käyttäen, sillä se muuten sanoo "You can't run forever" ja magicisi laskee 10%

---

Taktiikat:

Melee: Käytä protect from melee - rukoilua ja hakkaa meleellä. Sieltä löytyy kuulemma jopa safespot.

Ranged: Etsi safespot ja ala tulittamaan

Magic: Etsi safespot ja ala loihtimaan
Hope Devourer

KUVA

Dungeoneering level: 101
Heikkous: Gorajo
Käyttää: Melee
Taistelun erikoisuudet:

Hope Devourerillaa on passiviinen aura, jolla se iskee damagea kaikkiin pelaajiin joka 10-15 sekuntti. Samalla se laskee taistelutasoja. Se pystyy puskemaan, joka aiheuttaa hirveän paljon damagea pelaajiin (riippuu defencestä). Kun se karjuu, ota nopeasti rukoilut pois tai saat damagea! Hope Devourer saa elämäpisteitä itselleen, ikäli kenelläkään on prayerit päällä.

---

Taktiikat:

Melee: Käytä gorajo - familiaria ja älä käytä rukoilua. Kovat melee - armour suojaa sinua tarpeeksi.

Ranged: Käytä gorajo - familiaria ja älä käytä rukoilua. Kovat melee - armour suojaa sinua tarpeeksi.

Magic: Käytä gorajo - familiaria ja älä käytä rukoilua. Kovat melee - armour suojaa sinua tarpeeksi.
World-gorger Shukarhazh

KUVA

Dungeoneering level: 107
Heikkous: Stab
Käyttää: Melee, Magic & Ranged
Taistelun erikoisuudet:

Stalkerin huoneen seinillä löytyy kolme silmää, jotka pitäisi hakata, mikäli ei halua suurempaa damagea. Jos onnistut tuhoamaan silmä, se siirtyy World-Gorgeriin. Se sitten vähän ajan päästä palautuu uudelleen seinään ja voit tuhota sen. Silmät voivat hakata vastaan.

---

Taktiikat:

Melee: Käytä useampaa taistelutyyliä ja pistä protect from magic - päälle.

Ranged: Käytä useampaa taistelutyyliä ja pistä protect from magic - päälle.

Magic:Käytä useampaa taistelutyyliä ja pistä protect from magic - päälle.
Kal'Ger The Warmonger

KUVA

Dungeoneering level: 113
Heikkous: Melee, Magic & Ranged (Riippuu, mitä Kal'Ger käyttää)
Käyttää: Melee, Magic & Ranged
Taistelun erikoisuudet:

Kal'Ger on hyvin paha vastus. Alussa käy sillä tavalla, että yksi Kal'Gerion demoneista ilmestyy ja kertoo tilanteen. Kal'Ger raivostuu ja demoni "kuolee", jolloin taistelu alkaa. Alussa se käyttää meleetä, mutta ottaa käyttöönsä Primal 2h:n. Pian sen jälkeen Kal'Ger lentää toiselle puolelle ja tulittaa magella. Pääset sinne liikkuvasta portaalista, joka on sinun puolellasi. Taistele Ka'Geria vastaan, kunnes se siirtyy toiselle puolelle ja käyttää primal 2h:ta. Prayerit suojaavat sinua paljon iskuilta. Mikäli pysyt toisella puolella, Kal'Ger huutaa "How you dare hiding me? BURN!" ja heittää sinut laavaan. Saat siitä damagea. Taisteltuasi häntä vastaan, se lentää toiselle puolelle ja käyttää Sagittarian Shortbow:ta aseenaan. Siirry uudelleen samalle puolelle ja mätä häntä. Pian sen jälkeen se taas vaihtaa puolta ja käyttää aseenaan primal maulta. Nyt ehdottomasti protect from melee - rukous päälle, sillä Kal'Ger voi iskeä 990! Kun Kal'Ger huomaa sinun käyttävän Turmoilia, se sanoo "Your god can't help you!" ja kopio sen sinulta. Se jatkaa tätä samaa rallia ja aina kun menet hänen alle, se lentää ylöspäin ja pamauttaa sinut liiskaksi. Kaikki saavat damagea. Kun Kal'Ger menehtyy, se huutaa "IMBOSSIBLE!" ja elmäpisteesi laskevat 1 - pisteeseen.

---

Taktiikat:

Melee:Käytä parhaita haarniskoita ja käytä kaikkia taistelutyylejä. Suojaa protect from - prayereillä.

Ranged: Käytä parhaita haarniskoita ja käytä kaikkia taistelutyylejä. Suojaa protect from - prayereillä.

Magic: Käytä parhaita haarniskoita ja käytä kaikkia taistelutyylejä. Suojaa protect from - prayereillä.
Loppupalkinto ja esineiden lumoaminenVoit lumota eli bindata esineitäsi luolastoseikkailusi varrella. Dungeoneering levelillä 1 voit bindata yhden itemin, levelillä 50 kaksi itemiä, levelillä 100 kolme itemiä ja levelillä 120 neljä itemiä. Bindaamalla tavaran se säilyy sinulla myös ensi kierroksella. Esimerkiksi jos olet kiintynyt löytämääsi aseeseen, voit bindata sen ja se pysyy kanssasi tulevillakin leveleillä. Jos haluat bindata jonkin toisen tavaran edellisen sijasta, sinun täytyy hajottaa entinen, jolloin se häviää kokonaan.
Tavaroiden lisäksi voit bindata joko 125 arrowia tai runea. Eli vaikka sinun dungeoneering olisi 1, voit bindata vaikka yhden aseen lisäksi 125 novite arrowia.

Lista itemeistä, joita kannattaa bindata

- Shadow silk hood - Estää ihmismäisiä olentoja näkemästä sinua eli eivät ole agressiivisia mutta maget voivat väliaikaisesti poistaa tämän efektin.
- Hexhunter bow - voimakas ranged ase vihollisia vastaan, jotka käyttävät magic combat tyyliä.
- Blood necklace - vähänväliä aktivoituu ja iskee vihollisia ympärilläsi ja parantaa sinua tämän verran.
- Platebody - Antaa hyvät puolustus bonukset.
- 2h miekka Antaa hyvät hyökkäys bonukset kahdenkäden aseena ja useimmiten parempi DPS kuin muilla aseilla.
- Battleaxe Antaa hyvät hyökkäys bonukset yhdenkäden aseena ja voit käyttää tämän kanssa celestial surgeboxia.
- Blast/Surgebox - voit laittaa näihin runeja combat spellejä varten, jotka ovat erittäin tehokkaita melee warrioreihin.
- Celestial catalytic staff - Antaa hyvät hyökkäys bonukset taikoihin.Kierroksen jälkeen seuraavat seikat vaikuttavat palkintoon:

 • Floor - XP mitä sait kerroksesta

 • Prestige - Prestige on yksi suurimmista vaikuttajista Dungeoneering exp:ta laskiessa. Ensimmäistä kertaa flooria läpäistessä prestige on nollassa. Prestige kasvaa läpäistyjen floorien myötä korkeammaksi. Kun floorit resetataan, läpäistessäsi kerrokset ansaittu prestige antaa lisää pisteitä edellisten floorien määrän perusteella.

 • Base Total - XP paljon olisit saanut jos siihen ei olisi vaikuttanut mitkään kertaistukset

 • Dungeon size - Luolaston koko. Lisää expaa sen mukaan, oliko luolasto pieni, keskikokoinen vai suuri.

 • Bonus rooms - Saat lisäexpaa mikäli avaat huoneita, jotka eivät ole pakollisia bossin voittamiseksi.

 • Difficulty - Vaikeustaso. Muuttaa pistemäärää vaikeustason perusteella.

 • Points mod - Vähentää pisteitä sen perusteella, monta vihollista jätit luolastoon tappamatta.

 • Complexity - Muuttaa XP määrää Complexity levelin mukaan (jos Complexity lvl 6, niin ei muuta ollenkaan, muissa tapauksissa laskee).

 • Guide mode - Jos guide mode oli laitettu päälle ennen kierroksen alkua, vähennetään lopullisesta XP:stä noin 6-9%.

 • Deaths - Kuolemat. Mitä enemmän kuolit, sitä enemmän XP:si kärsii.

 • Modifier - Alkuperäinen XP, josta ei ole vielä laskettu korottavia tai alentavia tekijöitä.

 • Total XP - Lopullinen XP kun kaikki edelliset seikat on otettu huomioon.

 • Tokens - Tokeneita saat suhteella 1:10, eli 1 tokeni per 10 Dungeoneering XP. Tokeneilla voit ostaa kaupasta Dungeoneering XP:tä tai muita palkintoja.

 • Titles - erilaiset tittelit, kuten paras pelaaja, eniten kuolemia tai paras taistelija.
Armourit ja aseet

Armoureita valittaessa on parasta käyttää aina parasta mitä pystyt käyttämään. On kuitenkin suositeltavaa bindata vain top ja bottom, koska hanskat, kengät, yms. eivät anna tarpeeksi suojaa, jotta niiden bindaaminen olisi järkevää.

Melee

Lisätietoa:

Kuva Nimi Defence level Muuta
Kuva Novite armour 1 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Bathus armour 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Marmaros armou 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Kratonite armour 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Fractite armour 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Zephyrium armour 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Argonite armour 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Katagon armour 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Gorgonite armour 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Promethium armour 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva Primal armour 99 Primal armourin voi saada vain bosseilta.


Ranged

Lisätietoa:

Kuva Nimi Defence level Muuta
Kuva Protoleather armour 1 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Subleather armour 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Paraleather armour 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Archleather armour 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Dromoleather armour 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Spinoleather armour 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Gallileather armour 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Stegoleather armour 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Megaleather armour 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Tyrannoleather armour 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Sagittarian armour 99 Sagittarian armourin voi saada vain bosseilta.


Magic

Lisätietoa:

Kuva Nimi Defence level Muuta
Kuva Salve armour 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Wildercress armour 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Blightleaf armour 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Roseblood armour 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Bryll armour 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Duskweed armour 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Soulbell armour 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Ecto armour 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Runic armour 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Spiritbloom armour 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva Celestial armour 99 Celestial armourin voi saada vain bosseilta.Aseita valittaessa pätee sama "sääntö" kuin armoureissa, eli käytä parasta mitä voit. Jos bindaat dual-wieldin, muista laittaa off-hand ase bind-valikon viimeiseen ruutuun, niin et menetä bind-tilaa.

Melee

Lisätietoa:

Kuva Nimi Attack/Strength* level Muuta
Kuva NN 1 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Smithingillä.
Kuva NN 99 Primal aseita voi saada vain bosseilta.

*Maulit tarvitsevat Attack levelin sijaan Strength levelin.


Ranged

Lisätietoa:

Kuva Nimi Defence level Muuta
Kuva NN 1 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 99 Sagittarian aseita voi saada vain bosseilta.


Magic

Lisätietoa:

Kuva Nimi Defence level Muuta
Kuva NN 1 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 10 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 20 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 30 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 40 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 50 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 60 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 70 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 80 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 90 Voi saada droppina monsterilta tai voit tehdä sen Craftingillä.
Kuva NN 99 Celestial aseita voi saada vain bosseilta. Celestial aseet eivät tarvitse runeja toimiakseen.


Potionit

Dungeoneeringia kehittäessäsi memberit voivat tehdä erilaisia potioneja parantaakseen statsejaan.

Potion Kuva Vaadittava lvl Ensimmäinen ainesosa Kuva Toinen ainesosa Kuva Saatu XP Hyöty
Weak magic potion Kuva 3 Sagewort Kuva Void dust Kuva 21 Nostaa magicia 4 + 10% levelillä
Weak ranged potion Kuva 5 Valerian Kuva Void dust Kuva 34 Nostaa rangedia 4 + 10% levelillä
Weak melee potion Kuva 7 Valerian Kuva Misshapen claw Kuva 37.5 Nostaa attackia ja strengthiä 4 + 10% levelillä
Weak defence potion Kuva 9 Aloe Kuva Void dust Kuva 41 Nostaa defenceä 4 + 10% levelillä
Weak stat restore potion Kuva 12 Aloe Kuva Red moss Kuva 47 Palauttaa statseja (ei Prayeria tai Summoningia) 5 + 12% levelillä
Weak cure potion Kuva 15 Aloe Kuva Firebreath whiskey Kuva 53.5 Parantaa diseasen ja poisonin. Sen lisäksi antaa suojan äskeisiä ja dragonin tulta vastaan 5 minuutiksi
Weak rejuvenation potion Kuva 18 Aloe Kuva Misshapen claw Kuva 57 Täyttää Prayer ja Summoning pisteitä 4 + 8% levelillä
Weak poison Kuva 21 Sagewort Kuva Firebreath whiskey Kuva 61 Poison joka iskee aluksi 20
Weak gatherer's potion Kuva 24 Sagewort Kuva Red moss Kuva 65 Nostaa Woodcuttingia, Miningia ja Fishingia 3 + 2% levelillä
Weak artisan's potion Kuva 27 Valerian Kuva Red moss Kuva 68.5 Nostaa Smithingia, Craftingia, Fletchingia, Constructionia ja Firemakingia 3 + 2% levelillä
Weak naturalist's potion Kuva 30 Sagewort Kuva Misshapen claw Kuva 72 Nostaa Cookingia, Farmingia, Herblorea ja Runecraftingia 3 + 2% levelillä
Weak survivalist's potion Kuva 33 Valerian Kuva Firebreath whiskey Kuva 75 Nostaa Agilityä, Hunteria, Thievingiä ja Slayeria 3 + 2% levelillä
Magic potion Kuva 36 Wormwood leaf Kuva Void dust Kuva 79.5 Nostaa magicia 5 + 14% levelillä
Ranged potion Kuva 38 Magebane Kuva Void dust Kuva 83 Nostaa rangedia 5 + 14% levelillä
Melee potion Kuva 40 Magebane Kuva Misshapen claw Kuva 86.5 Nostaa attackia ja strengthiä 5 + 14% levelillä
Defence potion Kuva 42 Featherfoil Kuva Void dust Kuva 89 Nostaa defenceä 5 + 14% levelillä
Stat restore potion Kuva 45 Featherfoil Kuva Red moss Kuva 93 Palauttaa statseja (ei Prayeria tai Summoningia) 7 + 17% levelillä
Cure potion Kuva 48 Featherfoil Kuva Firebreath whiskey Kuva 98.5 Parantaa diseasen ja poisonin. Sen lisäksi antaa suojan äskeisiä ja dragonin tulta vastaan 10 minuutiksi
Rejuvenation potion Kuva 51 Featherfoil Kuva Misshapen claw Kuva 105.5 Täyttää Prayer ja Summoning pisteitä 7 + 15% levelillä
Poison kuva 54 Wormwood leaf Kuva Firebreath whiskey Kuva 114 Poison joka iskee aluksi 40
Gatherer's potion Kuva 57 Wormwood leaf Kuva Red moss Kuva 123.5 Nostaa Woodcuttingia, Miningia ja Fishingia 4 + 4% levelillä
Artisan's potion Kuva 60 Magebane Kuva Red moss Kuva 131 Nostaa Smithingia, Craftingia, Fletchingia, Constructionia ja Firemakingia 4 + 4% levelillä
Naturalist's potion Kuva 63 Wormwood leaf Kuva Misshapen claw Kuva 139.5 Nostaa Cookingia, Farmingia, Herblorea ja Runecraftingia 4 + 4% levelillä
Survivalist's potion Kuva 66 Magebane Kuva Firebreath whiskey Kuva 147 Nostaa Agilityä, Hunteria, Thievingiä, Summoningia ja Slayeria 4 + 4% levelillä
Strong magic potion Kuva 69 Winter's grip Kuva Void dust Kuva 155.5 Nostaa magicia 6 + 20% levelillä
Strong ranged potion Kuva 71 Lycopus Kuva Void dust Kuva 160 Nostaa rangedia 6 + 20% levelillä
Strong melee potion Kuva 73 Lycopus Kuva Misshapen claw Kuva 164 Nostaa attackia ja strengthiä 6 + 20% levelillä
Strong defence potion Kuva 75 Buckthorn Kuva Void dust Kuva 170.5 Nostaa defenceä 6 + 20% levelistä
Strong stat restore potion Kuva 78 Buckthorn Kuva Red moss Kuva 173.5 Palauttaa statseja (ei Prayeria tai Summoningia) 10 + 24% levelillä
Strong cure potion Kuva 81 Buckthorn Kuva Firebreath whiskey Kuva 178 Parantaa diseasen ja poisonin. Sen lisäksi antaa suojan äskeisiä ja dragonin tulta vastaan 20 minuutiksi
Strong rejuvenation potion Kuva 84 Buckthorn Kuva Misshapen claw Kuva 189.5 Täyttää Prayer ja Summoning pisteitä 10 + 22% levelillä
Strong poison Kuva 87 Winter's grip Kuva Firebreath whiskey Kuva 205.5 Poison joka iskee aluksi 60
Strong gatherer's potion Kuva 90 Winter's grip Kuva Red moss Kuva 234 Nostaa Woodcuttingia, Miningia ja Fishingia 6 + 6% levelillä
Strong artisan's potion Kuva 93 Lycopus Kuva Red moss Kuva 253 Nostaa Smithingia, Craftingia, Fletchingia, Constructionia ja Firemakingia 6 + 6% levelillä
Strong naturalist's potion Kuva 96 Winter's grip Kuva Misshapen claw Kuva 279 Nostaa Cookingia, Farmingia, Herblorea ja Runecraftingia 6 + 6% levelillä
Strong survivalist's potion Kuva 99 Lycopus Kuva Firebreath whiskey Kuva 315.5 Nostaa Agilityä, Hunteria, Thievingiä, Summoningia ja Slayeria 6 + 6% levelillä


Palkinnot


Kuva

Eikö olisikin melko turhaa vain tutkiskella läpi eriskummallisten luolastojen jos et saisi minkäänlaista palkintoa? Onneksi näin ei ole, nimittäin Rewards Trader myy sinulle erilaisia aseita, staffeja, prayereitä ja muuta hyödyllistä. Rewards Traderin löydät kulkemalla etelään Daemonheimin linnalta. Hän istuu maassa kohdassa missä lumi loppuu.

Tokenit Nimi
2k Gem bag
4k Coal bag
6,5k Arcane pulse necklace
8,5k Twisted bird skull necklace
10k Shieldbow sight
10k Scroll of life (m)
10k Law staff
12,5k Nature staff
15k Arcane blast necklace
17k Split dragontooth necklace
20k Scroll of cleansing (m)
20k Scroll of efficiency
30k Arcane stream necklace (m)
34k Bonecrusher (m)
34k Herbicide (m)
35k Demon horn necklace
40k Amulet of zealots
40k Gravite weapons
40k Magical blastbox
43k Tome of frost
44k Anti-poison totem (m)
45k Spirit cape (m)
48k Mercenary's gloves (m)
50k Ring of vigour (m)
65k Celestial surgebox (m)
85k Sneakerpeeper pet (m)
100K Off-Hand Chaotic weapons
100K Charming imp
107k Scroll of renewal (m)
140k Scroll of rigour (m)
153k Scroll of augury (m)
200k Chaotic weapons (m)
200k Chaotic shield (m)
200k Farseer shield (m)
200k Eagle-eye shield (m)
1500k Advanced gold accumulator (m)


Kokemuspisteet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Dungeoneering experience 1 Dungeoneering xp:tä suhteessa 1:1 tokeneihin Ei ole


Charming imp
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Charming imp 100K Voit valita mitkä summoning taitoon vaadittavia charmeja imp kerää sinulla reppuun (inventory) 21 Summoning


Pussit
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Gem bag 2k Säilöö 100 gemiä.
Uncut sapphireja, emeraldeja, rubyja tai diamondeja.
Voi omistaa vain yhden kappaleen
25 Dungeoneering,
25 Crafting
Kuva Coal bag 4k Säilöö 27 coalia.
Superheatatessa tai smithatessa, pussin coalit kuluvat ensin.
Voi omistaa vain yhden kappaleen
35 Dungeoneering,
35 Mining


Tähtäimet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Shieldbow sight
10k Yhdistettäessä maple shieldbowiin, ranged critical bonus nousee. 45 Dungeoneering,
45 Ranged
Kuva shieldbow sight
(m)
10k Yhdistettäessä magic shieldbowiin, ranged critical bonus nousee 45 Dungeoneering,
55 Ranged


Erikoissauvat
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Nature staff 12,5k Säilöö enintään 1000 nature runea.
10% mahdollisuus säästää natureja taikoessa.
53 Dungeoneering,
53 Magic,
40 Attack
Kuva Law staff 10k Säilöö enintään 1000 law runea.
10% mahdollisuus säästää laweja taikoessa.
53 Dungeoneering,
45 Magic,
40 Attack


Kaulakorut
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Arcane pulse necklace 6,5k Magic critical bonus 2,9% 30 Dungeoneering,
30 Magic
Kuva Arcane blast necklace 15k Magic critical bonus 3,5% 50 Dungeoneering,
50 Magic
Kuva Arcane stream necklace
(m)
30k Magic critical bonus +4,9% 70 Dungeoneering,
70 Magic
Kuva Twisted bird skull necklace 8,5k Hautaamalla luita tämä koru kaulassa saat takaisin Prayer-pisteitä. Kaulakoru vaikuttaa seuraaviin boneihin:
Bones: +100
30 Dungeoneering,
30 Prayer
Kuva Split dragontooth necklace 17k Hautaamalla luita tämä koru kaulassa saat takaisin Prayer-pisteitä. Kaulakoru vaikuttaa seuraaviin boneihin:
Bones: +100
Big Bones,Baby Dragon tai Wyvern Bones: +200
60 Dungeoneering,
60 Prayer
Kuva Demon horn necklace 35k Hautaamalla luita tämä koru kaulassa saat takaisin Prayer-pisteitä. Kaulakoru vaikuttaa seuraaviin boneihin:
Bones: +100
Big Bones,Baby Dragon tai Wyvern Bones: +200
Dragon, Ourg tai frost dragon Bones: +300
90 Dungeoneering,
90 Prayer
Kuva Amulet of zealots 40k Boostaa käytössä olevaa prayeria mutta menetät -8 prayer pistettä 48 Dungeoneering,
48 Prayer


Sekalaiset
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Bonecrusher
(m)
34k Vihollisen pudottamat bonet muuttuu automaattisesti Prayer expaksi.
Lisäbonedropit (esim. Bloodveldeiltä) eivät muutu automaattisesti.
21 Dungeoneering,
21 Prayer
Kuva Herbicide
(m)
34k Herblore-exp:tä droppina saaduista herbeistä 2xcleanauksen verran.
Herbiciden tiedoista voi valita erikseen tuhottavat herbit.
21 Dungeoneering,
21 Herblore
Kuva Tome of frost 43k Loputtomat water runet pidettäessä kilven paikalla ja vähentää aavikon kuumuudesta aiheutuvaa damagea. 48 Dungeoneering
48 Magic
Kuva Anti-poison totem
(m)
44k Myrkytyssuoja käytettäessä kilven paikalla.
Ei paranna jo entuudestaan olevia myrkkyjä.
60 Dungeoneering,
60 Defence,
70 Herblore
Kuva Spirit cape
(m)
45k Antaa 1,8% critical bonusta jokaiseen combat tyyliin ja vähentää scroll abilityjen kuluttamaa energiaa. Dungeoneering 50,
Defence 50,
Summoning 50
Kuva Mercenary's gloves
(m)
48k Armour bonus 108 ja Lifepoint bonus 216 73 Dungeoneering,
73 Ranged
Kuva Ring of Vigour
(m)
50k Ultimate abilityn jälkeen adrenaline tippuu 10%:iin (0%:n sijasta) 62 Dungeoneering,
62 Attack
Kuva Sneakerpeeper pet 85k Kasvatettava lemmikki, jolla on vauva- ja aikuismuoto. Syö Eye of newt:ejä 85 Dungeoneering,
85 Summoning
Kääröt
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Scroll of life
(m)
10k 10% kuolleista kasveista antaa seedit takaisin. 5% kuolleista puista antaa seedit takaisin. 25 Dungeoneering,
25 Farming
Kuva Scroll of efficiency 20k Säästää osan bareista smithatessa yli 3 baria vaativia esineitä.
Eri materiaaleilla on eri todennäköisyys:
Bronze 50%
Iron 25%
Steel 20%
Mithril 10%
Adamant 8%
Rune 5%
55 Dungeoneering,
55 Smithing
Kuva Scroll of cleansing
(m]
20k 1/8 mahdollisuus, että potion valmistuu tuplanopeudella ja 1/10 mahdollisuus, että saat potionin tehtyä menettämättä toista ainesosaa tekoprosessissa. 55 Dungeoneering,
49 Herblore
Kuva Scroll of renewal
(m)
107k Rapid Renewal prayer, joka nostaa parantumisnopeutta 5-kertaiseksi. 65 Dungeoneering,
65 Prayer
Kuva Scroll of rigour
(m)
140k Rigour prayer, joka nostaa Ranged attackia 20% ja Ranged Defenceä 25% 74 Dungeoneering,
74 Prayer
Kuva Scroll of augury
(m)
153k Augury prayer, joka nostaa Magic attackia 20% ja Magic defenceä 25% 77 Dungeoneering,
77 Prayer


Gravite-välineet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Gravite rapier* 40k Melko tehokas miekka 45 Dungeoneering,
45 Attack
Kuva Gravite longsword* 40k Melko tehokas miekka 45 Dungeoneering,
45 Attack
Kuva Gravite 2h sword* 40k Melko tehokas miekka 45 Dungeoneering,
45 Attack
Kuva Gravite staff* 40k +5 Magic damage bonus 45 Dungeoneering,
45 Magic
Kuva Gravite shortbow* 40k Melko tehokas shortbow 45 Dungeoneering,
45 Ranged


Chaotic-välineet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Chaotic rapier*
(m)
200k Tehokas miekka 80 Dungeoneering,
80 Attack
Kuva Chaotic longsword*
(m)*
200k Tehokas miekka 80 Dungeoneering,
80 Attack
Kuva Chaotic maul*
(m)
200k Tehokas maul 80 Dungeoneering,
80 Attack
Kuva Chaotic staff*
(m)
200k +20% Magic damage bonus 80 Dungeoneering,
80 Magic
Kuva Chaotic crossbow*
(m)
200k Tarkka crossbow 80 Dungeoneering,
80 Ranged


Off-hand Chaotic-välineet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Off-hand Chaotic rapier* (m) 100K Tehokas toisenkäden ase 80 Dungeoneering,
80 Attack
Kuva Off-hand Chaotic longsword* (m) 100K Tehokas toisenkäden ase 80 Dungeoneering,
80 Attack
Kuva Off-hand Chaotic crossbow* (m) 100K Tehokas toisenkäden ase 80 Dungeoneering,
80 Ranged


Kilvet
Kuva Nimi Tokenit Hyöty Vaadittavat tasot
Kuva Chaotic kiteshield
(m)
200k Tehokas shield 80 Dungeoneering,
80 Defence
Kuva Eagle-eye kiteshield
(m)
200k Tehokas shield 80 Dungeoneering,
80 Defence
Kuva Farseer kiteshield
(m)
200k Tehokas shield 80 Dungeoneering,
80 Defence


* = Kestää 10h taistelua. Mahdollista ladata uudelleen.
(m) = Vain membereille.
Experience taulukot: Seuraava taulukko kertoo p2p-pelaajan keskimääräiset Floor Expat jokaisesta kerroksesta kun kaikki ovet on avattu ja kaikki monsterit tapettu. Taulukko on vielä kesken! Mikäli haluat tarjota meille tietoa taulukon täytteeksi, lähetä meille kuva expa-taulukosta Kaupungin Kirjastoon. Spämmin välttämiseksi arvostaisimme useamman kuvan postaamisen yhdellä viestillä. Olemme erityisen kiinnostuneita yli 3:n pelaajan tiimien täydellisistä tuloksista. Soolo-taulukkoa varten emme tarvitse vinkkejä vaan täydennämme sen itse.Alla oleva taulukko sisältää SUUNTAA ANTAVAA TIETOA! Jokaisen pelaajan kohdalla Floor expat ovat hieman erilaiset ja vaihtelua tapahtuu myös yhden pelaajan tuloksissa.

Kerros Soolo (S) Soolo (M) Duo (S) Duo (M) Trio (S) Trio (M) Trio (L) Nelikko (S) Nelikko (M) Nelikko (L) Viisikko (S) Viisikko (M) Viisikko (L)
01 120 --- --- --- 259 --- --- --- --- --- --- --- ---
02 160 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
03 204 --- --- 223 --- --- --- --- --- --- --- --- ---
04 255 --- 273 --- --- --- --- --- --- 1022 --- --- ---
05 312 --- --- --- 675 --- --- --- --- --- --- --- ---
06 375 --- --- 407 --- --- --- --- --- --- --- --- ---
07 444 --- 479 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
08 --- --- 562 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
09 606 --- 661 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
10 698 --- 762 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
11 878 --- 844 1745 --- --- --- --- --- --- --- --- ---
12 906 --- 1079 --- --- 1826 --- --- --- --- --- --- ---
13 --- --- 1217 1128 --- --- --- 1294 --- --- --- --- ---
14 1146 --- 1366 1266 --- --- --- --- --- --- --- --- ---
15 1280 --- 1525 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
16 1422 --- --- --- --- --- --- --- --- 7135 --- --- ---
17 1575 --- 1876 --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
18 1737 --- 2069 --- 2017 --- --- --- --- --- --- --- ---
19 1910 --- --- 2086 --- --- --- --- --- --- 2681 --- ---
20 2093 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
21 2287 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 6558 ---
22 2491 --- --- --- 5471 5013 --- --- 6476 --- --- --- ---
23 --- --- --- --- 5949 --- --- --- 7044 --- --- --- 15453
24 2938 --- --- --- --- 6896 --- --- 7644 --- --- --- ---
25 3180 --- --- --- --- --- --- --- 8278 --- --- --- ---
26 3435 --- --- --- --- --- --- --- 8946 --- --- --- 19627
27 3703 --- --- 7845 --- --- --- --- 9651 --- --- --- 21177
28 3987 --- 2343 --- --- 7935 --- --- 10392 --- --- --- ---
29 4283 --- --- --- --- 8375 --- --- 11172 --- --- --- ---
30 4594 --- --- --- --- --- --- --- --- 23774 --- --- ---
31 4922 --- --- --- 10610 --- --- --- --- 25483 --- --- ---
32 5265 --- --- --- --- 10492 --- --- --- --- --- --- ---
33 5625 --- --- --- --- 9921 --- --- --- 29158 --- --- ---
34 6002 12054 --- --- --- --- --- --- --- 31131 --- --- 33752
35 6464 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 35999
36 6832 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 39212
37 7266 --- --- --- --- --- --- --- --- 37628 --- --- 41727
38 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 44529
39 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 47111
40 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 49987
41 --- 18385 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 53192
42 --- 19464 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
43 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
44 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
45 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
46 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
47 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 73623
48 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
49 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
50 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
51 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
52 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
53 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
54 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
55 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
56 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
57 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
58 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
59 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
60 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- 140500


S = Small
M = Medium
L = Large

Mage staffit ja armorit:

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Tangle gum staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Seeping elm staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Blood spindle staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Utuku staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Spinebeam staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Bovistrangler staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Thigat staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Corpsethorn staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Entgallow staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Gravec reeper staff
+0
-1
+7
+4
+0
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+3
+0

Earth staff
+0
-1
+8
+7
+0
+0
+0
+0
+7
+0
+0
+4
+0

Fire staff
+0
-1
+8
+7
+0
+0
+0
+0
+7
+0
+0
+4
+0

Air staff
+0
-1
+8
+7
+0
+0
+0
+0
+7
+0
+0
+4
+0

Flame burst defender*
+9
+6
+5
+3
-2
+5
+9
+4
+3
+0
+0
+5
+0

Frostbite dagger*
+32
+14
-4
+4
-2
+0
+0
+0
+4
+0
+0
+29
+0

Catalytic staff
+0
-1
+10
+10
+0
+0
+0
+0
+10
+0
+0
+7
+0

Empowered water staff*
+0
-1
+12
+13
+0
+0
+0
+0
+13
+0
+0
+8
+0

Empowered earth staff*
+0
-1
+12
+13
+0
+0
+0
+0
+13
+0
+0
+8
+0

Hailstorm dagger*
+50
+21
-4
-2
+0
+0
+0
+0
+8
+0
+0
+69
+0

Doomcore staff*
+0
+0
+0
-10
+0
-5
-5
-5
-10
-5
+0
-5
+0

Empowered fire staff*
+0
-1
+12
+13
+0
+0
+0
+0
+13
+0
+0
+8
+0

Empowered air staff*
+0
-1
+12
+13
+0
+0
+0
+0
+13
+0
+0
+8
+0

Empowered catalytic staff*
+0
-1
+31
+15
+0
+0
+0
+0
+15
+0
+0
+15
+0

Celestial catalytic staff*
+0
-1
+41
+20
+0
+0
+0
+0
+20
+0
+0
+20
+0

Vaatimukset:
Tangle gum staff - 1 Magic
Seeping elm staff - 1 Magic
Blood spindle staff - 1 Magic
Utuku staff - 1 Magic
Spinebeam staff - 1 Magic
Bovistrangler staff - 1 Magic
Thigat staff - 1 Magic
Corpsethorn staff - 1 Magic
Entgallow staff - 1 Magic
Grave creeper staff - 1 Magic
Earth staff - 10 Magic
Fire staff - 20 Magic
Air staff - 30 Magic
Flameburst defender * - 33 Magic 33 Defence
Frostbite dagger * - 36 Magic 36 Attack
Catalytic staff - 40 Magic
Empowered water staff * - 50 Magic
Empowered earth staff * - 60 Magic
Hailstorm dagger * - 68 Attack 68 Magic
Doomcore staff * - 68 Attack 68 Magic
Empowered fire staff * - 70 Magic
Empowered air staff * - 80 Magic
Empowered catalytic staff * - 90 Magic
Celestial catalytic staff * - 99 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Salve hood
-3
-3
-3
+1
-3
+1
+1
+2
+1
+0
+0
+0
+0

Salve robe top
-7
-7
-7
+2
-7
+4
+3
+7
+2
+0
+0
+0
+0

Salve robe bottom
-5
-5
-5
+1
-5
+3
+2
+4
+1
+0
+0
+0
+0

Salve gloves
-1
-1
-1
+1
-1
+1
+0
+1
+1
+0
+0
+0
+0

Salve boots
-2
-2
-2
+1
-2
+1
+1
+1
+1
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 1 Defence, 1 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Wildercress hood
-3
-3
-3
+1
-3
+2
+2
+3
+1
+0
+0
+0
+0

Wildercress robe top
-7
-7
-7
+4
-7
+8
+5
+11
+4
+0
+0
+0
+0

Wildercress robe bottom
-5
-5
-5
+3
-5
+6
+4
+8
+3
+0
+0
+0
+0

Wildercress gloves
-1
-1
-1
+1
-1
+2
+3
+2
+1
+0
+0
+0
+0

Wildercress boots
-2
-2
-2
+1
-2
+2
+1
+3
+1
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 10 Defence, 10 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Blightleaf hood
-3
-3
-3
+2
-3
+4
+3
+5
+2
+0
+0
+0
+0

Blightleaf robe top
-7
-7
-7
+6
-7
+12
+8
+17
+6
+0
+0
+0
+0

Blightleaf robe bottom
-5
-5
-5
+4
-5
+9
+6
+12
+4
+0
+0
+0
+0

Blightleaf gloves
-1
-1
-1
+1
-1
+2
+2
+3
+1
+0
+0
+0
+0

Blightleaf boots
-2
-2
-2
+1
-2
+3
+2
+5
+1
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 20 Defence, 20 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Roseblood hood
-3
-3
-3
+2
-3
+5
+4
+7
+2
+0
+0
+0
+0

Roseblood robe top
-7
-7
-7
+8
-7
+16
+11
+23
+8
+0
+0
+0
+0

Roseblood robe bottom
-5
-5
-5
+5
-5
+12
+8
+16
+5
+0
+0
+0
+0

Roseblood gloves
-1
-1
-1
+2
-1
+3
+3
+4
+2
+0
+0
+0
+0

Roseblood boots
-2
-2
-2
+2
-2
+4
+3
+7
+2
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 30 Defence, 30 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Bryll hood
-3
-3
-3
+4
-3
+6
+5
+9
+4
+0
+0
+0
+0

Bryll robe top
-7
-7
-7
+11
-7
+21
+14
+30
+11
+0
+0
+0
+0

Bryll robe bottom
-5
-5
-5
+7
-5
+16
+10
+21
+7
+0
+0
+0
+0

Bryll gloves
-1
-1
-1
+3
-1
+4
+3
+5
+3
+0
+0
+0
+0

Bryll boots
-2
-2
-2
+3
-2
+5
+4
+9
+3
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 40 Defece, 40 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Duskweed hood *
-3
-3
-3
+6
-3
+7
+5
+11
+6
+0
+0
+0
+0

Duskweed robe top *
-7
-7
-7
+17
-7
+26
+17
+37
+17
+0
+0
+0
+0

Duskweed robe bottom *
-5
-5
-5
+11
-5
+20
+12
+26
+11
+0
+0
+0
+0

Duskweed gloves *
-1
-1
-1
+4
-1
+5
+4
+6
+4
+0
+0
+0
+0

Duskweed boots *
-2
-2
-2
+4
-2
+6
+5
+11
+4
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 50 Defence, 50 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Soulbell hood *
-3
-3
-3
+7
-3
+8
+6
+13
+7
+0
+0
+0
+0

Soulbell robe top *
-7
-7
-7
+20
-7
+31
+21
+44
+20
+0
+0
+0
+0

Soulbell robe bottom *
-5
-5
-5
+13
-5
+24
+15
+31
+13
+0
+0
+0
+0

Soulbell gloves *
-1
-1
-1
+5
-1
+6
+5
+7
+5
+0
+0
+0
+0

Soulbell boots *
-2
-2
-2
+5
-2
+7
+6
+13
+5
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 60 Defence, 60 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Ectohood *
-3
-3
-3
+8
-3
+9
+7
+15
+8
+0
+0
+0
+0

Ectorobe top *
-7
-7
-7
+23
-7
+36
+25
+51
+23
+0
+0
+0
+0

Ectorobe bottom *
-5
-5
-5
+15
-5
+28
+16
+36
+15
+0
+0
+0
+0

Ectogloves *
-1
-1
-1
+6
-1
+7
+6
+8
+6
+0
+0
+0
+0

Ectoboots *
-2
-2
-2
+6
-2
+8
+7
+15
+6
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 70 Defence, 70 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Runic hood *
-3
-3
-3
+10
-3
+10
+8
+17
+10
+0
+0
+0
+0

Runic robe top *
-7
-7
-7
+27
-7
+41
+30
+59
+27
+0
+0
+0
+0

Runic robe bottom *
-5
-5
-5
+17
-5
+32
+22
+41
+17
+0
+0
+0
+0

Runic gloves *
-1
-1
-1
+7
-1
+8
+7
+9
+7
+0
+0
+0
+0

Runic boots *
-2
-2
-2
+7
-2
+9
+8
+17
+7
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 80 Defence, 80 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Spiritbloom hood *
-3
-3
-3
+11
-3
+12
+10
+9
+11
+0
+0
+0
+0

Spiritbloom robe top *
-7
-7
-7
+30
-7
+46
+34
+67
+30
+0
+0
+0
+0

Spiritbloom robe bottom *
-5
-5
-5
+19
-5
+36
+25
+46
+19
+0
+0
+0
+0

Spiritbloom gloves *
-1
-1
-1
+8
-1
+9
+8
+10
+8
+0
+0
+0
+0

Spiritbloom boots *
-2
-2
-2
+8
-2
+10
+9
+19
+8
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 90 Defence, 90 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Celestial hood *
-3
-3
-3
+13
-3
+14
+11
+21
+13
+0
+0
+0
+0

Celestial robe top *
-7
-7
-7
+34
-7
+51
+38
+75
+34
+0
+0
+0
+0

Celestial robe bottom *
-5
-5
-5
+21
-5
+40
+29
+51
+21
+0
+0
+0
+0

Celestial gloves *
-1
-1
-1
+9
-1
+10
+9
+11
+9
+0
+0
+0
+0

Celestial boots *
-2
-2
-2
+9
-2
+11
+10
+21
+9
+0
+0
+0
+0

Vaatimukset: 99 Defence, 99 Magic

Esine Attack-bonus Defence-bonus Muu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer

Silver precision bracelet *
+4
+7
+7
+3
+3
+0
+1
+1
+1
+0
+0
+0
+0

Sunstriker boots *
+1
+1
+1
+0
+2
+3
+3
+3
+3
+3
+0
+0
+0

Incantor's boots *
+1
+1
+1
+2
+0
+5
+4
+8
+2
+2
+0
+0
+0

Golden precision bracelet *
+12
+17
+17
+5
+5
+0
+1
+1
+2
+0
+0
+0
+0

Shadow silk hood *
-2
-2
-2
+6
+6
+10
+7
+14
+6
+4
+0
+0
+0

Marksman boots *
+2
+2
+2
+0
+6
+6
+6
+7
+6
+6
+0
+0
+0

Sorcerer's boots *
+2
+2
+2
+0
+5
+7
+6
+13
+5
+5
+0
+0
+0

Vaatimukset:
Silver precision bracelet * - 15 Defence
Sunstriker boots * - 21 Defence
Incantor's boots * - 28 Defence
Golden precision bracelet * - 45 Defence
Shadow silk hood * - 45 Defence
Marksman boots * - 48 Defence
Sorcerer's boots * - 56 Defence


Dungeoneering Resource SpotitDungeoneering hyödyntää useita Daemonheimin ulkopuolella kehitettäviä skillejä. Dungeoneering puolestaan tarjoaa lisää vaihtoehtoja näiden skillien kehittämiseen puolipiilossa olevien resurssipaikkojen muodossa. Jokainen spot vaatii tietyn Dungeoneering tason ja osan suhteen on myös muita vaatimuksia ja huomioitavaa. Sisäänkäynnit eivät näy kartalla, joten niiden huomaamiseksi tulee katsoa itse ympäristöään. Oheisten kuvien minimap-otoksista voi päätellä jokaisen sijainnin tarpeeksi helposti.

LVL EXP Sijainti Sisältö NPC:t P2P/F2P Kuva
10 1100 Edgeville Dungeon Marrentill, Irit,
Harralander & Ranarr
12 Chaos Druid P2P Kuva
15 1500 Dwarven Mine 3 Silver, 13 Coal,
6 Mithril & Deposit Box
Dwarf F2P Kuva
20 1600 Edgeville Dungeon 4 Limpwurt Root 11 Hill Giant F2P Kuva
25 2100 Karamja Volcano - 14 Lesser Demon, 11 Imp F2P Kuva
30 2400 Daemonheim 8 Maple & 6 Willow - F2P Kuva
35 3000 Baxtorian Waterfall - 11 Fire Giant P2P Kuva
45 4400 Mining Guild 8 Mithril, 4 Adamantite
& 3 Runite
- F2P Kuva
55 6200 Taverley Dungeon - 12 Hellhound P2P Kuva
60 7000 Taverley Dungeon 12 Blue Dragon Scale 8 Blue Dragon P2P Kuva
65 8500 Varrock Sewer 3 Limpwurt Root,
6 Magic Tree
8 Moss Giant P2P Kuva
70 9600 Chaos Tunnel - 8 Black Demon P2P Kuva
75 11400 Al Kharid 9 Silver, 11 Gold,
7 Gem, 6 Impling
- P2P Kuva
80 12800 Brimhaven Dungeon Anvil & Hammer 8 Iron Dragon, 8 steel Dragon P2P Kuva
82 13500 Polypore Dungeon - Fungal, Grifolic ja Ganodermic otuksia P2p Kuva
85 15000 Asgarnian Ice Dungeon - Frost Dragon P2P Kuva


Tehnyt: Sepeli, BlazeAce, Tonzaw, Pehmolelu, Teesuomi, Ogabulga, Hienosäätöä by: Christa & Makkaravelho
Kuva

Muokattu viimeksi: 17:47 13.11.2017