Skilliopas
Smithing

Johdanto:
Kuva

Smithing eli takominen on taito, jonka avulla voit tehdä itsellesi erilaisia aseita, suojia ja työkaluja. Smithing ja Mining ovat yhteydessä toisiinsa, sillä Miningillä voit hankkia itsellesi tarvittavat malmikivet ja Smithingillä sulattaa ne harkoiksi ja niistä sitten takoa erilaisia esineitä.

Kuva


Sisällysluettelo
Skillin opas:

Smithingin perusteet

- Harkkojen valmistus - Takominen -
Harkkojen valmistus

Jotta voisit takoa jotakin, tarvitset ennen kaikkea harkkoja. Harkkoja voi hankkia monella tapaa. Suosituin tapa aloittelijoiden ja köyhempien keskuudessa on hankkia malmit ja sulattaa harkot itse. Toiset taas hyödyntävät sulattajia ja ostavat harkot heiltä.

Oheisesta taulukosta näet harkkojen valmistukseen tarvittavat materiaalit.

Nimi Tarvittava lvl Exp Päämalmi Toinen malmi Muuta
Kuva
Bronze bar
1 6,2 Copper ore Tin ore -
Kuva
Blurite bar
8 8 Blurite ore - The Knight's Sword pitää olla suoritettuna.
Kuva
Iron bar
15 12,5 Iron ore - Onnistuu vain 50% mahdollisuudella.
Kuva
Elemental bar *
20 7,5 Elemental ore 4 Coal Elemental Workshop pitää olla suoritettuna.
Kuva
Silver bar
20 13,75 Silver ore - Käytetään Craftingissa.
Kuva
Steel bar
30 17,5 Iron ore 2 Coal -
Kuva
Gold bar
40 22,5 Gold ore - Käytetään Craftingissa.
Kuva
Mithril bar
50 30 Mithril ore 4 Coal -
Kuva
Adamant bar
70 37,5 Adamant ore 6 Coal -
Kuva
Obsidian bar
80 25 12 Obsidian shard - The Brink of Extinction pitää olla suoritettuna.
Kuva
Runite bar
85 50 Runite ore 8 Coal -


Harkkojen sulattaminen onnistuu sulatusuuneilla. Suosituimmat sulatusuunit lienevät Faladorissa, Al Kharidissa , Port Phasmatyksessa*, sekä nykyisin myös Lumbridgessa, sillä siellä löytyy bank chest sekä alasimet aivan sulatusuunin viereltä.

Kuva

Klikkaamalla sulatusuunia aukeaa valikko, josta voit valita sulatettavan harkon ja niiden määrän. Kun taas käytät toista malmia sulatusuuniin (ei coalia), saat yhden harkon.

Kuva

Toinen tapa harkkojen valmistukseen on Magic. Tason 43 taika, Superheat item, mahdollistaa sulatuksen ilman uunia. Taikaan tarvitset 4 fire runea ja yhden nature runen. Huomaa, että tällä taialla iron oren sulatus onnistuu 100% ja saat jokaisella kerralla experienceä.


Takominen

Kun sinulla on tarpeeksi harkkoja on aika takoa niistä jotakin. Ensinnäkin, tarvitset vasaran, jonka voi ostaa useimmista sekatavarakaupoista. Toiseksi sinun täytyy löytää alasin, jolla vot takoa. Yksi hyvä paikka on Varrockin läntisen pankin eteläpuolella olevassa rakennuksessa. Käyttäessäsi harkkoa alasimeen aukeaa valikko, josta voit valita taottavan esineen. Nimen valkoinen väri kertoo, että sinulla on riittävä Smithing-level kyseisen esineen takomiseen. Jos taas tarvittavien harkkojen määrä lukee vihreällä, se tarkoittaa, että sinulla on tarpeeksi harkkoja takomiseen.

Kuva

Kun olet valinnut taottavan esineen, klikkaa sitä takoaksesia sen (oikeanpuoleisella klikkauksella saat lisää määrävaihtoehtoja).

Kuva


Barbarian Smithing *

Barbarian Smithingin harjoittamiseen sinun täytyy omata vähintään 5 Smithing ja Tai Bwo Wannai Trio -quest suoritettuna. Esi-isiemme Smithing-taidot ovat nyt valmiina meillekkin, kiitos Otto Godblessedin. Katso lisää!

Spearit ja Hastat

Valmistaaksesi hastoja, sinulla täytyy olla mukanasi tietty harkko, tietyt halot ja vasara. Esim. bronze harkko normaaleille haloille, runite harkko magic haloille. Kysy Otolta, jos tarvitset apua. Keihäissä ja hastoissa toimii sama, alla oleva, kaava.

Nimi Vaadittu taso Vaaditut halot Vaadittu harkko Saatava experience
KuvaKuva
Bronze
5 Normal logs Bronze bar 25
KuvaKuva
Iron
20 Oak logs Iron bar 50
KuvaKuva
Steel
35 Willow logs Steel bar 75
KuvaKuva
Mithril
55 Maple logs Mithril bar 100
KuvaKuva
Adamant
75 Yew logs Adamant bar 125
KuvaKuva
Rune
90 Magic logs Rune bar 150Muuta *

- Hyödylliset tavarat - Dragonfire Shield - Godsword - Spirit shieldit - Blast Furnace - Skillcape of Smithing -

Hyödylliset tavarat

Pelistä löytyy muutamia tavaroita, jotka auttavat Smithingin koulutuksessa. Kaikki nämä ovat vain membereille.

Nimi Seloste Mistä saa
Kuva
Gauntlets of Goldsmithing
Sulattaessasi kultaa, saat 56,2 experienceä 22,5:n sijaan. Family Crestin palkinto
Kuva
Ring of Forging
Pystyt sulattamaan 140kpl ironia 100% onnistumismahdollisuudella. Lumoamalla ruby ring tai ostamalla muilta pelaajilta.
Kuva
Varrock armour 1
Antaa 5% mahdollisuuden sulattaa kaksi malmia kerralla steelistä alaspäin, Edgevillen sulatusuunilla. Suorittamalla Varrock AD:n easy task.
Kuva
Varrock armour 2
Antaa 5% mahdollisuuden sulattaa kaksi malmia kerralla mithrilistä alaspäin, Edgevillen sulatusuunilla. Suorittamalla Varrock AD:n medium task.
Kuva
Varrock armour 3
Antaa 5% mahdollisuuden sulattaa kaksi malmia kerralla adamantiumista alaspäin, Edgevillen sulatusuunilla. Suorittamalla Varrock AD:n hard task.
Kuva
Sacred hammer
Tuplasti experienceä takoessa. Vaatii 40 Smithing. Stealing Creation
Kuva
Volatile hammer
Tuplasti experienceä takoessa. Kuluu hitaammin kuin sacred. Vaatii 40 Smithing. Stealing CreationDragonfire Shield

Dragonfire shield on ikäänkuin päivitetty anti-dragonbreath shield. Aina, kun lohikäärme hönkäisee lieskan, kilpi voimistuu, aina 50:een hönkäisyyn asti. Dragonfire shield koostuu kahdesta osasta: anti-dragonbreath shieldistä ja draconic visagesta ja sen valmistukseen tarvitaan 90 Smithing.

Draconic visagen saa skeletal wyverneiltä, black, iron, steel, mithril ja king black dragoneilta.

Jotta voit liittää anti-dragonbreath shieldin ja draconic visagen yhteen, täytyy sinun viedä ne alasimelle, vasara tietenkin mukanasi. Käytä visagea alasimeen, saat dragonfire shieldin ja 2000 Smithing experienceä. Huomaa, että takomisessa saattaa kestää jonkin aikaa. Jos sinulla ei ole tarpeeksi suuri Smithing-level osien liittämiseen, voit viedä ne Oziach'lle Edgevilleen, joka liittää ne yhteen 1.250.000 gp:tä vastaan.


Godsword

Godswordit ovat tulleet God Wars Dungeonin myötä. Terän voi takoa itselleen kolmesta osasta. Liittämisestä saa 100 experienceä, eli koko terän tekemisestä saa 200 experienceä. Tämän voi tehdä kaikki, jotka omaavat 80 Smithingin. Osien liittämisessä voi kulua jonkin aikaa, joten ole kärsivällinen.

Viimeinen osa on kädensija eli hilt, joita on neljä erilaista: Armadyl, Bandos, Saradomin ja Zamorak. Sen liittämisestä ei saa experienceä ja sen voi irroittaa terästä.


Spirit shieldit

Spirit shield on palkintoSummer's End -questista. Myös Corporeal beast pudottaa näitä ja sigilejä, joita voidaan littää kilpeen sitä tehostamaan. Sigiln liittäminen kilpeen vaatii 85 Smithingin ja siunaaminen vähintään 90 Prayerin. Prayer-oppaasta saat lisätietoa siunaamisesta joskus lähitulevaisuudessa.


Blast Furnace

The Giant Dwarf -questin jälkeen sinulla on mahdollisuus hyödyntää Blast Furnace -minipeliä Smithingin koulutuksessa. Kun sulatat harkkosi siellä, tarvitset vain puolet vaaditusta coal-määrästä.


Skillcape of Smithing

Kuva

Thurgo Port Sarimista etelään (S), myy kaikille 99 Smithingin omaaville pelaajille Skillcape of Smithingin 99k hintaan.
Kehityspaikat:

Itse suosittelen smithingin aloitusta miningin ohella (mutta jos et halua jostakin syystä samalla miningiä, osta oret ja jätä mainaamatta).
Yksinkertainen strategia on tehdä parasta mitä voi ja talouden tilanne antaa myöden. Jos rahaa haluaa tehdä niin cannonballs on loistava vaihtoehto, mutta se on melko hidasta.

1-15

Suosittelen tässä, jos haluat mainingia niin Varrockissa (kaakkoisella miningpaikalla) ja hakkaat kuparia (copper) ja tinaa (tin) aina 14 ja 14 reppuun, jonka jälkeen pankitat. Mainaile kunnes sinulla on tarpeeksi mielestäsi oreja (voit tietenkin laskea kuinka paljon tarvitset, että saat haluamasi 15 smithingin). Kuitenkin, jatka näin ja käy aina sulattamassa (smelting) oresi (täällä myös 14 ja 14 repussasi) esimerkiksi Al Kharidissa (pankki ja smeltingpaikka lähekkäin). Sulatuksen jälkeen otat bareja aina repun täyteen ja tietenkin vasaran (hammer) ja menet esimerkiksi Varrockin smithing paikalle (pankki ja smithingpaikka lähekkäin) ja teet aina parasta mahdollista (nopeampaa expaa), mitä leveliltäsi pystyt. Jatka näin kunnes saavutat haluamasi 15 levelin.


15-30

Tässä kohtaa suosittelen henkilökohtaisesti, että kehität tässä miningiä ja hakkaat itsellesi muutaman tuhat orea pankkiisi ja myyt ne myöhemmin Grand Exchangessa ja näin saat rahaa ja miningiä. Koska iron orejen smeltaus onnistuu vain viidenkymmenen prosentin varmuudella, sinun kannattaa myydä oresi ja sittemmin ostaa barit ja tehdä taas parasta mitä aina smithing leveliltäsi pystyt. Näin saat varmemmin expaa, sekä nopeiten. Jos kuitenkin, jostain syystä tahdot smeltata oresi, muista käyttää ring of forgningia ja näin sinun iron oresi onnistuvat paremmalla toden näköisyydella.

Jatka normaalisti smithaamista 30 leveliin asti, kunnes saavutat kyvyn tehdä steel-esineitä.


30-40

F2P: Freenä suosittelen sinun hakkaavan coalia ja ironia 9 ja 18 aina Al Kharidissa. Jonka jälkeen pankitat ja teet tätä väliä, kunnes sinulla on oreja tarpeeksi. Sen jälkeen sulata (smelt) oresi Al Kharidissa myös ja myy tämän jälkeen saadut steel barit.

P2P: Kerää haluamassasi paikassa (vaikkapa East Ardougnesta koiliseen sijatsevalla miningpaikalla) tarvittava määrä oreja, jonka jälkeen mene Port Phasasmykseen sulattamaan nämä bareiksi ja sen jälkeen tekemään kanuunan kuulia näistä (Cannon Ball) ja myymään ne suurella voitolla eteen päin / käyttämään itseksesi.


40-99

Mikäli budjettisi antaa myöten suosittelen, että ostat Grand Exchangesta gold oret ja menet sulattamaan ne Port Phasasmykseen, jonka jälkeen sinulla on paljon gold bareja. Muista käyttää Gauntlets of Goldsmithing, koska muuten tämä on vain rahan haaskausta. Voit käyttää näitä suureksi hyödyksesi vaikka craftingin puolella. Voit tehdä esimerkiksi ring of dueleja (900+ gp kappale) ja samalla saat myös magic xp:tä, jos myös lumoat (enchaat) ne ring of dueleiksi ja myyt sitten eteenpäin.

88-99

Tästä eteenpäin kannattaa tehdä Adamant platebodyi käyttäen Sacred hammereita. Vaikka hammereiden hankita voi kestää hetken, niin se on sen arvoista.Experience taulukot:

- Bronze - Blurite - Iron - Steel - Mithril - Adamantite - Runite - Muut taottavat esineet -

Bronze - Pronssi

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Bronze dagger
1 1 12 -
Kuva
Bronze hatchet
1 1 12 -
Kuva
Bronze mace
1 2 12 -
Kuva
Bronze medium helm
1 3 12 -
Kuva
Bronze bolt*
1 3 12 10/harkko
Kuva
Bronze sword
1 4 12 -
Kuva
Bronze dart tip *
1 4 12 The Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Bronze nails *
1 4 12 15/harkko
Kuva
Bronze wire *
1 4 12 Tarvitaan Shilo Villagessa.
Kuva
Bronze arrowtip *
1 5 12 15/harkko
Kuva
Bronze pickaxe *
2 5 25 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Bronze scimitar
2 5 25 -
Kuva
Bronze crossbow limbs *
1 6 12 Crossbown osa
Kuva
Bronze longsword
2 6 25 -
Kuva
Bronze full helm
2 7 25 -
Kuva
Bronze throwing knife *
1 7 12 5/harkko
Kuva
Bronze square shield
2 8 25 -
Kuva
Bronze warhammer
3 9 37 -
Kuva
Bronze battleaxe
3 10 37 -
Kuva
Bronze chainbody
3 11 37 -
Kuva
Bronze kite shield
3 12 37 -
Kuva
Bronze claws *
2 13 25 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Bronze 2-handed sword
3 14 37 -
Kuva
Bronze plateskirt
3 16 37 -
Kuva
Bronze platelegs
3 16 37 -
Kuva
Bronze platebody
5 18 62 -


Blurite

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Blurite bolt *
1 8 17 The Knight's Sword pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Blurite crossbow limbs *
1 13 17 The Knight's Sword pitää olla suoritettuna.
Crossbown osa


Iron - Rauta

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Iron dagger
1 15 25 -
Kuva
Iron hatchet
1 16 25 -
Kuva
Iron mace
1 17 25 -
Kuva
Iron spit *
1 18 25 Tarvitaan jänisten, hämähäkkien ja
chompyjen kokkaamiseen nuotiolla.
Kuva
Iron bolt*
1 18 25 10/harkko
Kuva
Iron med helm
1 18 25 -
Kuva
Iron sword
1 19 25 -
Kuva
Iron nails *
1 19 25 15/harkko
Kuva
Iron dart tip *
1 19 25 Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Iron arrowtip *
1 20 25 15/harkko
Kuva
Iron pickaxe *
2 20 50 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Iron scimitar
2 20 50 -
Kuva
Iron longsword
2 21 50 -
Kuva
Iron full helm
2 22 50 -
Kuva
Iron trowing knife *
1 22 25 5/harkko
Kuva
Iron crossbow limbs *
1 23 25 Crossbown osa
Kuva
Iron square shield
2 23 50 -
Kuva
Iron warhammer
3 24 75 -
Kuva
Battleaxe
3 25 25 -
Kuva
Iron chainbody
3 26 75 -
Kuva
Iron oil lantern frame *
1 26 25 -
Kuva
Iron kite shield
3 27 75 -
Kuva
Iron claws *
2 28 50 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Iron 2-handed sword
3 29 75 -
Kuva
Iron plateskirt
3 31 75 -
Kuva
Iron platelegs
3 31 75 -
Kuva
Iron platebody
5 33 125 -


Steel - Teräs

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Steel dagger
1 30 37 -
Kuva
Steel hatchet
1 31 37 -
Kuva
Steel mace
1 32 37 -
Kuva
Steel bolt *
1 33 37 10/harkko
Kuva
Steel medium helm
1 33 37 -
Kuva
Steel sword
1 34 37 -
Kuva
Steel dart tip *
1 34 37 The Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Steel nails *
1 34 37 15/harkko
Kuva
Cannonball *
1 35 25 Dwarf Cannon pitää olla suoritettuna.
Tarvitset cannonball mouldin.
Kuva
Steel arrowtip *
1 35 37 15/harkko
Kuva
Steel pickaxe *
2 35 75 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Steel scimitar
2 35 75 -
Kuva
Steel studs *
1 36 37 -
Kuva
Steel longsword
2 36 75 -
Kuva
Steel crossbow limbs *
1 36 37 Crossbown osa
Kuva
Steel throwing knife *
1 37 37 5/harkko
Kuva
Steel full helm
2 37 75 -
Kuva
Steel square shield
2 38 75 -
Kuva
Steel warhammer
3 39 112 -
Kuva
Steel battleaxe
3 40 112 -
Kuva
Steel chainbody
3 41 112 -
Kuva
Steel kite shield
3 42 112 -
Kuva
Steel claws *
2 43 75 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Steel 2-handed sword
3 44 112 -
Kuva
Steel plateskirt
3 46 112 -
Kuva
Steel platelegs
3 46 112 -
Kuva
Steel platebody
5 48 187 -
Kuva
Bullseye lantern frame *
1 49 37 -


Mithril

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Mithril dagger
1 50 50 -
Kuva
Mithril hatchet
1 51 50 -
Kuva
Mithril mace
1 52 50 -
Kuva
Mithril bolt *
1 53 50 10/harkko
Kuva
Mithril medium helm
1 53 50 -
Kuva
Mithril sword
1 54 50 -
Kuva
Mithril dart tip *
1 54 50 The Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Mithril nails *
1 54 50 15/harkko
Kuva
Mithril arrowtip *
1 55 50 15/harkko
Kuva
Mithril pickaxe *
2 55 100 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Mithril scimitar
2 55 100 -
Kuva
Mithril longsword
2 56 100 -
Kuva
Mithril crossbow limbs *
1 56 50 Crossbown osa
Kuva
Mithril throwing knife *
1 57 50 5/harkko
Kuva
Mithril full helm
2 57 100 -
Kuva
square shield
2 58 100 -
Kuva
Mithril grapple tip *
1 59 50 Grapplen osa
Kuva
Mithril warhammer
3 59 150 -
Kuva
Mithril battleaxe
3 60 150 -
Kuva
Mithril chainbody
3 61 150 -
Kuva
Mithril kite shield
3 62 150 -
Kuva
Mithril claws *
2 63 150 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Mithril 2-handed sword
3 64 150 -
Kuva
Mithril plateskirt
3 66 150 -
Kuva
Mithril platelegs
3 66 150 -
Kuva
Mithril platebody
5 68 250 -


Adamantite

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Adamant dagger
1 70 62,5 -
Kuva
Adamant hatchet
1 71 62,5 -
Kuva
Adamant mace
1 72 62,5 -
Kuva
Adamant bolt *
1 73 62,5 10/harkko
Kuva
Adamant medium helm
1 73 62,5 -
Kuva
Adamant sword
1 74 62,5 -
Kuva
Adamant dart tip *
1 74 62,5 The Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Adamant nails *
1 74 62,5 15/harkko
Kuva
Adamant arrowtip *
1 75 62,5 15/harkko
Kuva
Adamant pickaxe *
2 75 125 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Adamant scimitar
2 75 125 -
Kuva
Adamant longsword
2 76 125 -
Kuva
Adamant crossbow limbs *
1 76 62 Crossbown osa
Kuva
Adamant throwing knife *
1 77 62 5/harkko
Kuva
Adamant full helm
2 77 125 -
Kuva
Adamant square shield
2 78 125 -
Kuva
Adamant warhammer
3 79 187,5 -
Kuva
Adamant battleaxe
3 80 187,5 -
Kuva
Adamant chainbody
3 81 187,5 -
Kuva
Adamant kite shield
3 82 187,5 -
Kuva
Adamant claws *
2 83 125 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Adamant 2-handed sword
3 84 187,5 -
Kuva
Adamant plateskirt
3 86 187,5 -
Kuva
Adamant platelegs
3 86 187,5 -
Kuva
Adamant platebody
5 88 312 -


Runite

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Rune dagger
1 85 75 -
Kuva
Rune hatchet
1 86 75 -
Kuva
Rune mace
1 87 75 -
Kuva
Rune bolt *
1 88 75 10/harkko
Kuva
Rune medium helm
1 88 75 -
Kuva
Rune sword
1 89 75 -
Kuva
Rune dart tip *
1 89 75 The Tourist Trap pitää olla suoritettuna.
10/harkko
Kuva
Rune nails *
1 89 75 15/harkko
Kuva
Rune arrowtip *
1 90 75 15/harkko
Kuva
Rune pickaxe *
2 90 150 Perils of Ice Mountain pitää olla suoritettuna.
Kuva
Rune scimitar
2 90 150 -
Kuva
Rune longsword
2 91 150 -
Kuva
Rune crossbow limbs *
1 91 75 Crossbown osa
Kuva
Rune throwing knife *
1 92 75 5/harkko
Kuva
Rune full helm
2 92 150 -
Kuva
Rune square shield
2 93 150 -
Kuva
Rune warhammer
3 94 225 -
Kuva
Rune battleaxe
3 95 225 -
Kuva
Rune chainbody
3 96 225 -
Kuva
Rune kite shield
3 97 225 -
Kuva
Rune claws *
2 98 150 Death Plateu pitää olla suoritettuna.
Kuva
Rune 2-handed sword
3 99 225 -
Kuva
Rune plateskirt
3 99 225 -
Kuva
Rune platelegs
3 99 225 -
Kuva
Rune platebody
5 99 375 -


Muut taottavat esineet

Esine Harkot Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Obsidian gloves
1 80 75 -
Kuva
Obsidian boots
1 82 75 -
Kuva
Obsidian warrior helm
2 84 150 -
Kuva
Obsidian ranger helm
2 84 150 -
Kuva
Obsidian mage helm
2 84 150 -
Kuva
Obsidian kiteshield
3 86 225 -
Kuva
Obsidian platelegs
3 88 225 -
Kuva
Obsidian plateskirt
3 88 225 -
Kuva
Obsidian platebody
5 88 275 -


Esine Vaaditut tavarat Vaadittu taso Exp Huomioitavaa
Kuva
Elemental helmet
Elemental bar 20 ? Elemental Workshop II pitää olla suoritettuna.
Kuva
Elemental shield
Elemental bar 20 20 Elemental Workshop pitää olla suoritettuna.
Kuva
Mind helmet
Mind bar 30 ? Elemental Workshop II pitää olla suoritettuna.
Kuva
Mind shield
Mind bar 30 ? Elemental Workshop II pitää olla suoritettuna.
Kuva
Golden helmet
3 Gold bar 50 30 Between a Rock... pitää olla suoritettuna.
Kuva
Golden bowl
2 Gold bar 50 30 Legends' Quest pitää olla suoritettuna.
Kuva
Dragon square shield
Shield left half,
shield right half
60 75 Legends' Quest pitää olla suoritettuna.
Vasemman puolikkaan saa vain monster-droppeina ja oikean puolikkaan voi ostaa Legends' Guildista.
Kun sinulla on molemmat puolikkaat, tao ne yhteen alasimella.
Kuva
Dragon platebody
Ruined dragon armour:
lump, shard ja slice
92 2000 While Guthix Sleeps pitää olla suoritettuna.
Takomiseen tarvitaan erikoisvasara, jonka saa eräältä Blast Furnacella olevalta kääpiöltä.
Dragon platebodyja voi takoa vain dragonkin forgella, Ancient Cavernissa.


Questeista saatava experienceQuestin nimiSaatava exp
Between A Rock...
5 000
Cabin Fever
7 000
Defender of Varrock
10 000
Devious Minds
6 500
Elemental Workshop
5 000
Elemental Workshop II
7 500
The Giant Dwarf
2 500
Heroes' Quest
2 257,5
The Knight's Sword
12 725
Perils of Ice Mountain
500
RFD: Saving Pirate Pete
1 000
Valinnanvarainen experience
Darkness of Hallowvale
2 000-6 000
A Fairy Tale part II - Cure a Queen
2 500
Forgettable tale of a Drunken Dwarf
5 000
The Great Brain Robbery
5 000
King's Ransom
5 000 (Smithing pitää olla yli 50)
Legacy of Seergaze
2 500-7 500
Legends Quest
7650-30 600
Meeting History
500 - 2 500 (Smithing pitää olla yli 25)
Myths of the White Lands
500
One Small Favour
10 000 - 20 000
Recipe for Disaster
20 000
Swept Away
100 - 9 900
The Tourist Trap
9 300 - 18 600
Troll Stronghold
10 000 - 20 000
While Guthix Sleeps
100 000 - 400 000 (Smithing pitää olla yli 65)


* = Vain membereille.


Tehnyt: Pehmolelu, Bear Dude, Vulle, Gundalo, Napero, Yubel, Battant & Tonzaw. Kiitokset: Metalangel86
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:26 04.04.2016