Muu ohje
RuneMetrics

Sisällysluettelo:
Kuva

RuneMetrics on pelin sisäänrakennettu analyysityökalu. Sillä on mahdollista jäljittää kerättyjä dropeja, kaikkia dropeja, xp/h, gp/h, ja muita vastaavia. RuneMetricsillä on myös web app, joka tulee myöhemmin korvaamaan Adventurer's Login.

RuneMetrics ja RuneMetrics Pro

RuneMetrics on työkalujen ilmaisversio ja kaikkien käytettävissä. Tämä työkalu pitää kirjaa saadusta xp:stä ja dropeista. Versio on sopiva niille, jotka eivät halua hirveän yksityiskohtaisesti analysoida pelaamistaan.

Normaaliversion tarjoamat työkalut:

• Xp tracker
  • Drop log
  • Nettiversion yksinkertainen muoto

RuneMetrics Pro on maksullinen versio ja antaa paljon yksityiskohtaisempaa tietoa pelitavoistasi. Tämä versio mahdollistaa myös erilaiset grafiikat ja menneen datan tarkastelun. Versio sopii hyvin niille, jotka haluavat analysoida ja tehostaa pelaamistaan.

Pro-version tarjoamat työkalut yllä olevien lisäksi:

• Xp tracker näyttää myös xp/h ja arvioidun ajan seuraavaan leveliin/targetiin.
  • Combat tracker
  • Wealth tracker ja gp/h tracker
  • Grafiikkatyökalu
  • Nettiversion paranneltu muoto

RuneMetrics Pro:n ostaminen

Voit ostaa Pro:n joko pelin sisällä bondeilla tai nettisivujen kautta.

Määrä Hinta € Hinta Bond Hinta gp* gp/d*
1kk 5,09€ 1 107,1m 3570k
3kk 15,29€ 3 321,3m 3570k
12kk 50,99€ 12 1285,2m 3521,1k

* Jos bondit ostetaan pelin sisällä.
Premier Club 2016 membereille RuneMetrics Pro maksaa bond/2kk vuoden 2016 ajan.

Työkalut

Tähdellä (*) merkityt ovat käytettävissä vain Pro-versiossa.

Ingame

Ingame versio RuneMetricsistä antaa ajankohtaista tietoa tekemisistäsi. Pääset käsiksi RuneMetricsiin interface-nauhassa olevasta painikkeesta. Ylin painikkeista avaa Xp trackerin, keskimmäinen grafiikan ja alin drop trackerin.

Kuva

Painamalla itse interface-nauhan RuneMetrics-nappia, saat avattua RuneMetricsin oman interfacen, josta voit säätää asetuksia. Ensimmäisessä Welcome-välilehdessä voit tarkastella mitkä ominaisuudet ovat käytettävissäsi ja kauanko Pro-versio vielä kestää. Subscribe-napista pääset ostamaan Pro-versiota rahalla ja alemmasta napista voit ostaa sitä bondeilla. Painamalla kuvaa, voit avata RuneMetricsin web appin.

Kuva

Metrics-välilehdessä voit muuttaa Xp trackerin asetuksia ja myös vanhan tutun, kolmen skillin Xp trackerin asetuksia. Vasemmalla on Xp tracker, jonka voit vetää ulos haluamallesi paikalle, tai avata interface-nauhasta. Kun saat xp:tä, listaan ilmestyy automaattisesti kyseessä olevat skillit. Voit pitää haluamasi skillit paikallaan painamalla oikealla hiiren napilla ja valitsemalla Pin row ja vastaavasti vapauttaa valitsemalla Unpin row. Voit halutessasi poistaa koko rivin valitsemalla Remove row, piilottaa sen valitsemalla Hide row ja lähettää rivin tiedot graafiin valitsemalla Send to Graph*. Voit lisätä uuden rivin haluamaasi skilliin alarivillä olevasta, Settings-painikkeen vieressä olevasta painikkeesta.

Voit poistaa haluamiasi pystyrivejä valitsemalla Remove _____ column, kun klikkaat oikealla hiiren napilla otsikkoriviä. Pystyrivit saa takaisin +-merkistä, joka löytyy ulos vedetystä Xp trackeristä. Xp/h näyttää viiden minuutin liukuvan keskiarvon, joka paranee mitä kauemmin saat xp:tä. Pystyriveistä Xp/h ja ETA (aika seuraavaan leveliin/targettiin) ovat vain Pro-versiossa.

Välilehden asetukset:
  • Rasti-ruutuun-valinnat
    • Näytä tarkat arvot / pyöristetyt arvot.
    • Päivitä xp/h arvoja vain kun saat xp:tä.*
    • Varoita, kun hp putoaa alle 20 %:n.*
    • Näytä stack value. Tämä näyttää pienessä pop-up ikkunassa monsterin droppaamien tavaroiden arvon.*

• Dataintervalli
    • Since reset - Pitää kirjaa saadusta xp:stä klo 02:00 (tai 03:00 kesäaikaan) alkaen.
    • This session - Pitää kirjaa saadusta xp:stä sisään kirjautumisesta alkaen.*
    • Stopwatch - Arvot muuttuvat vain jos kello on käynnissä. Tämän voi myös pysäyttää hetkeksi, jos haluat pitää esimerkiksi tauon pelaamisesta.*

• Riviasetukset
    • Voit valita koska epäaktiivinen rivi poistetaan listasta: Ei koskaan - 10 minuuttia.
    • Maksimimäärä rivejä, jotka näkyvät kerralla, väliltä 1-29.

Kuva

Graphs*-välilehdessä voit muuttaa grafiikan asetuksia, avata grafiikan pelissä tai avata web appin painamalla kuvaa. Vasemmalla yläkulmassa oleva grafiikka voi näyttää yhden skillin, wealthin tai skillryhmän kehityksen pylväsdiagrammissa. Valinnan voit tehdä pudotusvalikosta. Voit zoomata grafiikkaa hiiren rullalla tai käyttämällä suurennuslasi-painikkeita. Grafiikan oikeassa alareunassa oleva aikamerkintä tarkoittaa miltä ajalta näkyvä grafiikka on. Tämä voi olla enintään 1h 4min ja vähintään 5min. Pitämällä hiirtä aikamerkinnän päällä, näet myös intervallin, eli aikavälin jokaisen pylvään datan välillä, ja zoomin määrän. Painamalla grafiikan vasemmassa reunassa olevaa vaaleampaa aluetta, voit avata web appin grafiikan.

Välilehden asetukset:
  • Näytä Xp/h tai Gp/h grafiikan yllä
  • Näytä keskiarvo grafiikassa. Tämä ei ole tuntikeskiarvo vaan intervallikeskiarvo, esim. jos intervalli on neljä minuuttia, on keskiarvo neljälle minuutille.
  • Näytä minimi ja maksimi. Tämä näyttää millä välillä olet saanut xp:tä/gp:tä.
  • Näytä apuviivat
  • Näytä valikko. Tämä näyttää/poistaa näkyvistä grafiikan alla olevan palkin.
  • Käytä skillin värejä. Muuttaa palkkien värit skillin väreiksi, jolloin ne on helpompi erottaa.

Kuva

Drops-välilehdessä voit muuttaa drop-listan asetukset kaikista dropatuista kaikkiin kerättyihin. Tämä toimii myös esimerkiksi hakatessa yew treetä. Drops-interface listaa asetuksiesi mukaan dropit, mutta ei vielä näytä niiden arvoa. Tämä voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa. Voit tyhjentää listan painamalla nuolta listan alla. Painamalla oikeassa alareunassa olevaa kuvaa voit avata web appin droppisivun.

Kuva

RuneMetrics Web app

RuneMetrics Web app näyttää kaiken olennaisen hahmostasi yhdessä hyvin pakatussa paketissa. Kuten ingame-versiossa, myös web appissa olevat Pro-version palvelut on merkitty tähdellä.
  • Summary: Täältä löytyy kaikki tiedot tiiviissä paketissa.
  • Xp Split*: Täältä näet miten olet saanut xp:tä eri skilleihin. Voi valita oikeasta yläreunasta kalenteri-painikkeen kautta halutun aikavälin: tänään, eilen, edelliset 7 päivää, edelliset 30 päivää tai vapaavalintainen väli.
  • Xp Gain*: Täältä näet saadun xp:n pylväsdiagrammina. Voit lisätä uusia skillejä painamalla Add another skill ja valitsemalla listasta. Voit valita halutun aikavälin oikeasta yläkulmasta kalenteri-painikkeesta, kuten myös parhaan suorituksen ja keskiarvon Settings-painikkeesta.

Grafiikan yllä näkyvä lista näyttää valitun aikavälin ajalta kaiken xp:n, keskimääräisen xp:n ja parhaan suorituksen. Painamalla grafiikan pylväitä, voit zoomata tiettyyn päivään ja jopa minuutteihin.
  • Levels: Täältä näet yksityiskohtaisempaa tietoa leveleistäsi, kuten edistys seuraavaan leveliin, total xp, total level ja virtual total level.
  • Kills and Drops*: Täältä näet tappojen määrän: kaikkien tappojen yhteismäärän ja jokaisen yksittäisen monsterin määrän. Voit myös tarkastella droppien määrää joko yksittäin tai kokonaisuudessaan.
  • Wealth*: Täältä näet varallisuutesi kehityksen.
  • Activity: Täältä näet kaiken pikkukivan, mitä pelissä sinulle tapahtuu. Näitä asetuksia voit muokata pelissä Settings → Gameplay → Gameplay Settings → Adventurer's Log. Oikeastä yläkulmasta löydät RSS-feedin.

Tehnyt: possu 67

Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 19:36 07.03.2016