Muu ohje
AdventuresSisällysluettelo:

Adventures on apuväline, jolla voit katsoa challenget, questit, minigamet ja taskit helposti. Sen käyttäminen on helppoa ja erittäin kätevää.

Kuva Kuva
Featured


Featured kertoo RuneScapen tuoreimmasta uutisesta ja myös näyttää sinulle combat,- quest,- ja skill-challengen. Näistä tähdellä merkityt ovat daily challenget.

Kuva

Challenges


Challenget, eli haasteet ovat pelaajan päivittäisiä pikkutehtäviä, joiden suorittamisesta saa erilaisia palkintoja. Haasteita on yli 700 ja ovat yleensä nopeita ja tarpeen tullen haastavia.

Päivittäin pelaaja voi suorittaa daily challengen, josta pelaaja voi saada palkinnon riippuen haasteen hankaluudesta. Daily challenge arvotaan, mutta sei ei ole sellainen, mitä et pysty tekemään. Pelaaja voi säilöä 5 daily challengea, joista vanhin poistuu ja sen tilalle tulee uusi challenge.

Suurin osa haasteista on semmoisia yhden klikkauksen päässä, mutta joissakin challengeissa joudut tekemänä esineitä tietyn määrän ja viedä ne Imperial Guard Quartermasterille Burthorpeen. Menetät silloin tavaran minkä sinun piti tehdä ja saat sen tilalle palkinnon.

Daily challengien palkinnot ovat yleensä challengeen liittyvää expaa tai tavaroita ja mahd. pyöräytys Squeal of Fortunessa.

Kuva

Quest tab


Quest tabissa näet kaikki questit, joita voi karsia monella eri tapaa, kuten oletko suorittanut mitkä questit tai minkä questin voit aloittaa.

Yleisesti questit on listattu aakkosjärjestyksessä eri värein.

- Punainen tarkoittaa, että et ole aloittanut questia
- Keltainen tarkoittaa, että olet aloittanut questin
- Vihreä tarkoittaa, että olet suorittanut questin

Voit karsia questeja näillä vaihtoehdoilla:

- Free/Members= Jakaa questit F2P ja P2P-tehtäviin
- Progress= Jakaa questit ei aloitettuihin, aloitettuihin ja suoritettuihin
- Difficulty= Jakaa questit Noivce,- Intermediate,- Experienced,- Master,- ja Grandmaster-questeihin, eli vaikeusasteisiin
- Alphabetical= Listaaquestit aakkosjärjestyksessä

Lisäksi quest tabissa on kaksi painiketta oikeassa reunassa: ylempi, eli Filter piilottaa questit, joita et voi suorittaa tällä hetkellä. Alempi, eli Hide Done piilottaa sitten kaikki suoritetut questit.

Quest overview ja Quest journal

Painamalla questin nimeä saat informaatioboxin, joka kertoo, että mistä aloittaa quest, miten pitkä se on, mitkä ovat vaatimukset, mitä tavaroita vaaditaan, taistellaanko siinä ja spoilerissa, mitä palkintoja saat questin suorittamisesta.

View Journal-painikkeesta voi katsoa "päiväkirjaa" suoritetusta tai keskeneräisestä questista, jossa kerrotaan questin tilanne ja se antaa myös vinkkejä, että mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Kuva

Achievement tab


Kuva Achivement tabissa näet kaikki taskit kaikista task seteistä. Ne on jaettu tyypiltään, haastavuudeltaan ja oletko suorittanut taskin.


Painamalla taskin kuvaketta, saat tietää, mitä taskissa tehdään, mahdolliset vihjeet ja vaatimukset, sekä mitä palkintoja saa taskisetin suorittamisesta.

Tässä on taskien vaikeusasteet:

- Beginner (Sininen)= Yleensä aloittelijoiden taskeja. Helppoja suorittaa ja pääasiassa suoritetaan Lumbridgen ja Draynorin alueella.
- Easy (Vihreä)= Vaativat yleensä helppoja questeja, mutta ovat itsekin helppoja.
- Medium (Punainen)= Vaativat hankalempia questeja, täytyy olla vaarallisissa paikoissa ja vaativat korkeita skillaustasoja.
- Hard (Valkoinen)= Vaativat hankalia questeja, erittäin korkeita skillaustasoja ja täytyy olla tosi vaarallisissa paikoissa.
- Elite (Violetti)= Erittäin hankalia, vaativat erittäin korkeita skillaustasoa sekä kokemusta.

Options menu

Achievent tabin asetuksista (options) voit karsia taskeja selventääksesi esim. että mitkä taskit on suoritettu tai mitkä eivät kuulu siihen settiin. Tässä on vaihtoehdot:

Check to hide already-completed tasks - Piilottaa/näyttää suoritetut taskit
Check to hide Achievements which are not part of a set - Piilottaa/näyttää taskit, mitkä eivät kuulu taskisettiin
Check to hide 'Task Complete' popups - Piilottaa/näyttää, että olet juuri suorittanut taskin
Check to hide the 'Active Task' window= Piilottaa aktiivisen taskin ikkunan
Check to hide the 'Achievement Info' window= Näyttää/piilottaa taskin tiedot
Tutorial is ON/Tutorial is OFF= Tutorial-taskit päällä/pois päältä.

Kuva

Minigames tab


Minigames tabissa näet kaikki RuneScape minipelit. Voit karsia niitä, että mitkä niistä ovat yksin/tiimipelejä ja combat/skill painotteisia.

Tässä on myös se hyvä asia, että voit teleportata minipelin aloituspaikalle. Tätä voi käyttää rajattomasti. Paina vain "Take me here"-painiketta ja olet minipelin aloituspaikalla.

Minigame tab on vain maksaville pelaajille.

Kuva


Palkinnot: P2P-pelaajat voivat saada daily challengeista xp:tä, squeal spinejä ja tietyistä mysterious bagin, josta saa tavaroita, joiden pitäisi korvata challengea suorittaessa kuluneet rahat.
KuvaTehnyt: Xentero & Gothim

Muokattu viimeksi: 11:54 12.11.2013