Muu ohje
Makeover-opasSisällysluettelo:
Tämä opas ohjastaa sinut RuneScape-accounttisi ulkonäön muutoksien syviin saloihin!

Kuva


Vaaditut tehtävät:
The Fremennik Trials mikäli haluat uudistaa Yrsalla kenkäsi.
Giant Dwarf-tehtävä aloitettuna päästäksesi Keldagrimiin


Vaaditut tavarat:
Rahaa vaihtoja varten


Suositukset:
-Teleportteja mikäli meinaat muuttaa koko ulkonäkösi kerralla
-20 Construction mikäli haluat vaihtaa vaatteitasi POHissa (Bedroom)
Makeover Mage ja Photo Booth

Kuva

Makeover Mage ja Booth sijaitsee Faladorista lounaaseen Crafting guildista pohjoiseen. Nopeiten paikalle pääsee joko Falador Teleportilla, tai Gabbage Teleportilla. Muurissa lähistöillä on agilityä vaativa, jokseenkin kätevä, oikoreitti membereille. Makeover Mage vaihtaa hahmosi sukupuolta ja ulkonäköä (hiukset, parta, ihonväri). Puhumalla Mageover Magelle ja saat seuraavanlaisen valikon:

Kuva

Valitse mieluisesi ja paina "OK" painiketta. Palvelu maksaa vain 3,000gp joka ei ole paljon kukkaron painolle. Ja jos valitsit väärin, voit tulla muokkaamaan hahmoasi, samaan hintaan.

Photo Booth

Makeover Magen välittömässä läheisyydessä on Photo Booth (minimapissa silmä), jolla voit luoda ns. avatarin foorumille. Paina "Enter photo booth" ja voit ottaa kuvan itsestäsi. Kuva ilmestyy noin 15 minuutissa foorumeille (Huom! vain pää ja olkapäät) ja Adventurer's logiin (siellä koko kuva) joten valitse tarkkaan mitä pidät päälläsi. Palvelu ei maksa mitään ja palvelulle on time limittinä 2 tuntia.

Thessalia

Kuva

Thessalia on Varrockin suihkulähteestä lounaaseen (SE), ja on erikoistunut vaatteitten vaihtoon ja muokkaukseen. Helpoiten Thessalialle pääset Varrock Teleportilla (25 Magic) tai spirit treen teleportilla. Voit lunastaa Thessalian talosta myös random event-vaatteesi jos valitsit valikosta "Save for costume". Kun olet puhunut Thessalialle vaatteitten vaihdosta, tai painanut pikanäppäintä, saat tämännäköisen valikon:

Kuva

Valitse mitä haluat muuttaa ja varmista vaihdos painamalla Confirm. Vaihto on ilmainen

Hairdresser

Kuva

Hairdresser löytyy Faladorin läntiseltä pankilta pohjoiseen ja lähimmäs pääsee Falador Teleportilla (37 Magic). Ota hattusi pois ja puhu parturille, niin saat valikon joka näyttää kutakuinkin tältä:

Kuva

Mikä kuontalo näyttää parhaalta, ota se. Palvelu on ilmainen joten ole huoleti.

Reinald

Kuva

Reinald löytyy Keldagrimin itäisestä osasta (Huom! sinulla täytyy olla Giant Dwarf aloitettuna päästäksesi tänne!) ja hän vaihtaa hahmosi rannekkeita. Lähimmäs pääsee joko Enchanted Lyren teleportilla (kts. The Fremennik Trials). Myös POH-portaali on lähellä. Puhu Reinhaldille ja ruutuusi ilmestyy seuraavanlainen valikko:

Kuva

Valitse rannekkeet jotka miellyttävät silmää ja varmista Confirmilla. Asiointisi saat kustannettua 500gp:llä, ja rannekkeita voi vaihtaa niin paljon kuin lystäät.

Yrsa

Kuva

Yrsan luo pääset kun olet suorittanut The Fremennik Trials-questin.Yrsa asustaa Rellekassa ja lähimmäs Yrsaa pääset Enchanted Lyren teleportilla tai POHin kautta home teleportilla. Mutta silloin sinun täytyy asettaa koti Rellekasta etelään. Puhuttuasi Yrsalle saat valikon josta valita kenkäsi:

Kuva

Kengät valittuasi, paina Confirm ja olet uusien kenkien onnellinen omistaja! Tämänkin prosessin voi toistaa niin useasti kuin huvittaa ja se on kaiken lisäksi ilmaista!

POH

Voit vaihtaa vaatteitasi myös omassa talossasi. Tarvitset vähintään 20 Constructionin. Rakenna Wardrobe spaceen joko Drawers tai Wardrobe. Saat seuraavanlaisen valikon: (minun valikkoni lvl 60 Construction ja Teak Drawers)

Kuva

Näitä soveltaen voit muuttaa ulkonäköäsi juuri sellaiseksi kuin sinua miellyttää. Kaiken lisäksi uusi look on aina mukavampi kuin vanha!Tehnyt: Niko Tu
Kuva


Muokattu viimeksi: 16:35 08.06.2011