Muu ohje
Puzzlen ratkaisu guideSisällysluettelo:

1. Puzzlet
2. Puzzlen Ratkaisu
a) Vaakarivit
b) Pystyrivit
c) Viimeiset neljä palaa


Kuva
1. Puzzlet:


Voit saada puzzleja Treasure Traileista (eli clueista), joissa niitä on kolmea erilaista, sekä Monkey Madness questista, jonka tosin voi ohittaa maksamalla 200k Gloughille. Tässä oppaassa esitellään yksi mahdollinen tapa ratkaista puzzle.

Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Monkey Madness puzzle

Kuva

Muista:
1. Jos olet mielestäsi vain sotkenut puzzlen ja haluaisit aloittaa sen alusta, kirjaudu uudestaan sisälle. (Eli jos loggaat ulos kesken puzzlen ratkaisun, täytyy sinun aloittaa sen teko alusta).
2. Tehtyäsi puzzlen valmiiksi, anna se takaisin npc:lle jolta sen aikaisemmin sait.

2. Puzzlen ratkaisu


Suosittelen että teet puzzlen 7 eri osassa: ensin 3 vaakariviä ylhäältä alaspäin, sitten 2 kahden palan korkuista pystyriviä vasemmalta oikealle. Tämän jälkeen sinulla on vielä 6 palaa jotka sinun täytyy saada oikeille paikoilleen (punainen kohta). Pyöräytä vasemmalle vielä 1 pystyrivi ja tämän jälkeen loput 4 palaa oikeille paikoilleen, kun alapuolella olevassa kuvassa näkyy:

Kuva

a) Vaakarivit

Joillekin voi tuottaa vaikeuksia saada 5 palaa vierekkäin 5 x 5 puzzlessa, joten hieman alapuolella on yksinkertainen kuva hahmottamassa sitä.

Kuvassa on kaksi kohtaa: Ensimmäinen kohta näyttää millä tavalla palat pitäisi saada, ja toinen kohta kertoo miten se onnistuu.

Eli yksinkertaisesti: Pistä ensin 3 palaa vierekkäin oikeaan järjestykseen, jonka jälkeen pistä 2 seuraavaa palaa ylösalaisin oikeanpuoleiseen reunaan niin, että ensimmäinen pala on ylempänä. Seuraavaksi vedä palat oikeille paikoilleen. Tämä tulee ohjeen mukaan tehdä puzzlessa yhteensä 3 kertaa.

Kuva

b) Pystyrivit

Sama juttu täytyy tehdä myös kolmen pystyrivin kohdalla, joten alapuolella on yksinkertainen kuva hahmottamassa sitä.

Pistä kaksi palaa vierekkäin siten, että alemmaksi tuleva pala tulee vasemmalle puolelle. Seuraavaksi vedä palat yksinkertaisesti oikeille kohdilleen. Tämä tulee ohjeen mukaan tehdä puzzlessa yhteensä 3 kertaa.

Kuva

c) Viimeiset neljä palaa

Viimeiseksi pyöräytä 4 jäljellä olevaa palaa oikeille paikoilleen. Jos paloja on mahdoton pyöräyttää oikeille paikoilleen, niin pura viereinen, vasemmalla oleva pystyrivi ja järjestä 6 "käytettävissäsi" olevaa palaa niin, että kun kasaat pystyrivin uudestaan, saat pyöräytettyä palat oikein. Katso kuva 1, punainen neliö.Tehnyt: Teemukk
Kuva


Muokattu viimeksi: 16:49 28.08.2010