Muu ohje
Stronghold of Player SafetySisällysluettelo:

Stronghold of Player Safety, tai SoPS, on harjoituskenttä jossa sinulta tivataan kysymyksiä liittyen vaikkapa Report Abuseen. Mene, tutki ja löydä aarteet torakoiden valtaamasta luolastosta!

KuvaSijainti:
Edgevillestä etelään, sekä Barbarian Villagesta pohjoiseen.

Kuva


Vaaditut tavarat:
Ruokaa, mahdollinen teleportti hädän iskiessä, taisteluvarusteet kehittämistä varten.


Suositukset:
5+ cmb (Muggerit sekä Dronet), 50+ cmb (Workerit), 75+ cmb (Soldiers). Muistakaa ottaa ruokaa mukaan!
Luolasto on samantyylinen kuin Stronhold of Security, joten suosittelen lukemaan kyseisen oppaan läpi mikäli et siellä aiemmin ole jo ollut.

Dungeonin Kartta:
Kuva


Stronghold of Player Safetyyn pääset Edgevillestä hieman etelään, kartassa punaisella ympyröity talo. Mennessäsi Jail Entrancesta sisään päädyt Jailiin. Sieltä et löydä sen erikoisempia asioita kuin eri sääntöjä rikkoneita vankeja sekä guardin ja rappuset. Vartija opettaa sinulle Report Abusen salat. Mene rappusista ylös ja puhu Professor Henrylle SoPSista. Nyt olet valmis dungeoniin menoon.

Arkulle pääseminen

Arkun palkinnot löydät alempaa. Päästäksesi arkulle sinun täytyy päästä ylimpään kerrokseen (Upper Level).

Kuva

Reitti sinne menee näin: Jail roomista (ensimmäinen huone maan pinnalta tultaessa) löydät dungeon-merkin, mene sinne. Olet nyt keskikerroksessa (Middle Level), tähtää koillisimpaan huoneeseen (NE) ja mene läntisestä huoneesta sisään, kaiken järjen mukaan ilmestyit ylimpään kerrokseen.

Kuva

Tähtää pohjoiseen osaan josta löytyy kaksi torakkaa, vedä vipua ja mene takaisin samaa tietä keskikerrokseen.

Kuva

Nyt mene vastapäiseen, eli itäiseen, huoneeseen. Ilmestyit Security Sectorille. Jatka huonetta toiseen päähän, ja noin keskikohdan hujakoilta löydät arkun.

Kuva

Huoneessa on paljon Cockroach Soldiereja, mutta ne eivät ole agressiivisia sinua kohtaan, joten turha huolehtia!

Arkun palkinnot eivät ole ainoa asia minkä takia SoPS on suosittu kehityspaikka. Nimittäin juuri nämä Cockroach Soldierit ovat yksi f2p:n parhaimmista lahdattavista mikäli rahaa haluat. Exp/tunti ei ole niin hyvää kuin monessa muussa paikassa, mutta dropit korvaavat sen sillä Cockroach Soldierit tiputtavat Rune Squareshieldejä sekä Scimitareja. Parempaa infoa monstereista seuraavassa taulukossa.

Monsterit


Kuva Nimi Combat Arvokkaimmat Dropit Exp=5
Kuva Mugger Level 6 Bones, Clue Scroll (lvl 1), Herbs 32
Kuva Cockroach Drone Level 8 Coal, Limpwurt root sekä uncut gems, Charms(Blue, Crimson, Gold, Green) 44
Kuva Cockroach Worker Level 56 Mithril Square shield, Law-ja Nature rune, uncut gems, Clue (lvl 1), Charms(Gold, Green, Crimson, Blue) 216
Kuva Cockroach Soldier Level 83 Rune Scimitar, Rune Squareshield, Law rune, Nature rune, uncut gems, Clue (lvl 2), Charms(Gold, Green, Crimson, Blue) 384


Varustus sekä Levelit


Varustus on sinänsä helppo kertoa, ota parasta mitä saat. Ja hyvä ruoka on aina tarpeen. Melee-taistelussa torakat iskevät enintään 8, mutta magic-taistelussa jopa 10. Joten kannattaa pysyä lähitappelussa. Muut suositukset-osiosta löydät jo suositukset millä näitä pitäisi mennä tappamaan, mutta kaikkea voi soveltaa joten nuo eivät ole ehdottomia. Mikäli menet aikaisemmin, varaudu siihen että joudut syömään paljon!


Palkinnot:

Arkusta saa kaksi 500xp:n lamppua, 10k rahaa, emoten sekä Safety Glovet jonka statsit ovat seuraavat:

EsineAttack-bonusDefence-bonusMuu bonus
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
Summoning
Strength
Prayer
Kuva
Safety gloves
+0
+0
+0
+0
+0
+1
+2
+2
+1
+2
+1
+0
+0


Tehnyt: Niko Tu, Ishiku', muokkasi osan kuvista.
Kuva


Muokattu viimeksi: 13:24 16.10.2011