Muu ohje
Wise Old Man

Wise Old Man on viisas vanha mies, joka asuu Draynor villagessa. Hän antaa kysyttäessä tehtäviä, joiden suoritamisesta saa pienen palkkion.

KuvaSijainti: Draynor Villagessa pankista pohjoiseen olevassa talossa.

Kuva


Suositukset:
Teleport-loitsuihin vaadittuja runeja ympäri maailmaa.
Hyvä RS:n yleistieto, koska tarkkoja sijainteja ei voida määrittää.
Esittely


Wise Old Man on salaperäinen vanha mies joka asuu Draynor villagessa. Hänen talossaan on monia erikoisia esineitä, kuten kirjahyllyjä täytettynä tinderboxeilla, kissapatsaita ja sänky, ja sen alla oleva jalka, jotka heiluvat, kun niitä potkaisee.

Kuva

Talon yläkerrassa on myös kaukoputki, joka ennen osoitti Draynorin pankkiin, jonka mystinen Wise Old Manin näköinen mies ryösti. Nykyään kaukoputki osoittaa kohti Wizard Toweria.

Kuva

Wise Old Man voi myös tyhjentää pankkisi turhista ilmais-pelaajille tarkoitetuista questeistä saaduista tavaroista ja kertoa sinulle mitä käyttötarkoituksia niillä on. Wise Old Man antaa myös member-pelaajille erinäisiä pieniä tehtäviä, joista saa pieniä palkkioita.

Tehtävät


Wise Old Man antaa kysyttäessä member-pelaajille erilaisia tehtäviä, joiden suorituksen hän tai joku muu palkitsee. Nämä tehtävät ovat melko pieniä ja vaatimattomia, mutta saattavat tehtävästä riippuen viedä hieman aikaa. Huomaa myös, ettet voi saada uutta tehtävää, jos vanha tehtäväsi on vielä kesken.

Kuva

Tehtäviä on kolmea eri tyyppiä. Nämä päätyypit ovat:

Kirjeiden perilletoimitus,
Esineiden keräys syystä &
Satunnaisten esineiden keräys.

Kirjeiden perillekuljetus


Wise Old Man voi pyytää sinua viemään kirjeen jollekin henkilölle ympäri Gielinoria. Tälläisiä henkilöitä ovat mm. Father Lawrence Varrockin kirkossa ja Thurgo Mudskipper Pointissa.

Kirjeen vietyäsi henkilölle, jolle se kuuluu tämä henkilö antaa sinulle palkkiosi ja voit hakea uuden tehtävän Wise Old Manilta.

Kuva

Esineiden keräys syystä


Wise Old Man voi myös antaa tehtäväksesi kerätä tietyn määrän tiettyä esinettä, jonkin syyn varjolla. Esimerkiksi hän voi pyytää sinua tuomaan itselleen Leather Glovesit, koska kärsii kylmyydestä.

Kuva

Tässä vaiheessa joudut vaeltelemaan ympäriinsä keräilemässä tavaroita. Kaikkien tehtävien tavaroita ei saa helposti ostettua GE:stä, joten niitä kannattaa hakea muualta. Suosittelen telerunejen mukana pitoa tehtäviä tehdessäsi, koska saatat joutua vaeltamaan paljonkin.

Satunnaisten esineiden keräys


Viimeisin tehtävätyyppi on myös esineiden keräystä. Tosin tällä kertaa Wise Old Man ei anna sinulle mitään syytä esineiden keräykseen, pyytää vain sinua hankkimaan ne.

Tämänkin tehtävätyypin tehtävissä kannattaa käyttää teleruneja, koska esineet tulevat melkein randomisti, eikä niitä kaikkia saa helposti GE:stä.

Kuva


Palkinnot:

Kun olet suorittanut tehtävän, palkitsee joko Wise Old Man tai kirjeen saanut henkilö sinut.
Palkkiot ovat pieniä, mutta osa niistä on melko hyödyllisiä.

Kuva

Lista palkkioista:

Rahaa: 100-1000 gp tai hieman enemmän
Prayer xp: 200-400 xp tai hieman enemmän
Hp xp: 200-400 xp tai hieman enemmän
Slayer xp: 200-400 xp tai hieman enemmän
Seedejä: Yleensä harvinaisempia seedejä
Herbejä: Dirty herbejä
Uncut Gemejä: Yleensä Sapphire
Runeja: Vaihteleva määrä runeja


Tehnyt: Kuivahko, Haribo otti uudet kuvat
Kuva


Muokattu viimeksi: 00:21 12.07.2011