Muu ohje
Terrain Survival

Tämä opas auttaa sinua selviytymään turvallisemmin Kharidian aavikola ja Mort Myre-suolta.

Kuva


Vaaditut tehtävät:

Selviytyminen Kharidian-aavikolta mahdollisimman turvallisesti

 • Dealing with Scabaras

  Selviytyminen Mort Myre-suolta mahdollisimman turvallisesti

 • The Nature Spirit

  Vaaditut tavarat:

  KuvaKuvaKuvaKuva KuvaKuva

  Selviytyminen Kharidian-aavikolta mahdollisimman turvallisesti

 • Waterskin x *
 • Desert shirt
 • Desert robe
 • Desert boots
 • Knife
 • Enchanted water tiara

  KuvaKuva

  Selviytyminen Mort Myre-suolta mahdollisimman turvallisesti

 • Druid pouch
 • Blessed silver sickle

  * = Määrän päätät itse

  Suositukset:

  Kartan käyttäminen ainakin aavikolla kulkiessa, vähintäänkin ensimmäisillä kerroilla siellä seikkaillessa.
  Kharidian-aavikko

  "Varmista, että mukanasi on Waterskinejä tai vähintäänkin vettä! Ilman niitä joudut vaaraan. Desert-varustus auttaa sinua myös. Enchanted water tiara on myös hyödyllinen hapistus, sen voit ladata Water runeilla. Pieni määrä rahaa, hieman ruokaa ja teleport-mahdollisuus ei ole myöskään pahitteeksi. Aseistus ja pienimuotoinen varustus, jos pelkäät joutuvasi combatiin. Ladatut ruokouspisteet voivat pelastaa henkesi."

  Yllämainitut asiat on mainittu, jotta hengissäpysymisprosenttisi olisi mahdollisimman korkea. Harvoin aavikolle kuolee, mutta kokemattomille pelaajille näin voi tapahtua.

  Slayeriä kehittäessä varustus on tärkeä. Slayer-hirviöitä kaataessa se on erityisen tärkeä. Ruokaa tai esim. Bones to Peaches -taikoja kannattaa hyödyntää. Vettä tai Waterskinejä aina mukaan.

  Cluejan tehdessä tavallisen varustuksen lisäksi vesi on ennen kaikkea etusijalla. Pitkät juoksumatkat eivät ole hyväksi, ja ilman vettä ne voivat koitua kohtaloksesi. Armorit eivät ole aarteenmetsästyksen yhteydessä kovinkaan tärkeällä sijalla, Prayer potionit sen sijaan ovat hyödyllisiä.

  Mort Myre-suo

  Mort Myre ei ole juuri high-level-pelaajille uhka, hyvä Defence ja laadukkaat armorit takaavat lähes varman selviytymisen. Koskaan ei voi tosin olla täysin tietoinen milloin kenties kohtaa seuraavan Random Eventinsä (Ape Atoll on poikkeus). Mort Myren suolla liikkuu näet sieluja, Ghasteja. Ghastit ovat siitä vaarallisia, että ne voivat osuessaan muuttaa ruokasi pilaantuneeksi - lopullisesti. Ellei sinulla ole ruokaa, ne tekevät sinuun vahinkoa. Ne voivat myös vähentää Prayer-pisteitäsi. Jos sinulla tosin on mukanasi täytetty Druid pouch, voit nähdä ne ja niin taistella niitä vastaan, todennäköisesti tappaa (30 combatilla eivät NPC:t pahaa vahinkoa tee). Jos Druid pouchisi on tyhjä, voit Blessed silver sicklen avulla täyttää sen. Käytä sirpin toimintoa suolta löytyvien puunrunkojen tai sienien lähellä. Ota huomioon että silver sicklen käytöstä prayer pisteesi laskevat hieman.  Tehnyt: Napero
  Kuva


  Muokattu viimeksi: 19:39 16.02.2012