Muu ohje
Monkey Greegrees


Monkey Madness -questin aikana tutustutaan ja ollaan usein tekemisissä apinoiden kanssa. Apinoiden luista voi pienellä taialla (kiitos erään gnome-taikurin) luoda eräänlaisia talismaaneja, jotka ovat nekin tärkeässä asemassa apina-questissa. Tiettyjä talismaaneja, eli greegreeitä, voi käyttää eri tarkoituksiin, jotakin tarvitaan tehtävissä, jotakin Agilityn kehittämisessä ja toki koko talismaanikokoelman omistaminen on myös juttu sinänsä. Greegreeitä on 7 ja tämän oppaan tarkoitus on kertoa niistä mahdollisimman paljon Sinua auttavia tietoja.

KuvaSijainti:
Lähestulkoon kaikki greegreet saadaan hankittua Ape Atollilta. Ensimmäisen greegreen hankkiminen onnistuu tosin ympäri Karamjaa, sillä tavallisia apinoita on siellä täällä. Ardougnen eläintarha on myös yksi vaihtoehto.


Vaaditut tehtävät:
Monkey Madness -questin vieminen kohtaan 18. jolloin saat ensimmäisen greegreesi (Runepolin ohjeilla).


Vaaditut tavarat:
  • Monkey talisman


Suositukset:

  • Monkey greegree

  • M'speak amulet

  • Antipoison

  • Prayer potioneita *, **

  • Ring of Life

  • Ruokaa *

  • Hyvä ase

  • Super Set*** (Monkey Guardeille)


* Määrän valitset itse.
** Ape Atollilla on alttari.
*** Super Attack, Super Defence ja Super Strenght potionit
Greegreen valmistaminen

Greegree-talismaanit on helppo valmistaa. Tarvitset Kuvatietyn apinan luut sekä Monkey talismanin. Monkey talismaneja voit ostaa Ape Atollin Magic-kaupasta ja se maksaa 1,000gp:tä. Voit myös kysyä talismaania apinalapselta (tulee tutuksi hänkin Monkey Madnessissa). Alla näet taulukon joka kertoo apinoiden luiden hankkimisesta. Huom! On suositeltavaa, että jokaisen Prayeriä kuluttavan apinan jälkeen otat huikan Prayer potionistasi, tai käyt lataamassa Prayer-pisteesi temppelissä. Muista käyttää greegreetä sinne mennessäsi! (Apinoiden kimppuun voi käydä vain ihmismuodossa, joten hyvät suojukset aseet ja Prayerit ovat suositeltavia)

Kuva Informaatio
Kuva KuvaNimi: Monkey Level: 3Kuva

Tavallinen Monkey greegree on todella helppo hankkia, sillä tämän apinan luut eivät vaadi mitään erityisiä toimenpiteitä. Löydät näitä apinoita mm. Musa Pointin läheisyydestä sekä Ardougnen eläintarhasta.
Kuva KuvaNimi: Zombie monkey (pieni) Level: 82Kuva

Pienet zombie-apinatkaan eivät tuota sinulle todennäköisesti ongelmia. Löydät niitä luolastosta (Marim) missä Zooknock lumoaa greegreeitä, sekä temppelissä maan alla jossa sijaitsee Wall of Flame (Monkey Madness, kohta 14.)
Kuva KuvaNimi: Archer Monkey Level: 86Kuva

Archer Monkey kuuluvat myös helppojen luiden kategoriaan. Luut kannattaa hankkia tappamalla Archer Monkey seisomassa paalulla lähellä Agility-rataa. Ota Protect from Missiles käyttöön, eikä apina tuota sinulle ongelmia. Huom! Archer Monkey-talismaani toimii atollin Agility-radalla. Voit myös Rangettaa tai Magettaa näitä katoilta.
Kuva KuvaNimi: Zombie Monkey Level: 98Kuva

Löydät isompia zombie-apinoita Marim dungeonista myös, syvemmältä tosin. Näissä on jo pieni riski, sillä usein niitä on monta samassa paketissa, järistyksiä ja ansoja unohtamatta. Antipoison kannattaa myös nytkin pitää mukana, sillä luolastossa on pieniä myrkkyhämähäkkejä.
Kuva KuvaNimi: Padulah Level: 149Kuva

Archer Monkeyta isompi Padulah on myös astetta haastavampi pala. Tämän "ninja-apinan" tappamiseen on kaksi tapaa. Joko tapat sen itse, tai annat 10th Squad Assasinin tappaa sen puolestasi. Sinun täytyy kuitenkin "kutsua" se. Se tapahtuu niin, että poistat greegreen päältäsi, jolloin atollin asukas kutsuu sen. Voit yrittää houkutella sen johonkin syrjäiseen paikkaan, jossa muut apinat kuten jousiampujat eivät sinua häiritse nuolillaan. Protect from Melee on suositeltavaa, sekä ruokaa kannattaa olla kaiken varalta mukana. Toinen tyyli on tällainen. Mene vankilasta etelään varastorakennukselle. Seiso keskelle varastoa, ota greegree pois, sinut huomataan ja ninja-apinat lähestyvät, laita greegreesi taas päälle. Jos ajoituksesi oli oikea 10th Squadin jäsen tulee ja tappaa ninjan sinulle.
Kuva KuvaNimi: Monkey Guard Level: 167 Kuva

Vartija on melko vaikea hoidella. Löydät Monkey Guardeja temppelistä, missä alttarikin sijaitsee. Tällainen on turvallista tappaa, sillä jos Prayerisi lähenee loppuaan voit käydä yläkerrassa rukoilemassa. Hankalaksi näiden tappamisen tekee niiden elämänpalautusboosti, jota ne tekevät LP:n ollessa lähellä nollaa. Tappamisessa kannattaakin käyttää Super Setiä ja kovaa iskevää asetta, esimerkiksi Abyssal Whippiä. Dragon Daggerin spesiaali on myös hyvin suositeltavaa käyttää, kun tämän LP lähestyy loppuaan. Voit myös käyttää Rangea tai Magea Fire Wallien takaa, tai yläkerrassa Halberdiä, Magea tai Rangea
Kuva KuvaNimi: Monkey Guard (parrakas) Level: 167Kuva

Vastustajana samantasoinen kuin edellinen vartijatyyppi, kuitenkin hankalampi tappaa. Hankalaksi sen tekee se, että nämä apinat vartioivat temppelin alla olevan luolaston luukkua, ja niitä on neljä. Tieto ettet voi kulkea niiden läpi on myös hyödyllinen! Näiden tappamiseen kannattaa myös käyttää Super Setiä, Abyssal Whipiä ja Dragon Daggerin spesiaalia. Voit myös Rangettaa tai Magettaa näitä Fire Wallien takaaTehnyt: Napero ja Tristanix
Kuva


Muokattu viimeksi: 13:13 04.04.2016