Aktiviteetti
Tuska World Event

Tämä minigame on turvallinen, et menetä tavaroitasi jos kuolet


Esittely:

Kuva
Tuska lähestyy ja Gielinorin on yhdistettävä voimansa tai tulla syödyksi, kuten moni muu planeetta aikaisemmin. Nyt sinun on suunnattava matkasi kohti avaruutta ja tehtävä kaikkesi, jotta Gielinorilla on mahdollisuus selviytyä. Voit taistella etujoukoissa tai käyttää muita taitoja, jotta Tuskan vahingoittaminen on mahdollista ja kerätä lopuksi palkintoja.


Sijainti:
Tuska sijaitsee avaruudessa mutta sen luokse pääset home teleportin avulla, kun klikkaat suurennuslasia.

Kuva


Pelin aloitus:
Pelin aloittamiselle ei ole vaatimuksia ja taistelut skaalautuvat oman combat tason mukaan, mikäli päätät taistella. Alussa joudut puhumaan Astromancerille, joka neuvoo perusasioissa. Tämän jälkeen voit valita kenen puolella taistelet: Armadylin, Godlessien, Saradominin tai Zamorakin tiimissä. Alapuolella kuvassa vasemmalla on Astromancer ja oikealla jumalien edustajat.

Kuva Kuva
Pelin pelaaminen:
Pelaaminen tapahtuu pääasiassa Tuskan selässä ja ympärillä leijuvista asteroideista. Selässä voit kerätä päivittäisiä pisteitä joko tasapainottelemalla (agility), hakkaamalla piikkejä (woodcutting) tai taistelemalla parasiitteja vastaan. Näistä saat noin 500 palkintopistettä.
Astromancerin vierestä voit myös osallistua kerran tunnissa (alkaa tasatunnein) alkavaan D&D tapahtumaan, josta voit saada kerran päivässä 1000 palkintopistettä ja voit toistaa tämän niin monta kertaa kuin haluat ja kerätä omalle ryhmittymällesi kokonaispisteitä. Aina, kun D&D tapahtuma on aktiivinen, et voi tehdä Tuskan selässä muita aktiviteetteja.

HUOM!
8.6 tulleen päivityksen mukana voit edellee kerätä 1500 palkintopistettä päivässä mutta aina kun isket Tuskaa niin voit kerätä Tuskan selässä uudelleen samana päivänä 80 fragmenttia. Tuskan uudelleen iskemisestä saa myös lisää pisteitä seuraavan taulukon mukaisesti.

Iskujen määrä Pisteet
1 1000
2 250
3 250
4 tai enemmän 50


Tuskan selästä löytyy myös arkkupankki, joka sijaitsee ryhmittymien edustajien vierestä.

Kuva

Päivän saavutuksia voit seurata community painikkeesta (turkoosi ja oranssi henkilö) ja valitsemalla world event välilehden. Päivittäistä saavutusta voit seurata ruudun yläreunassa olevasta palkista, jossa on omat pisteesi, aika seuraavan tapahtuman alkuun ja kuinka paljon on annettu tukea minkäkin jumalan puolesta (viemällä hiiri palkin päälle). Jokainen päivä on oma kierroksensa ja se ryhmittymä voittaa, joka on kerännyt eniten pisteitä mutta Tuska voittaa kierroksen mikäli ryhmittymät eivät saa tarpeeksi pisteitä ja palkki jää vajaaksi (ks. kuva alla).

Kuva

Tuskan niskan kohdalta löytyy portaali, jossa on oudon otuksen patsas. Tänne voit viedä meteoriitin palasia, jotka tippuvat Gielinorin pinnalle sattumanvaraisesti ja vaurioittaa Tuskaa lisää sekä saada lisä xp:tä.

Kuva Kuva


Tuskan selkä


Täältä löytyvät paikat agilitylle (Spine, sininen), woodcuttingille (Quill, vihreä) ja combatille (parasite). Woodcutting ja agility pisteet löytyvät ylempää selkää ja on hyvä muistaa agilityssa Spine, joka on aktiivisena muutaman sekunnin (sähköinen efekti) saa huomattavasti enemmän xp:tä kuten alla olevassa kuvassa näkyy. Mikäli päätät taistella parasiitteja vastaan magic on suositeltavaa water - tyypin taialla. Myös Dwarf multicannon toimii alueella.

Parasite
Combat: 75Xp: 288
54 1 5400
1 54 0
The nastiest flea you'll ever see.


Kuva KuvaAsteroidit D&D


Tasatunnein alkava tapahtuma, jonka pääset aloittamaan Astromancerin vierestä olevalta kielekkeeltä. Hyppäät alueelle yksin tai toisten pelaajien kanssa ja hetken kuluttua pääset aloittamaan pelin. Tavoitteena on kerätä jokaiselta neljältä alueelta maksimissaan 25% voimaa keihääseen, jolla lopussa isket Tuskan heikkoon kohtaan. Jokaisella asteroidilla ehdit olla noin 5 minuuttia mutta tämä on riittävä aika kerätä keihään voima täyteen.

Broken Land

Kerätäksesi Anima Mundi energiaa, se täytyy saada runestoneista, jotka hohtavat keltaista pölyä ja antavat divination xp:tä. Huomaa että voit kiertää vain myötäpäivään esteiden takia (agility xp) ja välillä alueelle voi tippua meteoriittejä kaivamista (mining xp) varten. Mikäli alueella on kaksi tai enemmän pelaajia, joku heistä saa sattumanvaraisesti teleporttikiven 30 sekunnin välein ja muut voivat teleportata hänen luokseen.

Kuva

Overgrown Remnants

Kerätäksesi Anima Mundi energiaa alueelle kasvaa juuria, joita voit hakata (wc xp) ja taistelevia juuria (combat xp). Alueelle on myös mahdollisuus tippua meteoriitteja (mining xp). Edellämainituista saat herbbejä, joita klikkaamalla saat ravinnetta juurille. Juuret lähtevät keskellä kasvavasta kasvista. Saatuasi juuren kasvatettua lähellä oleviin pieniin kasviin, kasvaa siitä kukka. Kukasta saat siemenen, jonka voit viedä keskellä olevalle kasville.

Kuva

Lost Souls

Kerätäksesi Anima Mundi energiaa voit joko sytytellä lonkeroita (fm xp) tai palauttaa kadonneen sielun (divination ja prayer xp). Aluksi asteroidille tippuu kiviä, jotka sytyttävät nuotion, mistä voit ottaa tulta 30 sekunnin ajaksi ja sytytellä lonkeroita. Syttyvä alue on 3x3 ruutua, joten kannattaa sytyttää mahdollisimman paljon kerralla energian keräämisen helpottamiseksi.
Vaihtoehtoinen menetelmä energian keräämiseksi on palauttaa sielut alamaailmasta. Tämä tapahtuu ottamalla reliikki ja kaivamalla hautaa. Joudut alamaailmaan, mistä löydät kadonneen sielun (oranssi) kiinni otettavaksi ja useamman tormented soulin vapautettavaksi. Reliikin voi ladata ottamalla kiinni ja vapauttamalla tormented, jolloin soulin palaat normaaliin maailmaan. Palattuasi vie tormented soul valoon, joka on lähellä rakennusta ja vie reliikki hautaan, josta löysit sen.

Kuva

Lightning Storm

Kerätäksesi Anime Mundi energiaa voit tehdä sen rakentamalla lightning collectoreja (construction xp), tuhoamalla electric chargen (combat xp), houkuttelemalla sentient lightningin keskelle (hunter xp) ja rakentamalla johtimia maahan iskeville salamoille (hunter xp). Mikäli houkutat sentient lightningin tai tuhoat electric chargen saat varauksen, jolloin sinun täytyy purkaa se keskellä olevaan unstable coreen.

Kuva

Tuskaan iskeminen

Käytyäsi kaikki neljä saarta läpi, joudut Tuskan syöksyhampaalle. Jatka matkaasi etelään, kunnes saavut hampaille. Seuraavaksi pääset kiipeämään Tuskan otsalle hampaita pitkin ja lopuksi iskemään Tuskan heikkoon kohtaan, jonka jälkeen palaat Tuskan selkään.


Hyödyt ja palkinnot:
Palkinnot pitävät sisällään niin uudet kuin muutaman vanhan world eventin palkinnot. Warpriestit skaalautuvat defence levelin mukaan ja F2P:lle antavat maksimissaan defence level 50 hybridit ja P2P:lle lvl 75. Aseiden keihäs- ja off-hand magic aseen versiot ovat kosmeettisia (override).

Muut Hinta
Tuska’s fury (I) 500
Tuska’s fury (II) 1000
Tuska’s fury (III) 1500
Tuska storm teleport 1200
Small xp lamp 350
Medium xp lamp 600
Large xp lamp 1100
Huge xp lamp 2100
Warpriest osa Hinta
Gauntlets 1000
Boots 1000
Cuirass 3500
Robe legs 2500
Helm 2000
Cape 2000
Yhteensä 12000
Keihäs Hinta
Armadyl 1000
Godless 1000
Saradomin 1000
Zamorak 1000
Calibration device 500
Yhteensä 4500
Ability Hinta
Sacrifice 3500
Devotion 3500
Transfigure 3500
Tuska’s wrath 4000
Yhteensä 14 500Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 07:44 23.06.2015