Aktiviteetti
Balthasar's Big Raffle

Tämä minigame on turvallinen


Esittely:
Kuva


Kirjauduttuasi sisään joka päivä saat lipun, jolla voit osallistua arvontaan. Arvonnassa on mahdollista voittaa hienoja palkintoja, kuten kultaisia barrows settejä ja 100m kolikkoa.


Sijainti: Balthasarin sijainti on Burthorpen lodestonen vieressä, joten pääsy on todella helppoa

Kuva Kuva
Pelin pelaaminen: Pelaaminen tapahtuu antamalla lippuja niinä päivinä, joina haluaa osallistua kyseisien tavaroiden arvontaan. Joka päivä voit kysyä yhden lipun Balthasarilta ja toisen lipun voit saada tekemällä daily aktiviteetin tai löytämällä Gilly Willikers the clown - nimisen henkilön. Gilly Willikers the clown seikkailee Misthalin ja Asgarnian välisessä maastossa ja vinkkiä voi kysyä Balthasarilta.

Kuva

Alla olevassa taulukossa on eritelty palkintojen arvontapäivä esim. jos haluat osallistua 100m kolikon arvontaan niin anna liput tiistaina Balthasarille. Mitä enemmän annat lippuja, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa. Jokaista viittä annettua lippua kohden saat rummage ticketin. Tokenit voit antaa Balthazarille, kun raffle on ohi ja saada kolikoita, skillaus resoja, small protean paketin, D&D reset tokeneita, medium prismatic lamppuja, tai Golden Akrisae Barrows setin.

Päivä Palkinto Määrä
Maanantai Spring cleaner + 250 latausta 5000
Tiistai 100m klikkoa 100
Keskiviikko 5 large protean pakkausta 30 000
Torstai Portable bank 40 000
Perjantai 3 deathtouched darts 20 000
Lauantai Golden Barrows (Guthan, Ahrim & Verac) 1000 jokaista
Sunnuntai Golden Barrows (Dharok, Karil & Torag) 1000 jokaista


Balthazar's Bargain Barrel tulee käyttöön Lokakuussa. Silloni voit käyttää siihen rummage tickettejä, joita olet saanut antamiasi lippuja vastaan. Täältä voi voittaa seuraavia palkintoja:

Kuva
Xp lamppuja
Logseja
Foodia
50 Shades of Dye
A 'Durzag & Goebbana' catalogue
Eau d'Mambo
Exchanging Glory for Mud
Feeling Encouraged
Mission Imp-possible
Thok on Wood
Golden Akrisae the Doomed's setti


Tehnyt: Gothim
Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 08:33 18.09.2015