Käyttäjäopas
Bone Voyage
Kategoria: Quest, P2P

Opas:
Tämä on lyhyt, keskitason questi.

Vaatimukset: Pääsy Zeahiin, 100 Kudos, The Dig Site quest suoritettu.

Esineet: Marrentill potion (unf), 2 Vodka

Suositukset: Digsite teleportteja, Skills necklace teleportataksesi Woodcutting Guildiin, Varrock teleportti ja Amulet of Glory.

Valinnainen suositus pankkikirstun rakentamiseen Fossil Islandilla: Hammer, 2 Oak planks, Iron bar, 5 nails

Kuva

Aloita questi puhumalla Varrockin Museon Curator Haig Halenille. Kysy "Have you any interesting news?" ja ilmoittaudu halukkaaksi vastaamalla "Sign me up!".

Mene seuraavaksi Digsiten kanaalille puhumaan Barge foremanille, joka puolestaan lähettää sinut Sawmillin juttusille.

Kuva Kuva

Sano Sawmill operatorille "I'm here on behalf of the museum archaeological team.".

Vie Varrockin Sawmillistä saatu lappu Woodcutting Guildin Sawmillille allekirjoitettavaksi heittämällä samat läpät operaattorille. Mikäli sinulla ei ole 60 woodcutting killan sisään pääsemisemiseksi, saat allekirjoituksen killan portilta.

Kuva

Palauta 'Sawmill agreement' Varrockin Sawmilliin. Palaa sitten Barge foremanin juttusille.

Valitse hiiren oikealla Barge guardista 'Board' vaihtoehto.

Kuva

Olet nyt proomulla, puhu täällä Lead Navigatorille. Valitse sanoiksi "Yep, that would be me." ja "No, what happened?". Hän kertoo retkikunnan epäonnistuneista yrityksistä päästä saarelle ja uskoo matkan sinne olevan kirottu.

Mene Port Sarimin Pubiin ja puhu siellä Longbow Benille. Valitse sanoiksi "Ever made any cursed voyages?"

Kuva

Palaa puhumaan Lead Navigatorille. Puhuttuasi loppuun, matkaa Varrokin apteekkarille tekemään Sealegs potion. Valitse sanoiksi "talk about something else." ja "Talk about Bone Voyage." Puhu apteekkarille uudestaan edellyttäen että sinulla on marrentil potion (unf) ja 2 vdkaa mukanasi.

Seuraavaksi suuntaa Odd Old Manin luokse, joka sijaitsee pohjoiseen Digsitesta. Valitse sanoiksi "Talk about lucky charms." ja "I'm making a cursed voyage".

Kuva Kuva

Palaa jälleen Lead Navigatorin puheille antaen hänelle potionin. Puhu myös Junior Navigatorille, antaaksesi hänelle Bone charmin. Puhu vielä Lead Navigatorille ja valitse sanoiksi "I'm ready, let's go."

Klikkaile vain ilmoitusten ja keskustelun läpi. Inventoryn tilalle aukeaa ruutu jossa sinun tulee ohjata venettä. Kun keltainen nuoli kallistuu oikealle paina vasemalle 'Direction' kontrolleista, vastaavasti ohjaa venettä oikealle nuolen kallistuessa vasemmalle. Voit säätää veneen nopeutta painamalla nuolia ylös tai alas. Alhaisella nopeudella vene kääntyy nopeammin, kovalla nopeudella pääset taas nopeammin perille. Jos ohjaat venettä väärään suuntaan liian kauan, palaat takaisin digsitelle.

Kuva

Kuva

Palkinto: 1 Quest Point, pääsy Fossil Islandille

Tehnyt: Low Mike

Muokattu viimeksi: 15:12 13.04.2018