Käyttäjäopas
Client of Kourend
Kategoria: Quest, P2P

Johdanto:
Onko sinusta auttamaan Veosta salaperäisen asiakkaan kanssa?

Opas:
Tämä on helppo questi, johon ei vaadita questeja tai minkään tappamista. Ota feather mukaan, (värjätytkin käyvät).

Aloittaaksesi questin, puhu Veokselle ja kysy "Have you got any quests for me?". Hän kertoo että eräs turisti on kiinnostunut Kourendin hierarkiasta ja pyytää apuasi tietojen toimittamisessa. Vastaa "Sounds interesting! How can I help?" ja saat Veokselta enchanted scrollin johon sinun tulee kirjata tietoja käyttäen sulkaasi (feather). Veos vihjaa että General Storen pitäjiltä saisit mahdollisesti täsmällisintä tietoa eri talojen toiminnasta.

Käytä featheria enchanted scrolliin ja saat enchanted quillin. Käy sitten puhumassa kunkin talon General storen pitäjille.

Kuva

Kysy kysymykset "Can I ask about the...(talo)" ja "Why should I gain favour in...(talo)". Kun vastaanotat tietoa Regathilta, jokin voima aiheuttaa kipua kädellesi, et kuitenkaan menetä HP:ta. Kun olet saanut viimeiset muistiinpanot tehtyä, kuulet kuiskauksen "Return to Veos", palaa siis Veokselle kertomaan, että olet suorittanut tehtävän. Puhuessa valise sanoiksi "Let's talk about your client...". Selviää, että kivun aiheutti sanat 'dark altar' sillä se herätti tunteita asiakkaassa.

Asiakas pyytää Veoksen välityksellä vielä toista palvelusta sinulta. Saat Veokselta orbin joka sinun tulee aktivoida Dark Altarin luona. Dark Altar on pohjoiseen Arceuus talosta. Klikkaa 'Activate' orb alttarin vieressä ja se pirstoutuu. Kuulet jälleen kuiskauksen joka kehoittaa palaamaan Veokselle.

Puhuessa valise sanoiksi "Let's talk about your client...". Sepität Veokselle että liika on liikaa, mutta Veos ei näytä tietävän mistä puhut ja muistuttaa ettei hän ole jutellut kanssasi sen jälkeen kun toi sinut Zeahiin. Yht'äkkiä Veoksen kautta puhuukin itse asiakas joka antaa ympäripyöreitä vastauksia syistään tehdä kuten teki.

Quest valmis!

Kuva

Palkinto: 1 QP, kaksi 500 XP:n lamppua valinnaisiin taitoihin, 20% favouria taloon jossa on vähiten favouria ennestään, tuplanopeus favourin saamisessa kaikissa taloissa.

Tehnyt: Low Mike

Muokattu viimeksi: 15:11 13.04.2018