Käyttäjäopas
Misthalin Mystery
Kategoria: Quest, F2P

Johdanto:
Nainen suree kuolemaa tekevää miestään. He rukoilevat epätoivoisesti jonkun pysäyttäymään arvaamattoman tappajan ennen kuin heidän ystävänsä joutuvat kärsimään saman kohtalon.

Opas:
Tämä on helppo questi, johon ei vaadita esineitä, questeja tai minkään tappamista. Pankita kaikki tavarasi ennen aloittamista.

1. Puhu Abigalelle Lumbriden suon itäisessä osassa ja kysy "What has happened here?". Hän kertoo sinulle talosta jossa he juhlivat kunnes heidän kimppuun hyökättiin ja pyytää nyt sinun apuasi. Vastaa "What do you want me to do?" ja Abigale vaatii sinua nappaamaan tappajan.

2. Nouse veneeseen joka on hieman etelämpänä 'Board Rowboat'-valinnalla ja päädyt saarelle.

3. Poimi ämpäri kartanon pihamaalta löytyvän suihkulähteen vierestä, (Fountain). Kulje suihkulähteeltä pohjoiseen kunnes välianimaatio alkaa, jossa Sid tuulettaa ja luulee hänen takana olevan mustan hahmon hengitystä tuuleksi. Hän ujeltaa viimeiset avunhuutonsa ja lysähtää sitten maahan. Samassa rytäkässä huomaat jotain kiiltävää tipahtavan hänen taskustaan suoraan vesitynnyriin, (A barrel of rainwater). Käytä ämpäriä (Bucket) tynnyriin tyhentääksesi sen ja tutki tyynnyriä 'Search'-valinnalla saadaksesi kartanon avaimen, (Manor key).

4. Astu kartanoon ja ota ensimmäisen huoneen pöydältä veitsi (Knife). Kulje pohjoiseen ja yritä avata ovea jossa on vaaleanpunainen kahva. Alkaa välianimaatio jossa murhaaja sivaltaa Taytenilta hengen ja sitten sujauttaa viestin (Note) oven alta. Nouki 'Note' ja lue se. Teksti viittaa viereisen huoneen, (lännessä), maalaukseen jonka Examine on "A gloomy looking valley.". Käytä veistä maalaukseen löytääksesi salaisen lokeron. Tutki maalausta ja saat Ruby Keyn.

Kuva

5. Avain sopii itäisen huoneen oveen josta läpi kuljettuasi, ota tinderbox huoneen hyllyistä (Shelves). Sytytä huoneen kaikki neljä kynttelikköä. Voit nyt käyttää tinderboxia tynnyriin joka on rikkoutuneen seinän vieressä. Poistu huoneesta jonka johdosta tynnyri räjähtää.

6. Kiipeä juuri räjäytetyn seinän yli, kulje pohjoiseen ja sitten länteen niin pitkälle talon taakse, että seuraava välianimaatio alkaa. Sinulle tulee jossain vaiheessa mahdollisuus puhua mutta sanotpa mitä tahansa tai jätät sanomatta niin Lacey kuolee. Murhaaja sujautta aidan takaa jälleen uuden viestin (Note), ota se ja lue.

7. Talon takaseinässä on aukko, josta pääset huoneeseen jossa on piano. Soita pianolla sävelet D, E, A, D ja salainen lokero aukeaa jälleen. Tutki pianoa hiiren oikealla löytyvällä 'Search' valinnalla. Saat Emerald Keyn.

8. Palaa kartanon ensimmäiseen huoneeseen lähelle paikkaa josta löysit ensimmäisen 'Noten'. Kulje länteen vihreällä ovenkahvalla varustetusta ovesta. Koeta avata keittiön ovea (lännessä), jossa on valkoinen kahva. Tällä kertaa välianimaatiossa uhrina on Mandy. Jalkojesi juureen ilmeestyy taas 'Note', poimi ja lue se.


Kuva 9. Mene seuraavaksi ruokailuhuoneeseen jossa on tuleton takka. Käytä veistä takkaan ja löydät salaisen paneelin jossa on kytkimiä. Kun 'Search' takkaa niin kytkinruutu aukeaa. Oikea järjestys klikata kiviä on: Sapphire - Diamond - Zenyte - Emerald - Onyx - Ruby. Näin takan salainen lokero aukeaa jota tutkimalla saat Sapphire keyn.


Kuva 10. On aika kohdata tappaja. Mene siis kartanon läntisimpään huoneeseen jolloin animaatio käynnistyy. Murhaaja haastaa sinut viimeiseen haasteeseen. Huoneessa on neljä vaatekaappia (Wardrobe) ja peili (Mirror). Tehtäväsi on heijastaa kaapista lentävä veitsi takaisin kaappiin. Aina kun näet jonkin kaapin ympärillä mustan juovan (kuvassa), tiedät, että siitä kaapista lentää pian veitsi. Sinun on vain ehdittävä työntää peili veitsen eteen siten, että peilin heijastuspinta osoittaa kaappia josta veitsi on lentämässä. Hyvä keino on pitää peiliä keskellä huonetta, sillä peilin siirtämiseen on vain vähän aikaa. Kun olet onnistunut riittävän monta kertaa, tappaja luovuttaa. Selviääkin että tappaja on Abigale joka on katkera muiden menestyksestä ja halusi itse kerrankin olla parrasvaloissa. Hänen vihansa tappaa myös hänen poikaystävänsä, Heweyn, joka yritti saada oman osansa kunniasta.


11. Ota maasta 'Killer's knife', pue se yllesi ja klikkaa 'Fight' Abigale. Poistu huoneesta ja Abigale palaa voimiinsa ja yrittää estää sinua lähtemästä, mutta tällä kertaa Mandykin näyttää elinvoimaiselta ja pelastaa tilanteen. Poistu kartanosta ja puhu Mandylle kartanon ulkopuolella. Quest suoritettu.

Palkinto: 1 Quest Point, Uncut Sapphire, Emerald ja Ruby, sekä 600 crafting expaa.


Tehnyt: Low Mike

Muokattu viimeksi: 15:14 13.04.2018