Kaupunki
Braindeath Island


Braindeath Island on zombien asuttama saari, jonka tarkkaa sijaintia ei tunneta. Itseasissa se koostuu kahdesta saaresta, jotka on yhdistetty sillalla. Pääset saarelle veneellä, joka lähtee Port Phasmatyksen pohjois puolella olevalta laiturilta. Ikävä kyllä kyyditsijäsi Pirate Pete ei voi antaa sinun tehdä havaintoja matkasta tai määränpäästä joten hän kolkkaa sinut höyhensaarille matkan ajaksi.
Saarelle päästäksesi joudut aloittamaan Rum deal -questin, jonka aikana saari tulee sinulle hyvinkin tutuksi.


Kaupungin muut paikat:
Tislaamo


Kaupungin alueella ilmestyvät tavarat:
Bucket


Kaupungin asukkaat:
Pirate Pete, Captain Braindeath, Davey, 50% Luke, Captain Donnie


Kaupungin monsterit:
Fever spider (lvl 49), Zombie Pirate (lvl 57), Zombie Swab (lvl 55)
Kuva
Opas:
 • 1. Laituri, jolla Pirate Pete vartoo valmiina kuljettamaan sinut takaisin Port Phasmatykseen.

  Kuva

 • 2. Captain Braindeathin johtama tislaamo tuottaa rommia saaren janoisille asukkaille. Tislaamoon ja sen ongelmiin pääset perehtymään syvemmin Rum Deal -questin yhteydessä.

  Kuva

 • 3. Tislaamon kellaria asuttaa Fever Spider (lvl 49) yhdyskunta. Näiden ötököiden tappamiseen tarvitset slayer tason 42 sekä slayer glovesit.

  Kuva

 • 4. Tislaamon pihamaalla äkäiset zombit mellakoivat, vaatien rommia. Mellakkaa johtaa Captain Donnie.

  Kuva

 • 5. Saaren farming alueet ovat päässet hieman ränsistymään, mutta yksi hyvä kuntoinen maatilkku on sentään jäljellä. Tällä tilkulla pystyt kasvattamaan blindweed nimistä kasvia, sitä käytetään rommin valmistuksesa.

  Kuva

 • 6. Saaren etelä rannalla on harvakseltaan fishing spotteja, joista Rum Deal -questin aikana kalastetaan sluglingeja.

  Kuva

 • 7. 50% Luke vartioi saaria yhdistävää siltaa tunkeilijoiden varalta. Häntä on kuitenkin helppo höynäyttää, joten sillan ylittäminen ei tuota vaikeuksia jos nyt jostakin syystä haluat pohjois-saarelle päästä.

  Kuva

 • 8. Täällä ei ole oikeastaan mitään muuta kuin vuoren nyppylä, jonka huipulla on seisovasta vedestä täyttynyt kraateri. Kraaterin vettä pääset hyödyntämään Rum Deal -questissa.

  Kuva


Tehnyt: Zippu
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:26 10.01.2015