Kaupunki
Meiyerditch


Kuva

Kaupunki sijaitsee RuneScapen itäisessä osassa syvällä Morytaniassa. Kaupunkiin pääset jos olet tehnyt tai aloittanut Darkness of Hallowvale -questin.
Kaupungiin pääsee tällä hetkellä vain yhtä mahdollista reittiä pitkin, se on vene Burgh de Rottissa.


Kaupungin kaupat:
Vaatekauppa


Kaupungin muut paikat:
Daeyalt-kaivos, jonne joudut jos valitset niin Vyrewatchin puhuttelussa.


Kaupungin alueella ilmestyvät tavarat:
Knife


Kaupungin asukkaat:
Meiyerditch Citizens, Old Man Ral, Salfaan, Trader Sven ja Vertida Sefalatis.


Kaupungin monsterit:
Vampyre juvinile (Level 45), Juvinate guard (Level 54) ja Vyrewatch (Level 110, 120, 125).
Kuva
Opas:
 • Huomioitavaa kaupunkiin mentäessä


  • Ennen kuin meet kaupunkiin niin muista ottaa mukaasi ruokaa, energia potioneita, hakku, teleportti-runet tai ectophial.

  • Jos Vyrewatch huomaa sinut jossain, joudut hänen puhutteluun (pakollinen).
   -Jos valitset vaihtoehdon (Offer a blood tithe) niin Vyrewatch puree sinua ja menetät 6hp:a.
   -Jos valitset vaihtoehto (Do a bit of menial work) Niin joudut alueen kaivokseen mainamaan daeyalt orea.
   -Jos valitset vaihtoehto (distract and sneak away) niin saatat joko päästä karkuun, menettää 6 hp tai joutua kaivokseen töihin. • 1. Vene, jolla saavuit Burgh de Rottista, pääset tällä myös sinne takaisin. Kiipeä "portaikkoa" ylös niin pääset jonkinlaisen aallonmurtajan päälle. Laskeudu muurin päältä maahan muutaman pystyssä olevan laudan kohdalta ja ylitä muuri siinä olevasta murtumasta. Olet nyt Meiyerditchin kaupungissa.

  Kuva

 • 2. Tässä rakennuksessa asustaa henkilö nimeltä Old Man Ral. Hän on yksi Darkness of Hallowvale -questin tärkeimmistä henkilöistä, hänellä on todennäköisesti myös tärkeä osa tulevaisuudessa ilmestyvissä questeissa.

  Kuva

 • 3. Trader Sven pitää yllä mustan pörssin kauppaa tässä slummissa. Voit myydä hänelle jotain rihkamaa mikäli olet pikkurahojen tarpeessa. Ihmiset kiinnostuvat Svenistä kuitenkin lähinnä siksi, että hän myy vaatteita, jotka vaikeuttavat Vyrewatcheille kiinnijäämistä.

  Kuva

  Kuva

 • 4. Myrequen tämän kaupungin päämaja. Kun olet suorittanut Darkness of Hallowvale -questin, löydät täältä sekä Safalaanin että Vertida Sefalatiksen. Päämajasta löytyy laatikko, josta saa rajattoman määrän papyrusta.

  Kuva

 • 5. Tämän rakennuksen kellarista löydät kauan sitten tuhoutuneen laboratorion, joka on tuttu Darkness of Hallowvale -questin suorittaneille. Täällä on myös mystinen ovi, josta ei vielä tällä hetkellä pääse kulkemaan.

  Kuva

 • 6. Daeyalt-kaivos, täällä Drakanin julma hallinto orjuuttaa suurta määrää ihmisparkoja mineraalin kaivamisessa. Daeyaltin käyttötarkoitusta ei ihmisten keskuudessa vielä tiedetä, mutta sen uskotaan olevan jotain hyvin tärkeää. Miksi sitä muuten kaivettaisiin näin suurella joukolla?

  Mikäli satut joutumaan kaivokseen joko tahallisesti tai tahattomasti, sinun tulee kaivaa daeyalt oreja ja täyttää kaivoksessa oleva kärry. Saat pickaxen puhumalla jollekin muulle pakkotyöläiselle. Kun kärry on täynnä, puhu vartijalle ja pääset pois.

  Kuva


Tehnyt: Vulle & Santru, Yubel päivitti kuvat
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:30 10.01.2015