Kaupunki
Harmony


Kuva

Harmonylle päästäksesi sinun on aloitettava The Great Brain Robbery -quest. Tämän samaisen henkilön, joka teleporttaa sinut saarelle, kautta kulkeekin tällä hetkellä ainoa tie saarelle.


Kaupungin muut paikat: Harmony Dungeon

Kaupungin alueella ilmestyvät tavarat: Tinderbox ja rope

Kaupungin asukkaat: Monk, Dr Fenkenstrain, Brother Tranquility ja Tool Leprechaun

Kaupungin monsterit: Sorebones (lvl 57) ja Zombie Pirate (lvl 57)
Kuva
Opas:
 • 1. Saaren mylly, jonne paikalliset kodeistaan häädetyt munkit ovat vetäytyneet. Löydät täältä The Great Brain Robberyn suoritettuasi sellaiset henkilöt kuin Brother Tranquilityn ja Dr Fenkenstrainin. Brother Tranquilityltä pyytämällä pääset takaisin Mos Le'Harmlesiin.

  Kuva

 • 2. Saarella oleva vihannespalsta, munkit ovat saaneet siitä aikaisemmin ravintonsa, nyt kuitenkin jo kasvanut pahasti umpeen. Tool Leprechaun majailee edelleen palstan läheisyydessä, joten mikään ei estä sinua hyödyntämästä sitä.

  Kuva

 • 3. Siirrettävä patsas ja samalla sisäänpääsy vedenalaiseen Harmonyn vedenalaiseen dungeoniin. Kuljet dungeonin läpi The Great Brain Robbery -questin aikana.

  Kuva

 • 4. Saaren pohjoisrannikolle haaksirikkoutunut laiva. Laivalla on muutama lvl 57 Zombie pirate ja joitakin vähemmän arvokkaita tavaroita (tinderbox, rope).

  Kuva

 • 5. Saaren kirkko, joka tosin ei ole enää tavanomaisessa toiminnassaan. Rakennus kuitenkin kuhisee lvl 57 Soreboneja. Tämä on se paikka, jossa The Great Brain Robbery -questia suorittava pelaaja surmaa Barrelchest-nimisen hiviön.

  Kuva

 • 6. Saaren viljapelto, tämä on Mos Le'Harmlesilla olevan pankin ansiosta ehkä kaikkein nopein paikka kerätä itse viljansa. Harmi vain, että Harmonylle pääsevät pelaajat eivät välttämättä harrasta leipomista ainakaan kovin suurissa määrin.

  Kuva

 • 7. Kaalipelto, voit poimia täältä matkaevästä jos haluat.

  Kuva


Tehnyt: Vulle, kuvat otti Joulupukki88, kartat teki Virranvarsi
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:29 10.01.2015