Kaupunki
TzHaar City


Kuva

TzHaar sijaitsee Karamjan tulivuoren uumenissa, eristyksissä muusta maailmasta. Laskeudu sisälle tulivuoreen kartalla huutomerkillä merkitystä kohdasta. Heti laskeuduttuasi sinun pitäisi nähdä luolan sisäänkäynti. Siitä pääset sisälle kaupunkiin. Huomaa, että TzHaarin asukkaat käyttävät kaupankäyntiin omaa valuuttaansa! Normaalit kultakolikot eivät siis täällä käy.

TzHaariin pääsee myös Fairy Ring -koodilla BLP, mikäli olet suorittanut Fairy Tale Pt 2 -questin. Jos sinulla on ladattu Amulet of Glory, voit teleportata tulivuoren lähelle sen avulla. Port Sarimista lähtevällä laivalla pääset Musa Pointille, mikäli edellä mainitut keinot eivät ole käytettävissäsi.


Kaupungin kaupat: Rune-, jalokivi-, malmi- ja asekauppa

Kaupungin muut paikat: Fight Cave ja Fight Pits TzHaar Fight Kiln -minipelit, kirjasto, kaivantoalueet ja luolasto.

Kaupungin kaupoista saatavat tavarat: Toktz-xil-ul, Toktz-xil-ak, Toktz-ket-xil, Toktz-xil-ek, Toktz-mej-tal, Toktz-ket-em, Toktz-ket-om, Obsidian cape, Air rune, Water rune, Earth rune, Fire rune, Mind rune, Body rune, Chaos rune, Death rune, Tin ore, Copper ore, Iron ore, Silver ore, Coal ore, Gold ore, Mithril ore, Adamantite ore, Runite ore, Uncut sapphire, Uncut ruby, Uncut emeral, Uncut diamond, Uncut dragonstone, Uncut onyx

Kaupungin asukkaat: Library Assistant, TzHaar-Hur, TzHaar-Hur-Brekt, TzHaar-Hur-Frok, TzHaar-Hur-Klag, TzHaar-Hur-Lek, TzHaar-Hur-Tel, TzHaar-Ket, TzHaar-Ket-Grol, TzHaar-Ket-Jok, TzHaar-Ket-Lurk , TzHaar-Ket-Rok, TzHaar-Ket-Zuh, TzHaar-Mej, TzHaar-Mej-Jal, TzHaar-Mej-Kah, TzHaar-Mej-Kol, TzHaar-Mej-Lor, TzHaar-Mej-Malk, TzHaar-Mej-Roh, TzHaar-Xil, TzHaar-Xil-Mor, TzHaar-Xil-Tog

Kaupungin monsterit: TzHaar-Xil (lvl 133), TzHaar-Hur (lvl 74), TzHaar-Mej (lvl 103) & Tzhaar-Ket (lvl 143). Huom! Hyökätessäsi TzHaar-Huriin saat kimppuusi myös Tzhaar-Ketin!

Kaupungista alkavat questit: TokTz-Ket-Dill
The Elder Kiln
Kuva
Opas:
 • 1. Kaupungin sisäänkäynti. Aluksi astuessasi kaupunkiin voit olla hieman eksyksissä, mutta kartan avulla pääset hyvin perille. Kun muistat sisäänpääsyn sijainnin, se auttaa jo paljon. Toisesta maanpäällisestä sisäänkäynnistä pääset Karamja/Crandor dungeoniin.

  Kuva

 • 2. Kolme Siver- ja Gold orea. Hyvä mahdollisuus malmien kaivamisen lisäksi, on Tzhaarien tappaminen safe spoteista Rangella.

  Kuva

 • 3. TzHaar Cityn pääpankki. Kuten pankkiirista näkee, tämäkin on hyvin luotettava pankki, oli kyseessä ihmis, - tai TzHaar -rotu. Nouda täältä toki tavarat minipeleihin ja questiin.

  Kuva

 • 4. Fight Cave -minipeli. Fire capen saat täältä, mutta vain jos pystyt kukistamaan kuuluisan Tz-Tok-Jadin (702)! Sen päihittäminen saattaakin olla aika pala uuden grafiikkauudistuksen jälkeen. Minipelin sisäänkäynnin vierestä löydät pankin, josta voit ottaa taisteluvarusteesi minipeliä varten.

  Kuva

 • 5. Fight Pits -minipeli, "kaikki vs. kaikki" -taisteluareena. Pidä hauskaa ja ansaitse kasa TokKuleita. Voit pelata joko siinä servussa, missä olet tai voit siirtyä pelaamaan "Instanced Shard Worldiin", jossa on huomattavasti enemmän porukkaa.

  Kuva

 • 6. Kaupungin sulatusuuni, löytyy Main Plazan läheltä Hyvä paikka valmistaa bareja, sillä pankki on aika lähellä.

  Kuva

 • 7. Miniobeliski. Käytä tätä ladataksesi kutsumispisteesi, kenties taistelussasi TzHaareja vastaan.

  Kuva

 • 8. TzHaarien Fairy Ring, koodi BLP. Voit käyttää sitä, kun olet aloittanut A Fairy Tale, Part II : Cure a Queen - tehtävän

  Kuva

 • 9. Rune - kauppa. Voit ostaa runeja vaikka minipelejä varten, mutta joudut ostamaan niitä TokKuleilla.

  Kuva

  Kuva

 • 10. Jalokivikauppa. Jalokivien lisäksi kaupassa myydään oreja. Lisäksi tällä hetkellä ainut kauppa, josta saa ostettua Uncut Onyxin. Vain TokKulit käyvät valuuttana.

  Kuva

  Kuva

 • 11. Asekauppa. Täältä voit ostaa hyödyllisiä TzHaar-aseita, TokKuleilla nekin.

  Kuva

  Kuva

 • 12. TokTz-Ket-Dill -questin aloitus.

  Kuva

 • 13. TzHaarien oma kirjasto. Tulet vierailemaan täällä TokTz-Ket-Dill -questin aikana.

  Kuva

 • 14. Obsidian-malmia voit louhia täällä. Ensimmäistä kertaa pääset tänne TokTz-Ket-Dill -questin aikana.

  Kuva

 • 15. Luolasto edellä mainittuun questiin viitaten. Muuten merkityksetön.

  Kuva

 • 16. TzHaar-Mej-Jeh, jolle puhumalla voit aloittaa The Elder Kiln questin aloituspaikka.

  Kuva

 • 17. TzHaar Fight Kiln on minipeli, joka on jatkoa TzHaar Fight Cavelle. Se paljon haastavampi kuin edeltäjänsä, mutta et menetä tavaroitasi kuollessasi. Lisäksi joudut uhraamaan Fire Capesi päästäksesi pelaamaan sitä. Vaatii myös The Elder Kiln - tehtävän.

  Kuva

 • 18. TokHaar Fight Cauldron on samantyylinen kuin TzHaar Fight Cave ja TokHaar Fight Kiln mutta tässä minipelissä aaltoja on loputtomasti eikä tässä ole boss monsteria, sekä monstereilla on muutamia erikois hyökkäyksiä. Palkintona on obsidian shardeja joista voit tehdä obsidian armoreita, joita voit käyttää vain TzHaareja ja TokHaareja vastaan.

  Kuva


Tehnyt: Finwest, Napero päivitti. Suuri kiitos Queen Svullelle trade -kuvista. Yubel otti ja Jane muokkasi uudet kuvat. Xentero uudelleenkirjoitti. Mekyi ja Jane päivittivät.

Kuva

Muokattu viimeksi: 16:35 10.01.2015