Kaupunki
Tai Bwo Wannai


Kuva

Tai Bwo Wannai on keskellä Karamjaa sijaitseva kylä, jonka ympärillä on varsin paljon asukkaiden elämää haittaavia tekijöitä. Kylä on yleensä varsin vilkas paikka, ainakin nature runeja tekevien toimesta. Ne, jotka eivät Abyssalia käytä, tuppaavat yleensä juoksemaan nature alttarin ja Tai Bwo Wannain sekatavarakaupan välillä jatkuvaan. Koko kylän ympäristö on myös Tai Bwo Wannai Cleanup-minigamen temmellyskenttää, joten vipinää piisaa.

Tai Bwo Wannai Villagesta on lyhyt matka Brimhaveniin, eikä Shilo Villagekaan ole vielä älyttömän kaukana. Recipe For Disaster-questin tehneet voivat myös matkustaa rannikolla olevan lautan avulla Ogrejen alueille saakka.


Kaupungin kaupat:
Sekatavarakauppa, vaate- ja viidakkotarvikekauppa.


Kaupungin muut paikat:
Tai Bwo Wannai Cleanup


Kaupungin asukkaat:
Jiminua, Safta Doc, Rionasta, Timfraku, Trufitus, Gabooty, Tinsay, Tiadeche, Tamaya, Jagbakoba, Mamma Bufetta, Layleen, Sharimika, Karaday ja Fanellaman.


Kaupungin monsterit:
Snake (5), Jungle Spider (44), Tribesman (32), Monkey (3)


Kaupungista alkavat questit:
- Tai Bwo Wannai Trio
- Jungle Potion
Kuva
Opas:
 • 1. Kylän päällikkö, Timfraku asuu tässä rakennuksessa. Hön on tarkalleen ottaen toisessa kerroksessa. Häneltä voit aloittaa Tai Bwo Wannai Trio-questin.

  Kuva

 • 2. Kyläläisten patsas, jolle rukoilemalla saat ladattua prayerisi. Tämän voit tosin tehdä vasta suoritettuasi Tai Bwo Wannai Trio-questin.

  Kuva

 • 3. Trufituksen, kylän eräänlaisen parantajan mökki. Hän antaa sinulla tärkeitä neuvoja tehdessäsi Shilo Village-questia. Hän on myös se henkilö, jolle puhumalla saa Jungle Potion-questin aloitettua.

  Kuva

 • 4. Tähän voit kasvattaa Calquat-treen. Tarvitset siihen 72 Farmingin, ainakin hetkeksi aikaa...

  Kuva

 • 5. Kaupungin anvil. Hyödyllinen Shilo Village-questia tehdessä.

  Kuva

 • 6. Aidattu alue, jossa kasvaa mahongany ja teak puita. Pääset tänne 100 trading ticketin hintaa vastaan. Saat niitä taasen paikan minigamesta ja paikalliselta kauppiaalta.

  Kuva

 • 7. Gabooty, on monitoimikauppias. Hän sekä myy erilaisia tavaroita aina vaatteista macheteihin, että ostaa gnome cocktaileja.

  Kuva

  Kuva

 • 8. Kylästä kaakkoon oleva louhos.

  Kuva

 • 9. Kylän sekatavarakauppa. Nature runejen tekijät myyvät tänne noted essencejään, jotka sitten ostavat takaisin. Tämä oli erittäin vilkas paikka ennen Abyssin tuloa, mutta nytten aika autio. Tosin perinteen ylläpitäjiäkin on vielä.

  Kuva

  Kuva

 • 10. Sisäänpääsy Jogre dungeoniin, josta Jungle Potionia tekevät joutuvat etsimään erästä herbiä.

  Kuva


Tehnyt: Vulle, uudet kuvat otti Yubel
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:34 10.01.2015