Kaupunki
Lunar Isle


Kuva

Lunar Isle on Runescapen luoteisnurkassa oleva yhteisö, jolla on ollut historiansa aikana hiukan kylmät välit läheisen Fremennik-yhteisön kanssa. Suhteet ovat kuitenkin paranemaan päin, siksipä pelaaja voikin hakeutua Rellekassa ollessaan kyseisen alueen diplomaatiksi, ja näin ollen matkustaa saarelle.

Saarelle pääsee siis ensin Rellekasta lähtevällä veneellä, joka pysähtyy Pirates' Coveen, joka vie perille asti Lunar Islen satamaan. Lunar Diplomacy-questin jälkeen on myös mahdollista käyttää Lunar-spellejä, joilla voit telettää sekä itsesi, että joukon muita ihmisiä saarelle.

Fremennik Elite Taskit suoritettuasi voit teleportata Lunar Islelle kerran päivässä käyttämällä Seal of Passagea.


Kaupungin kaupat:
Sekatavarakauppa, magickauppa ja vaatekauppa.


Kaupungin muut paikat:
Lunar Isle Dungeon, pankki


Kaupungin asukkaat:
Oneiromancer, Bonquet Mac Hyasint, Melena Moonlander, Rimae Sirsalis, Cabin boy, Selene, Pauline Polaris, Baba Yaga ja Meteora.


Kaupungin monsterit:
Suqah (111)


Kaupungista alkavat questit:
- Dream Mentor
Kuva
Opas:
 • 1. Kapteeni Bentleyn ohjastama laiva, jolla pääse Pirates' Covesta tänne.

  Kuva

 • 2. Kaupungin pankki. Toisin kuin muualla maailmassa, täällä pankin kassakaappi on hyvin näkyvillä, varsin jykevää tekoa näyttääkin olevan.

  Kuva

 • 3. Melena Moonlanderin paikallisia vaatteita myyvä kauppa. Vaatteet ovat kohtalaisen tyyriitä, mutta varmasti hyvä ostovalinta, jos kyseisestä tyylistä pitää.

  Kuva

 • 4. Kaupungin sekatavarakauppa, täältä voit ostaa ihan vastaavia tavaroita mitä suurimmastakin osaa Runescapen muista sekatavarakaupoista.

  Kuva

 • 5. Tällä aukealla kävelee oudoin talo mitä olen ikinä nähnyt. Se kuuluukin paikalliselle noidalle, Baba Yagalle. Hyppää talon sisälle, niin voit ostaa Babalta vaikka kourallisen Astral-runeja.

  Kuva

  Kuva

 • 6. Kylässä oleva rakennus. Täällä olevan brazierin sytyttämällä pääset erikoiseen haavemaailmaan Lunar Diplomacy-questin aikana.

  Kuva

 • 7. Karttaan merkityissä kohdissa on poikkeuksellisen paljon flaxia, josta voit valmistaa bowstringejä. Tämä on varmaan ihan hyvä paikka niitä kerätä, Lletyassa matka on kuitenkin vielä aavistuksen verran lyhyempi ja mutkattomampi. Muista varoa alueella vaanivia Suqaheja!

  Kuva

 • 8. Tältä kohtaa saarta löydät Oneiromancerin ja Astral-alttarin.

  Kuva

 • 9. Sisäänpääsy luolastoon, jossa vieraillaan Dream Mentor- ja Lunar Diplomacy -questien aikana. Tästä samaisesta luolasta voit kaivaa myös suoraan Rune Essenceä, sinun ei tarvitse siis teleportata itseäsi välillä minnekkään. Luolasta löytyy myös muutama malmikivi. Ulkopuolella taas parveilee suuret joukot Suqaheja, jotka voivat saada aikaan kovaakin vahinkoa varomattomille pienilevelisille.

  Kuva

  Kuva

  Kuva

 • 10. Livid Farm, jota hoitaessasi saat palkinnoksi uusia lunar-taikoja.


Tehnyt: Vulle
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:30 10.01.2015