Kaupunki
Port Khazard


Kuva

Port Khazard on hiljainen satamakaupunki Ardougnen ja Yanillen välissä. Se on nimetty kuuluisan kenraali Khazardin mukaan, joka vaikutti aikanaan alueella.

Port Khazardiin pääsee nykyään hintavillaCharter shipeillä toisista kaupungeista, lisäksi Shilon Villagen sataman laiva liikennöi myös tänne. Muita lähestymistapoja ovat Watchtoweriin teleporttaaminen ja sieltä tänne käveleminen. Port Khazardiin pääsee myös Lunar-spelleillä.


Kaupungin kaupat:
Kaksi sekatavarakauppaa


Kaupungin muut paikat:
"Antiikkipuoti" ja Trawler-minigame.


Kaupungin kaupoista saatavat tavarat:
Swamp paste, bailing bucket ja rope.


Kaupungin asukkaat:
Murphy ja Tindel.
Kuva
Opas:
 • 1. Suuri määrä erilaisia kiviä, aina claystä ironiin. Yanillen pankki on lähellä, joten tämä on ihan mukava paikka kaivaa jotakin. Poikkeuksellisen hyvä paikka kaivaa ironia itseasiassa.

  Kuva

 • 2. Kylän sekatavarakaupat. Normaalien tavaroiden lisäksi näissä myydään hyödyllisiä tarvikkeita Trawler minigamea varten. Osaa tavaroista vain tuppaa olemaan aika vähän.

  Kuva

  Kuva

 • 3. Huone, jossa on kolme anvilia. Täällä ei kukaan oikeasti mitään käy asioimassa, koska Yanillessä itsessään on anviltalo.

  Kuva

 • 4. Muutama kaivettavissa oleva kivi. Löytyypä täältä jopa mithriliä.

  Kuva

 • 5. Viimeinkin hiukan eloa. Murphy on vanha kalastaja, joka tarvitsee apua siinä määrin, että ottaa toisinaan joukoittain pelaajia mukaansa kalastusreissulle (Trawler-minigame). Recipe For Disaster-questin aikana Murphy käy myös sukelluttamassa sinua.

  Kuva

 • 6. Charter-aluksen pysäkki. Voit ostaa henkilökunnalta mitä mielenkiintoisimpia tavaroita tai lähteä matkalle.

 • 7. Tindel Merchant. Tälle hepulle voit myydä joitakin quest-itemejä. Jos annat hänelle ruostuneen miekan ja hiukan rakaa, hän poistaa siitä ruosteen ja saat hyvällä lykyllä jonkin mukavan miekan takaisin.

  Kuva


Tehnyt: Vulle
Kuva

Muokattu viimeksi: 16:33 10.01.2015