Guild
Monastery

Sijainti:
Monastery sijaitsee länteen Edgevillestä, pohjoiseen body alttarilta ja itään jäävuorista(Ice Mountains).

Kuva


Vaaditut tasot ja esineet:

Prayer level 31 tai enemmän.
Opas:
 • Jos sinulla ei ole prayer 31, Abbot Langley sanoo ettet voi mennä ylös. Jos sinulla on prayer 31 (tai enemmän) hän kysyy sinulta haluatko liittyä luostariin. Sano kyllä ja saat mennä sisään.

  Kuva

 • Ensimmäinen asia minkä huomaat kun menet ylös on Kharid scorpion. Scorpionia tarvitsee membereiden tehtävässä Scorpion catcher. Jos yrität nostaa scorpionia käteesi, se tekee sinuun 30 damagea vahinkoa joka kerta kun yrität ottaa sitä käteesi.

  Kuva

 • Samassa huoneessa on pöydällä munkin kaavut (Monk's robe) ja tämä on ainoa paikka mihin näitä kaapuja tulee. Antavat prayer bonusta, +11.

  Kuva

 • Monasteryn yläkerrassa on myös alttari, jolla on erikoistaito joka nostaa prayerisi täyteen ja antaa 2 prayer pistettä lisää, esim jos prayerisi on 31 niin rukoillessasi monasteryn alttarilla saat prayer pisteesi jopa 33/31. Et voi kuitenkaan käyttää uusia prayereitä jos esimerkiksi sinun prayer pisteesi ovat 41 ja alttarilla rukoileminen nostaa ne 43, niin et voi kuitenkaan käyttää protect from melee. Myös nature altar nostaa prayer pisteitäsi kahdella, mutta vaatii Nature Spirit tehtävän (members).

  Kuva

 • Lopuksi löydät Brother Jeredin, joka lumoaa sinulle hopea tähdestä pyhän symbolin joka auttaa prayerissä. Häneltä voit myös ostaa Prayer capen hintaan 99k, mikäli Prayer-levelisi on 99.

  Kuva

 • Vinkkinä vielä, että kaikkialla monasteryssä on monkkeja joilla on hyvä kehittää low cmb-lvl skillejä. Erityisesti tätä keinoa suositellaan pureille. Myös tarvittaessa monkit parantavat sinut joten ruokaakaan ei mene! • KuvaTehnyt: Kiirby, editointi ja kuvitus by Vulle ja Smaiiap. Jondree otti uudet kuvat.

Muokattu viimeksi: 20:55 24.01.2012