Guild
Farming Guild

Sijainti:
Kuva


Farming guild sijaitsee Manor Farmilla, Ardougnesta suoraan pohjoiseen ja fishing guildista kaakkoon. Helpoin pääsy on teleportata home telellä Ardougnen lodestonelle.

KuvaVaaditut tasot ja esineet:

Varsinaisia vaatimuksia ei ole mutta farming reputation aukaisee tiettyja etuja ja korkeammilla tasoilla saat enemmän alueesta irti. Alueella toimii myös Player owned farm
Opas:
 • Kuva


 • 1. Talosta löydät Granny Potteringtonin (farmer's market), arkkupankin talon eteläseinältä ja Adam Antiten (eläinten metsästäjän). Remote farm device löytyy talon sisältä ja sen rakentamiseen tarvitset 50 living component, 3000 nature runea, 2000 astral runea, 2000 earth runea. Palkinnoksi saat käyttää laitetta ja tienattua 25 000 farming reputationia. Huomaa, että sinun on täytynyt aukaista kyseinen taika livid farmista. Yläkerrasta pääset suuren puun avulla teleporttaamaan Anachronian farmille.

 • 2. Money tree patch löytyy talon itäiseltä seinältä ja tämän puun siemeniä saat sattumanvaraisesti harjoitellessasi farmingia. Bloodwood tree löytyy money treen vierestä ja vaatimuksena on master farmer taso.

 • Kuva

 • 3. Täältä löydät herb, allotment ja flower kasvimaan.

 • 4. Breeding pen, jossa eläimet tuottavat jälkikasvua.

 • 5. Pienten eläinten aitaus, jossa ne voivat lisääntyä farmer's marketista ostamalla palkinnolla.

 • 6. Keskikokoisten eläinten aitaus, jossa ne voivat lisääntyä farmer's marketista ostamalla palkinnolla.

 • 7. Suurten eläinten aitaus, jossa ne voivat lisääntyä farmer's marketista ostamalla palkinnolla.

 • Farming guild pyynnöt. Farming guildista löydät kolme NPC:tä, jotka pyytävät tavaroita, joita vastaan saat farming reputationia. Tavarat vaihtelevat vaikeustason mukaan ja palkinnot myös vaikeustason mukaan: helpot antavat 2750- ja 1/5 mahdollisuudesta brassica primeriin, keskivaikeat 5500- ja brassica primerin ja vaikeat 13 750 reputation pistettä ja kolme brassica primeriä. Brassica primer boostaa 15 minuuttia farming xp:tä 10%.

 • Reputation pisteet löytyvät, kun klikkaa kastelukannun kuvaa. Suuremmilla pistämäärillä aukaiset enemmän hyötyjä, jotka ovat taulukoituna alla.

 • Rank Reputation Rewards
  Beginner Farmer 0 -
  Apprentice Farmer 4 000 Voit kasvattaa neljännen Spirit treen (lvl 114).
  Practiced Farmer 10 000 Voit tehdä vaikeaita farming pyyntöjä. Saat kaksinkertaisen määrä limpwurt rootteja farmingilla.
  Competent Farmer 25 000 Voit rakentaa remote farm devicen. Saat myytyä shiny eläimet 10% korkeammalla hinnalla.
  Expert Farmer 75 000 Eläimillä on pienempi mahdollisuus sairastua. Pienten eläinten ostaja ostaa kaksinkertaisen määrän eläimiä.
  Master Farmer 225 000 Voit kasvattaa bloodwood treen farming guildiin. Keskisuurten eläinten ostaja ostaa kaksinkertaisen määrän eläimiä.
  Senior Master Farmer 1 100 000 5% parempi mahdollisuus saada shiny eläin. Suurten eläinten ostaja ostaa kaksinkertaisen määrän eläimiä.
  Grandmaster Farmer 2 500 000 Voit myydä kaikkia eläimiä 10% korkeammalla hinnalla eläinten ostajille. Saat käyttöön [Nimi] the Very Good Farmer tittelin.Tehnyt: Gothim

Ilmoita virheestä

Muokattu viimeksi: 04:59 22.01.2020