Guild
Cooks' Guild

Sijainti:
Varrockin ja Barbarian villagen välimaastossa.

Kuva


Vaaditut tasot ja esineet:

32 Cooking, sinulla pitää olla chef's hat, cooking skillcape tai sous chef's toque. Varrock hard taskien jälkeen kiltaan voi mennä vapaasti.

Kuva

Opas:
 • Cooks's Guild on kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille avoin kilta, tosin kaikkein tasottomia ja epähygienisimpiä seikkailijoita ei tänne päästetä. Muista siis pitää Chef's hat, Varrock Armour 3 tai Skillcape of Cooking päälläsi pyrkiessäsi sisään.

  Kuva

 • Ensimmäisessä kerroksessa on jauholaari josta voit kerätä kerätä myllyssä jauhamasi jauhot. Täällä on myös vesiallas ja viereisellä pöydältä löydät suklaata. 99 Cookingin omaavat pelaajat voivat ostaa itselleen hienon skill capen Head chieffiltä.

  Kuva

 • Paikalla oleva Romily Weaklax taasen myy erikoisia piiraita ja tarvittaessa palkkaa seikkailijoita myös tekemään niitä hänelle. Hän esiintyy kuitenkin vain member-maailmoissa.

  Kuva

 • Ensimmäisessä kerroksessa on myös pankki, jota voit käyttää kun kun sinulla on Varrock Armour 3.

  Kuva

 • Toisessa kerroksessa on kaksi hellaa, pöydiltä löydät kakkumuotin, kulhon ja kaksi omenaa. Toisella seinustalla olevassa kirnussa voit myös valmistaa erilaisia maitotuotteita.

  Kuva

 • Yläkerrasta saat myös omenan, tyhjän kannun, saviruukun ja viinirypäleitä. Keskellä huonetta olevaan hopperiin voit tunkea grainit ja kun vedät vivusta, ne muuttuvat jauhoksi ja voit kerätä ne saviruukun avulla ensimmäisessä kerroksessa olevasta laarista.

  Kuva


Tehnyt: Vulle, kuvat by Verine

Kuva

Muokattu viimeksi: 09:53 25.02.2019