Guild
Runecrafting Guild

Sijainti:

Wizards' Tower, Draynor Villagesta etelään (seuraa pitkää siltaa)


Vaaditut tasot ja esineet:

50
Opas:
 • Esittely


  Runecrafting Guild on melko pieni kilta fyysiseltä kooltaan. Se sisältää The Great Orb Project -minipelin, kyseisen minipelin palkintojen myyjän, Pouchien myyjän, joka myös korjauttaa sellaisia maksua vastaan, minipelin pelaamisesta vastuussa olevat wizardit ja ison kartan, jonka avulla saa selville Runecraftingissa käytettävien alttarien sijainnit. Käytä talismaania saadaksesi tiedot alttarista.

 • Paikalle pääseminen

  Guildi löytyy Wizard Towerin ylimmästä kerroksesta. Wizard Toweriin taasen on helpoin suunnistaa ensikertalaisena vaikka Glory Amulet Draynor-telellä (merkitty karttaan punaisena), taikka kävelemällä sinne Lumbridgesta (merkitty karttaan vihreänä).

  Kuva

  Paikalle päästyään kannattaa pelata ainakin yksi peli ja ostaa sitten Guildiin vievä Teleport Tab (josta lisää itse The Great Orb Projectin opassivulla), mikäli haluat palata paikalle vielä joskus myöhemmin takaisin.

 • Ylimmästä kerroksesta löytyy violetti portaali seinään upotettuna, josta sitten pääsee tasovaatimukset täyttäessään Guildin tiloihin.

  Kuva

 • Map Altar

  Kuva

  Map Alttarista voi tarvittaessa tarkistaa eri alttarien sijainnit Runescapen kartalla. Tosin nähdäksesi alttarien sijainnit, sinun tulee aktivoida aina tiettyä alttaria vastaava Tiara tai Talisman. Kannattaa muistaa, että Omni Talismanin aktivoinnilla voi nähdä kaikkien alttarien sijainnit samanaikaisesti, kuten alla olevista esimerkkikuvista selviää.

  Kuva

  Kuva

 • Wizard Acantha

  Kuva

  The Great Orb Project minipelin kannalta tärkeä henkilö, joka vastaa vihreän joukkueen kokoonpanosta. Mikäli kannatat ajatusta vihreiden pallukoiden tärkeydestä, taikka muutoin vihreä on lempivärisi, niin liity hänen joukkoihinsa. Huomaa Join -vaihtoehto, jonka avulla sinun ei tarvitse käydä pitkää keskustelua hänen kanssaan liittyäksesi mukaan peliin.

 • Wizard Vief

  Kuva

  The Great Orb Project minipelin kannalta tärkeä henkilö, joka vastaa keltaisen joukkueen kokoonpanosta. Mikäli kannatat ajatusta keltaiden pallukoiden tärkeydestä, taikka muutoin keltainen on lempivärisi, niin liity hänen joukkoihinsa. Huomaa Join -vaihtoehto, jonka avulla sinun ei tarvitse käydä pitkää keskustelua hänen kanssaan liittyäksesi mukaan peliin.

 • Wizard

  Kuva

  The Great Orb Project minipelin kannalta puolitärkeitä henkilöitä, jotka vastaavat joukkueiden välisestä tasaisesta kokoonpanosta. Huomaa Join -vaihtoehto, jonka avulla sinun ei tarvitse käydä pitkää keskustelua hänen kanssaan liittyäksesi mukaan peliin.

 • Wizard Korvak *

  Kuva

  Wizard Korvak voi korjata sinun large- ja giant essence pouchet, aivan kuten Dark Mage Abyssissa. Hän veloittaa kuitenkin tietyn summan rahaa joistain palveluistaan. Medium pouchin saa tosin häneltä ilmaiseksi takaisin, mikäli satut kadottamaan sen. Large Pouchin korjaaminen maksaa 9,000 gp:tä, Giant Pouchin korjaaminen 12,000 gp:tä. Hän myös myy Large Poucheja hintaan 25,000gp ja Giant Poucheja hintaan 50,000gp.

 • Wizard Elriss

  Kuva

  Wizard Elriss on hyvin hyödyllinen velho. Häneltä voi lunastaa kaikki The Great Orb Project Minigameen liittyvät palkinnot, sekä hän voi myös luoda sinulle Omni Talismanin, mikäli näytät hänelle jokaista eri elementtiä edustavan talismaanin tai tiaran. Lista näistä palkinnoista tulee löytymään myöhemmin itse minipeliä koskevan oppaan yhteydestä.

 • Omni Talisman *
  Kuva
  Omni Talisman sisältää kaikkien eri elementtitalismaanien voimat. Tämän talismaanin voi muuttaa myös tiaran muotoon, taikka sitten sen voi liittää Elrikseltä lunastettavaan Talisman Staffiin.

  Hyödyllisen käyttöarvonsa lisäksi talismaanin tekoprosessi on myös erittäin palkitseva, sillä Elris antaa pienen tukun Runecrafting Exp:tä jokaista eri elementtiä edustavaa talismaania tai tiaraa kohden, poislukien kuitenkin Elemental Talisman/Tiara, josta ei erikseen palkita. Talismaanien taikka tiarojen hankintatavalla ei ole merkitystä, joten voit ostaa ne vaikka itse Elrikseltä, Grand Exchange:sta, muilta yksittäisiltä pelaajilta, tai saada droppina tai quest-palkintona. Tämä siis tarkoittaa nopeaa exp:ta vielä keskivaiheessa oleville Runecraftingin kehittäjille. Palkinto-exp:t ovat seuraavanlaiset:

  Air: 9 Exp
  Mind: 9 Exp
  Water: 11 Exp
  Earth: 17 Exp
  Fire: 27 Exp
  Body: 50 Exp
  Cosmic: 109 Exp
  Chaos: 216 Exp
  Nature: 531 Exp
  Law: 1,428 Exp
  Death: 4,242 Exp
  Blood: 6,957 Exp
  Yhteensä: 13,606 Exp

 • Muista palkinnoista informaatiota löytyy The Great Orb Project minipelioppasta.

  * = Vain membereille. • Rune Goldberg

 • Kuva

 • Rune Goldberg on kerran päivässä suoritettava D&D, jossa voit yhdistää runeja laittamalla niitä koneeseen. Sopivan yhdistelmän löydyttyä saat maksimissaan 100 vis waxia, josta voit boostata aurojen aikaa kuten alla olevassa taulussa on esitetty. 50% pidentää aikaa nykyisestä puolet ja 100 % antaa kaksinkertaisen ajan pidennyksen. Divination location pidennyksellä voit nostaa päivittäista rajaa. Divination locationit on tarkemmin selitetty Divination oppaassa.

 • Kuva

 • Aura 50 % hinta 100 % hinta
  Poison purge (kaikki)
  Friend in need
  Lumberjack (kaikki)
  Quarrymaster (kaikki)
  Call of the sea (kaikki)
  Five-finger discount (kaikki)
  Greenfingers (all tiers)
  Tracker (kaikki)
  Enrichment (kaikki)
  Resourceful
  Regeneration
  Ancestor spirits
  Aegis
  5 10
  Knock-out (kaikki)
  Runic accuracy (kaikki)
  Sharpshooter (kaikki)
  Reverence (kaikki)
  Surefooted (kaikki)
  Salvation (kaikki)
  Corruption (kaikki)
  Harmony (kaikki)
  Equilibrium
  Dark magic
  Berserker
  20 40
  Invigorate (kaikki)
  Inspiration
  Vampyrism
  Penance
  50 100
  Divination location keräys 20 40 • Kuva


Tehnyt: Napero, Ogabulga, Karvaotus ja Gothim (Rune Goldberg)

Muokattu viimeksi: 20:22 16.04.2016