Homot, homous ja muu homoilu

Majatalon takahuoneen höperöt jaarittelemassa samoista asioista päivät pitkät.

Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Mutazombi » 03.11.2008, 06:25

Koska näitä aiheita tälläisillä foorumeilla on tosiaan niin hauska lueskella päätin väsätä tämän. Jos sieltä joku tappisilmämoderaattori tarttuu bännivasaraan tahi meinaa losauttaa lukolla, suosittelen lukemaan Hynskin sanat "Ihan toimiva keskustelunaihe, mutta suht paska alustus. Saattaa peräti kannustaa ihmisiä PERSEILYYN. Kunnon keskustelun saa tietenkin aina perustaa" jotka löytyvät edellisestä lukitusta homosteluketjusta.

Oletan kaikkien lukutaidon saavuttaneiden ihmisten tietävän mitä homoseksuaalisuus on ja mitä homppelit tekevät. Se oli se juttu jossa henkilön halut kohdistuvat oman sukupuolensa edustajiin, siltä varalta jos joltain on sattunut unohtumaan. Se siis ei tarkota aivan välttämättä sitä, että pukeudutaan nahkapukuun ja matkustetaan suklaajunalla göteborgiin.
Homoseksuaalisuushan ei ole sairauskaan nykyisin virallisesti.
Jokin vuosi sitten luin tutkimuksesta jossa oli todettu lesbojen aivoissa jonkin osan olleen suurempi. Miehillä ei vastaavaa löytynyt. Ehkä jonain päivänä on mahdollista vaihtaa leikkauksella seksuaalista suuntaumustaan? :rolleyes::

Homoseksuaaleja on syrjitty, pelätty ja vihattu erilaisuutensa vuoksi vuosisatojen ajan. Suomessa on tuomittu homoseksuaalisuudesta tuhansia ihmisiä, joissakin maissa vasta viimmeisten vuosikymmenten aikana homoseksuaalisuus on poistettu rikoksien joukosta. Homoseksuaaleja on lukittu mielisairaaloihin, kärrätty tuhoamisleireille, teloitettu erilaisilla tavoilla kautta aikain. Kristinusko on kertonut syntisten homojen palavan helvetissä, taivaaseen pääsi vain katumalla tekojaan ja jättämällä likaiset harrastuksensa.
Nykypäivänä näin tehokasta toimintaa ei sivistyneissä maissa enää nähdä mutta kaikenlaista kuraa homoseksuaalit saavat niskaansa, asiasta kertoo mielestäni tarpeeksi jo se, että homo on suosituimpia haukkumasanoja nuorten keskuudessa.

Homoseksuaalisuus ei ole ollut aina ja kaikkialla paha asia. Kreikkalaisissa veistoksissa on usein varsin homoseksuaalisia vivahteita. Seudulla myös miesten välinen rakkaus oli suurimmassa arvossa, tosin siksi koska naiset olivat likaista käyttötavaraa, mutta kuiteskin.

Mitä mieltä olette pitääkö homopareilla olla oikeus adoptoida lapsi?
Itse asiaa ajatellessani joskus olin ensin ehdottoman ein kannalla. "Miettikää nyt, lapsi hakataan jokapäivä koulussa ja ei ole äidin/isän mallia jne."
Ensinnäkin vajaat vanhemmat ovat selvästi parempi kuin ei vanhempia ollenkaan? Kaikenmaailman laitoslapset eivät tunnetusti ole mitään parhaiten elämässä menestyvää sorttia. Ja muiden kakaroiden vajaamielisyys ei ole homoseksuaalien tai niiden adoptoimaksi joutuneen lapsen vika. Tuollainen syrjintä on varmasti pienellä panostuksella kitkettävissä oleva asia. Sitäpaitsi tulee sitä nyrkkia lastenkodeissakin ja ties missä kiinalaisissa orpolaitoksissa.

Onko kahden miehen välinen seksuaalininen kanssakäyminen homoilua? Ei se oo homo kuka panee vaan se joka antaa? Vankilajuttuja ei lasketa?

Tähän väliin haluan muistuttaa kaikkia karvaisia tai karvattomia pikkuteinejä jotka tykkäävät tuijotella sitä lesbopornoa samalla kun leikkivät sillä pikkuisella pippelillään, että siinäkin kuvataan kahden samaa sukupuolta olevan henkilön seksuaalista kanssakäymistä.


Mitä mieltä olette homoista muuten? Potkitteko kadulla jos tulee vastaan? Sisältääkö kaveripiirinne niitä? Oletteko kenties itse? Oletteko miettineet koskaan että saattaisitte olla? Miten reagoisitte jos oman sukupuolenne edustaja osoittaisi selvästi kiinnostusta sinua kohtaan tai tulisi peräti iskemään?

Omasta mielestäni saavat olla rauhassa. Heidän elämänsä ei pahemmin kosketa minua ja on jokaisen oma asia mitä puuhaavat makuuhuoneessaan. Tietysti poikkeustapaus on se, ettei osaa pitää ikkunoita kiinni ja ääntelee liian kovaa. Mielestäni myös kuvastaa jonkinlaista oman seksuaalisuutensa epäilemistä jos ei kestä nähdä kahta miestä lähekkäin.
Mainittakoon, että vaikka sanon homojen olevan minulle aivan normaaleja ihmisiä en usko että olisin aivan rento vaikkapa saunassa homon tai useamman kanssa. En myöskään usko, että samassa parisängyssä nukkuisi raskaan ryyppyillan jälkeen. En myöskään puhu homoilusta niinpaljoa jos keskustelussa on homppeleita mukana joten kai sekin jonkinlaista piilorasismia on, pelkään vain että minut käsitetään väärin.
Kaveripiireissä ei homoja ole. Tai jos on niin saisivat puolestani tulla kaapista jos huvittaa.
Eräs varsin läheinen neiti kyllä tuli muutamia kuukausia sitten kaapista. Oltiin ottamassa huikkaa kaikessa rauhassa ja sitten hän kertoi, ihmetteli kyllä kai kun kuittasin "jaa, okei" ja jatkoin juomista :neutral::


Nonniin, väsyttää ja en parempaa saanut aikaan, katsokaa kellonaikaa. Tiistaina luen uusiksi ja korjaan virheet tai pahimmat änkytyksen.. Minkäs teet, vahtivuorossa ei nukuta joten sama kirjottaa tälläistä. Antakee anteeksi, halusin vain avata mielenkiintoisen aiheen asiallisen näköisesti.
Mutazombi
3rd meleeparturi
 
Viestit: 181
Liittynyt: 13.08.2008, 20:47
RS -hahmo: Mutazombi

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Danskuu » 03.11.2008, 08:09

Aika neutraali oon homoja kohtaa, tunnen/tiedän jopa yhden, ja sen pari kolme päivää kun tyypin seurassa olin niin ihan mukavan oloinen. Ei siinä mitään, ihminen saa olla millainen haluaa, kunhan ei mua tule iskemään :mrgreen::
Danskuu
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 2948
Liittynyt: 29.04.2008, 21:20
Paikkakunta: Turku
RS -hahmo: Danskuu
IRC-nick: Jax`
Klaani: Generation Finland

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja ConneX » 03.11.2008, 09:44

En tiedä yhtään homoa,mutta vähäse ällöttää nuo homot. :mrgreen:: Ite en oo sit homo.
ConneX
Banned
 
Viestit: 662
Liittynyt: 29.04.2008, 20:18

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja daikiba » 03.11.2008, 10:36

Aika rohkea aihe. Kun kerta heitit noin vakavan aloituksen, voisin itsekin heittää omalta suunnaltani vakavia mielipiteitä.

Homojen adoptio-oikeudesta on vaikea sanoa. Helpointa lapselle itselle olisi varmasti se, että hänen vanhemmat olisivat vähintään eri sukupuolta kuin lapsi itse. Tällöin muut lapset koulussa eivät suhtautuisi niin ennakkoluuloisesti, koska lasta olisi vaikeampi yhdistää suoraan vanhempiinsa. Kuvitelkaa vaikka tilanne jossa miespuolisella kaverillanne olisi kaksi äitiä. Miellyttävämpi kuin kaksi isää, eikö vain? Samalla logiikalla myös tyttölapsella olisi varmaan helpompi elää kahden isän kanssa. Joka tapauksessa vanhemmilla on luultavasti vielä elävät isovanhemmat joihin pidetään yhteyttä, joten mielikuva oikeasta perheestä ei ole lapselle täysin mahdoton.

Se, mitä homous sitten on, pitäisi olla aika selkeää henkilölle itselleen. Ulkopuolisen voi olla hyvin vaikea sanoa onko joku henkilö homo vai ei, jos henkilö ei sitä itse kerro tai väkisin näytä. Pelkkä yksittäinen seksitapaus, oli se sitten millainen tahansa, ei mielestäni vielä tee kenestäkään homoa (voihan mieskin tulla raiskatuksi vasten tahtoaan). Vapaaehtoinen puuhastelu toisen samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa voi kuitenkin selventää epävarman henkilön suuntautumista suuntaan tai jopa toiseen. Oikean henkilön sattuessa kohdalle tietää kyllä itse mitä tuntee, oli se henkilö mitä sukupuolta tahansa. Välttämättä ensimmäinen ihastuskaan ei vielä määrää suuntautumista, onhan niitä bi-seksuaalejakin olemassa.

Aika harvassa nämä seksuaalivähemmistön edustajat tuttavapiirissäni ovat, mutta muutama löytyy. Hyviä tyyppejä, ihan kuin kaikki muutkin.
daikiba
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 11
Liittynyt: 01.05.2008, 01:39
RS -hahmo: Nobby_H
IRC-nick: daikiba

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Valokaapelix » 03.11.2008, 11:48

ConneX kirjoitti:En tiedä yhtään homoa,mutta vähäse ällöttää nuo homot. :mrgreen:: Ite en oo sit homo.

Mikä niis ällöttää? Ittee ainakin ällöttää paljon enemmän esmes vaikka känniset sotanorsut, jotka ei tajuu ettei kiinnosta.

Mitä tohon adoptio-oikeuteen tulee niin ei sitä sais yleistää mitenkään että _yksikään_ homopari ei sais adoptoida, imo se on syrjintää. Samallailla niiden kuuluis saada adoptoida, ja kuten muillakin, niin homopareillakin pitäis vaan kunnolla tutkia kaikki asiat ettei mitään negatiivista löydy. Ohan sitä paskoja heterovanhempiakin.
Valokaapelix
Banned
 
Viestit: 262
Liittynyt: 03.05.2008, 10:21
RS -hahmo: Iso_Ongelma
IRC-nick: Valokaapeli

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Hynski » 03.11.2008, 14:06

Ei se muille kuulu mitä aikuiset ihmiset puuhastelevat keskenään, olivat sitten samaa tai eri sukupuolta. Moni pitää homostelua "ällöttävänä" ja harjottaa sillä perusteella jonkinlaista syrjintää, mutta eiköhän myös iso osa homoista pidä vastaavasti heteropuuhastelua ällöttävänä. Ei siinä ole oikeastaan muuta kuin että homoja on vähemmän, ja sen että joku on vähemmistö ei pitäisi olla syynä syrjiä ketään.

Omassakin tuttavapiirissäni on joitain homoseksuaaleja. Homot voivat olla joko hyviä tai huonoja tyyppejä, ihan niinkun heterotkin. Mun mielestä on oikeastaan älytöntä jaotella ihmisiä tolla tavalla.

Valokaapeli kirjoitti:Mitä tohon adoptio-oikeuteen tulee niin ei sitä sais yleistää mitenkään että _yksikään_ homopari ei sais adoptoida, imo se on syrjintää. Samallailla niiden kuuluis saada adoptoida, ja kuten muillakin, niin homopareillakin pitäis vaan kunnolla tutkia kaikki asiat ettei mitään negatiivista löydy. Ohan sitä paskoja heterovanhempiakin.
Samaa mieltä.

daikiba kirjoitti:Joka tapauksessa vanhemmilla on luultavasti vielä elävät isovanhemmat joihin pidetään yhteyttä, joten mielikuva oikeasta perheestä ei ole lapselle täysin mahdoton.
Jaa, en mä näe mitään estettä mielikuvan "oikeasta perheestä" syntymiselle jos ei ole isovanhempia. Sen enempää hetero- kuin homovanhemmillakaan.

Eiköhän lapset pidä samansukupuolisia vanhempia ihan normaalina jos ovat sellaisessa perheessä pienestä pitäen eläneet.
Hynski
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 868
Liittynyt: 29.04.2008, 00:06
RS -hahmo: Hynski
IRC-nick: Hynski

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja villisika » 03.11.2008, 14:16

Hauki on kala ja homoseksuaalikin on ihminen.


Happy? lmao
Viimeksi muokannut villisika päivämäärä 03.11.2008, 14:32, muokattu yhteensä 1 kerran
villisika
Banned
 
Viestit: 181
Liittynyt: 04.05.2008, 21:03
IRC-nick: Villisik`

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Kruik » 03.11.2008, 14:26

villisika kirjoitti:Hauki on kala ja homo on ihminen.

Homo on suku johon kuuluu modernit ihmiset ja niiden läheiset sukulaiset |:

Tai sitten se on etuliite jonka suomenkielinen vastine on "sama"

Örf, no mie voin myöntää olevani kohtuullisen (erittäin) asennevammanen homoseksuaalisuuden suhteen. Siitä voi ihan vapaasti syyttää kasvatusta, ympäristöä, sitä, etten pahemmin tunne homoseksuaaleja, korkeintaan heteroja "homoja", tai ihan mitä vaan haluaa. D'oh.

IMO se on yksinkertasesti luonnotonta (no niinhän on kaikki keinovalosta ja silmälaseista alkaen), yksinkertasesti jossaki on jotakin vialla, enkä puhu nyt asenteista. Homoparit voin _EHKÄ_ hyväksyä, mutta adoptio-oikeudesta ei puhettakaan. Yksinkertasesti siksi että on jokseenkni loogista olettaa että siitä lapsestakin tulee homppeli. Hyh.

Mun kanssa tästä on sitten turha kiistellä, ihan jo pelkästään sen takia että oon asennevammanen. Sen ku leimaatte perus 15v "hyi yök" -teiniksi, kuten sanoin en ala kiistelemään. Kunhan ilmotin omankin mielipiteeni.
Kruik
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1297
Liittynyt: 29.04.2008, 21:58
Paikkakunta: Turq
IRC-nick: Kruik

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Dead man zzz » 03.11.2008, 14:31

Homot eivät ole normaaleja, homoilla heittää päässä, homoseksuaaleilla on joku psyykkinen sairaus, en heitä sen enempää tuomitse. Ennen kuin parannuskeinoja löytyy tulisi heidän antaa olla rauhassa homoja. Adoptio oikeutta en silti haluasi heille myöntää, lapsella tulee olla hengellisesti terveet vanhemmat, erisukupuolilta, homot eivät ole erisukupuolta tai terveitä hengellisesti. Ei homoille lapsia pitäisi antaa, jos homojen olisi tarkoitus saada lapsia, saisivat he niitä keskenään, uskoisin jopa että kaksi saman sukupuolen edustajaa vanhempina voivat haitata lapsen psyykkistä kehittymistä. Toivottavasti tällekin psyykkiselle sairaudelle löytyy joku tehokas hoitokeino.
Dead man zzz
Renki
Renki
 
Viestit: 180
Liittynyt: 03.05.2008, 10:54
RS -hahmo: Lunaticsmith
IRC-nick: Jyergki

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Haklu » 03.11.2008, 14:33

En ainakaa tähän mennessä oo onnistunu kehittämään minkäänlaisia ennakkoluuloja homoja kohtaan. Tietty, jos tietäis jonkun kaverin olevan homo, voisi saunassa käynti yhdessä vähän mietityttää jne. TASA-ARVO-O-O-AA!

E. Ja ehdottomasti olen homoliittojen ja -adoptioiden puolella.
Haklu
Aseenkantaja
Aseenkantaja
Avatar
 
Viestit: 495
Liittynyt: 29.04.2008, 20:50
IRC-nick: Haklu

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Iltzy » 03.11.2008, 14:45

En tunne yhtäkään homoa mutta yksi poika meidän luokalla näyttää hiukan suuntautuvan ehkä homouteen?
Hän on hiukan tyttömäinen mutta ei silti olekkaan.

Olen siis aivan hetero :cool::

Ja tosin homot ei kyllä saisi mennä avioliittoon ja HE EIVÄT SAA ADOPTOIDA lapsia :neutral::
Iltzy
Karnevaaliritari
Karnevaaliritari
 
Viestit: 554
Liittynyt: 29.04.2008, 20:03
RS -hahmo: Quittasin :C

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Tsfan93 » 03.11.2008, 14:49

Tiedän yhden homon. En tykkää yht homoist ne on älöttäviä. Jos joku homo yrittäis lähennellä tai jotain muuta niin turpaan antaisin. :x

Olen kyllä itte hetero!!

olen samaa mieltä Iltzyn kanssa adoptointi jutusta
Tsfan93
Uurtaja T3
Uurtaja T3
Avatar
 
Viestit: 419
Liittynyt: 29.04.2008, 20:45
RS -hahmo: tsfan93

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja zuidj. » 03.11.2008, 14:54

Miks kaikkien pitää sanoo et on hetero? Ei se meitä kiinnosta vittuakaan onko joku runenörtti homo vai ei. :d
Joo, tiiän yhen.
Mut mulle se on yks ja sama asia saako homot adotpoida vai ei. Esim tiiän yhen kaverin joka sano että mieluummin olis homovanhemmat ku semootteet jotka lähes joka päivä tulee kännis kotii ja huutaa/lyö.
Kyseisen kaverin vanhemmat siis ovat alkoholisteja, eivät käy töissä ja ryyppäävät päivät pitkät.
Tuossa tilanteessa itsekkin varmaan valitsisin kaksi ''tervettä'' miestä.
zuidj.
Lukkoseppä
Lukkoseppä
Avatar
 
Viestit: 1697
Liittynyt: 29.04.2008, 20:17
RS -hahmo: Muuttanut:
IRC-nick: 09 Marras 2005

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Valokaapelix » 03.11.2008, 14:55

Iltzy kirjoitti:Ja tosin homot ei kyllä saisi mennä avioliittoon ja HE EIVÄT SAA ADOPTOIDA lapsia :neutral::

Toi sun mielipitees ois ihan ok ja helpompi ymmärtää jos sä (tai vaik joku muu samaa aatteleva) saisit jotenkin perusteltua ton. :sad::
Valokaapelix
Banned
 
Viestit: 262
Liittynyt: 03.05.2008, 10:21
RS -hahmo: Iso_Ongelma
IRC-nick: Valokaapeli

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Uchiha Itachi » 03.11.2008, 15:05

En ole koskaan tavannut yhtään homoa, joten en osaa sanoa omaa mielipidettäni homoista. Jos joku on/haluaa olla homo, niin olkoot, ei ole minun asiani :neutral::

Omasta mielestäni homoille ei pitäisi antaa adoptio-oikeutta, sillä se saattaisi olla kiusallista lapselle. Avioon he saisivat puolestani mennä ihan normaalisti.
Jos saisin tietooni että joku kavereistani on homoseksuaali, en tekisi siitä niin suurta numeroa, sillä homoseksuaali tai ei, hän olisi silti minun kaverini (kunhan ei yrittäisi mitään epäilyttävää :rolleyes:: ).
Uchiha Itachi
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 349
Liittynyt: 30.04.2008, 15:54
Paikkakunta: Helsinki

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja seppooooo » 03.11.2008, 15:12

en oo homo.
Viimeksi muokannut seppooooo päivämäärä 03.11.2008, 19:02, muokattu yhteensä 1 kerran
seppooooo
Banned
Avatar
 
Viestit: 366
Liittynyt: 30.04.2008, 16:12

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Iltzy » 03.11.2008, 15:32

temppa14 kirjoitti:ootkos homo kun tälläsen teit mutta joo en kyl mistää hinnast homo olis :D

Ikää 11v?

Koita keksii jotai järkevää tekstiä. Sun parilla postauksellas on selvinny sun ikä.
Jos postaat tollasta paskaa vieläkin veikkaan et varoitusta voi tulla piakkoin.

Jos sä yrität hauskuttaa meitä, epäonnistuit siinä ja rankasti..

Sä et voinu ees vastata pariin kysymykseen niin kuin: "Tunnetko homoja, Oletko itse, Homoiletko" tjsp.

Sun ois aika kohentaa postauksien aihetta paremmiksi..


Tsiisus... :neutral::
Iltzy
Karnevaaliritari
Karnevaaliritari
 
Viestit: 554
Liittynyt: 29.04.2008, 20:03
RS -hahmo: Quittasin :C

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Karvavarvas » 03.11.2008, 15:50

Mielestäni homoseksuaalit ansaitsevat yhtä paljon adoptio oikeuden kuin kuka tahansa muukin.

Julkisia homoseksuaaleja en tunne mutta muutaman biseksuaalin tiedän ja yhden tunnen suht hyvin. Seksuaalisissä vähemmistöissä ei ole mitään vikaa ja he ansaitsisivat oikein tulla vihityiksi avioliittoon.
Karvavarvas
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1094
Liittynyt: 29.04.2008, 20:07
Paikkakunta: Espoo
RS -hahmo: Lord Urpo
IRC-nick: Karvavarvas
Klaani: Runepoli

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Smaiiap » 03.11.2008, 15:51

Ei mulla mitää homoja vastaa pahemmin ole, kunhan ei tule mua yrittämään. Tunnen yhden homon, mutten sen kans paljoo oo tekemisis. Jotenki vaa tuntuu ettei juttu luista sen kanssa. :s
Smaiiap
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 307
Liittynyt: 29.04.2008, 20:20

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Soruf » 03.11.2008, 16:21

Olen ehkäpä hieman konservatiivinen tämän asian suhteen. Yleisesti ottaen homoja vastaan minulla ei ole mitään. Eläkööt rauhassa, niin teen minäkin heterona. Jos joku ystävistäni tunnustautuisi homoksi, niin eipä tuo mihinkään vaikuta: samalla tavalla ystäviä olisimme, ei vaikuttaisi mihinkään. Tuntisin korkeintaan oloni vaivautuneeksi jos hän alkaisi minulle poikaystäväänsä esittelemään ja suutelemaan nähteni. Eli mielestäni homous on ihan "okei" näin ihmisten/persoonien tasolla.

Parisuhteen rekisteröiminenkin saa siunaukseni, sillä eihän se vaikuta kenenkään muun elämään, kuin näiden homoseksuaalien. Tai ainakaan sen ei pitäisi vaikuttaa. Kuitenkin asia sotkeutuu täysin, kun siihen liitetään kolmas osapuoli, eli pieni ihminen. Uskon vakaasti, että ihmisen moraaliset käsitykset vääristyvät täysin, jos hänet on kasvattanut pienestä pitäen kaksi saman sukupuolen edustajaa. Tämä lapsi saa sellaisen käsityksen, että on aivan normaalia rakastaa samaa sukupuolta olevaa henkilöä, ja näin ollen hänestä itsestään muokkautuu samaisen vähemmistön edustaja. Jos vielä viemme ajatuksen pidemmälle, niin ehkäpä tämä samainen lapsi alkaa käsittämään heterouden epänormaaliksi.

Kun sanotaan, että miehen malliksi riittää naapurin Jaska, tai sitten oma isovanhempi, niin tämänkin väitteen uskallan kiistää. Loppujen lopuksi jos näet vaariasi 10 tuntia viikossa, niin se on jo todella hyvin. Tämä aika ei riitä mallien hakemiseen, tai oikeastaan mihinkään muuhunkaan. Omaa (miespuolista) isää näkee kuitenkin lähes aina, isä kuskaa sinua harrastuksiin ja teillä voi olla yhteisiä harrastuksia, hän opettaa sinulle kuinka korjata polkupyörä jne. Tätä miehistä puolta se vaari harvoin opettaa ja näyttää. Mielipiteitä ja ajatuksia tosin voi tulla isovanhemmiltakin, ainakin itseeni on tarttunut näitä niin hyvässä kuin pahassakin. Toki on parempi, että näkee sitä "normaalia" parisuhde elämää vaikkapa sen 10h/viikko, kuin se ettei sitä näkisi ollenkaan. Saatta tästäkin jäädä mielikuva "normaalista ja oikeasta" parisuhteesta, ja lapsesta ei näin ollen kasva kieroutunut. Korvikkeeksi kuitenkan isovanhemmista ei ole.

Puollan myös väitettä, että homous on sairaus. Jonkin tarvitsee siellä aivoissa olla "väärin", jotta luontainen pariutuminen muuttuu näin radikaalisti. Uskon myöskin, että jos homous olisi kokonaan luontainen asia, niin myös homot pystyisivät lisääntymään. Miettikkää myös asiaa siltä kannalta, että jos kaikki olisimme homoja, niin ihmiskunta ei selviäisi.

Yhteiskunnassamme on tullut myös homojen lieveilmiö, eli nämä ihmiset jotka katsovat homouden olevan muodikasta ja näin ollen itsekin leikkivät homoja. Tietysti tietty kokeilunhalu kuuluu ihmisen luontoon, mutta tuollainen on jo kieroutunutta/sairasta. Näitä ihmisinä vastustan persoonina, toisin kuin itse homoja.

Myöskin sukupuolen vaihdokset ja transgenderit ovat sairaita. Saatan olla itsekäs näin ajatellen, mutta he saisivat pysyä siinä sukupuolessa minkä luonto on heille määrännyt, edes muun yhteiskunnan vuoksi. Muutamien sukupuolen vaihdoksen tehneen ihmisen kanssa olen jutellut, ja he ovat ymmärtäneet kantani. Minusta on myöskin outoa, että yhteiskunta maksaa nämä leikkaukset, ja nämä rahat menevät meidän veroistamme.

Sanottavaa löytyisi vieläkin, mutta pääpointit olen tuonut esille. Tekstistä saattoi sekavaa, mutta koittakaa kestää :)
Soruf
Torppari
Torppari
 
Viestit: 132
Liittynyt: 29.04.2008, 20:19
Paikkakunta: Kouvola

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja unhola » 03.11.2008, 16:29

Itsellänihän ei ole mitään homoja vastaan. Olen itsekin bi-seksuaalisuuteen kallistuva, tai vähintään "bi-curious". Oon elämäni aikana ollu ainoastaan heterosuhteissa, mutta toisinaan on tullu pidettyä hauskaa joidenkin tuttujen jätkien kanssa. Tälläset kännisekoilut aside, kyllä mä voin ihan hyvin kuvitella itseni pitävän pojista. Ihmiseen rakastutaan, ei sukupuoleen. Se, että millä todennäköisyydellä samaan sukupuoleen ihastuisin, on kuitenkin huomattavasti pienempi, sillä oon muutenkin valikoiva nilkki, ja tässä asiassa ehkä vieläkin nilkimpi. (Kannattaa silti olla varovainen ens miitissä, saippuaa ei parane pudottaa pojat. :bro:: :lol: )

Mitä taas tulee näihin "heteroihin", on se jätkille, jätkien keskuudessa, näköjään joku tabu aihe. Sillä oon huomannut että naispuolisten henkilöiden keskuudessa on normaalimpaa puhua samasta sukupuolesta ja sen viehättävyydestä yms. ("hetero-status" säilyy), kun jätkien kohdalla sitä jo taas pidetään homona. Ja sitä pelätään. "Hyi vittu, homo!" Tällänen on aika hassua mun mielestä, onko kaikki jätkät niin epävarmoja seksuaalisuudestaan, että nolostuu jos kehuu ulkonäköä yms.? Siltä se vähäsen vaikuttaa. ;p Itse ainakin ihan ilman mitään statuksia, homo-leimaa ja sen pelkoa miettien oon oma itseni ihmisten ympärillä, sukupuolesta riippumatta. Toisinsanoen, oon täysin avoin ja seksuaalisesti itsevarma.

Sitten kun puhutaan ihan näistä homo-parien oikeuksista: oon itse homojen oikeuksien puolesta. Oli sitten kyse avio-oikeudesta, adoptio-oikeudesta tai monista muista asioista. daikiban postissa oli hyviä pointteja kylläkin, ei se oo aina niin helppoa miettiä lapsen kannalta. Rakastavat vanhemmat on jokatapauksessa se tärkein asia, sukupuolesta riippumatta. Näin mä ainakin haluan uskoa, en tiedä oonko siinä mielessä naiivi vai en. Jos ongelmia ilmenisi, oon aika varma että niitä ilmenee ennemmin mies-mies -pareilla, kuin nais-nais -pareilla, sillä jotenkin musta tuntuu että äiti on se lapselle tärkeämpi vanhempi. Tuntuu myös että yhteiskunta on hyväksyväisempi lesboja kuin homoja kohtaan. Vaikea tosin miettiä hypoteettisella tasolla tätä lapsiasiaa, varsinkin itse miespuolisena - en voi tietää tyttölapsen ajatuksia/tarpeita jne.. Omalla kohdalla tosin äiti oli se tärkeämpi vanhempi, tavallaan, vaikka roolimalleja molemmista olenkin hakenut. Tässäkin toki homo/lesbo-vanhemmat voisivat kompensoida tilannetta "butch & femme" (seme & uke xdd) -vastakkainasettelulla, jossa toinen osapuoli on enemmän naisen roolissa, ja toinen miehen roolissa. Kai tämäkin vaihtelee tietty pareittain ja ihmisittäin. Mut joo.

Niin ja sivuhuomiona teille "khyl mulle ihan sama on, kuha ei tuu mua yrittää tai vedän turpaan :mad:: !!" -tyypeille voin sanoa seuraavaa: eiväthän ne naisetkaan jätkiä niin vaan lähesty, tai toistepäin. Ja jos lähestyvät, niin siinä jo tiedetään että jotain intressiä on liikkeellä, ja tilanteen voi torjua haluamallaan tavalla. Jos taas kaverin kanssa menet saunaan, niin ei siinä liene mitään pelättävää ole. Homous ei meinaa, että henkilö X olisi kiinnostunu kaikista mahdollisista jätkistä, mukaanlukien kaverit. :biggrin:: Jos teille tulee jotain ahdistuksen tuntemuksia, niin toki voitte kysyä asiasta ja puhua, mutta voin sanoa että se että sun homokaveris ois kiinnostunut susta pitkän ystävyyssuhteen jälkeen on erittäin epätodennäköistä.
Mä ainakin mielummin odotan kavereiltani 100%:ta rehellisyyttä, ja tuen niitä tarvittaessa. Toisinsanoen, mielummin ystävystyn tyypin kanssa joka voi tunnustaa olevansa homo, kuin sellaisen kanssa joka pitää piinan sisällään, kertomatta muille. Vaikka senkin voin ymmärtää, ympäristöllisistä tekijöistä. (muut ihmiset, asenteet yms.)
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Sakkebaa » 03.11.2008, 16:32

Olen homofoobikko. Se selittää jo tarpeeksi, en ala latelemaan kuuttasataa riviä paskaa, millaisia vitun mulkkuja homot ovat. Eli siis lue vain viestin ensimmäinen virke.
Sakkebaa
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
Avatar
 
Viestit: 96
Liittynyt: 30.04.2008, 14:10

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja unhola » 03.11.2008, 16:49

Jepu kirjoitti:
Iltzy kirjoitti:
temppa14 kirjoitti:ootkos homo kun tälläsen teit mutta joo en kyl mistää hinnast homo olis :D

Ikää 11v?

Koita keksii jotai järkevää tekstiä. Sun parilla postauksellas on selvinny sun ikä.
Jos postaat tollasta paskaa vieläkin veikkaan et varoitusta voi tulla piakkoin.

Jos sä yrität hauskuttaa meitä, epäonnistuit siinä ja rankasti..

Sä et voinu ees vastata pariin kysymykseen niin kuin: "Tunnetko homoja, Oletko itse, Homoiletko" tjsp.

Sun ois aika kohentaa postauksien aihetta paremmiksi..


Tsiisus... :neutral::

agreed temppa voisit miettii ennen ku postaat ei mitään spämmii enään pl0x

no ite en tykkää homoista varsinkaan sellasista jotka on tullu kaapista ulos..

ja itse on hetero :mrgreen::

Miten sä voit tälläsellä postauksella muina miehinä quoteta? No oli miten oli, pitäytykää mahdollisimman hyvissä argumenteissa.
unhola
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 3694
Liittynyt: 29.04.2008, 00:43
Paikkakunta: Helsinki
IRC-nick: unhola

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Madais » 03.11.2008, 17:00

Iltzy kirjoitti:
Ja tosin homot ei kyllä saisi mennä avioliittoon ja HE EIVÄT SAA ADOPTOIDA lapsia :neutral::

Voinetko selittää asian mulle/meille?
Ite olen ihan ok asian kanssa. Jos mies tuntee vetoa toiseen mieheen, ja tunne on molemminpuolinen, mikseivät he saisi olla yhdessä? Tunnen itse yhden homon ja hän on hauska
ja mukava tyyppi. Luullaanko että homot lähentelevät / koskettelevat jokaista vastaan tulevaa miestä? Ja adoption puoleen olen ihan myönteinen. Mutta jos on jtn. koulukiusaamista yms. se pitäisi kitkeä. Eihän sen lapsen vika ole, että molemmat vanhemmat ovat homoja. Eläköön homot ihan rauhassa, ei kannata heitä mitenkään kiusata. Jos tunnet että homot ovat
jotenkin ällöjä, niin ei heille kannata asiasta vittuilla. Mitäs sitä tunteilleen voi?
Madais
Karnevaalikuningas
Karnevaalikuningas
 
Viestit: 1050
Liittynyt: 18.06.2008, 13:24
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Homot, homous ja muu homoilu

ViestiKirjoittaja Paha-Susi » 03.11.2008, 17:09

Iltzy kirjoitti:mutta yksi poika meidän luokalla näyttää hiukan suuntautuvan ehkä homouteen?
Hän on hiukan tyttömäinen mutta ei silti olekkaan.

Ja tosin homot ei kyllä saisi mennä avioliittoon ja HE EIVÄT SAA ADOPTOIDA lapsia :neutral::


En ihan tajunnu boldattua kohtaa. Luokkalaisesi käyttäytyminen saattaa johtua erilaisesta estrogeenin (naishormoni) tuotannosta.

Käyttäytyväthän jotkut fruittaritkin erittäin tyttömäisesti mutta eivät ole homoseksuaaleja...

Ja tuohon ettei homot saisi adoptoida; MIKSI?
Valokaapelia lainaten en näe syytä miksi he eivät voisi adoptoida (kaiken lisäksi se olisi syrjintää).
En tunne homoja, mutta jos vaikka kaverini osoittautuisi homoksi en hylkäisi häntä sen takia, jos joku ihminen tulisi tekemään tuttavuutta ja osoittautuisi homoksi niin en juoksisi karkuun kunhan ei minua tule iskemään.EDIT: Iltzy, tuo fruittari juttu ei liittynyt luokkalaiseesi minun viestissä.
Viimeksi muokannut Paha-Susi päivämäärä 03.11.2008, 17:27, muokattu yhteensä 1 kerran
Paha-Susi
Renki
Renki
Avatar
 
Viestit: 214
Liittynyt: 11.06.2008, 15:42
RS -hahmo: o_o
IRC-nick: Accident^

Seuraava

Paluu Ikuisuusjaarittelut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa