Sivu 1/1

Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 04.05.2013, 16:14
Kirjoittaja Master Kai
Kuva

Joo. Sain sit eilen uuden kännykän ja tajusin, että tarvitsen tuota Zunea että saisin siihen musiikkia koneelta. Yritin ladata sitä ja eihän se onnistunut kun kone valittaa että löysi viruksen. Sit koitin jotai mitä olin ladannu ennenki ilman ongelmia (Spotify, päivitys Javaan...) ja sama juttu. Mä en oikein jaksa uskoa että noissa kaikissa olis oikeesti joku virus, eli kertokaas mikä täs on vialla. Koitin jo sammuttaa hetkeks kaikki (tai ainaki melkeen kaikki) virustentorjuntaohjelmat, mutta ei auttanut. Mitään tietoa, onko ite koneella joku virus vai onko joku tietty ohjelma liian herkkä?

Ja selkokielellä kiitos, mä en oikeesti tajua näistä jutuista mitään.

Re: Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 04.05.2013, 22:56
Kirjoittaja Anspi
Kerro käyttikses ja viruksentorjuntaohjelmas. Ja lisäks koita lataa jotain muuta kun *.exe, esimerkiks joku .torrent piratebayst (testiks, että itkeekö toi niistäki).

E: ja sun konees ei räjähdä jos otat antiviruksen pois päältä. rohkeesti vaa kaikki pois siks aikaa et kokeilet mitä tapahtuu.

Re: Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 05.05.2013, 10:48
Kirjoittaja Sopulii
Puhuit antiviruksista monikossa. Mitä kaikkee sul koneel nyt on sit?

Re: Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 05.05.2013, 11:18
Kirjoittaja Master Kai
Anspi kirjoitti:Kerro käyttikses ja viruksentorjuntaohjelmas. Ja lisäks koita lataa jotain muuta kun *.exe, esimerkiks joku .torrent piratebayst (testiks, että itkeekö toi niistäki).


Piratebay ei toiminu (ei saanu yhteyttä) enkä jaksanu alkaa värkkää sen kanssa mut koitin DS romia (pääte .zip) ja ei onnistunu. Käyttiksenä Windows Vista Home Premium.

Koneella on AVG Free 2013, Windows Defender ja IObit Malware Fighter. Lähinnä käytän noista AVG:a, IObit tuli vaan hommattua joskus. Nii ja koitin vielä kaikilla selaimilla (Chrome, Firefox ja IE) eikä toiminu.

Re: Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 05.05.2013, 11:30
Kirjoittaja Anspi
Googlen jälkee oon aika varma, että sulla on joku tämmöne paska koneel ja se nimenomaa estää kaikki lataukset, ei sun varsinaine antivirus.

http://forums.cnet.com/7723-6132_102-57 ... ted-virus/

tos on linkki sivulle, mis on pidemmät ohjeet mite pitäs toimii. vaatii tosin usb-tikun ja toisen tietokoneen. ja koska sulla on Vista ei mistää voi olla varma. :biggrin::

Re: Kone ei lataa mitään - löytää viruksia kaikesta

ViestiLähetetty: 05.05.2013, 12:13
Kirjoittaja Juba
Kokeile ladata toisella koneella Malwarebytes' Anti-Malwaren installeri, käynnistä saastunut kone vikasietotilaan (Safemode, paina F8 ennen kuin Windows alkaa lataamaan koneen käynnistyessä), tikku kiinni ja asentele + skannaa (älä ota Pro-version kokeilua). Kahta virusturvaa ei tule käyttää samaan aikaan, sillä ne häiritsevät toistensa toiintaa. Tarkemmin sanottuna kahta jatkuvasti päällä olevaa real time -skanneria, jotka valvovat suoritettavia ohjelmia, muistia, luettuja tiedostoja yms.

Malwarebytesin ilmaisversiohan on vain tiedostoskanneri, eli skannailet silloin kun on tarve.