Sivu 1/1

osu!

ViestiLähetetty: 25.09.2013, 13:41
Kirjoittaja Fyrppa
https://osu.ppy.sh/

Osu! on ilmainen rytmipeli, jolla on yli 3,3 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää. Pelin tekijä on Dean "peppy" Herbert. Peli avattiin jo vuosia sitten mutta suosio on kasvanut vasta viimeisen parin vuoden aikana.
Pelissä on neljä pelimoodia, joista reilusti suosituin on pelin nimenäkin oleva osu! Muita moodeja ovat Taiko, osu!mania ja Catch the Beat. Jokainen näistä pohjautuu johonkin rytmipeliin ja osu!n idea onkin yhdistää nämä yhteen ilmaiseen peliin. Pelissä on myös multiplayer.
Beatmapit (biisit) ladataan osun sivuilta ja niillä on lataus rajoitus (muistaakseni 3 per 5 min?) ellet ole P2P jäsen (osu! supporter). P2P:nä voit ladata loputtomasti ja suoraan pelistä, eikä jäsenyys maksa kuin pari hassua euroa kuukaudessa.
Musiikkia löytyy laajalti, mutta japanilainen musiikki on huomattavasti suurimmassa roolissa. Tämä ei meinaa animepoppia, Japanissa on muutakin musiikkia. Japanikammoinen ihminenkin löytää varmasti omat musiikkinsa.

osu! pelimuoto näyttää tältä:


Ideana on siis liikuttaa kursoria hiirellä tai piirtopöydällä ja näppäimistöllä kahta nappia näpyttäen osua mahdollisimman tarkasti rytmissä palloihin. Rankattuja beatmappeja on loputtomasti (tarpeeksi), ja kaikki niistä ovat pelaajien tekemiä ja beatmap tiimin hyväksymiä, mikäli ne täyttävät rankatun kriteerit.
Videossa on käytössä skin, joka on ihan vapaasti muokattavissa. Skin muuttaa ääniä, värejä, kursoria jne. En suosittele default skiniä kenellekkään, se on pidemmän päälle huono.

Taiko, Catch the Beat ja osu!mania:Lataus:
https://osu.ppy.sh/p/download

osu!n foorumeilla on myös Suomi-alue.

Oma nickini on Toni, addatkaa jos testailette tai pelaatte jo. Rank 11,569 ja Suomen #135. Pelailen yleensä Hard-tasoisia mappeja vaikeentavilla modeilla. Käytän pelaamiseen piirtopöytää.

Ps. Älkää olko sellasia luusereita niinkuin Finland Kim aka The_Kim, joka lopettaa osun ensimmäisen mapin jälkeen todeten pelin olevan paska, koska ei osaa pelata. :nerd::

Re: osu!

ViestiLähetetty: 27.09.2013, 23:15
Kirjoittaja Rildor
Pelannu itse 20 päivää jo ja pakko sanoa, että hemmetin koukuttava peli. Suosittelen kaikkia kokeilemaan.

Re: osu!

ViestiLähetetty: 01.10.2013, 08:06
Kirjoittaja Justi
Pelailin joskus aika paljo osuu, kynäki tul ostettuu sitä varte Kreygasm. Käden kaikenlaiset vaivat sun muu kyllästymine johtiki koko paskan poistoon l0l. ;_;
Mut eimaar suht koukuttava ja jees peli toi on, suosittelen rytmipeleist tjsp kiinnostuneille

Re: osu!

ViestiLähetetty: 01.10.2013, 11:46
Kirjoittaja Fyrppa
Justi kirjoitti:Käden kaikenlaiset vaivat


Oikeen käden ranne on aika hyväs kunnos. :rolleyes::

Re: osu!

ViestiLähetetty: 10.10.2013, 19:57
Kirjoittaja Nekrawl
Fyrppa kirjoitti:
Justi kirjoitti:Käden kaikenlaiset vaivat


Oikeen käden ranne on aika hyväs kunnos. :rolleyes::


:ugeek:

http://osu.ppy.sh/u/3034626
Tuolta löytyy, loistopeli pelata lollin kans.

Re: osu!

ViestiLähetetty: 14.02.2014, 22:02
Kirjoittaja Pellemasi
Kaveri kai Taikossa suomen top 10:ssä.. Tai top 5:ssa, en tiedä paljonko pelaillu nykyään. Ite tota joskus koitin ku piirtopöytä löytyy mutta en sitten oikeen haksahtanu.

Re: osu!

ViestiLähetetty: 12.06.2019, 12:45
Kirjoittaja zhaogu
Tosi kova, hiirellä (suosittelen piirtopöytää ) pelattava rytmipeli. Alku on hitusen vaikiaa, mutta sitten kun pääsee alkuun, sitä on koukussa.

Mulla on ollut XP-Pen Star G430 OSU Drawing Tablet A6 Wide n. 3 vuotta ja hiiri on heitetty kissoille.


Re: osu!

ViestiLähetetty: 29.11.2019, 20:58
Kirjoittaja Manicopus
Heets sticks tukkumyynnissä, hinta suoraan maahantuojalta.
Heets sticks Iqos-tupakan lämmitysjärjestelmälle, vaihtoehto klassisille savukkeille edulliseen hintaan. HEETS iqos -tupakan lämmitysjärjestelmät ovat jo valloittaneet maailmanmarkkinat, ja niitä virallisesti myydään yli 47 maassa.
Tarjoamme sinulle tukku tällaisia makuja Heets Amber, HEETS Yellow, HEETS Turquoise, HEETS Purple, HEETS Bronze, HEETS Green Zing.
Maun ominaisuudet:
Heets Bronze Label on pehmeä, tuoksuva sekoitus, jossa on ripaus kaakaota ja kuivattuja hedelmiä. Lohkossa on 10 pakkausta.
Heets Purple Label - virkistävä mentolimaku kevyillä hedelmällisillä muistiinpanoilla.
Stick tupakka-arkit IQOS Parliament Amber Labelille - klassinen rikas maku.
Heets Green Zing - sauvat käytettäväksi IQOS: n kanssa. Tämä on pehmeä tuoksuva sekoitus, jossa on vaaleat kalkkimakua. Lohkossa on 10 pakkausta.
Heets Turquoise Label - Virkistävä mentolimaku.
Heets IQOS Parliament Yellow Labelille - klassinen kevyt maku. Joustava hinnoittelu
Tukku alkaen 500 korttelia-10 dollaria, alkaen 500-9 dollaria, alkaen 1000-8 dollaria. Toimitamme kansainvälisen kuljetusyhtiön "DHL Express" Ukrainan alueelta lähialueelle ja kauas ulkomaille.
puhelin; Andrey +380941296767
Viber; +380941296767
Telegram: +380941296767
Video https://www.youtube.com/watch?v=PqIbCsK ... e=youtu.be
Täysi valikoima ja hinnat verkkosivuillamme: http://stick-heets.com/