Miten tapoit Nomadin?

Ehdottomasti paras paikka kysyä neuvoa hankalissa tehtävissä tai mistä tahansa RuneScapeen liittyvässä. Myös uudet neuvot ja oppaat ovat tervetulleita.
Alueen säännöt
viewtopic.php?f=18&t=62

Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Pehmolelu » 14.01.2010, 01:38

Jos olet tehnyt uusimman Questin, jossa tapetaan Nomad, niin kerro toki kuinka sen teit.

Millainen geari sinulla oli, mitä oli inventoryssäsi, millaiset statsit sinulla oli ja mitä strategiaa käytit.

Koitamme kerätä Runepolin quest oppaaseen mahdollisimman hyvän suomenkielisen strategian.
Pehmolelu
Kehitys- ja sisältövastaava
Kehitys- ja sisältövastaava
Avatar
 
Viestit: 2065
Liittynyt: 28.04.2008, 23:17
Paikkakunta: Pori
RS -hahmo: Lelu
IRC-nick: Pehmolelu

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Cursedo » 14.01.2010, 03:14

Nomadin tapoin statseilla: 99 Att, 99 str, 75 def, 99 hp, 95 pray ( Soul split ja turmoil ).
Strategiani oli vaan kertakaikkiaan käydä tämän herran päälle. Gearina Bandosit, DFS, Whip, Fury, Neit, Ring of recoil (Ei tosin toiminut nomadiin.) Dragon boots, Attack cape (T) ja barrow glovet. Inventory kusi minulla siten, että otin liikaa Super restore (4) Potioneita. Jos kuitenkin menisin uudestaan nomadia jyystämään, niin ottaisin mukaan seuraavanlaisen inventoryn : Super attack (4), Super str (4) (Kätevä jos heität comboa, huomioiden Soul Split päällä). 9-11 Super restore (4) Potionia (Luulisi ettei tarvitsisi enempää, riippuu toki käytätkö Terrorbirdiä, tortoisea vai summonia lainkaan)
5 Tuna potato/ Manta ray / Rocktail. (Kätevä, jos nomad heittää comboa tai muutenvaan panikoit ((( Tunnetaan sanalla shark brew, mutta tässä tapauksessa Tuna,manta / rocktail brew :) ))) Loput tilat inventoryssä / familiarissa brewejä ja jos summoning riittää, niin Titan/Unicorn mukaan. Telelaatta lienee turha, sillä jos kuolet niin hautasi menee Soul Warsin hautuumaalle (?) ja huhujen mukaan Nomad estää sinulta teleporttaamisen, tai ylipäätänsä pakenemisen, jos koitat. Toivottavasti tästä oli apua. Saatoin unohtaa jotain, mutta ei se niin vaarallista ole. :]
Cursedo
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 12
Liittynyt: 07.06.2008, 11:46
RS -hahmo: -
IRC-nick: -

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Lazion » 14.01.2010, 10:07

Nomad kaatui 4. kerralla rangen kanssa.

Statsit oli 93 att, 94 str, 90 def, 83 rang, 84 summo ja 82 pray.
Gearina oli Snakeskin Boots, Black Dragonhided, Fury, Neiti, Barro Gloves, R Crossbow, Unholy Book, Skill Cape (t), sormessa ei mitään ja ammuksina Ruby Bolts (e)
Invassa oli 13 Super Restorea, 2 Ranging pottua ja lopun tilan täytin Sara Breweillä.. myös Tortoise oli täynne Brewejä.

Sen kummempaa taktiikkaa en osannut käyttää, kuin piety+eagle eye prayna.
Yritin juoda aina 3 brew ja 1 super restore ja sen jälkeen hyökätä uudestaan.. josta ei tosin taistelun tuoksinnassa tullut mitään.. eli meni satunnaiseksi paniikkijuomiseksi koko homma. Jäädytyksen aikana täydensin invaa tortusta. Nomadin berserkerin aikana taisin livauttaa melee protin päälle.

Lopulta Nomad kupsahti ja itselle jäi 14hp. Invassa oli vielä 1 Ranging pot ja 2 restorea. Eli jos uudestaan menisin vaihtaisin invaa näin: 1. ranging potun ja 1-2 reston tilalle rocktailia. Gearissakin ois parantamisen varaa, mutta silloin ei pankista parempaakaan range gearia löytynyt. ;)

Kolmesti yritin meleettää eri geareilla tuloksetta.. joten jos ei löydy yakkia, soul splittiä ja turmoilia kannattaa rangedilla mennä, oli se sitten huonoin cb statsi niinkuin minulla.
Lazion
Sikopaimen
Sikopaimen
 
Viestit: 49
Liittynyt: 01.12.2008, 01:35
RS -hahmo: Takomakone

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja pk lakritsi » 14.01.2010, 10:36

En itse ole tappanut nomadia, mutta olen kerännyt mieleeni geareja kun aika tulee
-aseeksi: zamorak spear, vedetään spessu bgs:llä,ehkä ruby boltteja rune c bowilla jos se jäädyttää, obby kiekkoja tai knivei kun se tekee klooneja jolloin saan nopeasti oikean selville
-armourit(plate ja legs): black d hidet/ armadylit/bandosit kellekään en oikein suosittele barrows, sillä jos kuolet ne menevät 0 kun koskevat maata ja joudut maksamaan korjauksista
-kypärä: tietenkin se perus neitiznot
-kengät: dragon boots/bandos jos yrität rangella
-hanskat: barrow glovethan ne siinä
-reppu/viitta: ardougne cape 3/ fire cape/ legends cape/accumulator
-kilpi:jos käytät kilpeä, niin käytä dfs/obby
-sormus: joku dagannoth kingeiltä tyyliisi sopiva tai lumby
-amuletti: fury tai köyhemmille glory
-summoning: ota aluksi bob olento, sen tyhjennettyäsi (jos sinulla summon iso) voit dissmissaa sen ja summonoida jonku titaanin jne. iso tasoisen monsun
-potionit:käytä overloadeja jos tarpeeksi iso herblore muuten super set(voit kai potata jo pankilla ja vaihtaa niitten tilalle syötävää)ota 3-5super restorea(4)
-ruoka: suosittelen ottamaan saradomin brewejä, mutta sekaan pari rocktailia 8-)
pk lakritsi
Talonpoika
Talonpoika
Avatar
 
Viestit: 344
Liittynyt: 27.04.2009, 20:50
RS -hahmo: Panda Potato

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Jill » 14.01.2010, 10:57

Geari oli archer helm,fury, black hidet, dfs, r'bow ja avan reppu,snakeskin boots.

Rubyillä vetelin siihen asti että se saa sen tokan kerran neljäsosan jäljelle minkä jälkeen käyttelin onyxejä (dioillakin tuon kohan pääsisi helposti :D). Mikäli näät että rangella rubyjen enchant ei osu tarpeeks usein ja brewejä menee paljo en suosittele ees yrittää vaan tapata ittes (menetät kuitenki avan repun jos kuolet).

Molemmat 75 että 98 hittejä enne otin rubyt pois jos enchant osuu ennen kun se isku tulee enkä olisi välttämättä kerenny syömään hp:ta tarpeeksi korkealle enne ku isku on perillä jolloin muut boltit ovat suositus mikäli haluaa pysyy hengissä. Siinä vaiheessa kannattaa vaihtaa range päälle ja ampua kun se jäädyttää enne sen max hittiä että saat vähäsen edes siltä pois hp:ta.

Invassa oli kai 10-12 restoa (en muista tarkkaan) ja loput brew+torto fullina breweistä. Mikäli statsit ovat korkeat mistään super seteistä yms ole hyötyä koska veät brewiä nii usein että kaikki hyökkäys cmb skilliä hyödyttävät jutut tippuvat nii monesti että menetät vaan arvokasta tilaa invasta. Samoin en ainakaan ite millään päässy pitkälle kun käyttelin sharkkeja/rocktaileja koska brewi healaa yhen potusta 4:n sharkin verran jolloin huomasin ettei niillä pääsis millään ainakaan tortoisella. Prayereista käytin deflect melee,berserker ja leech rangea D:.

E:

Aloin siinä vaihees syömää ku hp oli about 50.
Jill
Tiilenpolttaja
Tiilenpolttaja
Avatar
 
Viestit: 267
Liittynyt: 29.04.2008, 20:24

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Walto » 14.01.2010, 15:31

Rangella kaadoin perusnahkoilla furyt inf boots yms. Inva + torttu täyteen brews ja bolteiks ruby (e). Pidin range prottia + eagle + steel skinniä prayereinä. Vedin brewiä aina ku alle 30 hp.

Jos meleellä menisin niin max str bonukset divinellä, sit invaa overloads, brews ja super restores. Familiariksi ensin Pack Yak ja kun siltä loppuu käyttö niin steel titan. Prayereinä turmoil ja soul split ainakin.
Walto
Karnevaalikuningas
Karnevaalikuningas
Avatar
 
Viestit: 945
Liittynyt: 01.05.2008, 17:03

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Coore » 14.01.2010, 17:02

Gear: Helm of Neitiznot, Amulet of Fury, Ruby (e) bolts, Ava's Accumulator, Black d'hide body + chaps, Rune crossbow, Zamorak unholy book, Barrows gloves, Dragon boots.

Inventory: 12 Super restores, 16 Saradomin brews. Familiarina toimi Pack yak, jolle lastasin 30 Saradomin brewiä.

Prayerinä, tai no omassa tapauksessani curseina käytin Soul split ja Deflect rangedia.

Strategiastani sen verran, että ammuin vaan Nomadia Ruby (e) bolteillani, ja kun se huusi "You can't hide from my wrath!" (= odotettavissa 75 iskevä isku), brewitin HP:ni yli 75:n. Ja kun 98 iskevä isku oli tulossa, join brewejä niin kauan kunnes HP:ni oli 99-115.

Mutjoo, ekalla yrityksellä meni läpi eikä mennyt kun 12 brewiä. Turhan helppo. :confused::
Coore
Metalliseppä
Metalliseppä
 
Viestit: 3047
Liittynyt: 29.04.2008, 22:06
RS -hahmo: Coore0
Klaani: Finland Skillers Society

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Iru » 14.01.2010, 17:09

Jeeps, itel meni 3. kerralla. Helppo vai vaikee, en osaa sanoo.

Gear: Rune cross, ruby (e), dfs, ranged cape (olin just kuollu enkä jaksanu juosta accumulatorii, joka ois parempi), neiti, nahkat, snakeskin bootsit, barrows gloves ja archers ring.

Inva + tortoise: 11 super restore, 30 brew ja 5 rocktail, ranged pottua join vaan pankilta lähtiessä, koska brewin kanssa sotkiessa ei paljon muut kuin overload auta. Mitä parannettavaa? Omalla kohdalla ei mitään muut kuin 1 rest -> 1 brew.

Jtn strategiaa jos semmoseks voi sanoo: Brewiä naamaan 3 dosea ja aina 1 dose super restorea väliin. (Tämä on paras tapa niin et rupea sekoilemaan brewien kanssa kuten minä ekalla kerralla). Hp aina mahdollisimman korkealle kun tulossa 75/92 (mun tapauksessa). Klooneissa voisi olla hyvä käyttää knifei mutta nekin vie tilaa invassa. Rocktailit tuli kyllä tarpeeseen todella kun pari kertaa kävi tiukilla. Melee protectin pistin ku Nomad vaihto berserkkiin, muttei se paljoa tuntunut vaikuttavan. Koko ajan oli eagle eye päällä.

Toivottavasti tää autto.
Iru
Karnevaalikuningas
Karnevaalikuningas
Avatar
 
Viestit: 1306
Liittynyt: 01.05.2008, 11:27
Paikkakunta: Tampere
RS -hahmo: Irualdemon
IRC-nick: Total 2442
Klaani: Finland Skillers Society

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Greew93 » 14.01.2010, 21:05

Stats: 83 att, 93 str, 80 def, 68 summon, 70 pray (piety): 116cb

Käytin black d'hidejä, ring of recoil, ruby bolts (e) ja muut perus kamat ja aseena Ags. Invassa pidin dragon platebodyä hyvä deffan takia, super att potion, rune c'bow, 3 rocktails ja loput super- & norm restores & brews.

Strategia:
-Käytin War tortoisea, jossa super restoreja ja brewejä
-Käytin hyviä mage def kamoja (blk d'hides), koska Nomad iskee magella, paitsi lopussa (kokemuksen perusteella), joten siksi dragon platebody mukaan
-Käytin rangea aina silloin kun Nomad jäädytti ja silloin kun hän teki itsestään neljä kopiota (nopeuttaa oikean Nomadin löytämistä)

Sitten ei kai siinä muuta ku listimään vaan. Itse pääsin 4. yrityksellä, koska sitten vasta yritin black d'hideillä. Jos on hyvä range (95-99) niin suosittelen tappamaan ruby bolts (e) + diamonds (e). Fire sugrekin saattaisi toimia, kunhan vain ottaa myös esim. dragon platebodyn invaan tai jos käyttää Ahrims. En suosittele pelkällä ruualla tappamista, koska mitä luultavammin se ei onnistu, joten sara brewit on kannattavinta.
Viimeksi muokannut Greew93 päivämäärä 16.01.2010, 22:36, muokattu yhteensä 1 kerran
Greew93
Tiilenpolttaja
Tiilenpolttaja
 
Viestit: 272
Liittynyt: 03.05.2008, 14:09

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Jolletzu » 14.01.2010, 21:13

Hidet whipillä defenderillä furyllä f capella ja neitz helmillä, ihan manuaalisesti yakki täynnä rocktailiä 3 potua s set ja loput invasta rocktail, ei kummosempaa.
Jolletzu
Eläkejäsen
Eläkejäsen
 
Viestit: 418
Liittynyt: 30.04.2008, 15:30
RS -hahmo: Jolletzu
IRC-nick: Jolletzu
Klaani: Future of Old Style

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Xamp » 14.01.2010, 21:24

Stats: Maxed combat skills, 90 pray 90 summo

Gear black d hidet, guthan helm, d boots, fury, hp cape, r xbow, dimmy bolts (ruby ei tullu ge) ja zammy book.

Invassa oli 5 restoree, 10 manta ray ja loput brew. Tortoisella oli 10 brew, 1 restore, 6 manta ray ja 1 geayer titan pouch.

Käytin eagle eye, steel skin ja sitä pray ja redemption.

Fites pidin yllä kokoajan +60hp.

Muuten meni hyvin, mutta lopussa kun nomad alkoi käyttää melee niin loppu restoret ja brewejä oli joku 6 jäljellä niin söin pelkkää brewii ja annoin titanin hoitaa homman loppuu.. :lol::

Eli kannattaa käyttää BoB ja sille laittaa mahd. vahva familiar joka taistelee.
Xamp
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 1453
Liittynyt: 29.04.2008, 20:30
Paikkakunta: Kajaani
Klaani: Finland Skillers Society

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Madais » 14.01.2010, 22:32

Gearina toimi:
Neiti helm, archers ring, dragon boots, black dhides, rune cbow, unholy book, ruby bolts (e), ava's accumulator, barrows gloves, amulet of fury.
Tommosella setillä mentiin joka kerta, ja neljännellä kerralla onnisti.
Invassa oli brewei ja restoreita, tarkkaa lukumäärää en nyt satu muistamaan. Myös tortoise oli täynnä brewejä ja restoreja. Prayita oli redemption ja eagle eye.

Oppaaseen kannattaa lisätä, ellei jo ole, että ei kannata lopussa lurettaa nomadia pylvään taakse, se nimittäin ottaa full hoopeet jos sen teet.

E: ja niin, statsit olivat: Ranged 89, Hitpoints 95, Defence 92.
Madais
Karnevaalikuningas
Karnevaalikuningas
 
Viestit: 1050
Liittynyt: 18.06.2008, 13:24
Paikkakunta: Kouvostoliitto

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja tgo » 14.01.2010, 22:36

Statsit: 95 Def, 95 Range, 75 Pray, 89 Summo, 99 Hp.

Gearina: Archer helm, Fury, Black d'hide Body & Chaps, Rune c'bow, Snakeskin boots, Ava, Barrows gloves, Unholy book ja ammuksina Ruby bolts(e).

Inventoryssa oli 10 Super restorea, 14 saradomin brewiä ja 4 Rocktailia noiden lisäksi War tortoise täynnä sara brewejä..

Koko taistelun ajan oli päällä Steel skin ja Eagle eye prayerit, lopussa protect from melee (en tiedä vaikuttiko.)
koitin ampua aina dosejen välissä ettei juominen hidasta ampumista ja sillon kun nomad hittasi 98 niin söin joka kerta yhden rocktailin nopeuttaakseni hp:n palautusta. Lopussa oli n. 10 Brewiä ja pari restorea. Kun Nomad tekee itsestään 3 kopiota niin oikean tunnistaa siitä, että se iskee viimeisenä.
tgo
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 4
Liittynyt: 18.05.2008, 18:47
RS -hahmo: toogo

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Balz amon » 15.01.2010, 17:38

Stats:

Meleet: 99, 99, 99
Hp: 99
Prayer: 99
Ranged: 99
Summoning: 90
Herblore: 90

Gear: Neitiznot helm, fury, black dragonhidet, dragon boots, dfs, rune cbow, ruby bolts (e) ja onyx bolts (e)

Torttu täyteen rocktails, invaan rocktails, prayer pots, extreme range, onyx (e) bolts. 60% hp pois rubyilla ja loput onyxeilla. Kokoajan soul split päällä paitsi viimeisessä berserk vaiheessa deflect melee. 8 rocktails jäi yli ja joku 2 prayer potions.
Balz amon
turskisti o/
turskisti o/
Avatar
 
Viestit: 865
Liittynyt: 29.04.2008, 20:02
RS -hahmo: Balz amon

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja skin-skill3r » 15.01.2010, 18:11

Stats:

Meleet: 99, 99, 99
Hp: 99
Prayer: 99
Ranged: 90
Summoning: 88
Herblore: 70

Gear: Neitiznot helm, glory, black dragonhidet, dragon boots, obby shield, prayer cape(t),barrows glovet

Torttu täynnä rocktails, invaan 22 rocktails,2 prayer pots, 1 super setti. Prayasin turmoilii ja soul splittii,paitsi berserker kohdassa soul split->deflect meleeseen

Foodia jäi about 5 rocktailia jälelle
skin-skill3r
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 5
Liittynyt: 07.01.2010, 14:30
RS -hahmo: FOOLS skin
Klaani: Future of Old Style

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Evilar » 15.01.2010, 18:13

99 meleet, 99 range, 99 mage, 90 pray
Nahkat, ruoska, defender ja claws spec ase, kanuuna range aseena.
100% 75 hittiä aina tolpan taakse piiloon, 5 fodoa jäi kun Nomad kuoli
Evilar
Karnevalisti
Karnevalisti
Avatar
 
Viestit: 225
Liittynyt: 01.05.2008, 09:04
Paikkakunta: Karvia
RS -hahmo: Patse
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja hankiz » 15.01.2010, 18:27

Evilaardi kirjoitti:99 meleet, 99 range, 99 mage, 90 pray
Nahkat, ruoska, defender ja claws spec ase, kanuuna range aseena.
100% 75 hittiä aina tolpan taakse piiloon, 5 fodoa jäi kun Nomad kuoli

se vitun nomad spawnas uusiks ainakin itellä , se hakkas meleellä,menin nurkan taakse brewittää ja se spawnas sinä aikana gf

3,4m menny tähän mennessä questiin,tulee kalliit xpt
hankiz
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 11
Liittynyt: 05.05.2008, 18:44
RS -hahmo: P.eräreikä

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Maxrev » 15.01.2010, 18:53

Nomadin vedin rangella, rune crossbowilla ja ruby bolts (e).

Gearini:
Helm: Archer helm
Cape: Ava's accumulator
Bolts: Ruby bolts (e)
Weapon: Rune crossbow
Shield: Blessed spirit shield
Top: Karil's top
Legs: Karil's skirt
Boots: Snakeskin
Gloves: Barrows
Ring: Archer's ring

Tortoisen täytin 18:lla Saradomin brewillä ja reppuun otin 12 Super restorea ja 16 Sara brews. Käytin Leech Defenceä ja kun Nomad tuli hulluksi, pistin Deflect Meleen päälle.

Vinkkejä Nomadia varten:
- Kun Nomad tekee itsestään kopioita, oikean Nomadin tunnistaa siitä, että hän hyökkää viimeisenä.
- Varo, ettet osu miinoihin! Jos osut niihin, ne tekevät 40 vahinkoa ja pistävät juoksuenergiasi nolliin.
- Nomadin 75 vahinkoa aiheuttavan iskun voi torjua menemällä pylvään taakse piiloon.
- Kun Nomad tulee "hulluksi", ja alkaa käyttää nopeita hyökkäyksiä, melee protect/deflect melee voi auttaa jonkin verran.

Toivottavasti auttoi jonkun verran. ;) Olen erittäin helpottunut, että sain hänet viimein kaadettua.
Maxrev
Tiilenpolttaja
Tiilenpolttaja
Avatar
 
Viestit: 273
Liittynyt: 31.12.2009, 15:11
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Maxrevenge6

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Kekek » 16.01.2010, 11:22

Whip, defender, black hidet, neitizi-helm, fury, bersu jne. Super str&att + super restoo ja brewii invas ja tortoise täys brewiä. Crossbowin ja diamond bolteiki otin, mut ammuin vaan muutaman boltin. Jälelle jäi jotain 5+ brewiä.

Soul split ja turmoil kans käytössä.
Kekek
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
 
Viestit: 107
Liittynyt: 01.05.2008, 14:46
Paikkakunta: Helsinki
RS -hahmo: a Kekek
IRC-nick: kekek

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Evilar » 16.01.2010, 22:14

hankiz kirjoitti:se vitun nomad spawnas uusiks ainakin itellä , se hakkas meleellä,menin nurkan taakse brewittää ja se spawnas sinä aikana gf

Ei healaa täyteen jos et oo liian kauaa tolpan takana :wink::
Vaan sen verran että säde osuu tolppaan.
Evilar
Karnevalisti
Karnevalisti
Avatar
 
Viestit: 225
Liittynyt: 01.05.2008, 09:04
Paikkakunta: Karvia
RS -hahmo: Patse
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Meetu » 16.01.2010, 22:37

Whip defender hidet warrior ring d boots yak täynnä rocktails ja invassa 1 overload, muutama pray pottu ja loput rocktails.

Ekalla down \o/
Meetu
Mylläri
Mylläri
Avatar
 
Viestit: 710
Liittynyt: 30.04.2008, 14:10
RS -hahmo: Meetu13
IRC-nick: Meetu

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja x0 pk0r 0x » 17.01.2010, 12:08

| Att 99 | Def 99 | Str 99 | HP 99 | Range 99 | Pray 99 | Magic 99 | Summoning 96

Hidet, barrow glovet, d boots, whip, defender, bersu helmi spessutuksii ags

invaa 4 restoo 4 brewii super setti, loput rocktailii, pack yak täytee rocktailii ja sit invus viel iron titan pouch ja scrollit
x0 pk0r 0x
Rotanpyytäjä
Rotanpyytäjä
 
Viestit: 38
Liittynyt: 10.07.2008, 13:41
RS -hahmo: p00k0r
Klaani: Finland Skillers Society

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Jetore » 17.01.2010, 20:58

se perus range outfit mutta käytin vengeancea, speccuu sgs
Jetore
Mäkitupalainen
Mäkitupalainen
Avatar
 
Viestit: 93
Liittynyt: 25.05.2008, 16:35
Paikkakunta: Urjala
RS -hahmo: Neiy
Klaani: Runepoli Karnevalistit

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja S0m3 0n3 n00b » 18.01.2010, 16:27

maxed melee/99hp/99range/88summo/84pray

Gear: neiti/nahat/fury/dboots/bgs/bgloves/bring/skill cape(t)

Invu: 100 obby ring/8 rest loput brews/tortul 3 rest ja loput brews

Banalla pottasin super setit nassuu ja vedin nomadii aluks 64 bgs spec joka helpotti tappamista huomattavasti.obby ringei käytin jäädytysvaiheessa.piety oli päällä koko mätön ajan samoin myös mage prot, vaikkei siitä varmaa hyötyä ollut ja lopussa melee prot.
S0m3 0n3 n00b
Kulkuri
Kulkuri
 
Viestit: 11
Liittynyt: 30.04.2008, 13:40
RS -hahmo: dieby

Re: Miten tapoit Nomadin?

ViestiKirjoittaja Sir Dollari » 19.01.2010, 21:31

Sain Nomadin alas toisella yrityksellä. Eka yritys kusi ruuan loppumiseen.

Vedin Nomadin rangella. Aluksi hörsin kulauksen rng pottua. Sitte vaa mättäsin sitä. Aina HP:n mennessä alle 60-75 vedin rocktailin. Mielestäni on hidasta rangella vetäessä vetää huikka brewiä, jonka jälkeen resoa. Nomadin monistautuessa ammuin normaalisti c'bowilla jokaista hahmoa. Kun Nomad alkoi mättää nopeampaa tahtia, niin ei ollut enään mitään ongelmaa. Siinä vaiheessa alkoki osua jo kunnolla. Ekalla kerralla levisin, koska ruoka pääsi loppumaan kesken. Jos minun olisi jotain kannattanut tehdä toisin, niin vetää breweillä sekä resoilla. Tällöin menisi kepeästi läpi.

Käytin Soul Splittiä ja Leech Range Prayereitä.

Jos käyttää ruby bolt(e), niin kannattaa olla varovainen Nomadin tehdessä sinuun pahimman spessunsa. Meinasin levitä, kun Nomad latasi 98 hittiä. Osuin tässä vaiheessa ruby boltin spessun ja tuli kiire syödä HP takas täysiin.

Statsit, joilla vedin: Ranged 99, Defence 99, Hitpoints 99, Prayer 99 ja Summoning 88.

Kuva gearista, jolla vedin:
Kuva

Kuva invasta, jolla vedin:
Kuva

Oli myös aluksi tortoise täynnä rocktailia. Sen tyhjennettyäni kutsuin hepan.
Sir Dollari
Kaartilainen
Kaartilainen
Avatar
 
Viestit: 1739
Liittynyt: 07.05.2008, 15:28
RS -hahmo: Sir Dollari
Klaani: Finland Skillers Society

Seuraava

Paluu Kysymys- ja neuvontapiste

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa