6.4.2020 Easter Antics and Archaeology Adjustments

Tänne kantautuvat nopeasti uutiset RuneScapen kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

6.4.2020 Easter Antics and Archaeology Adjustments

ViestiKirjoittaja Low Mike » 09.04.2020, 11:45

Easter Antics and Archaeology Adjustments

Kevät on saapunut ja niin myös kaikista munaisin Pääsiäis tapahtuma! Muita uutisia tällä viikolla on Archaeologyn korjaukset sekä vähän jotain mitä näytimme RuneFestissä viime vuonna. Katsotaampa!

Archaeology

Ensinnäkin, viihdytkö Archaeologyn parissa? Oletko liihottanut Stormguard Citadelin korkeuksissa? Oletko kokeillut Dominion Gamessejä? Onko kukaan löytänyt huippu salaista juttua keskellä... eikö? No sitten emme sano mitään.

Jota voimme sanoa on että olemme kiinnittäneet tarkkaa huomiota palautteeseenne ja olemme myös kuulleet teitä. Kaikki on luettavissa englanniksi Patch Noteista. Mutta tässä muutama tärkein.

  • Pelaajat voivat käyttää joko Harlequin cow:ta tai kutakin Vanilla, Strawberry ja Chocolate cow:ta kussakin vastaavassa Archaeology Mysteerissä.
  • Artefakti infoon on lisätty rasti näyttämään että olet aijemmin suorittanut siihen liittyviä kokoelmia.
  • kun inspectaat artefakteja tai inspectat tai fillaat soil boxia niin se ei enää keskeytä nykyistä toimintaasi, mahdollistaen kaivuu hommien jatkuvuuden.

Palautettasi kuullaan someissamme ja foorumilla.

Kisa 99iin

Paikoillanne.... valmiina... KAIVA! Yksi viikko on kulunut Archaeologyn julkaisusta, eikä mikään ole koskaan ollut yhtä jännittävää katsoa kuin HiScoreja kuluneella viikolla!

Onnittelut le me saavutuksesta olla ensimmäinen pelaaja joka saavutti 99 Archaeologyn! Voimme vain arvailla mitä ajatuksia siihen on kuulunut matkan varrella!

Ennen kuin tarkastelemme nykytilannetta, muistutetaan itseämme tiukasta kisasta 99iin palkki diagrammi kisalla jonka teki Happery.le me saattoi olla eka 99 kisassa, mutta kuka johtaa tällä hetkellä?

Yhä ensimmäistä sijaa pitää haulussaan le me 28,950,691 XP:llä mutta kuinka kauan?
Aivan hänen takanaan on Maikeru 27,616,349 XP:llä tasolla 106.
Kisassa mukana ovat myös Roskat, L33, Omid, Wai, Legacy of KG, Veggie, E and iTrolledU.

Yllä näkyvät tilastot olivat päteviä 6.4. klo 8:49 BST

Virittäydy mukaan ensi viikolla näkemään kuinka johtoasemat ovat vaihtuneet. Sillä välin, mikset kirjaituisi sisään katsomaan saatko heidät kiinni?

Archaeology 101

Mikäli Arkeologia on sinulle uusi laji - tai RuneScape yleensäkin - saatat haluta katsoa tämän kätevän-pätevän videon (englanniksi) jonka valmistelimme taidon esittelyksi, Tervetuloa Archaeology 101:Grand Theft Cocoa

Pääsäinen on kohta täällä ja tiedät varmaaan mitä se tarkoittaa? On aika uuden munaisan tapahtuman!

Grand Theft Cocoa tapahtuma on auki Huhtikuun 15. päivä saakka ja kaikki pelaajat voivat osallistua. Käynnistä munakellosi!

Kuva

Nuo ärsyttävät impit harrastaa vanhoja temppujaan, ja tänä vuonna he ovat ottaneet kohteekeesn Gielinorin rakastetuimman hahmon: Easter Bunnyn! He ovat varastaneet munia ja vaihtanut ne mustassa pörssissä kaikenlaisiin hämäriin esineisiin.

Jos vain suinkin rohkea Impin nappaus taitoinen seikkailija tulisi kuvioihin ja ottaisi munat takaisin! Easter Bunny palkitsee kyllä sellaiset sankarit ekslusiivisilla Pääsiäis aiheisilla kosmetiikoilla - tai, tai jos moraalisi siihen riittää ja munia jää yli, voit vaihtaa ne black market diilerillä mystery boxeihin.

Arveletko että sinusta olisi tähän tehtävään?

Pidä silmällä ärsyttäviä Impejä kun skillaat, ja anasta munat takisin. Toimita ne takisin Easter Bunnylle, etelään Faladorista Clan Campin lähellä ja pelasta pääsiäinen!

Core Experience Updates

Muistatko vielä kaikki uudet hienot pelimoottori uudistukset joista kerroimme RuneFestissä? Noh, nyt näet kaksi niistä toteutettuna sekä yhden ylimääräisen.Ensinnäkin, meillä on objektin korostus, päivitys joka korostaa objekteja joiden kanssa vuoroviakutat kun viet hiiresi jonkin päälle. Jokaisen tyylisellä esineellä on oma korostus värinsä - joten et vahingossa hyökkkää vihollis gobliniin ystävällisen lypsylehmän sijaan. Sen avulla näet myös hahmosi varjon, silloin kun se hämärtyy seinien tai muiden isojen objektien peitossa. Oletuksena tämä asetus on päällä. Mobiililla voit myös vaihtaa tätä asetusta, sekä korostuksen sädettä. Nämä asetukset löytyvät Activity Tracker valikosta. Koko toiminnon saa pois käytöstä Graphics valikosta.

Toiseksi, meillä on kauan odotettu Canopy Removal päivitys! Nyt voit juosta Gielinorin metsissä sydämesi kyllyydestä, ilman että lehvistö on hahmosi edessä. Se on mitä oivallisin apu saada napattua ne nenäkkäät impit! Tämä on olettamuksella kytketty pois, koska se ei oikein sovi yhtälöihin joissa pelataan 'Medium' grafiikoilla tai paremmilla. Saat sen päälle käyttämällä Auto Configia, tai kytkemällä sen päälle Advanced Graphics asetuksista.

Viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä, meillä on Depth of Field - ei, se ei buustaa Ranged taitoa, mutta se tekee maailmasta paljon elävämmän. Käyttääksesi tätä ominaisuutta, sinun on pelattava masiinalla joka tukee vähintään "High" grafiikka asetuksia. Se on oletuksena pois päältä, mutta voit kytkeä sen päälle käyttämällä Auto Configia tai Advanced Graphics asetuksista.

Muita Uutisia
Low Mike
Eläkejäsen
Eläkejäsen
Avatar
 
Viestit: 537
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa