Tomuisen tien majatalo

Alueelta löydät kaikki Runepolin yleiset tiedot ja säännöt. Voit myös esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja kertoa erimielisyyksistä.
Alueen säännöt
http://runepoli.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=5436

Ei Runescape-aiheisia kysymyksiä tälle alueelle!

Tomuisen tien majatalo

ViestiKirjoittaja Exor » 18.04.2013, 23:02

En tiedä onko kukaa muu kiinnittäny asiaan huomiota, mutta tällä hetkellä tomuisissa on 3 topikkia (pois lukien päivän repeilyt ja nää anusmaahiset jne) joihin on viimesen kuukauden aikana kukaan postannu. Täten ehdotan että Ikuisuusjaarittelut sulautetaan Tomuisen tien majataloon. Ikuisuusjaarittelujen pointtina oli siirtää nää samasta asiasta käytävät useamman (n. 10+) sivun keskustelut pois, jotta pienemmät topikit sais näkyvyyttä. Vaan eipä oo oikeen tollasii pienempiä topikkeja ilmaantunu, paitsi tää jääkaappien jääpalakonetopikki. Tällä hetkellä tomuisen ekalla sivulla on topikkeja, joihin kukaan ei oo postannu yli vuoteen. Lisäks noista topikeista moni on hyvin lähellä sitä 10 sivun rajaa, jonka myötä siirrettäis ikuisuusjaaritteluihin, ja myös aihepiirit on molempien alueitten topikeissa hyvin samanlaiset. Hyvänä esimerkkinä tästä on NHL tomuisessa ja Sm-liiga ikuisuusjaaritteluissa. Toivon että ylläpitäjät ottaisivat ehdotukseni edes harkintaan.
Exor
Suutari
Suutari
 
Viestit: 2120
Liittynyt: 30.04.2008, 13:14
Paikkakunta: Hyvinkää
RS -hahmo: HaxorExor

Re: Tomuisen tien majatalo

ViestiKirjoittaja Ogabulga » 18.04.2013, 23:41

Mikäli ikuisuuskeskustelut olisi pohjana uusille aiheille, uusilla aiheilla olisi entistä vähemmän mahdollisuuksia nousta aktiivikeskustelutasolle. Ikuisuuskeskustelut tehtiin juuri siksi, että Tomuisten käyttöaste oli niin suuri, ettei yksi iso lista ketjuja riittänyt, vaan aiheet tahtoi tallautua todella alas tai seuraaville sivuille, joita hieman tuoreemmat ja myös ansioituneemmat käyttäjät harvemmin availee. Mikäli ihmisillä on edelleen hyviä aloitusaiheita nyt tai tulevaisuudessa yleistä elämää koskien, on niitä käsittelevien aiheketjujen alkutaipaleelle annettu edes pieni mahdollisuus kukoistaa.

Pientä käsittelyä aluemuutoksista on ollut YP:n kesken, joten tämäkin ja muut samaa aihepiiriä koskevat palautteet ja ehdotukset otetaan kyllä vastaan.
Ogabulga
Valtuutettu
Valtuutettu
Avatar
 
Viestit: 3895
Liittynyt: 29.04.2008, 00:08
RS -hahmo: Ogabulga


Paluu Informaatiopiste

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa