Alue 51 ja ryhmät

Alueelta löydät kaikki Runepolin yleiset tiedot ja säännöt. Voit myös esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja kertoa erimielisyyksistä.
Alueen säännöt
http://runepoli.org/forum/viewtopic.php?f=18&t=5436

Ei Runescape-aiheisia kysymyksiä tälle alueelle!

Alue 51 ja ryhmät

ViestiKirjoittaja Lahis » 01.03.2013, 04:21

Linkkasin tässä ircciin linkin Otakuluolaan. Vastaukseksi tuli "Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia tämän alueen lukemiseen", jonka jälkeen muistin, että Alue 51:n alafoorumeita varten pitää liittyä jokaista alafoorumia vastaavaan ryhmään. Tässä kohtaa heräsi kysymys, että miksi? Keneltä se on pois, että nuo off-topic foorumit näkyisi kaikille, ilman että pitäisi erikseen liittyä niille? Päinvastoin, sen luulisi olevan vaan kaikkien hyödyksi, että ne näkyy ilman liittymistä.

Nyttenkään kaikki ei varmaan tiedä niiden olemassaolosta. Kun verho otettaisiin pois, niin uudetkin käyttäjät voisivät löytää ne helpommin. Jos alafoorumin aihealue ei kiinnosta, ei tarvitse postata, ja jos joku idiootti kokee tarpeekseen tulla ilmaisemaan mielipiteensä tasolla "lol WoW/LoL/anime/punttisali on perseestä #YOLO!", niin samaa banaanisaarikohtelua voi osoittaa kuin muillakin boardeilla.

EDIT: korjattiin typot ja huonot lauserakenteet.

Ja vittu nyt huomasin, että tää oli "Opaskirjaston palautelaatikko", eikä yleinen foorumipalaute -alue.

No, lukekaa kuitenkin ja siirtäkää oikeaan paikkaan.

E: Siirreettiin oikealle alueelle, kiitti Kaizu.
Viimeksi muokannut Lahis päivämäärä 01.03.2013, 04:29, muokattu yhteensä 3 kertaa
Kuva
Lahis
Hieroglyfisti
Hieroglyfisti
Avatar
 
Viestit: 1496
Liittynyt: 29.04.2008, 20:09
Paikkakunta: Herwood
IRC-nick: Lahis

Re: Alue 51 ja ryhmät

ViestiKirjoittaja Ogabulga » 01.03.2013, 14:06

Tuen näkemyksiäsi. Kyseinen ryhmäkokeilu on aiheuttanut enemmän hämmennystä kuin hyötyä. Aina on ihmisiä jotka eivät pidä mistään, mutta turhan melunaiheuttajia varten meillä on tarpeeksi pitkä rivi valvojaoikeuksellisia ja käyttäjille annettu ilmoitustoiminto. Ollut hieman turhauttavaa kertoa ihmisille, että meillä on itse asiassa alue omistettuna asialle X, mutta sitä varten pitäisi omaa profiiliaan räplätä. Nuorempia ihmisiä ohjailleena ymmärtää, ettei jokainen kyseisiä palveluita huomaa, varsinkaan aluksi hiljaisina selaavat sivuseuraajat, joista löytyisi paljon uusia ehdokkaita vakiokirjoittajiksi, jos jotain heidän kiinnostustaan vastaavia aihealueita meiltä löytyisi. Kyseisiä alueita koskeneessa käsittelyssä visioinnit menivät ehkä turhan pitkälle ja alueet päätettiin laittaa oletuspohjaisesti piilotetuiksi. Näin pitkän kokeilun jälkeen voisi vihdoin todeta kokeilun olleen heikko tuloksiltaan ja muuttaa kyseiset alueet näkyvyydeltään normaaleiksi.
Ogabulga
Valtuutettu
Valtuutettu
Avatar
 
Viestit: 3895
Liittynyt: 29.04.2008, 00:08
RS -hahmo: Ogabulga


Paluu Informaatiopiste

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa