16.3.2020 An Update for our Community

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

16.3.2020 An Update for our Community

ViestiKirjoittaja Low Mike » 19.03.2020, 20:12

An Update for our Community

Rakkaat Scapettajat,

corona virus vaikuttaa meihin siten, että olemme joutuneet kartoittamattomalle alueelle, samanlaiseen kuin Kharazi Viidakko, johon raivasit tiesi päästäksesi Legend's Guildiin. Valitettavasti meillä ei ole quest ohjetta käytössämme, mutta työskentelemme kovasti varmistaaksemme että RuneScape rullaa. Haluammekin käyttää tämän tilaisuuden kertoaksemme mitä Jagexilla on meneillään.

Jagexin henkilökunnan turvallisuus on tärkein, ja tästä lähin suosimme, että JModit työskentelevät kotonaan toistaiseksi. Sillä välin pyrimme parantamaan studiossa työskentelevien henkilöiden oloja.

Tämä on suuri muutos tapaamme työskennellä, ja saatat pohtia vaikuttaako tämä RuneScapeen ja Old Schooliin. On mahdollista että päivityksiä ja livetsriimejä on vähemmän lyhyellä aikavälillä, mutta tulemme pitämään teidät ajantasalla aikataulu muutoksista. Emme vielä tiedä miten tämä tulee vaikuttamaan pidemmällä aikavälillä tämän vuoden suuunnitelmiin.

Se siitä sitten. Haluamme vielä kiittää jatkuvasta tuestanne ja jätämme teille tämän. Ole hyvä, ja kuuntele asiantuntijoiden neuvoja - pese käsiäsi 20 sekunnin ajan (hyräile vaikka Sea Shanty 2 melodian alkua) ja seuraa ajankohtaista hallituksesi antamaa tietoa.

Pidä itsesi sekä perheesi turvassa, ja me pidämme RuneScapen käynnissä (koska ei ole parempaa tapaa eristäytyä kuin mennä Gielinoriin).

The Old School RuneScape Team
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 451
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa