12.3.2020 Phosani's Nightmare and HiScores

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

12.3.2020 Phosani's Nightmare and HiScores

ViestiKirjoittaja Low Mike » 14.03.2020, 20:57

Phosani's Nightmare and HiScores

Tällä viikolla näemme Bossien HiScoret ja Phosanin Nightmaren kisan päättymisen!

Phosani’s Nightmare

Kuva

Viikon kestäneen kovan taistelun jälkeen, Painajainen on vetäytynyt Phosanin unista... toistaiseksi. Kiitollinen Sisterhood palkitsee he jotka kukistivat Phosanin Nightmaren ennätysajassa.

Voittajat tullaan paljastamaan Perjantaina 13. Maaliskuuta. Pidä pelin omaa postilaatikkoa silmällä nähdäksesi voititko!

Lisäksi, seuraaville sisällön tuottajille on annettu palkintoja jaettavaksi yleisölleen:


Seuraa heitä Twitchissä tai twitterissä saadaksesi tietää kuinka voit voittaa!

Nightmare Loot Table

Kuva

Kauheudet eivät ole vielä ohi! Nightmare fanit varmaan ilahtuvat kuullessaan että tämän palkintoja on parannnettu tällä viikolla.

Tulet huomaamaan, että kaikki tavalliset palkinnot tulet nyt isoimmissa erissä, joten palkinto on suurempi jokaisessa ottelussa. Myös uniikkien droppien saatavuus on todennäköisempää ja ne on jaettu kahdelle palkintopöydälle. Mikäli saat uniikin, niin saat siitä merkiksi myös luut. Parempi ettet kysy keltä ne tulivat.

Tertiaariset palkinnot, kuten pet, ovat muuttumattomia - ellet ole MVP, jolloinka sinulla on 5% lisä chänssi näihin palkintoihin.

Viimeiseksi, harvinaisuus skaalaus on poistettu. Nyt 1% mahdollisuus toiseen uniikkiin pyöräytykseen on lisätty jokaista ekstra pelaajaa kohtaa viiden jälkeen. Esimerkiksi 80 pelaajan ryhmällä on 75% mahis toiseen uniikkiin pyöräytykseen.

Boss HiScores

Kuva

Viimeaikoina OSRS HiScoret ovat olleet kovemman luokan rasituksessa, joka on aiheuttanut ongelmia kuten HiScoren takkuilua tai jopa kyvyttömyyttä käyttää sitä, lisäksi olemme kokeneet pitkiä sivun lataus aikoja. Tämä on johtunut yksinomaan Boss HiScoren julkaisusta. Ja niinpä olemme tehneet pienen säädön ja toivomme että tämä korjaa ongelman.

Aijemmin, kun pelaajalla oli tappoja, mutta ei ollut pelannut Boss HiScoren julkaisun jälkeen, järjestelmä yritti laskea ja päättää mihin kohtaan Hiscorea kukin pelaaja sijoittui. Tästä eteenpäin ne jotka eivät saa täyteen minimi killcountia, eivät myöskään näy HiScoressa, joten tarvitaan vähemmän vertailuja. Tämän sivuvaikutus on, että HiScoret on entistä kilpailuhenkisemmät!

Tämä muutos toivottavasti korjaa sivun lataus ongelmat, joskin tulemme valvomaan tilannetta jatkotoimenpiteitä varten mikäli tarpeellista.

Pvp Drop Delay

Kuva

Olemme kuulleet jatkuvalla syötöllä marinaa PvP pelaajista jotka pudottavat arvo kamansa altilleen ennen kuolemaansa joka vie tappajiltaan heidän ansaitsemansa palkinnon. Täten olemme lisänneet 5 sekunnin tiputus viiveen yli 30k arvoisille kamoille Wildussa, PvP maissa ja DMM maissa mikäli olet taistelussa. Tämä ei koske PvP Instanceja kuten Castle Warsia.

Muita Uutisia
Scapettaja alkaen 2005 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 451
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike
Klaani: Runepoli

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa