26.7.2018 Revenant Cave Rewards and Troll Quest Announcement

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

26.7.2018 Revenant Cave Rewards and Troll Quest Announcement

ViestiKirjoittaja Low Mike » 26.07.2018, 16:14

Revenant Cave Rewards and Troll Quest Announcement

Tämä päivitys tuo tulleessaan neljä uutta uniikkia Revenant palkintoa. Myöhemmin tänään pääset hyödyntämään kumppanuuttamme Twitch Primen kanssa. Ja tarvitsemme apuasi palkintojen täydellisiksi tekemisessä My Armin Making Friends questiin joka on Mod Ashin innoittama jatko-osa Troll sarjaan.

Kuva

Revenant Cave Palkinnot

Kesäkuun lopussa äänestimme lukuisista mahdollisista palkinnoista Revenanteille. Alkuperäiset ehdotukset löytyy Revenant Cave Rewards Revisited blogista. Tänään keskuutemme saapuu ne palkinnot, jotka läpäisivät äänestyksen: Craw's Bow, Thammaron's sceptre, Viggora's chainmace ja Amulet of avarice. Lisää tietoa näistä esineistä alla.

Craw's bow

Craw's bow on vaihtokelpoinen kahden käden jouskari, joka aiheuttaa lisävahinkoa Wildu örkeille. Sen statsit ovat samat kuin Magic shrotbow (i):n ja vaatii 60 Rangedin. Ladattuna minimi määrällä, eli tuhannella (1000) Revenant etherillä, Ranged tarkkuus (accuracy) sekä Ranged damage lisääntyy Wildu örkkejä vastaan 50%:lla. Tämä etu pinoutuu joko Slayer helmin tai Salve amuletin kanssa, mutta slayer helm ja Salve amulet etuudet puolestaan eivät pinoudu keskenään tämän aseen vaikutuksen kanssa. Tämä pätee myös imbuettuihin versioihin kypärästä ja amuletista.

Jouskari ei käytä ammuksia, vähän kuin Crystal bowi. Sen sijaan se toimii siihen ladatulla Revenant etherillä. Yksi Revenant ether kuluu yhdestä osumasta, vaikka osuma olisi huti. Wildussa kuolessa kaikki sisäänladatut etherit tippuvat aina maahan.

Kuva
Kuva

Thammaron's sceptre

Thammaron's sceptre on vaihtokelpoinen yhden käden ase joka aiheuttaa lisävahinkoa Wildu örkeille. Siinä on samat statsit kuin Master wandissa ja sen käyttö vaatii 60 Magicin. Ladattuna minimi määrällä, eli tuhannella (1000) Revenant etherillä, Magic accuracy lisääntyy 100%:lla ja Magic damage lisääntyy 25%:lla ja edut aktivoituvat Wildu örkkejä vastaan. Tämä etu pinoutuu joko Slayer helmin tai Salve amuletin kanssa, mutta slayer helm ja Salve amulet etuudet puolestaan eivät pinoudu keskenään tämän aseen vaikutuksen kanssa. Tämä pätee myös imbuettuihin versioihin kypärästä ja amuletista.

Sceptreä voidaan käyttää kuten Master wandia, mutta sillä ei voi autocastaa ancient taikoja. Jokainen taika kuluttaa yhden ladatun Revenant etherin, riippumaatta siitä, osuuko taika vai ei. Lisäksi taikaan vaaditut runet tarvitaan.

Kuva
Kuva

Viggora's chainmace

Viggora's chainmace on vaihtokelpoinen yhden käden varsta joka aiheuttaa lisävahinkoa Wildu örkkeihin. Sen statsit ovat samat kuin Dragon scimitarissa ja sen käyttö vaatii 60 Attackin. Ladattuna minimi määrällä, eli tuhannella (1000) Revenant etherillä, Melee accuracy ja Melee damage lisääntyyy 50%:lla Wildu örkkejä vastaan. Tämä etu pinoutuu joko Slayer helmin tai Salve amuletin kanssa, mutta slayer helm ja Salve amulet etuudet puolestaan eivät pinoudu keskenään tämän aseen vaikutuksen kanssa. Tämä pätee myös imbuettuihin versioihin kypärästä ja amuletista.

Jokainen isku kuluttaa yhden etherin, vaikka se olisi huti. Kaikki chainmaceen ladatut etherit tippuu aina maahan kuolessa Wildussa.

Kuva
Kuva

Amulet of avarice

Revenant Cavessa on yletön määrä örkkejä, joista osaa tapetaan jatkuvasti Wild-Slayer taskeina. Se, että Wildussa suuret palkinnot kohtaa suuret riskit, ei ole salaisuus. Haluamme suurentaa tämän käsityksen merkitystä uudella palkinnolla Revenanteilta - Amulet of avaricella.

Amulet of Avarice omaa samat statsit kuin Amulet of glory, sillä erolla että sen avulla Revenant Caven kaikki palkinnot ovat notena - tähän sisältyy myös luolan kaikki muutkin örkit kuin vain Revenantit. Varjopuolena tähän etuun kuuluu se, että pelaaja tämä koru yllään on koko ajan skullattu. Korun riisuttua, normaali 20 minuutin skulli jää.

Kuva
Kuva

Kun lähestyimme yhteisöä Revenant Cave palkintoehdotuksia varten, Mod Ayiza pystytti pienen kilpailun ehdotukselle joka sai eniten ääniä tiimiltämme. Haluamme lähettää jättimäisen kiitoksemme Reddit käyttäjälle The_Vault_Hunter Amulet of Avaricen toimintaperiaatteen yksityiskohdista! Tiimimme piti esineen toimintaperiaatteen yksinkertaisuudesta ja kuinka se vastasi tarkoitusta korkea palkinto vastaan korkea riski.

Tavoitamme sinut in-game viestillä muutaman päivän sisällä järjestääksemme OSRS aarteiden toimituksen johon kuuluu luupamamme Snapback!

Kuva

Twitch Prime ja My Arm

Uutisen nämä osat koskee vain englanninkielen taitoisia. Kiinnostuneet kipikopi lukemaan lisää alkuperäisestä uutisesta.

Kuva

Muita Uutisia

 • Deadman Autumn Season on päättynyt! Deadman Season maat on suljettu.
 • PvP World Rota siirtyy Period A:lle.
 • Xeric's amuletin teleportissa on nyt oma animaatio.
 • Shadow of the Stormin hiekkamyrsky efekti on tehty läpinäkyväksi mobiiliversiossa, sillä se rajoitti näkyvyyttä merkittävästi.
 • Mobiili sai juuri päivityksen jonka ansiosta vuorovaikutus onnistui näkyvillä olevan alueen kanssa kun minimap oli piilotettu. Jotkin pelaajat joillakin laitteilla koki edelleen ongelmia vuorovaikutuksen kanssa. Korjasimme tämän.
 • Birdhouse ei välttämättä päivittynyt kirjautuessa sen lähelle, olemme korjanneet tämän.
 • Recruitment Drive esti sinua etenemästä Sir Kuam Ferentse's taskin suorittamisen jälkeen. Tämä on nyt korjattu.
 • Zorge caven epänormaali kuolemisongelma korjattu jäätyään kiinni Ogre Coffinin varastelusta.
 • Captain Khaledin taskinanto on korjattu tapauksissa, jossa vaihdoit maata ja koetit saada toisen taskin-
 • Sulliuscep mushroom on siirretty hieman pohjoisemmaksi, hieman kauemmaksi Tar örkeistä.
 • Overseerin vuoropuhelua muutettu.
 • Lubridge kaupan tynnyri ei ole enää Barrel full of staffs, vaan Barrel full of staves.
 • Avernic defender ja Ivandis flail on lisätty Attack skill guideen.
 • Slayer mestareiden antama vihje koskien Adamant dragoneita korjattu.
 • Geomancyn käyttö Grapes ja Cacti tsekkaamiseen lukee nyt minimi tuoton, saatavilla olevan tuoton sijaan.
 • Kun raa'asti irroitat sammakon jalat, niin siitä koituva viesti on lisätty filteriin. Sammakko raukka.
 • Giant squirrel petille voi nyt syöttää acorneja.
 • Uudelleen kirjatuminen Theatre of Bloodiin Verzikin kuoltua täsmää nyt seurueesi kanssa paremmin niin kauan kun joku heistä on eristetyssä tilassa.
 • Doric huomaa nyt, jos sinulla on vaaditut kamat jo ennen questin aloitusta.
 • Et voi enää seistä Lovakengj pankin seinän sisällä.
 • POH:iin asennetut miekat, viitat ja korut quest hallissa kertoo nyt, että reppusi on täynnä, mikäli tämä estää sinua purkamasta niitä.
 • Estate Agentin vuoropuheeseen lisätty puuttunut sana.
 • Midsummer tapahtuman esineet voidaan nyt lunastaa myös ilmaisservusta käsin. Ilmaispelaajat voivat ostaa ne kaupasta ja käyttää niitä.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Bruno, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Munro, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 403
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa