24.5.2018 A Taste of Hope

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

24.5.2018 A Taste of Hope

ViestiKirjoittaja Low Mike » 24.05.2018, 16:55

A Taste of Hope

Tämä viikko tuo tullessaan A Taste of Hopen, seuraavan Myreque aiheisen questin. Olemme muokanneet Chambers of Xericin haastemoodia pohjautuen palautteeseenne. Ja voit voittaa peliläppärin!

Kuva

A Taste Of Hope

Myreque on taistellut Drakanin hallintoa vastaan vuosien ajan. Monille se on tuonut toivoa, muutoin kurjassa tilanteessa. Viime aikoina Myreque on ajatunut ahdistavaan tilanteeseen, jossa lukuisat jäsenet ovat kohdanneet kaamean lopun Vanstrom Klausen johdosta, joka on julma Drakanin kätyri. Vaikka Myreque saattaa olla vaikeimmilla hetkillään, toivoa on yhä. Kiitos laboratorioiden viimeisimmän löydöksen, syvällä Meiyerditchin alla, Myreque on saattanut viimein keksiä keinon taistella vampyyreita vastaan. He tekevät juuri sen viimeisimmässä Myrequen questisarjan jaksossa, A Taste of Hopessa.

Kuva

A Taste of Hope on uusi Kokeneen tason questi, jonka voi suorittaa kaikki, jotka ovat suorittaneet Darkness of Hallowvalen. Pelaajat jotka onnistuvat suorittamaan tämän questin, palkitaan seuraavasti:

1 Quest Point.
Tome of Experience (tämä antaa 2500 XP mihin tahansa taitoon, joka on 35 tai yli).
Uusi rajaton teleportti joka vie pelaajaan suoraan Theatre of Bloodiin.
Uusi ase vampyyrien tappamiseen.

Kuva

Tämän päivän päivityksessä karttaan on lisätty uusi alue. Eikö olekin miellyttävää nähdä vähemmän mustia neliöitä?

Pääset uudelle alueeelle kävelemällä Port Phasmatyksesta, ottamalla veneen Ectofuntuksen vierestä, tai kävelemällä Meiyerditchin läpi (edellyttäen, että olet suorittanut Darkness of Hallowvalen).

Uudella alueella voit metsästää Swamp lizardeja, hakata Yewiä ja taistella Swamp crabseja vastaan. Merkittävin lisäys karttaan on uusi kaupunki, Slepe, joka kuhisee uusia hahmoja ja tietoa jonka pariin voit syventyä.

Viimeiseksi haluamme osoittaa erikoiskiitokset audio tiimimme Mod Surmalle kahdesta uudesta musiikkikappaleesta tämän päivän päivityksessä.

Kuva

Theatre of Blood: Palkinnot

Pian tämän päivityksen jälkeen avaamme uuden äänestyksen. Siinä voit sanoa viimeisen sanasi lopullisesta Justiciar haarniskan ulkomuodosta.

Koodi: Valitse kaikki
Poll Question #1
Which of the two shortlisted designs shall we use for the Justiciar armour design when the Theatre of Blood launches? The highest voted option will win and be added to the game.


Kuva

Kun äänestimme Theatre of Bloodista, kysymys numero 16 koskien Sinhaza liinaa oli ilmaistu siten, että siitä saattoi päätellä viitan saatavan raidin ensimmäisestä suorituskerrasta. Tarkoitus oli kuitenkin, että viitta saataisiin vasta 100:n suorituskerran jälkeen, joka on sama kuin nykyisessä Chambers of Xericin haastemoodissa.

Kuva

Muita Uutisia

Chambers of Xeric: Challenge Mode: palautteenne seurauksena, Tektonin defence skaalautuu järkevämmin haaste raidissa, mikäli pelaajia on seurueessa vähemmän tai jopa vain yksi. Tämän pitäisi lievittää turhautumista specatessa sitä vastaan. Tämä saattaa vaikuttaa radien suoritusaikaan, joten silmäilemme tuloksia ja teemme mahdollisesti säätöjä ihanneaikoihin lähitulevaisuudessa.

Viikko on kulunut Challenge Moden julkaisusta. Muistutuksena tulemme päivittämään Tulostaulukoiden parhaat tulokset jokaisen viikon päivityksen yhteydessä.

2pm BST huomenna kutsumme toiset 12,000 pelaajaa Old School Mobilen Android Always On betaan. Piipahda Android Always On - More Invites artikkelissa tietääksesi lisää.

Olemme raskain sydämin ilmoittaessamme eilen RuneScape Classicin sulkeutumisesta. Vieraile RuneScape Classic: Farewell artikkelissa tietääksesi lisää.

Deadman Summer finaali lähestyy. Eilen jaoimme Deadman kyselyn ja sekä julkaisimme tietoa Deadman Summer Finaalista ja Autumn Seasonista. Vieraile tässä tartikkelissa oppiaksesi lisää.

Kuva

Voita Peliläppäri!

Älä hylkää ruutuasi tänä kesänä.

Etkö pitäisi ajatuksesta pelata Old School RuneScapea ja käydä Theatre of Bloodin kimppuun uudella Razer Blade Pro peliläppärillä?

Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on suunnata Facebook competition sivulle ja syöttää tietosi voiton mahdollisuutta vastaan. Se on niin helppoa! Et tarvitse edes Facebook tiliä.

Mikäli haluat parantaa voiton mahdollisuuksiasi, kutsu ystäväsi mukaan. Jokaisesta kutsusta saat 2 osallistumista lisää!

Ja viimeiseksi - varmista että saat kaiken irti kesästä Summer Specialin avulla. Nappaa 3 kuukautta jäsenyyttä kahden hinnalla tai nauti uudesta paketista jolla saat 6 kuukautta viiden hinnalla.

Tsekkaa FAQ's ja Competition T&C's ennen osallistumista.

Onnea matkaan!

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lenny, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 403
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa