17.5.2018 Chambers of Xeric: Challenge Mode Is Here!

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

17.5.2018 Chambers of Xeric: Challenge Mode Is Here!

ViestiKirjoittaja Low Mike » 17.05.2018, 22:55

Chambers of Xeric: Haastemoodi On Täällä!

Olet täydentänyt strategiaasi, hionut taitojasi ja voittanut Great Olmin. Nyt on aika kisata nopeimmasta suoriutumisajasta... Niille jotka etsii pientä vaihtelua tavanomaiseen raid kokemukseen, tämä viikko tuo tullessaan Chambers of Xeric: Challenge Moden.

Kuva

Challenge Mode

Kuva

Raid johtajat voivat valita "Challenge Mode" laatikon Chamber of Xericin seurueen käyttöliitymässä kun seuruetta muodostetaan. Kun valittu, kaikki raidit jotka aloitetaan johtajan toimesta vievät aina samallaiseen huonejärjestykseen jokaisessa "Challenge Mode" radissa. Kerran raid alkaa, huomaat että kaikki viholliset ovat vahvempia kuin niiden tavalliset vastakappaleet, joten haasteeseen on syytä valmistautua hyvin.

Kuva

Vaihtamalla seurueen moodia haaste moden ja tavallisen välillä, päivittää se pelaaja kohtaisen tappolaskurin, joten voi helposti nähdä pelaajien tappolukemat. Mikäli toivot löytäväsi tiimin Challenge Modea varten, voit erottaa tiimit toisistaan Challenge Moden näyttämän ikonin avulla 'team finder'-käyttöliittymässä.

Kuva

Challenge Mode vie PvM taitosi ja stragetiointisi äärirajoille. Kannustimeksi parhaan ajan saamisessa, olemme lisänneet uuden tulostaulukon, joka näyttää koko Gielinorille tulokset kuluneella viikolla!

Jokaisessa maassa on oma tulostaulukko joka näyttää 5 nopeinta aikaa ja tiimin johtajat tässä maassa, sekä nopeimman globaalin ajan kussakin luokassa (bracket).

Kuva

Pelin ulkopuolella, ylläpidämme sivua jossa kerrotaan nopeimman suoritusajan pelaajan nimi tai raidin johtajan nimi kuluneen viikon aikana mukaan luettuna kaikki maat. Kyeisesn sivun yksityiskohdat tullaan julkaisemaan varhain ensi viikolla. Se ei päivity jokaisesta suoritetusta raidista, vaan päivitämme sen manuaalisesti pelin päivityksen yhteydessä ja tarkkailemme seuraavia tiimin kokoja:

Solo
Team of 2
Team of 3
Team of 4
Team of 5
Team of 6
Team of 7
Team of 8
Team of 9
Team of 10
Team of 11-15
Team of 16-23
Team of 24+

Tämä poikkeaa hieman verrattuna alkuperäiseen dev blogiin seuraavasta syystä:

Sisältöä testatessa kävi ilmi, että yli 20 pelaajan tiimeissä raideissa aikaansaatu vahinko oli siinä mielessä merkittävä, että he voisivat vain kuolla ja päästä tulostaulokoihin.

Tämän vuoksi olemme pitäneet alkuperäisen jaottelun seurueen koossa 1 ja 10 välillä ja lisänneet pari laajempaa luokkaa.

Syy sille miksi nykyiset luokat on jaettu näihin kokoihin, on se että Olmissa on useampia vaiheita tiimin ollessa tietyn kokonen. Tämä on kaikista loogisin tapa orgnaisoida luokkia ja jälkiviisaana voisi todeta, että niin se olisi pitänyt tehdä jo alussa.

Haluamme antaa suuren kiitoksen seuraaville pelaajille, jotka auttoivat haaste moodin testaamisessa:

Classix
JonWilSenze
Latias
124426
Auntie Mabel

Jokaisella näistä pelaajista on tuhansia Olm tappoja takanaan, ja siksi kutsuimme heidät kolmeksi päiväksi uuvuttaavaan testijaksoon. Heidän tietämyksensä ja asiantuntemuksensa kammioista on auttanut meitä muovaamaan haaste moodin siksi kuin se nyt on.

Kuva

Palkinnot

Ei se olisi uusi PvM haaste, ellei siinä olisi sopivia palkintoja. Yllämainitun tulostaulukon lisäksi, saat toki samat palkinnot kuin muutenkin saisit Chambers of Xericistä. Vaikka saamasi palkinnot eivät ole erilaisia, niin vaikeampien vihollisten johdosta haaste moodissa tienaa enemmän pisteitä tappamalla niitä.

Suorittamalla haaste moodin asetetussa ajassa, on mahdollista saada transmogin Olmet petille, jolla voit vaihtaa sen pienoisversioon Tektonista, Vespulasta, Venguardista, Muttadilesta tai Vasa Nistiriosta. Transmogin voi saada riippuumatta siitä onko sinulla Olmet pettiä vai ei, vaikka toki petti vaaditaan sen hyödyntämiseen!

Kuva
Kuva

Vaikka tässä ei ole kaikki, niin ajattelimme näyttää pari versiota siitä, miltä petit näyttävät.

Vaaditut tämän hetkiset suoritusajat Olmet transmogin saamismahdollisuudelle kunkin kokoeiselle tiimille ovat seuraavat:

Solo - 01:10:00
Team of 2 - 01:05:00
Team of 3 - 00:50:00
Team of 4 - 00:45:00
Team of 5 - 00:42:00
Team of 6 - 00:42:00
Team of 7 - 00:42:00
Team of 8 - 00:42:00
Team of 9 - 00:42:00
Team of 10 - 00:42:00
Team of 11-15 - 00:45:00
Team of 16-23 - 01:00:00
Team of 24+ - 01:20:00

Kuten kaikissa isompien tiimien päivityksessä, tasapainoittamisemme on alustavaa ja saattaa muuttua sen mukaan mitä pelaajat sanovat.

Edellä mainitun lisäksi, suorittamalla 100, 200, 500, 1000 ja 2000 haaste tason raidia, saat uusia viittoja, jotka voi hakea Rimorila, joka palloilee Chambers of Xericin sisäänkäynnin luona.

Kuva

Viitat voidaan asentaa PoHiin ja lisätä Cape Rackiin.

Kuva

PvP Maa Lista Muutokset

Voimassaoleva listaus on Period B. Seuraavat kaksi viikkoa, torstai 31. toukokuuta asti. Lisää tietoa löytyy sille omistetulta PvP World Rota sivulta, joka päivitetään kahden viikon välein.

Maa 18, jossa toimii Bounty Hunter, vaihtuu osoitteeseen Maa 19.
Maa 24, jossa toimii Standard PvP, vaihtuu osoitteeseen Maa 25.
Maa 43, jossa toimii High Risk PvP, vaihtuu osoitteeseen Maa 37.
Maa 117, jossa toimii F2P PvP, vaihtuu osoitteeseen Maa 71.

Kuva

Muita Uutisia

- Olemme iloisia näkemästämme Androidin Always On viikolla, ja tulet kuulemaan lisää ajatuksiamme tulevina viikkoina, sillä olemme laajentamassa testin kokoa.
- Barrows käyttöliittymä on päivitetty mobileen, jotta pelaajat näkevät edistyksensä paremmin.
- Stronghold of Security goblineilta voi nyt saada Champions scrollin.
- Recipe for Disaster questin Gypsyn vuorosanoja selkeytetty.
- Bondien käyttöliittymä on päivitetty tulevaa Summer Specialia varten. Lisää tietoa löytyy tästä uutisesta.

Kuva

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 403
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa