16.5.2018 Third Party Client Update

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

16.5.2018 Third Party Client Update

ViestiKirjoittaja Low Mike » 16.05.2018, 21:15

Kolmannen Osapuolen Pääteohjelma Päivitys

Hei kaikki,

Keskustelu on käynyt kuumana koskien kolmansien osapuolien pääteohjelmia, eritoten RuneLite on ollut tapetilla. Tässä lausunnossa haluamme puhua muutamista spekulaatioista ja pelaajiemme huolista.

Tapaamisessamme RuneLiten kehittäjän kanssa esitimme huolemme pääteohjelman luonteesta ja pyysimme sen välitöntä sulkemista ilman tarvetta oikeudellisiin toimiin omistautuneita Old School pelaajia kohtaan. Teimme sen siksi, että uskomme RuneLiten loukkaavan Jagexin IP oikeuksia ja vahingoivan peliä joka toisin sanoen sotii pyrkitystämme ylläpitää pelin eheyttä yhteisöstä huolehtimalla vastaan. Erityisesti, jakamalla työkaluja muokkaamaan Old School RuneScape koodia.

Tämä voi vaikuttaa heppoiselta ongelmalta, mutta mikäli emme puutu siihen, kyseinen koodi voi päätyä sellaisten kehittäjien käsiin jotka voivat käyttää sitä bottien kirjoittamiseen tai kehittäjien käsiin jotka voisivat käyttää sitä luodakseen muita sääntöjen vastaisia ominaisuuksia. Emme voi sallia bottaamisesta tulevan helpompaa käyttäen avointa lähdekoodiamme ilman meidän lupaamme.

Ymmärrämme, että RuneLite oli korvaamaton apu monille Old School pelaajillemme ja olemme pahoillamme siitä, mikä vaikutus tällä on pelaamiseenne, mutta tämä on välttämätön toimenpide pitkällä tähtäimellä Old School RuneScapen hyvinvoinnille. Haluamme toistaa sen, että emme aseta porttikieltoa pelaajille, jotka käyttävät kolmannen osapuolen pääteohjelmia. Keskustelu RuneLitesta on osa pitkän aikavälin strategiaa ja eräänlainen tapa lähestyä kolmansien osapuolien pääteohjelmia, sekä koskee meidän virallisen pääteohjelman tulevaisuutta.

Viimein haluamme tehdä selväksi, että kaikki henkilökohtaiset hyökkäykset Jagexin jäseniä kohtaan ei ole millään tasolla hyväksyttävää. Tämä päätös on tehty koko studion toimesta, eikä kukaan Jagexin jäsenistä ole yksin siitä vastuussa. Henkilökuntamme hyvinvointi on tärkeintä ja jatkossa hyökkäyksiin tullaan puuttumaan.

Kiitos kärsivällisyydestäsi, keskustelu kolmansien osapuolien pääteohjelmista jatkuu yhä, mutta lupaamme jakavamme lisää yhteisön kesken niin pian kun pystymme.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf

The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 403
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa