14.5.2018 Clan Chat Restrictions

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

14.5.2018 Clan Chat Restrictions

ViestiKirjoittaja Low Mike » 14.05.2018, 19:49

Clan Chat Rajoitukset

Tänään teimme korjauksen, joka estää ilmaispelitilen, joiden total on pienempi kuin 150, pääsyn Clan Chatteihin. Lisäsimme tämän toiminnon jo torstain päivityksessä, mutta emme ottaneet sitä käyttöön ennen tätä päivää, jotta saimme sen päälle RuneScapen päivityksen yhteydessä. Jos emme olisi toimineet näin, pelaajat olisivat kyenneet kirjautumaan RuneScapeen ja kiertää rajoituksen.

Kuva

Viime aikoina sekä RuneScapessa että Old Schoolissa yhä useampi pelaaja on luonut uusia pelitilejä ja liittyneet samoihin Clan Chatteihin, joista heidät on potkittu. Nämä uudet pelitilit on luotu spämmäämistä, mainostamista ja häiriköintiä varten. Kuten voit kuvitella, tämä aiheuttaa ongelmia sekä chatin admineille, jotka yrittävät suodattaa näitä pelitilejä, että jäsenille, jotka koettavat nauttia ystävällisestä keskustelusta.

Total rajoitus on meidän asettama ja vain me voimme muuttaa sen. Tämä tarkoittaa että rajoitus pätee nyt kaikkiin Clan Chatteihin etkä voi kiertää rajoitusta. Rajoitus on kuitenkin joustava, sillä voimme pienentää kynnystä mikäli palautteessanne niin sanotte.

Ihanteellinen ratkaisu olisi, että voisimme antaa Clan Chatin omistajille enemmän valinnanvapautta, kuten antaa heidän asettaa itselleen sopivat rajoitukset, mutta tämä ei ole tällä hetkellä mahdollista. Tämä on lyhyen aikavälin ratkaisu ja toivomme että se auttaa niitä jotka ovat kärsineet tämän kaltaisesta käyttäytymisestä viime aikoina siihen asti kunnes tarvittavia lisäparannuksia tehdään.

Kuva

Uudet Angel Scapesin Rintamerkit & Avainrenkaat Ennakkomyynnissä!

Kuva

Uudet Angel Scapesin rintamerkit ja avainrenkaat ovat nyt saatavilla ennakkomyynnistä virallisessa kaupassamme.

Saavuta 2,277 total ja päihitä Zuk vain yhdellä klikkauksella Infernal Max Capen tähden, koe God Wars God Sword avainrenkailla ja rintamerkeillä tai rukoile Retribution ja Smite rintamerkeillä.

Kuva

Nämä uudet esineet ovat valmiita toimitettavaksi 21. päivä toukokuuta ja sen jälkeen. Muut suositut tuotteet kuten OG Max Cape ja Dragonfire Shield varasto on myös täydennetty!

Koko valikoima rintamerkkejä ja avainrenkaita löytyy virallisesta kaupastamme täältä.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Lottie, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 406
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa