4.1.2018 Dragon Slayer II (Osa 2)

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

4.1.2018 Dragon Slayer II (Osa 2)

ViestiKirjoittaja Low Mike » 11.01.2018, 01:02

New NPC's & Special Drops

Vorkath
Vorkath on uusi korkeatasoinen soolottava bossi jota vastaan taistellaan Dragon Slayer II:n aikana. Questin suorittamisen jälkeen voit taistella uudestaan Vorkathia vastaan ja mahdollisesti saada hienoja palkintoja!

Kuva

Dragonbone Necklace
Vorkath voi tiputtaa harvemmin Dragonbone necklacen. 'Necklace' on vaihtokelpoinen ja sen käyttö vaatii 80 Prayerin. Koru ylle puettuna jokainen haudattu luu palauttaa 'prayer'-pisteitä. 'Prayer'-pisteiden palautumismäärä riippuu haudatun luun laadusta, korkea tasoiset luut antavat enemmän pisteitä - haarukka on sama kuin Kourendin Katakombeissa.

Korun efekti ei yhdisty Kourendin Katakombien vastaavan prayer edun kanssa.
Bonecrusher sen sijaan toimii korun kanssa.
Korun pukeminen vähentää jäljellä olevia prayer pisteitä 50%:lla - tämä pätee olit sitten taistelussa tai et.

Kuva

Questin suorittamista ei vaadita korun käyttöön.

Skeletal Visage & Dragonfire Ward
Vorkathilta voi myös saada Skeletal visagen. 90 Smithing tasolla voit yhdistää Andi-dragon shieldin ja Skeletal visagen luodaksesi Dragonfire wardin, uuden 'ranged' version tutusta 'Dragonfire' kilvestä.

Dragonfire ward pystyy kantamaan 50 latausta ja se ladataan imemällä lohikäärmeen tulihyökkäyksiä samaan tapaan kuin Dragonfire kilpi. Jokaista latausta kohden Meleen ja Rangedin puolustavat bonukset nousevat yhdellä. Alla näkyvän kuvan bonukset on täyteenladatun kilven. Wardin erikoishyökkäys on sama kuin Dragonfire kilvessä ja niin lataukset myös kuluvat.

Kuva

Questin suorittamista ei vaadita Dragonfire wardin käyttöön tai luomiseen. Sekä Skeletal visage että Dragonfire suoja ovat vaihtokelpoisia.

Vorkath's Head & Ava's Assembler
Vorkath tiputtaa harvoin päänsä. Voit viedä tämän pään ja 75 mithril nuolta sekä Ava's accumulatorin Avalle Draynor Manorissa saadaksesi tilalle Ava's assemblerin, uuden parhaan range kaman viitan tilalle. Ava's assembler vaatii 70 ranged tason ja luo satunnaisia mithril esineitä. Siinä on 80% mahdollisuus säästää ammuksia toisin kuin Accumulatorissa, jonka säästöprosentti on 72 - loput 20% hajoavat ja katoavat.

Kuva

Vorkath's head ja Ava's assembler ovat molemmat vaihtokelvottomia.

Tämän lisäksi, Vorkathin pään voi viedä konservaattorille Canifiksessa, joka täyttää sen käytettäväksi POHissa. Lisäksi sen voi animoida kuten tavallisen Ensouled Dragonin Arceuus Spellbookilla.

Kuva

Adamant ja Rune Dragonit
Vorkathin lisäksi Dragon Slayer II tarjoilee myös Addy ja Rune dragonit.

Addy dragoneilta voi saada 'Dragon metal slicen', joka tarvitaan yhdessä Myths' guildin kaupasta ostettavan 'Dragon metal shardin' sekä 'Dragon sq shieldin' kanssa voidakseen luoda Dragon kiteshieldin'. Luominen vaatii 75 Smithingin.

Rune Dragoneilta puolestaan voi saada 'Dragton metal lumpin', jonka voi yhdistää Myths' guildista ostettavan 'Dragon metal shardin' ja 'Dragon chainbodyn' kanssa luodakseen 'Dragon platebodyn'. Sen teko vaatii 90 Smithingin.

Kuva Kuva

Kummankaan esineen käyttö ei vaadi questin suorittamista ja ovat molemmat vaihtokelpoisia.

Dragon Crossbow
Sekä Addy että Rune dragoneilta voi saada 'Dragon limbsit', uuden vaihtokelpoisen esineen josta voi rakentaa Dragon crossbowin. Rakentamiseen vaaditaan 78 Fletching jotta voi valmistaa Magic stockin Magig logsista, joka sitten yhdistetään Dragon limbseihin luoden Dragon crossbow (u). Viimeistelty bowi syntyy stringaamalla se crossbow stringillä.

Kuva

Lisäksi Dragon crossbowissa on erikoishyökkäys nimeltään "Annihilate". Annihilate käyttää 60% special attack energiasta ja vahingoittaa vihollista 3x3 alueella. Pääkohde ottaa vastaan 20% enemmän vahinkoa, sekä PvP:ssä kuin myös PvM. Kaikki ympärillä olevat kohteet ottavat vastaan 20% vähemmän vahinkoa sekä PvP:ssä kuin myös PvM. Mikäli hyökkäys käytetään single combat alueella niin vain yksi kohde ottaa sen 20% lisävahinkoa.

Crossbow on vaihtokelpoinen ja vaatii 64 Rangedin. Crossbowin käyttäminen ei vaadi questin suorittamista.

Kuva

Superior Dragon Bones
Nämä luut, joita Vorkath sekä Adamant tai Rune dragonit tiputtavat, ovat vaihtokelpoisia ja niistä saa 150 Prayer expaa haudatessa tehden niistä pelin parhaat luut. Niiden käyttö kuitenkin vaatii 70 Prayerin. Superior dragon bonet voidaan murskata Pestle and Mortarilla jolloin syntyy Crushed dragon bones, jotka ovat yksi Super antifire potionin ainesosista.

Luiden käyttö ei vaadi questin suoritusta.

Dragon Bolts
Dragon boltteja tiputtavat Vorkath, Adamant ja Rune dragonit. Ne ovat tippuessaan viimeistelemättömiä ja vaativat 84 fletchingin jotta voi lisätä niihin sulat (feathers). Tästä prosessista koituu 12xp per boltti.

Kaikki olemassa olevat (paitsi Amethyst) bolt tipsit voidaan liittää näihin boltteihin. Niissä on silloin samat ominaisuudet kuin muissakin kärjellä varustetuissa bolteissa sillä erolla että niissä on sama Ranged strength kuin Dragon bolteissa.

Kuva

Dragon boltteja voi ampua Dragon Crossbowilla, Dragon hunter crossbowilla ja Armadyl crossbowilla. Dragon bolts (unf) ja Dragon bolts ovat vaihtokelpoisia. Kummankaan version käyttö ei vaadi questin suorittamista.

Kuva

Erikoiskiitokset Mod Ianille ja Seb Boultonille audio tiimistämme, sekä ikiomalle Mod Ashillemme loistavista uusista musiikki raidoista tämän viikon päivityksessä! Mikäli aijot kohdata Dragon Slayer II:n haasteet niin varmista että musiikit on päällä!

Kuva

Muita Uutisia

- Nuotiossa Piscariliuksen viemäristössä ei ole enää käyttörajoitusta.
- Snow imp naamio peittää nyt hiustyylit.
- Joulutapahtuma on poistettu. Mikäli et ehtinyt suorittaa tehtävää, sen palkinnot on unlokattavissa ensi vuonna.
- Two-Pints antaa nyt täsmällisempää tietoa diary viitan palkinnoksi suunnatuista teleporteista.
- Pelaajat voivat tuoda omia tinderboxeja Castle Warsiin. Ne kuitenkin takavarikoidaan uloskäynnillä, sillä siellä on ilmaisiakin.
- Ladatun toxic tridentin tiputtaminen F2P maassa ei enää aiheuta scalejen menettämistä.
- Vaihtokelvottomien esineiden alchaamisesta voi valitessaan niin saada varoitusilmoituksen. Tämän valinnan voi tehdä klikkaamalla hiiren oikealla alchemy loitsua.
- Fossil Islandin unbuilt loomin typo korjattu.
- Medium clueen vastaus kysymykseen kuinka monta hautakiveä on Lumbridgessä laskee nyt mukaan Jarviksen hautakiven niillä jotka antoivat hänen kuolla Halloween tapahtumassa.
- Misthalin Mystery questin kirjoitusvirhe korjattu.
- Nature Amuletin kieliopillinen virhekorjattu.
- Drezel's Wolfbane collection tekstin kirjoitusvirhe korjattu.
- Strength skillguide kertoo nyt että pääset Bandosin huoneeseen.
- Täytettyjen päiden nimi on muutettu jotta ne erottaa paremmin niiden täyttämättömistä versioista.
- Seasonal Deadman maat 404 ja 409 on kytketty pois päältä jättäen kolme maata jossa voi pelata.

Kuva

Keskustele tästä päivityksestä foorumilla.

Mods Archie, Ash, Ayiza, Curse, Ed, Ghost, Jed, John C, Kieren, Mat K, Maz, Roq, Ry, Stone, Sween, TomH, Weath, West & Wolf
The Old School Team
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa