4.1.2018 Dragon Slayer II (Osa 1)

Uutisia wanhan ajan RuneScapen aka Old School maailman kehityksestä.

Valvojat: Uutistoimittajat, Uutisvastaavat

4.1.2018 Dragon Slayer II (Osa 1)

ViestiKirjoittaja Low Mike » 04.01.2018, 16:16

Dragon Slayer II

"Todista itsesi mestariksi. Tapa Crandorin mahtava lohikäärme Elvarg ja ansaitse oikeus ostaa ja käyttää Rune haarniskaa". Siitä on jo 16 vuotta, kun nämä sanat kuuli ensimmäinen mestari ja kohtasi ehkä RuneScapen ikonisimman haasteen. Vastaamalla tähän kutsuun, seikkailijan olisi navigoitava Melzar's Mazessa, kulkea Crandor saaren läpi ja kostaa Elvargille.

Kuva

30 vuotta ennen kohtalokasta päivää, jona suuri seikkailija herätti Elvargin unestaan, Crandor kukoisti ja oli eloisa paikka jossa oli tilaa velhoille ja seikkailijoille. Crandorian historiaan kuuluu niin paljon rohkeutta, että jotkin Crandorialaiset ovat ansainneet paikkansa Champions Guildin jäsenistössä! Crandor jonka nykyisin tunnemme on hyvin erilainen kuin ennen ja siihen liittyy niin paljon vastaamattomia kysymyksiä - sinun tilaisuutesi paljastaa menneisyyden salaisuudet alkaa Dragon Slayer II:n myötä.

Dragon Slayer II johdattaa sinut seikkailemaan ympäriinsä, vierailemaan uusissa ja vanhoissa paikoissa. Matkasi varrella paljastat lohikäärmeiden historiaa, sekä tarinoita monista rohkeista sankareista. Kohtaat haastavia pulmia, kuljet läpi monenlaisia uhkia pursuavien tyrmien ja kohtaat hirvittävimpiä vihollisia joita pelissä on koskaan nähty!

Kuva

Mikäli olet riittävän kokenut ottamaan haasteen vastaan, puhu Alec Klincadelle aloittaaksesi Dragon Slayer II. Hänet löytää Myths' Guildin ulkopuolelta, etelään Feldip Hillseiltä.

Kuva

Questin aikana kohtaat monia taistelupainotteisia haasteita. Kaikilla questin "instanced" osuuksilla joissa on merkittävä määrä taistelupainoitteista sisältöä, on questiin kuuluva "item keeper". Tämä toimii samalla tavalla kuin muut hautajärjestelmät pelissä, esim. Grotesque guardians tai Zulrah ja vain yhtä voidaan käyttää hyödyksi kerrallaan. Toisin sanoen kaikki muut haudat pyyhitään kuollessa.

HCIM edetkää varoen, questi on hyvin vaarallinen ja hahmosi saattaa päätyä historian kirjoihin - teitä on varoitettu!

Viikko tulee olemaan täynnä jännitystä, sillä monet pelaajat striimaavat koetoksiaan questin parissa! Mikäli et muuten kykene osallistumaan ekana päivänä, muttet halua missata toimintaa, sitten sinun on parempi etsiä suosikki striimerisi täältä RuneScapen Twitch hakemistosta.

Kuva

Palkinnot

Mitä 'Grandmaster' questi olisi ilman palkintoja? Onneksi siitä ei tarvitse olla huolissaan, sillä Dragon Slayer II:ssa on paljon niitä!

Suorittaessasi questin sinulla on pääsy:

Myths' guildiin, jossa on:

- Pankki (deposit box ja poll booth).
- Haarniskakauppa ja alasin (anvil).
- Hella ja lavuaari.
- Piha jossa on 4 Magic puuta.
- Kaivos jossa on 4 Addamantite kiveä ja 2 Runite kiveä.
- Kappeli, jossa alttari.
- Fountain of Myths - Voidaan käyttää Skills necklacen, Combat braceletin ja Amulet of gloryn lataamiseen. Et voi saada Eternal glorya.
- Portaalikammio jossa on portaalit Champions' Guildiin, Heroes' Guildiin ja Legends' Guildiin.
- Kirjasto, jossa lukuisia tietokirjoja.
- Tyrmä, jossa on valikoima Green, Blue, Red ja Black Dragoneita (sekä baby dragons).

Haarniskakauppa myy seuraavia tuotteita:

- Dragon dagger (30,000 coins)
- Dragon mace (50,000 coins)
- Dragon longsword (100,000 coins)
- Dragon battleaxe (200,000 coins)
- Shield right half (750,000 coins)
- Dragon metal shard (1,800,000 coins)

Mythical Cape
Mythical Cape on uusi viitta joka tarjoaa rajoittamattomat teleportit Myths' Guildiin. Se voidaan ostaa killasta löytyvältä Jackilta.

Kuva

Super Antifire Potions
Myths' Guildin sisältä löytyy Herbalisti, joka opettaa sinulle taidon luoda Super antifire potioneja sekä myy joitain Herblore tarvikkeita. Super antifire potion luodaan yhdistämällä Antifire potion ja murskattu Superior dragon bones, vaatien 92 Herblore tason. Jokaisesta tehdystä potionista koituu 130 Herblore xp.

Super antifire potionit ovat vaihtokelpoisia ja tarjoavat täyden tulisuojan 2 minuutiksi. Super antifire potioneiden käyttö ja vaihtaminen ei vaadi Dragon Slayer II questin suorittamista, ainoastaan niiden tekeminen vaatii sen.

Wrath Altar
Edellyttäen, että sinulla on 95 tai yli Runecrafting voit luoda uusia vaihtokelpoisia Runeja, jotka tunnetaan nimellä Wrath rune. Runet luodaan Wrath altarilla, joka sijaitsee Myths' guildissa. Alttaria vartioi useat lohikäärmeet. Tarvitset Wrath talismaanin joka on vaihtokelpoinen esine ja saadaan palkintona tappaessa Adamant tai Rune dragoneita tai Vorkath.

Surge Spellit
Surge spellit on uusia tavallisen spellbookin taikoja jotka alkavat Wind Surgesta (81 Magic) ja loppuvat Fire Surgeen (95 Magic).

Wrath runeja ja Surge taikoja voidaan käyttää suorittamatta questia.

Huomaa: alle listattuihin max hitteihin ei sisälly max hittiä nostavien varusteiden käyttö.

Kuva
Tome of fire ei toimi Fire Surgella.

Kuva
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike

Re: 4.1.2018 Dragon Slayer II (Osa 1)

ViestiKirjoittaja Low Mike » 04.01.2018, 16:18

Oli sen verran paljon tekstiä, että jaoin uutisen kahteen osaan. Toinen osa tulee viikonlopun aikana.

-Mike
Scapettaja 2005-2018 | Säveltäjä |
Low Mike
Uutistoimittaja
Uutistoimittaja
Avatar
 
Viestit: 330
Liittynyt: 30.04.2008, 02:47
Paikkakunta: Kerava
RS -hahmo: Low Mike


Paluu Old School uutistoimisto

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa